Kom Helt Tæt På Marsvinet Med Billetter Til Middelfart Hvalsafari

Hvalsafari Middelfart er en af de oplevelser, der kommer bag på mange danskere. Mange overvejer slet ikke at der rent faktisk findes hvaler rundt om i de danske farvand. I hvert fald ikke før en stakkels kaskelothval skyller i land og dør. Men der findes faktisk en hvalart, der er at finde i danske have året rundt. Det er en tandhval og den er, trods sit navn, ikke pelset. Marsvinet boltrer sig i de danske have og er generelt en sky hval. Den hører til blandt de mindste hvalarter og kan umiddelbart godt ligne en delfin, for det utrænede øje. 

Det er et meget interessant dyr og der er noget ganske særligt ved at opleve dem i levende live. Så hvis du har blot den mindste interesse i hvaler og sejlads, så er Middelfart hvalsafari lige noget for dig. Tag familien med på hvalsafari i Middelfart og få en oplevelse som ingen af jer glemmer, og som i vil kunne snakke om i mange år frem. Det er lige noget for de mindste at opleve en lille kær hval, der svømmer om kap med båden. Faktisk findes der omkring 3.000 marsvin i og omkring Lillebælt, så der burde være god mulighed for at få en at se. 

Lyder det som noget for dig og din familie, så book en tur på Aventura. Her kan du opleve marsvin helt tæt på og få en virkelig unik oplevelse, som de færreste har prøvet. Man er simpelthen nødt til at opleve en vaskeægte hval i Danmark.

Hvalsafari i Middelfart Med Aventura
Hvalsafari I Middelfart

Hvalsafari Middelfart

Destination ikonMiddelfart – Aventura
Tid ikon 3 Timers Hvalsafari i Middelfart
Tjek ikon Deltag i Styring, Udkig & Navigering
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Eventyr
Pris ikon Priser Fra 162,50,- Pr. Person

Hvalsafari Middelfart

Destination ikon Middelfart – Aventura

Tid ikon 3 Timers Hvalsafari i Middelfart

Tjek ikon Deltag i Styring, Udkig & Navigering

Priser Fra 162,50 DKK Pr. Person

Hvalsafari Middelfart Pris

En af de ting, som afholder mange danskere fra at tage ud og opleve ting er, at man har en forestilling om, at det er ganske dyrt. Derfor kunne man også godt frygte, at det er dyrt at tage på hvalsafari, for det er trods alt en båd man skal ud med og det er en oplevelse for livet. Men vi har godt nyt, for det er ikke spor dyrt at tage på hvalsafari og det er noget som langt de fleste vil kunne finde råd til. Det er fordi arrangørerne er af den mening, at alle skal have mulighed for at komme ud og nyde de herlige dyr i deres naturlige habitat. Det må ikke blive prisen, der afholder gæsterne fra at dukke op og derfor er hvalsafari Middelfart pris ikke ret høj.

Hvis du er interesseret i hvalsafari Middelfart, så kan du faktisk komme afsted til kun 325kr, hvilket må siges at være en ganske rimelig pris. Det er en oplevelse, man aldrig glemmer igen og man får hele 3 timers hvalsafari for pengene. Det er altså en god deal og man kan være sikker på, at det er noget helt specielt, som man ikke ser magen til andre steder. Så hvis du har lyst til at se de danske hvaler i deres naturlige omgivelser eller hvis du kender nogen, der har, så skal du ikke tøve længere. Bestil en tur på hvalsafari Middelfart i dag. Det er en tur du aldrig glemmer og med den lave hvalsafari Middelfart pris er der slet ikke nogen undskyldning for at lade være.

Hvalsafari Middelfart Pris

Er Hvalsafari Noget For Dig?

Er du typen, der holder af unikke naturoplevelser og som gerne vil se dyr leve i det fri? Så er en hvalsafari lige den oplevelse som du går og leder efter. Det er en ganske unik følelse, når man ser de små hvaler boltre sig i det fri og når man samtidig får en smuk udsigt til lillebæltsbroerne, så bliver det bare ikke bedre. Det er altså en ganske særlig oplevelse, hvor man ikke alene får lov at nyde dyr i deres rette element, men også får mulighed for at nyde de danske kyster fra vandet. 

Hvis du er bare det mindste interesseret i sejlads og marsvin, så er hvalsafari det rette for dig. Det er desuden ikke en særligt dyr oplevelse, hvilket jo altid er en fordel. Hvalsafari Middelfart pris er ganske fornuftig, så du kan uden problemer tage familien med på tur eller blot nyde den for dig selv, hvis det er hvad du ønsker. 

