Herretur, Mandetur, Drengetur & Drengerøvstur Kært Barn Har Mange Navne

Herretur med gutterne er noget enhver mand fra tid til anden har brug for. Der findes et væld af forskellige oplevelser som er oplagte til herreture, de skal gerne være lidt mandede og noget som konen derhjemme ikke har lyst til. Netop denne type oplevelser har vi lavet en lang liste med nedenfor, man kan sige at de alle er gode polterabend ideer, men de er altså ligeledes geniale til en rigtig drengerøvstur. Det der kendetegner en rigtig mandetur, er mandehygge, det er adrenalin, god stemning, holdfølelse, konkurrence og naturligvis god mad. 

Nogle vælger at leje en hytte midt ude i en skov i Sverige andre vælger at bestille bord på den gode lokale restaurant. Men en rigtig herretur kræver altså en oplevelse og det er præcis det du finder nedenfor. Der oplevelser fordelt over hele landet, så uanset hvor i er bosat er der en oplevelse tæt på jer. Men en rigtig herretur må jo gerne foregår lidt væk fra hjemmet, så man ikke risikere at konerne kigger forbi. 

Det bedste ved en herretur er de oplevelser man får sammen, samt de hyggelige stunder og det gode fællesskab. Derfor er det også utrolig vigtigt at i ikke går ned på valget af oplevelser og det er præcis hvad vi kan hjælpe jer med nedenfor. Her har vi nemlig samlet et utal af glimrende ideer til den gode mandetur. Se dem alle, bliv inspireret og bestil inden der er udsolgt.

Herretur Ideer i Danmark

Hvorfor tage til udlandet når Danmark har det hele? Der findes utrolig mange oplevelser i Danmark som egner sig perfekt til en rigtig herretur. Så der er altså ingen grund til f.eks. at køre hele vejen til Sverige. Trods den Svenske natur måske er en anelse smukkere end den Danske. Men når alt kommer til alt, så er det oplevelsen det hele drejer sig om. Det er derfor vigtigt at vælge den helt rette oplevelse, som alle i gruppen vil elske. Så lad os bare give de bedste oplevelser til en perfekt herretur lidt ekstra opmærksomhed.

Kør djævleræs, du har måske set Zulu Djævleræs i fjernsynet og tænkt kæft det kunne være den fedeste drengerøvstur evigt. Så kan vi glæde dig med at det nu er muligt at bestille billetter til kør djævleræs. Den eneste forskel mellem tv-programmet og denne oplevelse er at der ikke vil være hverken havenisser eller campingvogne på banen denne dag. Til gengæld, er der jer der kommer til at sidde bag rattet og køre mod hinanden.  

Urban High Roping, er en yderst populær oplevelse i de gamle B&W-haller på Refshaleøen i København. Oplevelsen er for rigtige mandfolk, som ikke er højdeskræk for, faktisk er banen verdens højeste high roping bane, du bevæger dig faktisk i hele 50 meters højde. Oplevelsen byder på 3-4 timers underholdning på de i alt 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad.

Undervandsjagt, er vel nok det mest mandede man overhovedet kan give sig til at lave. Samtidig er det nok også noget at det sværeste og mest udfordrende man kan lave. For ved at dykke ned under vandet er man pludselig i uvante omgivelser, men derimod på fiskenes hjemmebane. Så alle odds er på mange måder imod en trods man har en harpun, svømmefødder og andet grej.

herretur

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

/ 5. Bedømmelser:

Luk menu