Sjove Ideer Til Herretur, Mandetur, Drengetur Og Drengerøvstur I Danmark

Herretur med gutterne er noget enhver mand fra tid til anden har brug for. Der findes et væld af forskellige oplevelser som er oplagte til herreture, de skal gerne være lidt mandede og noget som konen derhjemme ikke har lyst til. Netop denne type oplevelser har vi lavet en lang liste med nedenfor, man kan sige at de alle er gode polterabend ideer, men de er altså ligeledes geniale til en rigtig drengerøvstur. Det der kendetegner en rigtig mandetur, er mandehygge, det er adrenalin, god stemning, holdfølelse, konkurrence og naturligvis god mad. 

Nogle vælger at leje en hytte midt ude i en skov i Sverige andre vælger at bestille bord på den gode lokale restaurant. Men en rigtig herretur kræver altså en oplevelse og det er præcis det du finder nedenfor. Der oplevelser fordelt over hele landet, så uanset hvor i er bosat er der en oplevelse tæt på jer. Men en rigtig herretur må jo gerne foregår lidt væk fra hjemmet, så man ikke risikere at konerne kigger forbi. 

Det bedste ved en herretur er de oplevelser man får sammen, samt de hyggelige stunder og det gode fællesskab. Derfor er det også utrolig vigtigt at i ikke går ned på valget af oplevelser og det er præcis hvad vi kan hjælpe jer med nedenfor. Her har vi nemlig samlet et utal af glimrende ideer til den gode mandetur. Se dem alle, bliv inspireret og bestil inden der er udsolgt.

Festlige Ideer Til Herreture

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Skal I på en fed herre tur bør i prøve Bridgewalking Lillebælt og få en oplevelse som ingen anden. I vil kunne nyde en betagende udsigt fra begge sider, mens du vandrer på en af Danmarks længste broer og indtager alt, hvad naturen har at byde på, inklusive frisk luft!

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Du og gutterne skal på tur i weekenden – men I er ikke sikre på, hvad I skal lave i løbet af dagen. Bare rolig, vi har styr på det! Bestil et gavekort til et lækkert og eksklusivt kaffekursus, der lærer jer hvordan I brygger den helt perfekte kop kaffe.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det er tid til at planlægge din næste herretur, og hvilken bedre måde at fejre det på end med en vinsmagning? Enhver rigtig mand elsker god vin og vil med glæde bruge timer i butikken på at smage forskellige vine. Del denne oplevelse med dine bedste kammerater.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En ballonflyvning er en fantastisk måde at opleve verden fra et nyt perspektiv. Hvilken bedre måde at tilbringe noget kvalitetstid med dine kammerater på end at svæve over Danmark i en åben kurv og kigge ned på jorden? Den fedeste oplevelse til den næste herretur sammen med drengene.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Planlægger du en mandeudflugt? Så er du kommet til det rette sted! Gaveavisen har nemlig et fantastisk tilbud til dig. Et madkursus, hvor I bliver undervist af dygtige kokke, som elsker deres håndværk. En lækker måde at bruge en del af en herretur på, da man naturligvis spiser maden bagefter.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
I har ingen anelse om, hvad I går ind til, når en flok rigtige drenge samles og begynder at kør djævleræs. Den oplagte ting til næste herretur. Det er den mest fantastiske oplevelse nogensinde, der vil sætte gang i tingene, mens I suser rundt på banerne kendt fra tv.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ginsmagning er en fantastisk måde at udforske nye smagsoplevelser og have en fed herretur. Men hvad er de bedste gins til mænd? Hvad er de forskellige typer af gin? Hvordan nyder du den bedst? Tag med Gaveavisen på en opdagelse i ginens verden ved at deltage i en ginsmagning.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Findes der en bedre måde at fejre en herretur på end med en ølsmagning? Gaveavisen har den perfekte mulighed for dig og dine kammerater. I får lov til at smage en masse forskellige øl fra bryggerier rundt om i verden. Det bliver bare så lækkert og hyggeligt.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv dine venner en gave, som de aldrig vil glemme! Tilmeld dig til oplevelsen Dinner in the Dark. Det er en fantastisk aften, hvor I vil komme til at nyde en lækker middag, mens I bliver guidet gennem den af blinde tjenere. Et lækkert arrangement til en rigtig herretur.

10. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Har du lyst til at opleve en ny type adrenalinrus? Har du en mandegruppe, der ønsker at tage på eventyr sammen? Skal I på en rigtig fed herretur? Så har Gaveavisen den perfekte aktivitet til jer! Urban High Roping er en spændende begivenhed med udfordringer og forhindringer.

11. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Skal du bruge en spændende oplevelse til en herretur? Forestil dig en verden, hvor jagtsæsonen aldrig slutter. Forestil dig at forfølge dit bytte i havets dybder og nedlægge det med en kniv eller harpun på havbunden. Det er det, du kan opleve, når du tilmelder dig et undervandsjagt kursus sammen med drengene.

12. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Gaveavisen har fundet på en ny måde at tilbringe jeres sommerdage på. Go High Klatrepark er det bedste sted i Danmark at tage hen, hvis du er på udkig efter noget sjovt, udfordrende og spændende. Det er den fedeste oplevelse at dyrke med vennerne på en rigtig herretur.

13. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Leder du efter en herretur til København for gutterne? Så fald bør du helt klart tjekke GoBoat København ud. Denne oplevelse er perfekt til jer, der elsker at tilbringe tid i det fri og som nyder at sejle. Det er en afslappende oplevelse, der er som skabt til herreturen.

Hvad Er En Herretur?

En vaskeægte herretur er en tur, der først og fremmest er for mandfolkene. En tur, hvor der ikke er tid til pjank og pjat, men hvor man som mænd hænger ud og kommer hinanden ved. For mange vil det være svært at forstå konceptet og for nogen vil det endda være et lev fra fortiden, hvor traditionelle kønsmønstre var mere udtalte. Men bare fordi verden har ændret sig, så betyder det ikke at mænd ikke har stadig har brug for dette outlet, hvor de kan komme ud og være rigtige mænd, sammen med andre rigtige mænd.

Så en herretur er altså en tur, hvor der gerne skal ske nogle spændende ting, gerne noget med biler, økser eller fysiske anstrengelser, så man rigtigt kan mærke at man lever. Hvis der bagefter er en mængde alkohol at finde, så er turen bare endnu bedre. Naturligvis under kontrollerede forhold, for det er en herretur, ikke en snothvalpe tur.

En herretur er et populært koncept, hvis man skal hænge ud med venner man ikke ar set længe eller måske ens gamle soldaterkammerater. Så skal den bare have hele armen og det er noget, som en flok mandfolk kan finde ud af. Det kan være, at man vil ud at klatre først eller måske skal man ude og køre sportsvogn. Det varierer fra gruppe til gruppe, men der er ingen tvivl om, at der er testosteron i luften og masser af mandehørm. Præcis som det skal være. Gaveavisen har alle de nødvendige oplevelser til en herretur, så I behøver bare dukke op og medbringe det gode humør. Hvad mere kan man bede om?

herretur

Hvad Gør En Herretur God?

Når man endelig får planlagt med gutterne at man skal mødes, så er der jo kun tilbage at få planlagt sin herretur, men her er det vigtigt at man tænker sig om, så man får en god oplevelse. Når man langt om længe har fået samlet alle kammeraterne, så skal det være en tur, som man husker og som gerne må overgå tidligere herreture. Så hvad gør en herretur god? Det er der meget delte meninger om, og derfor kan det være lidt af en udfordring for den eller de, der skal arrangere turen. Man vil jo gerne gøre alle tilfredse.

For nogen vil en god herretur foregå i en svensk skov, med et hjemmelavet telt, bål og masser af primitive udskejelser. En vildmarksoplevelse, hvor man kan få lov at mærke at man er mandfolk, der ikke er bange for at bruge en økse og få mad der smager en smule af bål. For andre vil en herretur foregå med en hyggelig oplevelse som f.eks. skydiving eller en tur i flysimulator, efterfulgt af masser af bajere. For en tredje gruppe vil en vaskeægte herretur starte med en fantastisk middag på en god restaurant, efterfulgt af god whisky og store cigarer, men man taler roligt sammen om livet og meget mere.

Som sagt, og som man kan læse ovenfor, så er en god herretur relativt og derfor skal man sørge for at kommunikere godt, så man kan få planlagt den bedst mulige oplevelse. Heldigvis er Gaveavisen leveringsdygtig med en masse gode oplevelser, såsom whiskysmagninger, ølsmagninger og meget mere. Oplevelser, der passer perfekt til en god herretur.

Herretur Ideer I Danmark

Hvorfor tage til udlandet når Danmark har det hele? Der findes utrolig mange oplevelser i Danmark som egner sig perfekt til en rigtig herretur. Så der er altså ingen grund til f.eks. at køre hele vejen til Sverige. Trods den Svenske natur måske er en anelse smukkere end den Danske. Men når alt kommer til alt, så er det oplevelsen det hele drejer sig om. Det er derfor vigtigt at vælge den helt rette oplevelse, som alle i gruppen vil elske. Så lad os bare give de bedste oplevelser til en perfekt herretur lidt ekstra opmærksomhed.

Kør djævleræs, du har måske set Zulu Djævleræs i fjernsynet og tænkt kæft det kunne være den fedeste drengerøvstur evigt. Så kan vi glæde dig med at det nu er muligt at bestille billetter til kør djævleræs. Den eneste forskel mellem tv-programmet og denne oplevelse er at der ikke vil være hverken havenisser eller campingvogne på banen denne dag. Til gengæld, er der jer der kommer til at sidde bag rattet og køre mod hinanden.  

Urban High Roping, er en yderst populær oplevelse i de gamle B&W-haller på Refshaleøen i København. Oplevelsen er for rigtige mandfolk, som ikke er højdeskræk for, faktisk er banen verdens højeste high roping bane, du bevæger dig faktisk i hele 50 meters højde. Oplevelsen byder på 3-4 timers underholdning på de i alt 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad.

Undervandsjagt, er vel nok det mest mandede man overhovedet kan give sig til at lave. Samtidig er det nok også noget at det sværeste og mest udfordrende man kan lave. For ved at dykke ned under vandet er man pludselig i uvante omgivelser, men derimod på fiskenes hjemmebane. Så alle odds er på mange måder imod en trods man har en harpun, svømmefødder og andet grej.

Hvis i er mere til en hyggelig & afslappende aften kan vi anbefale: Vinsmagning København, Ølsmagning København, Ginsmagning København.

Hvis i mere er til action, så ta’ et kig på pistolskydning.

Herreture
Kært Barn Har Mange Navne

En klog person sagde engang at kært barn har mange navne og det kan man tydeligt se, når man snakker om herreture. For det er bestemt ikke alle der benytter udtrykket ”herretur” til at beskrive en hyggelig dag med vennerne. En herretur kaldes f.eks. også en drengetur, en mandetur eller sågar en drengerøvstur. Man kan nok fornemme, at der ligger forskellige betydninger i disse ord, selvom de egentlig alle dækker over en flok mænd, der har en god dag sammen.

En drengetur benyttes ofte til at beskrive en tur, der er mindre formel og hvor der er lagt op til en masse sjov og hygge. En tur, hvor man f.eks. starter med at tage ud og prøve hanggliding eller måske et dykkerkursus, før man tager afsted til et bartenderkursus, med dertilhørende alkohol. Det er sjovt, uformelt og en stensikker god oplevelse.

En drengerøvstur ligger mere op til at der skal være fart over feltet og gerne masser af umoden opførsel. Det er en tur, hvor man for en stund kan glemme at man er voksne mænd, men bare leve sig tilbage til teenageårenes livsglæde og fandenivoldskhed. Det må gerne inkludere biler, fart og en masse kolde bajere.  

En mandetur er derimod noget mere afdæmpet, men absolut ikke mindre mandigt. På en mandetur behøver man ikke være larmende og skabede, som var man en flok teenagere. Nej er er det maskulin stoiskhed, kombineret med mandige oplevelser som ølsmagning, lækre middage og lignende.

Hvad man foretrækker, kan man selv bestemme, men Gaveavisen har i hvert fald alt hvad i kunne ønske for at få arrangeret en perfekt herretur. Uanset hvad man så vælger at kalde den.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: