Hvad Kan Man Lave i Sommerferien?: STOR Guide Til De Bedste sommerferieaktiviteter

Hvad kan man lave i sommerferien, sådan er der nok særligt rigtig mange unge der tænker da de som regel har en rigtig lang sommerferie. Derfor kan der være brug for inspiration for at få fyldt hele sommerferien ud med betydningsfulde og nyttige sommerferieaktiviteter. Der findes ikke så overraskende rigtig mange ting man kan give sig i kast med i ens sommerferie. Men nogle gange ser man ikke skoven for bare træer. 

Du kunne få et sommerarbejde for at få lidt at skrive på dit CV, samt lidt ekstra penge på bankkontoen. Du kunne også vælge at være frivillig i en organisation som på en eller anden måde gør en forskel for andre. Du kunne rejse, tage på en interrailtur rundt i Europa, det behøver ikke være flere måneder, du kunne sagtens nøjes med et par uger. Rejs til Paris, Barcelona, Budapest eller et andet skønt sted, med en eller flere som du holder af. Nyd byens mange cafeer og barer samt museer og gallerier. 

Nyd sommeren i Danmark med dine kære. Det kan også være at du bare har brug for at slappe af og nyde den Danske sommer til fulde. Tag til strand med dine venner lav et lille bål, spis noget lækker mad, drink en god flaske vin. Tag i byen, fest til den lyse morgen. Nyd livet og inviter dine veninder med på cafe i indre by. Find på sjove oplevelser som du kan lave sammen med dem du holder af. Læs en god bog og lyt til den musik du kan lide en hængekøje under træerne i haven. 

Nedenfor finder du en lang liste med de bedste sommerferieaktiviteter og dermed ideer til hvad man kan lave i sommerferien.

53 Ideer Til Hvad Man Kan Lave i Sommerferien

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Smag Mols Bjerge

Priser fra 495 DKK

Ideer til ting man kan lave i sommerferien

Sommerferien er for de flestes vedkommende årets længste og bedste ferie. Derfor er det da også bare at få noget ud af den skønne ferie. Til dette kan det være godt med lidt inspiration, for mulighederne er så mange at man kan risikere ikke at se skoven for bare træer. Ideer og inspiration til ting at lave i sommerferien er præcis hvad du finder på denne side. Så det er bare at kigge rundt indtil du har fundet den helt rette oplevelse til dette års sommerferie. 

En glimrende sommerferieaktivitet, kunne være bridgewalking Lillebælt. Det både en aktivitet for børn og voksne, det er derimod ikke en oplevelse for folk med højdeskræk. For bridgewalking fører dig nemlig op i 60 meters højde, eller sagt på en anden måde du vil ende med at gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Der vil undervejs blive fortalt historier om området samt broen, så er du lidt historie interesseret er det blot et ekstra plus.

Danmark er fyldt med gode ting man kan lave i sommerferien. For endnu en oplevelse som egner sig rigtig godt til det danske sommervejr, er vandsport og her er der rigtig mange sjove aktiviteter at finde både over og under vand. Måske du har hørt om Klitmøller surfing også kaldet Cold Hawaii. Surfing er altid sjovt, måske særligt når man er ved at lære det. Vi garanterer ikke at du hurtigt vil lære at surfe, men de instruktører der arbejder i Cold Hawaii, er utrolig dygtige. Hvis du hellere vil være under havets overflade og samtidig have chancen for at fange en fisk. Bør du deltage i et undervandsjagt kursus, her vil du ikke blot få en sjov dag, men ligeledes lære hvordan man fanger en fisk på deres hjemmebane.

Ligeledes vil det være oplagt at deltage i et: madkursus, ølsmagning, vinsmagning, champagnesmagning, ginsmagning, dinner in the dark, barista kursus, samt en whiskysmagning.

sommerferieaktiviteter
ting at lave i sommerferien
Hvad Kan Man Lave I Sommerferien

Nyd sommerferien i Danmark

Danmark er et skønt land og at sommeren er den bedste tid på året, er rigtig mange enige om. Så hvorfor pokker rejse sydpå når der herhjemme er så skønt og til tider glimrende vejr. Hvis du absolut skal rejse til udlandet, så går det da om vinteren der så lang, kold og mørk.

Men hvad skal du så lave i sommerferien hvis du bliver i Danmark, tænker du måske. Ja nu skal du høre, for der er tusindvis af sjove, hyggelige og spændende ting som du kan lave i Danmark. Har du brug for at komme lidt væk fra hverdagen, kan du invitere din kæreste eller bedste veninde med på et spa ophold eller weekendophold. Det er altid skønt at blive forkælet og slappe af et lækkert sted, omgivet af flot natur. Det er netop hvad du får de fleste steder ved at bestille et ophold.

Sommerferieaktiviteter, skal du naturligvis have fundet og bestilt, så du har noget at glæde dig til. Ovenover har vi lavet en lang liste fyldt med gode ideer til hvad du kan lave i sommerferien. Vi ønsker dig verdens bedste sommerferie nogensinde.

Find inspiration til oplevelser ved at læse: udflugtersjove aktiviteteroplevelser Sjællandoplevelser på Fynoplevelser på Bornholmoplevelser Jylland

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu