You are currently viewing Hvorfor give mad ud af huset i gave til gæstens hovedperson
Hvorfor give mad ud af huset i gave til gæstens hovedperson

Hvorfor give mad ud af huset i gave til gæstens hovedperson

Hvorfor give mad ud af huset i gave til gæstens hovedperson: Hvorfor kan det være en ide at vælge catering som selve gaven man giver til fx fødselaren eller konfirmanden i gave? Det snakker vi om her.

Når man skal til fx en konfirmation eller en fødselsdag, så betyder det samtidig at man udover at skulle komme til selve festen også skal have købt en god gave. For mange er selve gaveindkøbet en af de største piner, for man vil af og til rende ind i det problem at man ikke ved, hvad man skal købe for at give så god en oplevelse til hovedpersonen.

Mad ud af huset kan ofte være vejen frem. Det forkommer måske ikke som den mest oplagte gave at give til fx en fødselar, men derfor skal man ikke skære muligheden fra af den grund. 

Hvis det lyder som noget I kunne finde på, så kan I finde mad ud af huset og catering på Madkataloget.

Det er en god og praktisk gave

At stå for maden til den store dag er en af de opgaver, som kan være svær at overskue. Netop derfor vil man tage en stor del af byrden væk fra arrangørenes skuldre, hvis man i stedet giver maden som gave.

Når man skal finde den rette catering så skal man tænke på, hvilke former for mad der er, og hvilke livretter som fødselaren eller konfirmanden har. Dette spørgsmål kan du stille på en diskret måde så personen ikke fatter mistanke omkring, hvad det er du pønser at give i gave.

På Madkataloget kan du herefter gå ind og i ro og mag finde frem til lige netop den ret du gerne vil have lov at give til dagen. Hvis det er en gave til konfirmanden du gerne vil give så kan du finde mad til konfirmationen her.

Det er en gave, der vil blive husket

At give catering i gave er måske ikke en gave i samme boldgade som fx at give noget fysisk eller måske give en rejse. Men derfor bliver gaven ikke mindre god af den grund. For god mad til lejligheden er noget af det vigtigste, der kan sørges for til den store dag og præcis derfor er det også vigtigt at det bliver nogle retter som, der får munden til at lave i en overflod af vand og man bare får lyst til at tage for sig af retterne så snart man ser dem.

Husk at fortælle arrangøren i god tid

Man skal huske at fortælle arrangøren i god tid, at man regner med at stå for mad ud af huset. Den værste situation man ville kunne sætte sig selv i, er hvis arrangøren selv har lignende planer og selv kommer til at bestille maden.

Så står man lige pludselig med to retter, som der skal spises. På den anden side kan så også sige at så er man da sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til at gå sultne hjem.

Find flere ideer til flere konfirmationsgaver.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.