Høje Temperaturer Samt Højt Humør, Prøv Hot Yoga Århus

Hot yoga Århus, er en yoga oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Øvelserne er som sådan de samme den store og eneste forskel skal findes i temperaturen. For det skal naturligvis være varmt i et hot yogalokale, og det er der bestemt også, helt præcis er der intet mindre end 40 graders varme. Den høje temperatur sætter kroppen på overarbejde, derudover vil du hurtigere dehydrer så husk at medbringe en vandflaske. Så du kan opretholde en god væskebalance. Det er ud over en vandflaske ligeledes en rigtig god ide at medbringe et håndklæde, så du let og elegant kan tørre sveden af panden.

Bikram yoga i Århus er for alle, måske særligt hvis du bestiller denne 14 dages intro hos Bikram yoga Århus. Her får du nemlig frit lov til at prøve kræfter med hot yoga, faktisk får du fri adgang til hele 3 hold nemlig hot yoga, hot pilates og hot yin. Hos Bikram Århus, består en hot yoga lektion som oftest af 26 udfordrende øvelser. Der vil være variation fra lektion til lektion, det eneste som er sikkert, er den høje temperatur samt højt humør. 

Lyder bikram yoga i Århus som noget for dig? Find ud af det ved at bestille en 14 dages intro hos Bikram Århus, dette kan du let og enkelt gøre ved at klikke på knappen nedenfor. Hvis planen er at give denne oplevelse som et gavekort til en du holder af er det bestem muligt.

Prøv Hot Yoga I Århus
Hot Yoga Århus

Hot Yoga Århus

Destination ikonÅrhus – Hot Yoga Århus
Tid ikon 14 Dages Fri Hot Yoga Træning i Århus
Tjek ikon Prøv Hot Yoga, Hot Pilates & Hot Yin
Personer ikon 1 Person Som Er Klar På Sjov Træning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Prøv Hot Yoga Århus

Destination ikon København – B&W Hallerne

Hot Yoga Århus er indbegrebet af sved på panden & 26 udfordrende øvelser i 40 graders varme. Ved at bestille dette gavekort bikram yoga Århus, får du fri træning på Hot Yoga, Hot Pilates & Hot Yin hold. Hvis du endnu ikke er den lykkelige ejer af en yogamåtte, vil det være muligt at leje en yogamåtte inden træningen starter. Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med bikram Yoga, vil vi anbefale dig at bestille dette gavekort.

Priser Fra 299 DKK Pr. Person

Om Hot Yoga Århus

Hot Yoga Århus er uden tvivl et af de bedste og mest populære yogastudier i hele byen og det er bestemt ikke uden grund. Hele konceptet hot yoga og bikram yoga er har vundet stort indpas hos danskerne i de senere år og det er bestemt ikke uden grund. Hot Yoga Århus har specialiseret sig i disse yogatyper og har dermed sat sig rigtigt solidt på pladsen blandt de bedste yogastudier Århus overhovedet kan byde på.

Men udover sine fine hold og dygtige instruktører, så har Hot Yoga Århus endnu en stor fordel og det er deres beliggenhed. Som en klog mand sagde ”beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, og her har Hot Yoga virkelig ramt plet. Studiet er nemlig beliggende i Havnegade, ganske nær det nyligt ombyggede havneområde og Dokk1. Det er et moderne og meget populært område med en masse liv og aktivitet, hvilket gør det utroligt nemt af finde frem til. Denne centrale placering har naturligvis også hjulpet med at gøre hot Yoga Århus så populær. Lokalerne er store, lyse og moderne, så man kan være helt sikker på en behagelig og professionel oplevelse. Der er desuden badefaciliteter og lignende, så man kan forlade studiet ren, frisk og veltilpas.

Så hvis du leder efter et af de bedste yogastudier i Århus og gerne vil prøve kræfter med den unikke bikram yoga, så er du altså kommet til det helt rette sted. Bestil dit gavekort har hos Gaveavisen allerede i dag, og så kan du snart komme i gang med at forkæle din krop og sjæl.

hot yoga århus

Disse Positioner Kan Man Opleve I De Forskellige Hold

Når man tilmelder sig et yogahold hos Hot Yoga Århus vil man hurtigt opdage, at der er meget at vælge imellem. Der findes en masse forskellige stillinger og de spreder ud over de forskellige hold, så det er en god ide at være sikker på, hvad man leder efter før man tilmelder sig. Men når man dyrker yoga hos Hot Yoga Århus, vil man typisk gennemgå 26 forskellige stillinger under en session. Disse inkluderer bl.a. trekantsstilling, træer, ørnen og kobrastillingen. For at man får det bedst mulige resultat af øvelserne bliver de altid udført i en nøje tilrettelagt rækkefølge, der ikke bør ændres.

Ved normal yoga kan man ofte opleve, at der anvendes forskellige omvendte versioner af de klassiske stillinger. Men sådan er det ikke til bikram yoga, da det ikke er alle, der er i stand til at udføre de omvendte stillinger. De fleste af disse hold er til nybegyndere såvel som øvede, så det er ikke uden grund, at man generelt holder sig til de traditionelle stillinger. Men det er dog ikke uhørt, at man anvender omvendte stillinger på mere avancerede bikram yoga hold. Du kan dog altid spørge, hvis du skulle være i tvivl om niveauet af en yogalektion. På den måde undgår man uventede overraskelser, der kan give en dårlig oplevelse. Hot Yoga Århus vil nemlig gerne give dig den bedste oplevelse.

Bestil dit gavekort her hos Gaveavisen allerede nu og kom i gang med en speciel type yoga, som kan ændre dit liv. Kan man ønske sig meget mere end det?

bikram århus

Hvad Er Bikram Yoga?

Nu har vi snakket en hel del om hot yoga og bikram yoga, men hvad er det helt præcist for noget? Det skal vi se nærmere på nu. Bikram yoga er en ganske særlig form for yoga, der har sin oprindelse i Californien. Det blev udviklet i 70’erne af Bikram Choudhury, der udvalgte 26 stillinger ud fra de klassiske hatha-stillinger. Stillinger udvalgtes med det formål, at ens blod skulle oxideres og transporteres ordentligt rundt i hele kroppen. Bikrams teori var, at dette ville lede til større velvære og nydelse. Har man først prøvet vil man sikkert give ham ret.

Det der gør bikram yoga til noget ud over det sædvanlige er, at det altid skal foregå i et opvarmet lokale. Dette lægger man mærke til med det samme da temperaturen bliver nær 40 grader varmt og har en luftfugtighed på knap 40%. Deraf navnet hot yoga. Det skal dog nævnes at bikram yoga ikke er den eneste type hot yoga. Det er blot den mest populære type.

Som man nok kan gætte, er der en masse sundhedsmæssige fordele ved bikram yoga. Blandt andet har det vist sig at man, med regelmæssige yogatimer, kan afhjælpe rygproblemer og få dæmpet eventuelle smerter. Derudover er det en yogaform, som kræver en del koncentration, hvilket giver en øget indre ro. Slutteligt får man på grund af den høje temperatur svedt en masse, hvilket naturligvis er med til at skulle en masse affaldsstoffer ud af kroppen. Det er med andre ord en glimrende udrensning af sin krop og sin sjæl.

bikram yoga århus

Dette Gør Hot Yoga Særligt

Som udgangspunkt er det kun den høje temperatur der adskiller yoga og hot yoga. Men de 40 grader gør bare noget ved kroppen og gør de to oplevelser vidt forskellige. Det er ikke kun behovet for en vandflaske og et håndklæde der distancerer de to yogaformer. Hos Bikram yoga Århus, består hver lektion af 26 udfordrende øvelser, som skal udføres i 40 graders varme. 

Stemningen til bikram yoga århus er lige ledes noget helt særligt, for tråds det er hårdt og varmt at dyrke hot yoga er det bestemt plads til smil og gode stunder. Det vil altid blive hyggesnakket inden samt efter en lektion hot yoga.

hot yoga aarhus

Inviter En Du Holder Af Med Til Hot Yoga

Hot yoga i Århus er noget helt særligt, som kun vil blive endnu bedre hvis man har en ved sin side som man holder af. Derfor vil det være helt oplagt at bestille denne 14 dages intro til hot yoga hos Bikram yoga, til både dig og en du holder af. Du kunne f.eks. give denne oplevelse som en gave til hende eller gave til ham. Hvis du hellere vil give den unikke gave til jul kan du ligeledes sagtens dette. Faktisk vil det være helt oplagt at give et gavekort til bikram yoga Århus om vinteren da det er helt genialt lige at blive varmet igennem når det er koldt udenfor. 

Mangler du og din kæreste en hyggelig samt aktiv aktivitet i løbet af ugen, kan i sammen prøve bikram yoga Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1