Helikoptertur: Fly i Helikopter Over Danmark F.eks. Jylland, Fyn & På Sjælland

Giv en helikoptertur, glem alt om almindelige gaver, er du også er træt af at give materielle gaver, som modtageren ikke har brug for, så er det måske på tide at skifte til oplevelsesgaver. Mange vælger at give en brunch eller en biograftur, når de skal give oplevelsesgaver. Du må dog ikke tage fejl af, at en oplevelsesgave kan være langt mere uforglemmelig. I takt med at oplevelsesgaver er blevet mere populære, er der kommer langt flere valgmuligheder. Det betyder, at det nærmest kun er fantasien som sætter grænser og en oplevelsesgave kan nemt blive én af de mest uforglemmelige oplevelser i løbet af ens liv.

Mange har en livslang drøm om at opleve en helikoptertur, og nu kan denne drøm gå i opfyldelse. Det er nemlig også blevet muligt at give en helikoptertur som oplevelsesgave. Det kræver en smule mod at sætte sig op i en helikopter, men til gengæld er du også sikker på, at du giver en oplevelsesgave, der skaber stor glæde, og samtidig får du en fantastisk oplevelse sammen med gavens modtager. Kort sagt er der lagt op til, at I kan få en oplevelse sammen, som I aldrig nogensinde glemmer.

5 Smukke Helikopterture i Danmark
Helikoptertur

Helikoptertur i Danmark

Destination ikonHele Danmark – HeliCompany
Tid ikon 10 Minutters Miniflyvetur
Tjek ikon Rundflyvning Fra Udvalgte Byer
Personer ikon 1 Person, Max Vægt 120 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptertur
Pris ikon Priser Fra 695,- Pr. Person

Helikoptertur

Helikoptertur i Hele DK

Destination ikonHele Danmark – HeliCompany
Tid ikon 10-12 Minutters Miniflyvetur
Tjek ikon Helikoptertur I En Robison 44
Personer ikon 1 Person, Alder Fra 10 År

Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptertur
Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

helikoptertur med HeliCompany

Flyv i Privat Helikopter

Destination ikonHele Danmark – HeliCompany
Tid ikon 15-20-30-45-60 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Privat Helikoptertur For Børn & Voksne
Personer ikon 1-3 Personer, Max Vægt 240 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptertur
Pris ikon Priser Fra 2250,- 1-3 Personer

Helikoptertur Med Herning Helicopters

Helikoptertur i Jylland

Destination ikonHele Jylland – Herning Helicopters
Tid ikon 10 Minutters Miniflyvetur
Tjek ikon Flyvning Fra 8 Forskellige Byer i Jylland
Personer ikon 1 Person, Alder Fra 3 År

Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptertur
Pris ikon Priser Fra 599,- Pr. Person

Helikopterpilot For En Dag

Helikopterpilot For En Dag

Destination ikonRoskilde – Kolding – HeliCompany
Tid ikon 30-60 Minutter Efter Tilvalg
Tjek ikon Helikopterpilot i R22 Eller R44
Personer ikon 1 Person, Max Vægt 90-125 KG.

Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptertur
Pris ikon Priser Fra 2499,- Pr. Person

Helikoptertur

Helikoptertur i Hele DK Med HeliCompany

Dette er en af de billigste helikopterture man kan få i Danmark, men bare fordi det er en af de billigste ture er der bestemt ikke sparet på oplevelsen. For helikopterturen er fuldstændig magisk. På trods af at rundflyvningen blot varer 10 minutter, kan man nå at opleve & se en helt masse ting. Det er muligt at flyve med HeliCompany fra udvalgte byer i Danmark, så det er næsten helt op til dig hvor du ønsker at flyve i helikopter. På trods af at helikoptere ikke er nogen ny opfindelse er det super fedt at flyve i helikopter. Vidste du at selve Leonardo da Vinci tegnede modeller af helikoptere? Du er måske heller ikke klar over at den første helikopter der virkede fløj i 1936, hvilket er mere end 70 år siden. 
Priser fra 695 DKK

Helikoptertur Med Herning Helicopters

Helikoptertur i Jylland Med Herning Helicopters

Herning Helicopteres tilbyder lige nu en lang række helikopterture i Jylland. 10 minutters rundflyvning er netop hvad der står på programmet. Det vil være muligt at flyve fra 8 udvalgte byer i netop Jylland. Hvis du altid har haft en lille drenge drøm om at sidde i en helikopter så er dette en glimrende mulighed for at få drømmen til at gå i opfyldelse.
Priser fra 599 DKK

Helikoptertur

Helikoptertur i Hele Danmark

Helikoptertur pris – At flyve i helikopter er naturligvis hverken gratis eller billigt, men netop denne helikoptertur er bedst til prisen. For blot 559 kroner kan du få en helikoptertur over skønne Danmark. Selv om en helikoptertur pris fra 559 kroner er mange penge, er det oplevelsen taget i betragtning fundet til de penge. Det er svært at beskrive hvor fedt det er at flyve i helikopter, der er noget ubeskriveligt over oplevelsen. Derfor skal du bestemt prøve en helikoptertur.
Priser fra 699 DKK

helikoptertur med HeliCompany

Privat Helikoptertur i Hele Danmark Med HeliCompany

Helicompany tilbyder private helikopterture i hele Danmark. Eller fortalt på en lidt anden måde, så tilbyder de dig en oplevelse for livet højt oppe over jorden. Ved at bestille en privat helikoptertur hos Helicompany, får du den helt unikke oplevelse at flyve i en moderne helikopter med et fantastisk udsyn til smukke Danmark fra oven. Hvis man endnu ikke har oplevet at flyve i helikopter, kan det være ret svært at forstille sig hvor fedt det enlig er at flyve højt oppe i en helikopter. Derfor skal du naturligvis op i helikopteren for at opleve det at flyve i helikopter højt over jorden.
Priser fra 2250 DKK

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Helikopterpilot For En Dag Med HeliCompany

Dette er simpelthen den ultimative helikoptertur oplevelse! Her får du mulighed for mere end “blot” at nyde den vidunderlige udsigt indefra helikopterens store vinduer. Denne oplevelse er nemlig til dig der ønsker mere end en helikoptertur. For ved at bestille den oplevelse, får du lov til at blive helikopterpilot for en dag. Dette er en fuldstændig vanvittig oplevelse, du får simpelthen lov til at flyve en helikopter i den helt virkelige verden. At det overhovedet er muligt at komme ind lige fra gaden & så få lov til at flyve en helikopter, kan for mange måske lyde lidt vildt. Der sidder naturligvis en højt uddannet & dygtig helikopterpilot lige ved siden af men alligevel er det da ganske vildt at tænke sig.
Priser fra 2499 DKK

Helikoptertur For 2

Hvis i booker en helikoptertur for 2, vil i med garanti opdage, at vores dejlige land er endnu smukkere fra oven. Du kan normalt booke helikopterture flere stedet i landet – både i Jylland og på Sjælland og Fyn.

Det er især sjovt at se sin hjemby fra oven, for den føles helt anderledes, når man ser den fra oven. Nede på jorden kan man nemt føle, at danske byer er grå og kedelige, men oppe fra en helikopter vil du opdage, at din by er fuld af farver og liv. Fra helikopteren vil du kunne genkende mange seværdigheder, men du vil med garanti også opdage nye ting i byen, som du ikke har bemærket før.

Herunder kan du læse mere om de ting, som du kan se frem til at opleve, hvis du tager en helikoptertur i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Helikoptertur For 2

Helikoptertur København

I forbindelse med helikoptertur på Sjælland, er det oplagt at tage en helikoptertur over København. På denne tur vil du kunne se alle de mest ikoniske steder i den danske hovedstad, og du vil blandt andet kunne se Amalienborg, Strøget og Tivoli fra oven. Det er de færreste, som nogensinde få lov til at opleve vores hovedstad fra denne vinkel, så det kan bestemt være pengene værd at købe en helikoptertur i København.