Turen foregå på en fin galease der er døbt Aventura og den sejles af en erfaren skipper, der kender Lillebælt så godt som sin egen bukselomme. Det betyder at du får en tryg og spændende sejltur i området omkring Snævringen.

middelfart hvalsafari

Praktisk Information Om Hvalsafari

Når du bestiller et hvalsafari i Middelfart, så får du intet mindre end tre timers sejlads, hvor du kan nyde synet af de herlige små hvaler. Du bliver naturligvis grundigt introduceret til skibet og dets brug. Derudover bliver du undervist i skibets indretning, samt dagens sejlplan og naturligvis en grundig sikkerhedsgennemgang. Alt dette skal sikre at turen bliver både interessant, men også tryg. Man bliver naturligvis også introduceret til den basale viden om marsvin og hvordan man bedst muligt spotter det. 

Undervejs på turen får man en spændende og lærerig gennemgang af jagt på hvaler i Danmark i gamle dage. Man har nemlig jaget marsvin i Danmark i århundreder. Så det er en ganske interessant fortælling, der giver et større billede af marsvinet Lillebælt og hvordan man anvendte dem. 

Undervejs på turen kan man få lov at deltage i de praktiske opgaver som styring, udkig og sågar navigering. Med avanceret lyttegrej kan man lytte efter de karakteristiske kliklyde, der indikerer at et marsvin er nær. Det er altså en tur, hvor man virkelig får en på opleveren. Oplevelsen er spændende for både børn og voksne, da der er masser at se. Derudover er det uhyre lærerigt og giver et bedre indblik i live i de danske farvande, hvilket er noget flere af os godt kunne trænge til.

hvalsafari i middelfart
Få Mest Ud Af Dit Hvalsafari

Hvis du gerne vil sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med et hvalsafari Middelfart, så er det vigtigt at du er ordentligt forberede. Derfor skal du huske en række forskellige ting, der alle kan være med til at gøre turen bedre. Herunder gennemgår vi en liste over de vigtigste ting, som man bør være opmærksom på, når man vil ud og se marsvin i Lillebælt

  • Det er nok ikke nogen hemmelighed, at der kan være hunde koldt ude på havet, så husk at få det varme tøj med. Hvis man ryster af kulde, så får man ikke så meget ud af oplevelsen og det er spild af penge. 
  • Hvis du ikke er så søstærk og nemt får søsyge, så bør du i høj gradoverveje at medbringe søsygepiller. Der er ikke noget der kan ødelægge dit hvalsafari mere end, hvis du hænger over rælingen og kaster op. Vejret kan drille og man ved aldrig om båden kunne finde på at gynge lidt. 
  • Væbn dig med tålmodighed, for marsvinet er et vildt dyr, der ikke bare dukker op på kommando. Der er altså ingen garanti for at man rent faktisk får hvaler at se. Men de dygtige guides gør naturligvis alt hvad de kan, så vær ikke bekymret. Men der kan gå tid før de drilske små hvaler dukker op. 
  • Bestil plads i god tid, for der er rift om billetterne. Hvalsafari er en oplevelse, der er blevet mere og mere populær, så det er virkelig en god ide, at book turen så tidligt som muligt. 
  • Husk endelig at få dit kamera med, for hvis man pludselig spotter et marsvin, så er det endelig ikke noget man vi gå glip af. Tag et par smukke billeder, du kan nyde mange år frem. Husk blot på, at de bedste billeder er dem du får med dine egne øjne, så stå ikke med kameraet fremme hele tiden. 

Følg disse råd og du vil helt sikkert få dig et fantastisk hvalsafari Middelfart, og det er en oplevelse som du aldrig nogensinde glemmer igen.

Få Mest Ud Af Dit Hvalsafari
Aventura: Hvem Er De?

Hvis du er interesseret i hvalsafari, så kan du slet ikke undgå at falde over navnet Aventura. Aventura er en galease, der sejler i farvandene omkring Snævringen i Lillebælt. Båden sejles af en erfaren skipper, der tilbyder en masse forskellige oplevelser. Så hvis der skal ske noget specielt til en polterabend, en firmatur eller noget helt tredje, så er Aventura det helt rette for dig. Man kan komme på fisketure, hvalsafari og sågar få undervisning i navigation. Med andre ord er det en virksomhed, der spænder bredt og det kan man fornemme. Men hvis man vil på hvalsafari, så finder du ikke noget bedre i hele landet.

Aventuras skipper garanterer at man finder hvaler på turen, så du kan helt trygt bestille en tur. Det er virkelig en interessant oplevelse, hvor man får mulighed for at opleve de danske hvaler i deres naturlige omgivelser. Man får en smuk udsigt over Hindsgavl Halvø og selve Middelfart, hvilket i sig selv er turen værd. Men det er naturligvis hvalerne der lokker. Det er en oplevelse, der passer for hele familien og derfor kan du roligt tage hele familien med. Der er særlige tilbud til de mindste og man kan få sig en uforglemmelig dag med Aventura. Er du blevet fristet af en hvalsafari med Aventura, så behøver du blot at bestille oplevelsen og booke en tid. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: