Hvad Kan Man Lave I Sommerferien? Ideer Til Sommerferieaktiviteter

Hvad kan man lave i sommerferien, sådan er der nok særligt rigtig mange unge der tænker da de som regel har en rigtig lang sommerferie. Derfor kan der være brug for inspiration for at få fyldt hele sommerferien ud med betydningsfulde og nyttige sommerferieaktiviteter. Der findes ikke så overraskende rigtig mange ting man kan give sig i kast med i ens sommerferie. Men nogle gange ser man ikke skoven for bare træer. 

Du kunne få et sommerarbejde for at få lidt at skrive på dit CV, samt lidt ekstra penge på bankkontoen. Du kunne også vælge at være frivillig i en organisation som på en eller anden måde gør en forskel for andre. Du kunne rejse, tage på en interrailtur rundt i Europa, det behøver ikke være flere måneder, du kunne sagtens nøjes med et par uger. Rejs til Paris, Barcelona, Budapest eller et andet skønt sted, med en eller flere som du holder af. Nyd byens mange cafeer og barer samt museer og gallerier. 

Nyd sommeren i Danmark med dine kære. Det kan også være at du bare har brug for at slappe af og nyde den Danske sommer til fulde. Tag til strand med dine venner lav et lille bål, spis noget lækker mad, drink en god flaske vin. Tag i byen, fest til den lyse morgen. Nyd livet og inviter dine veninder med på cafe i indre by. Find på sjove oplevelser som du kan lave sammen med dem du holder af. Læs en god bog og lyt til den musik du kan lide en hængekøje under træerne i haven. 

Nedenfor finder du en lang liste med de bedste sommerferieaktiviteter og dermed ideer til hvad man kan lave i sommerferien.

Hyggelige Sommerferieaktiviteter

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

11. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

12. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

14. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

15. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

16. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

17. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

18. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

19. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

22. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

23. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

24. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

25. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

26. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

27. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

28. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

29. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

Ideer Til Hvad Man Kan Lave I Sommerferien

Sommerferien er for de flestes vedkommende årets længste og bedste ferie. Derfor er det da også bare at få noget ud af den skønne ferie. Til dette kan det være godt med lidt inspiration, for mulighederne er så mange at man kan risikere ikke at se skoven for bare træer. Ideer og inspiration til ting at lave i sommerferien er præcis hvad du finder på denne side. Så det er bare at kigge rundt indtil du har fundet den helt rette oplevelse til dette års sommerferie. 

En glimrende sommerferieaktivitet, kunne være bridgewalking Lillebælt. Det både en aktivitet for børn og voksne, det er derimod ikke en oplevelse for folk med højdeskræk. For bridgewalking fører dig nemlig op i 60 meters højde, eller sagt på en anden måde du vil ende med at gå på toppen af den gamle Lillebæltsbro. Der vil undervejs blive fortalt historier om området samt broen, så er du lidt historie interesseret er det blot et ekstra plus.

Danmark er fyldt med gode ting man kan lave i sommerferien. For endnu en oplevelse som egner sig rigtig godt til det danske sommervejr, er vandsport og her er der rigtig mange sjove aktiviteter at finde både over og under vand. Måske du har hørt om Klitmøller surfing også kaldet Cold Hawaii. Surfing er altid sjovt, måske særligt når man er ved at lære det. Vi garanterer ikke at du hurtigt vil lære at surfe, men de instruktører der arbejder i Cold Hawaii, er utrolig dygtige. Hvis du hellere vil være under havets overflade og samtidig have chancen for at fange en fisk. Bør du deltage i et undervandsjagt kursus, her vil du ikke blot få en sjov dag, men ligeledes lære hvordan man fanger en fisk på deres hjemmebane.

Ligeledes vil det være oplagt at deltage i et: madkursus, ølsmagning, vinsmagning, champagnesmagning, ginsmagning, dinner in the dark, barista kursus, samt en whiskysmagning.

Hvad Kan Man Lave I Sommerferien

Nyd Sommerferien I Danmark

Danmark er et skønt land og at sommeren er den bedste tid på året, er rigtig mange enige om. Så hvorfor pokker rejse sydpå når der herhjemme er så skønt og til tider glimrende vejr. Hvis du absolut skal rejse til udlandet, så går det da om vinteren der så lang, kold og mørk.

Men hvad skal du så lave i sommerferien hvis du bliver i Danmark, tænker du måske. Ja nu skal du høre, for der er tusindvis af sjove, hyggelige og spændende ting som du kan lave i Danmark. Har du brug for at komme lidt væk fra hverdagen, kan du invitere din kæreste eller bedste veninde med på et spa ophold eller weekendophold. Det er altid skønt at blive forkælet og slappe af et lækkert sted, omgivet af flot natur. Det er netop hvad du får de fleste steder ved at bestille et ophold.

Sommerferieaktiviteter, skal du naturligvis have fundet og bestilt, så du har noget at glæde dig til. Ovenover har vi lavet en lang liste fyldt med gode ideer til hvad du kan lave i sommerferien. Vi ønsker dig verdens bedste sommerferie nogensinde.

Find inspiration til oplevelser ved at læse: udflugtersjove aktiviteteroplevelser Sjællandoplevelser på Fynoplevelser på Bornholmoplevelser Jylland

Sjove Sommerferieaktiviteter

Sommeren og mere specifikt sommerferien er som skabt til at man har det sjovt. Det er en tid, hvor man ikke skal bekymre sig om arbejde, skole og andre forpligtelser, men derimod bare nyde at man har fri og kan gøre hvad man vil. Derfor er det også vigtigt, at man anvender den tid så godt som overhovedet muligt. Hvis man bare tilbringer hele ferien foran tv’et, så kommer man helt sikkert til at fortryde det senere hen. Om sommeren skal man ud at opleve noget og hvis man ikke helt ved hvad man skal opleve, så kan man med fordel se på vores udvalg og finde en god oplevelse. VI har nemlig masser at vælge imellem og der er noget for enhver smag. Det betyder at der også er noget for dig.

Du kan for eksempel tage i tivoli eller måske en af landets mange zoologiske haver. Det er dog også muligt at tage på sælsafari eller den helt specielle Sort Sol safari. Valget er dit, men du kan være helt sikker på, at det er oplevelser, som du vil huske længe.

Kort fortalt har Gaveavisen alt hvad du kunne ønske dig af sjove sommerferieaktiviteter og der er noget for voksne, børn og hele familien. Så uanset om det kun er en oplevelse til dig, til din familie eller en gave til en ven, så har vi lige det du leder efter. Så gå på opdagelse på siden og find de bedste sjove sommerferieaktiviteter. Så kan du få den bedste og sjoveste sommerferie nogensinde. Hvad venter du på?

sommerferieaktiviteter

Sommerferie Ideer For Unge

Sommerferien er lang og for mange unge mennesker kan den endda føles rigtigt lang, så derfor er det vigtigt, at man har noget at tage sig til. Ellers risikerer man at sommerferien kan begynde at føles en smule kedelig, og det er simpelthen det værste man overhovedet kan forestille sig. Så i stedet for at sidde derhjemme og trille tommelfingre, så bør man i stedet tage ud og opleve noget sammen med sine gode venner og der er nok at tage sig til, hvis man bare tænker sig en smule om. Tror du os ikke? Så læs med herunder, hvor vi ser på en række af de bedste sommerferie ideer unge kan nyde godt af.

Klatring

Først og fremmest kan man tage ud og klatre. Det lyder måske ikke så vanvittigt interessant, men hvis man gør det sammen med en flok gode venner, så er det faktisk rigtigt sjovt og udfordrende. Der findes masser af steder i landet, hvor man kan komme til at prøve klatring, både indendørs og udendørs. Hvis det skal være ekstra vildt, så kan man tage en tur til Bornholm og klatre på rigtige klipper, hvilket naturligvis er noget ud over det sædvanlige. Gaveavisen har naturligvis gavekort til en masse forskellige klatreoplevelser, så uanset om du bor i København eller Jylland, så kan du finde noget, der passer til dig. Så tag ud at klatre i sommerferien. Du vil næppe fortryde det.

Kør Djævleræs

Hvis man ikke lige synes at klatring er det mest ophidsende i verden, så kan man da skrue en smule op for intensiteten og tager ud køre Djævleræs. Djævleræs som man kender det fra tv er nu tilgængeligt for alle os andre og det er præcis så sjovt som det ser ud til på skærmen. Tag dine gode venner med og snart kan i dyste på de velkendte baner, hvor så mange danske berømtheder gjorde sig selv til grin og vandt store sejre. Vær den der kører bedst og så vil du kunne tage sejren over dine venner i et vaskeægte Djævleræs. Djævleræs kan prøves flere steder i landet, men hvis du bor på Sjælland, kan du komme ud og køre på banen fra tv. Hvad mere kan man ønske sig?

Ølbrygning Kursus

Sommerferie betyder først og fremmest at man skal slappe af og afslapninger i sommervarmen betyder at der skal kolde øl på bordet. Men har du nogensinde overvejet hvordan øl bliver fremstillet? Hvis svaret er ja, så kan du nu selv tage ud og prøve kræfter med ølbrygnings kunst med et ægte ølbrygning kursus. Det er sjov uanset om man er alene eller sammen med vennerne, men naturligvis bliver det bedst med godt selskab. Lær hvordan man brygger lækker øl og nyd dem i sommervarmen. På et ølbrygning kursus bliver du guidet gennem hele processen, så du til sidst kan tage dit bryg med hjem og lade det gærer færdigt. Det er ikke alene en lærerig oplevelse, men det er også overraskende sjovt at være sin helt egen brygmester. En herlig sommerferie oplevelse.

Spa Ophold

Når man så har klatret, kørt djævleræs og brygget en masse øl, ja så er man nok blevet en smule træt. Heldigvis er der også masser af gode oplevelser hos Gaveavisen, der kan hjælpe dig med dette. For hvad er det man trænger mest til, når man er godt nedkørt og trænger til forkælelse? Jo man trænger da til et spaophold. Et spa ophold er en perfekt oplevelse i sommerferien, hvor man bare kan koble af og lade sig forkæle. Køb et gavekort hos Gaveavisen og vælg et af de mange hoteller, der tilbyder spa. De findes overalt i landet og du er sikret en dejlig, afslappende oplevelse, hvor din komfort er i centrum. Med andre ord er det den perfekte måde at slappe af på. Tag en god ven med og nyd det gode selskab, mens I kobler helt af.

Byvandring

Sommeren er et perfekt tidspunkt at lære sin by en smule bedre at kende. Det kan man gøre på mange måder. Man kan tage på museer eller læse om byens historie en god bog. Det er helt acceptable og interessant måder at lære på, hvis man gerne vil kombinere det lærerige med det spændende, så er en byvandring endnu bedre. For her oplever man ikke blot historiens vingesus, men man får også tingene at se med egne øjne. Det er dog ikke kun historie man kan opleve på en byvandring, for man kan også lære om dem, der finder sig på samfundets bund. De hjemløse, der lever på gaden og som gerne fortæller deres historie. Køb et gavekort til en byvandring hos Gaveavisen og brug en lille del af din sommerferie på at lære mere om din by. En oplevelse for livet.

ting at lave i sommerferien

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.