København er dog langtfra det eneste sted på Sjælland, hvor du kan købe en helikoptertur. Det er for eksempel også muligt at tage en helikoptertur over Roskilde, hvilket vil give dig mulighed for at se én af Danmarks mest historiske byer fra oven. Hvis du vælger en helikoptertur i Roskilde, kan du også se frem til at nyde de naturskønne omgivelser, som du finder rundt om byen. Konstanten mellem by og land er fantastisk, når man oplever den fra oven, og du vil med garanti få minder for livet.

Helikoptertur Århus

I forbindelse med helikopterture må man ikke glemme Jylland. Her kan du typisk vælge mellem to forskellige byer i forhold til turen, for der tilbydes ofte helikopterture over både Århus og Aalborg. Begge byer har noget unikt at byde på, men det vil sandsynligvis være sjovt at se den by, som du kender bedst.

Ved en helikoptertur i Aalborg, vil du kunne opleve den flotte kontrast mellem by og Limfjord. Især Limfjorden er ubeskriveligt flot fra oven, og det er især betagende at se kontrasten, når Limfjorden ikke længere er omgivet af by. Men derimod ligger i et flot og frodigt grønt landskab.

Du kan også vælge at tage en helikoptertur i Århus. Hvilket er mindst lige så flot som en tur hen over Aalborg. Århus er kendt som den jyske hovedstad, og derudover er den også blevet kåret som Europas kulturhovedstad. Århus har mange karakteristiske bygninger, og du kan blandt andet nyde at kunne se ARoS eller Århus Domkirke fra oven. På flyveturen vil I også flyve henover Århus havn. Hvor du kan se Dokk1 og byggeriet af Århus Ø.

Helikoptertur Århus

Helikoptertur Aalborg

Aalborg er der også går under navnet Nordens Paris ligger smukt placeret ved Limfjorden, der som en blå linje deler Vendsyssel og Himmerland. Her er masser af smukke ting at se og opleve, men en af de bedste ting man kan forkæle sig selv med, er en tur i helikopter over byen. Netop fordi Aalborg er en af landets største byer, så er den konstant i udvikling. Dette er utroligt spændende at se oppefra, hvor man kan få både det helt store overblik, men samtidig nyde at se livet i gaderne under sig. En helikoptertur Aalborg er altså en helt unik og særlig oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for. Især ikke hvis man er fra byen og kender alle den små gader og stræder, så er det utroligt spændende at se det hele fra oven. Det er virkelig en af de ting, der minder en om, hvorfor man elsker Aalborg.

Men er man turist i Aalborg ikke helt er klar over, hvor omfattende byen er, så kan en helikoptertur Aalborg være med til at give en indtrykket af det. Det er ikke alene en spændende oplevelse at have for sig selv, men det er endnu bedre, hvis man deler den med en god ven eller en man holder ekstra meget af. Så inviter en særlig person med op og flyve. Det kan være spændende og sjovt, men i den grad og romantisk. Priserne varierer naturligvis, men man kan faktisk komme op og se Aalborg fra oven, for under 1000 kroner, så hvad venter du på?

Helikoptertur Aalborg

Helikoptertur Fyn

Man siger ofte, at Fyn er fin, og det gælder bestemt også, når man ser øen fra oven. Hvis du vælger at tage en helikoptertur på Fyn, er det oplagt at tage en tur ind over Odense, som er Danmarks tredjestørste by. Odense er en særdeles flot by, og det er fascinerende at se kontrasten mellem den moderne del af byen og de gamle snoede gader, som i sin tid husede H.C Andersen.

Odense er langtfra det eneste som Fyn kan tilbyde, hvis du tager en helikoptertur, og du vil også kunne nyde øens fantastiske natur. På Fyn er der en fantastisk kontrast mellem smukke kystområder, frodig skov og landbrugsområdet. Det er den perfekte opskrift på ren idyl, som man kun kan opleve fra oven.

Helikoptertur Fyn
Almindelige Spørgsmål Forinden En Helikoptertur

Hvis du overvejer at give en helikoptertur til en speciel person i dit liv. Så har du med garanti spørgsmål nogle spørgsmål til denne type af oplevelsesgaver. Herunder har vi forsøgt at samle svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med en helikoptertur. Hvis du har spørgsmål, vil vi råde dig til at læse med herunder. Forhåbentligt kan du også finde svar på alle dine spørgsmål, så du er helt sikker på, at en helikoptertur er den optimale oplevelsesgave.

Helikopter Tur
Hvor Mange Kan Deltage i En Helikopterflyvning

I de fleste tilfælde er der plads til 3 personer i en helikopter, men der er undtagelser til denne regel.

Du kan læse, hvor mange der kan deltage i helikopterturen, når du køber oplevelsesgaver. Du kan også finde helikopterture, hvor der er plads til 2 eller 4 passagerer.

flyv helikopter
Hvad Skal Man Have Med Til Helikopterturen?

Du skal normalt ikke selv medbringe noget til en helikoptertur. I forbindelse med turen vil I få udleveret høreværn, som er nødvendige for at sidde i helikopteren. Disse høreværn kan tilpasses til jer, og der vil også være specielle høreværn til eventuelle børn.

Hvis du ønsker at tage billeder under flyveturen, skal du naturligvis huske dit kamera. Du bør dog også huske at nyde turen, så du ikke ser hele udsigten igennem dit kamera.

Helikoptertur
Hvor Lang Tid Varer Rundflyvningen?

Du har normalt mulighed for selv at vælge, hvor lang din helikoptertur skal være. Det betyder i teorien, at du kan vælge alt fra ti minutter til en time.

Prisen på en helikoptertur er naturligvis afhængig af længden på turen, og det er ikke helt billigt at hyre en helikopter i en hel time. Omvendt er det også ærgerligt kun at købe en tur på ti minutter, hvis I føler, at turen er overstået for hurtigt.

Hvor Lang Tid Varer Rundflyvningen
Hvor Meget Koster En Helikoptertur?

Prisen på en helikoptertur afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest har du ofte mulighed for selv at vælge længden på flyveturen, og her vil en længere tur naturligvis koste mere.

Du skal også være opmærksom på, at du i de fleste tilfælde betaler en fast pris for helikopterens tid. Det betyder, at prisen er den samme uanset om I er to eller tre, der skal ud at flyve. Det betyder med andre ord, at du muligvis har mulighed for at invitere en tredjeperson med på turen uden at skulle betale ekstra. 

Helikoptertur Pris
Hvor Hurtigt Flyver En Helikopter?

En helikopter flyver typisk med 200 kilometer i timen, så selvom du kun booker en flyvetur på tyve minutter, kan I stadig nå vidt omkring.

Farten kan naturligvis tilpasses undervejs, så I vil have masser af tid til at opleve turens højdepunkter. Piloten kender både helikopteren og området, og du kan være helt sikker på, at han ved, hvad der er værd at se på turen.

hvor hurtigt flyver en helikopter

Helikoptertur: En Unik Oplevelse Du Aldrig Glemmer

En helikoptertur er først og fremmest en unik oplevelse. Det er de færreste, som nogensinde prøver at flyve i en helikopter, så hvis man får en tur som oplevelsesgave, vil det sandsynligvis være en éngangsoplevelse.

I forbindelse med denne type af oplevelsesgave, vil I samtidig få mulighed for at opleve en helikopter tæt på og snakke med en helikopterpilot. Det er en del af oplevelsen, så sørg for at nyde det, når I sætter jer ind i en helikopter for første og måske eneste gang i jeres liv.

Det er svært at overgå følelsen af at se vores smukke land fra oven. Du har måske fået en forsmag, hvis du har oplevet svæveflyvning på en klar dag. Men denne oplevelse vil stadig være vand i forhold til en rigtig helikoptertur, hvor der er god tid til at se nærmere på verden under dig.

God Kombination Af Spænding & Tryghed

Der findes mange spændende oplevelsesgaver, men nogen gaver bliver måske også lidt for spændende. Faldskærmsudspring er bestemt også en mindeværdig oplevelse. Men det er ikke alle, som har mod på at kaste sig ud fra en flyver i seks kilometers højde over jorden.

En helikoptertur er en spændende oplevelse, men samtidig sidder man også trygt og godt indenfor i sikkerhed. Det betyder, at de fleste har mod på oplevelsen – medmindre de naturligvis lider af flyskræk. Højdeskræk kan muligvis også være en smule problematisk. Men hjernen vil sjældent opfatte højden på samme måde, som hvis man for eksempel havde stået på en høj stige.

Helikoptertur Sikkerhed
Næsten ingen Krav Til Fysisk Form, Alder Eller Lignende

I princippet kan alle deltage i en helikoptertur, og der er ingen krav til fysisk form, alder eller lignende. Det er bestemt ikke tilfældet med alle spændende oplevelsesgaver, for det er ikke alle, som kan prøve windsurfing, paragliding eller mountainbiking.

Der er normalt ingen begrænsninger i forhold til hvem der kan prøve en tur i helikopter. Men det er naturligvis en god idé at tjekke for en sikkerhedsskyld, når du bestiller oplevelsen. Du kan for eksempel risikere, at nogen helikopterture har en vægtbegrænsning.

Hvis du skulle være så uheldig at vægtbegrænsningen er en hindring, kan vi anbefale, at du tager kontakt til udbyderen bag oplevelsesgaven. Det er muligt, at de kan acceptere mindre brud på vægtbegrænsningen, hvis du blot informere dem på forhånd.

Opfyld Disse Helikoptertur krav
Hvem Kan Glædes Med En Helikopterrundflyvning?

I princippet kan alle nyde en helikoptertur, men du skal naturligvis være opmærksom på, om modtageren lider af fly- eller højdeskræk.

Du skal også være opmærksom på, at der kan være vægtbegrænsninger, og ved nogle helikopterture er det for eksempel et krav, at alle passagerer vejer mindre end 120 kilo.

På de fleste helikopterture er det tilladt at have børn med, og det er blot et krav, at de skal være sammen med voksne.

helikopterrundflyvning

Hvis Nu Helikopterturen Skal Byttes

Hvad stiller man op, hvis man har bestilt en tur i helikopter og pludselig er blevet tvunget til at aflyse? Frygt ej, for det nemt og hurtigt at bytte din oplevelse eller sågar få pengene helt tilbage. Når du bestiller en helikoptertur, så har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Så hvis du indenfor et par uger fortryder eller bliver forhindret, så kontakter du bare udbyderen og får annulleret købet. Skulle du derimod have et gavekort til at ligge, så kan du indenfor 24 måneder få byttet det til en anden oplevelse, så mon ikke man kan finde noget, der passer til ens ønsker.

Det kan jo være at man er så uheldig at man ikke rigtigt tør alligevel. Flyskræk er ikke nogen sjældenhed og det er bestemt ikke noget man skal skamme sig over. Det kan også være, at du har givet et gavekort til helikoptertur i gave og modtageren ikke bryder sig om at flyve. Så kan man heldigvis bytte oplevelsen, hvilket er både hurtigt og nemt. Så kan man altid nyde at finde en oplevelse, der finder sted på landjorden og er noget mindre ekstrem end en helikoptertur.

Har du spørgsmål angående din oplevelse og hvordan du får den byttet, så kan du altid kontakte stedet, hvor du købte gavekortet eller det firma som udbyder oplevelsen. Der vil du hurtigt og nemt kunne få hjælp til hvordan du skal gøre.

Sådan Bytter Du En Helikoptertur
Derfor Er En Helikoptertur Oplagt Som Gave

Før du vælger at købe helikoptertur som oplevelsesgave, skal du være sikker på, at det er den rette gave til modtageren. Herunder kan du læse mere om nogle af de karakteristiske kendetegn ved denne type af oplevelsesgave. Det kan hjælpe dig med at vurdere, om gaven passer til den modtager, som du har i tankerne.

En helikoptertur for 2 er ikke gratis, så det er vigtigt, at du er sikker på, at det er den optimale oplevelsesgave. Læs med herunder for at få mere at vide.

helikoptertur gavekort
Alternative oplevelsesgaver

En tur i helikopter er en fed og adrenalinfyldt gave. Det er dog langtfra den eneste type gave i kategorien af spændingsgaver. Her hos GaveAvisen kan du finde et bredt udvalg af fantastiske oplevelsesgaver. Så tag et kig på vores brede udvalg af forskellige gaver. Hvis du ikke er helt sikker på, at en helikoptertur er den perfekte gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 27

Luk menu