Hvad Kan Man Lave Med Sin Veninde?: Glimrende Ideer Til Veninde Weekend & Venindehygge

Hvad kan man lave med sin veninde tænker du måske i alt stilhed. Det er da også et rigtig godt spørgsmål, derfor giver vi dig nedenfor de bedste bud på hvad du og din veninde kan lave sammen. At i skal opleve noget sammen, kan der på ingen måde være nogen tvivl om. For er der en ting der kan styrke et forhold til ens veninde som intet andet, er det oplevelser man har sammen. Det er da også derfor at du på vores liste nedenfor med de bedste ideer til en veninde weekend eller blot en dag fyldt med venindehygge finder sjove og ikke mindst hyggelige oplevelser. 

Vi vil anbefale at i ser listen sammen, eller at i hver især sender de oplevelser til hinanden som i synes bedst om. For der er intet mere træls end når ens veninde har fundet en oplevelse som man dybest set finder uinteressant. Derfor skal i naturligvis begge to være med indover beslutningen af hvilken oplevelse i vælger, så den ene ikke synes det er noget værre fis i er endt med at skulle sammen.

32 Ideer Til Hvad Man Kan Lave Med Sin Veninde

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

De bedste ideer til veninde weekend nogensinde

Hvis i sammen planlægger en veninde weekend, eller du har planer om at overraske din bedste veninde med den bedste weekend nogensinde er der en del ting du bør tænke over. Heriblandt hvad i skal lave og hvor i skal overnatte, blot for at nævne de to vigtigste. For der er naturligvis langt flere end blot to ting du skal tænke over når du planlægger en veninde weekend. Søger du blot svar på spørgsmålet omkring hvad i skal opleve sammen og hvor i dog skal overnatte, kan du finde en masse inspiration på denne side ovenover.

Vi synes klart at i skal lave noget afslappende sammen, noget der tanker kroppen op med ny energi og giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab. Ja faktisk vil vi anbefale jer at tage på et spa ophold, eller som alternativ nyde en spadag for 2 et skønt sted i Danmark. Disse oplevelser bør naturligvis kombineres med andre måske lidt mere aktive oplevelser. Dette kunne f.eks. være bridgewalking, en hyggelig vinsmagning i København eller en luksus brunch på en smuk cafe.

hvad kan man lave med sin veninde
hvad kan man lave med sine veninder

Venindehygge oplevelser med adrenalin

Nogle gange skal der bare være fart på når man er sammen med sin veninde. Derfor skal i naturligvis vælge en oplevelse med adrenalin. Disse har vi heldigvis rigtig mange af, så det er bare at finde den man synes bedst om. 

Hvis i er til højder, findes der super mange sjove adrenalin oplevelser som i helt sikkert vil elske. Prøv f.eks. kræfter med et faldskærmsudspring, her får i for alvor lov til at mærke adrenalinen flyde rundt i kroppen når i springer ud fra en flyvemaskine i 4000 meters højde. Ballonflyvning er endnu en oplevelse som tager jer med op i højderne, her er ikke tale om samme mængde adrenalin men derimod en smuk oplevelse. At flyve i ballon, er vel nok den smukkeste måde at se verden fra oven på. Netop fordi det er så ”naturligt” og stille man svæver blot afsted.

Hvis i foretrækker at have begge fødder plantet på jorden, kan i vælge en af disse oplevelser. Kan vi varmt anbefale jer at vælge en byvandring i København, her er mange at vælge imellem nogle er ligefrem fyldt med adrenalin f.eks. en spøgelses byvandring eller en byvandring med gadens stemmer. Ved sidstnævnte vil i få super ærlige historier som er helt nervepirrende & giver gåsehud på hele kroppen.

Læs mere om ballonflyvning: ballonflyvning gavekortballonflyvning Jyllandballonflyvning Københavnballonflyvning prisballonflyvning Silkeborg

tøse hygge
venindehygge
Venindehygge i verdensklasse

Der findes utrolig mange hyggelige ting som man kan lave med ens veninde, man skal bare lige finde på tingene. Dette har vi faktisk allerede gjort, så i kan faktisk finde super hyggelige oplevelser for veninder på listen ovenover. Her finder i blandt andet, et flødebollekursus, vel nok en af verdens hyggeligste oplevelser og derfor en perfekt venindehygge aktivitet. Til et flødebollekursus er man nemlig super kreativ, men har samtidig mulighed for at hyggesnakke sammen. 

Cafebesøg for 2 er ligeledes en super hyggelig oplevelse som i eventuelt kan starte dagen ud med. Der findes utrolig mange hyggelige cafeer rundt om i Danmark og faktisk er det muligt at bestille et gavekort som gælder til en del af disse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu