Hot Yoga Århus: Høje Temperaturer Samt Højt Humør, Prøv Hot Yoga Aarhus

Hot yoga Århus, er en yoga oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Øvelserne er som sådan de samme den store og eneste forskel skal findes i temperaturen. For det skal naturligvis være varmt i et hot yogalokale, og det er der bestemt også, helt præcis er der intet mindre end 40 graders varme. Den høje temperatur sætter kroppen på overarbejde, derudover vil du hurtigere dehydrer så husk at medbringe en vandflaske. Så du kan opretholde en god væskebalance. Det er ud over en vandflaske ligeledes en rigtig god ide at medbringe et håndklæde, så du let og elegant kan tørre sveden af panden.

Bikram yoga i Århus er for alle, måske særligt hvis du bestiller denne 14 dages intro hos Bikram yoga Århus. Her får du nemlig frit lov til at prøve kræfter med hot yoga, faktisk får du fri adgang til hele 3 hold nemlig hot yoga, hot pilates og hot yin. Hos Bikram Århus, består en hot yoga lektion som oftest af 26 udfordrende øvelser. Der vil være variation fra lektion til lektion, det eneste som er sikkert, er den høje temperatur samt højt humør. 

Lyder bikram yoga i Århus som noget for dig? Find ud af det ved at bestille en 14 dages intro hos Bikram Århus, dette kan du let og enkelt gøre ved at klikke på knappen nedenfor. Hvis planen er at give denne oplevelse som et gavekort til en du holder af er det bestem muligt.

Prøv Kræfter Med Hot Yoga i Århus
Hot Yoga Århus

Hot Yoga Århus

Destination ikonÅrhus – Hot Yoga Århus
Tid ikon 14 Dages Fri Hot Yoga Træning i Århus
Tjek ikon Prøv Hot Yoga, Hot Pilates & Hot Yin
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Sjov Træning
Info ikon Læs Mere Om Hot Yoga Århus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Hot Yoga Århus

Hot Yoga Århus

Hot Yoga Århus er indbegrebet af sved på panden & 26 udfordrende øvelser i 40 graders varme. Ved at bestille dette gavekort bikram yoga Århus, får du fri træning på Hot Yoga, Hot Pilates & Hot Yin hold. Hvis du endnu ikke er den lykkelige ejer af en yogamåtte, vil det være muligt at leje en yogamåtte inden træningen starter. Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med bikram Yoga, vil vi anbefale dig at bestille dette gavekort.
Priser fra 299 DKK

Dette Gør hot yoga særligt

Som udgangspunkt er det kun den høje temperatur der adskiller yoga og hot yoga. Men de 40 grader gør bare noget ved kroppen og gør de to oplevelser vidt forskellige. Det er ikke kun behovet for en vandflaske og et håndklæde der distancerer de to yogaformer. Hos Bikram yoga Århus, består hver lektion af 26 udfordrende øvelser, som skal udføres i 40 graders varme. 

Stemningen til bikram yoga århus er lige ledes noget helt særligt, for tråds det er hårdt og varmt at dyrke hot yoga er det bestemt plads til smil og gode stunder. Det vil altid blive hyggesnakket inden samt efter en lektion hot yoga.

hot yoga århus
hot yoga aarhus
bikram yoga århus
bikram århus

Inviter en du holder af med til hot yoga

Hot yoga i Århus er noget helt særligt, som kun vil blive endnu bedre hvis man har en ved sin side som man holder af. Derfor vil det være helt oplagt at bestille denne 14 dages intro til hot yoga hos Bikram yoga, til både dig og en du holder af. Du kunne f.eks. give denne oplevelse som en gave til hende eller gave til ham. Hvis du hellere vil give den unikke gave til jul kan du ligeledes sagtens dette. Faktisk vil det være helt oplagt at give et gavekort til bikram yoga Århus om vinteren da det er helt genialt lige at blive varmet igennem når det er koldt udenfor. 

Mangler du og din kæreste en hyggelig samt aktiv aktivitet i løbet af ugen, kan i sammen prøve bikram yoga Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0