Graviditetsmassage: Guide TIl De Bedste Graviditetsmassager i Danmark

Graviditetsmassage er en ting som man på ingen måde bør snyde sig selv for når man venter sig. Det at være gravid er på én gang det nemmeste og det sværeste man som kvinde kan blive udsat for i sit liv. Man er lykkelig og spændt, fordi man bærer et lille nyt liv inde i sig, men på den anden side er man stresset fordi man, ja, bærer et nyt lille liv inde i sig. Det er hårdt for ens krop, der ændrer sig meget undervejs i graviditeten og det kan give masser af smerter og ubehag. Det kan man dog gøre meget for at afhjælpe med en graviditetsmassage. 

Det er en måde at slappe af på, der ikke alene giver dig et tiltrængt afbræk fra hverdagen, men som også kan hjælpe dig til at holde det hele ud. Hvis du er en af de kvinder, der døjer meget med smerter i lænden eller ryggen generelt, så er er en gravid massage måske lige det der skal til. Massage til gravide er ikke noget nyt koncept og det er bestemt ikke uden grund, at det har bevaret sin popularitet. 

Man vil opleve hvordan man får forbedret blodcirkulationen og føler en afspændende fornemmelse i hele kroppen. Ens muskler, der lider under graviditeten, kan slappe af og man føler sig lettere. Det er altså en oplevelse, som ikke rigtigt har nogen ulemper. Køb et gavekort til graviditetsmassage allerede i dag og snart kan du få lindret de gener, du føler i forbindelse med din graviditet.

Skønne Graviditetsmassage Lokationer i Danmark
Graviditetsmassage i Hele Danmark

Graviditetsmassage i Danmark

Destination ikonHele Danmark – I Alt 12 Lokationer
Tid ikon 1 Times Graviditetsmassage i Danmark
Tjek ikon Gravide Eller Kvinder Der Lige Har Født
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Forkælelse
Info ikon Læs Mere Om Denne Graviditetsmassage
Pris ikon Priser Fra 600,- Pr. Person

Graviditetsmassage København

Graviditetsmassage København

Destination ikonKøbenhavn – Arndal Spa
Tid ikon 25 Minutters Skøn Graviditetsmassage
Tjek ikon Fri Adgang Til Arndal’s Store Spaområde
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Forkælelse
Info ikon Læs Mere Om Denne Graviditetsmassage
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Graviditetsmassage Århus

Graviditetsmassage Århus

Destination ikonÅrhus – Helle Thorup
Tid ikon 80 Minutters Samlet Behandling
Tjek ikon Te, Vand, Sunde Snacks & Lidt Chokolade
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Forkælelse
Info ikon Læs Mere Om Denne Graviditetsmassage
Pris ikon Priser Fra 1095,- Pr. Person

Graviditetsmassage Jylland

Graviditetsmassage Jylland

Destination ikonBeder – Pure Nature Spa & Wellness
Tid ikon 2 Timers Skøn Graviditetsmassage
Tjek ikon Te, Chokolade, Drikke, Frugt & Nødder
Personer ikon 1 Person Som Trænger Til Forkælelse
Info ikon Læs Mere Om Denne Graviditetsmassage
Pris ikon Priser Fra 1300,- Pr. Person

Graviditetsmassage i Hele Danmark

Graviditetsmassage i Hele Danmark

Priser fra 600 DKK

Graviditetsmassage København

Graviditetsmassage København

Priser fra 499 DKK

Graviditetsmassage Århus

Graviditetsmassage Århus

Priser fra 1095 DKK

Graviditetsmassage Jylland

Graviditetsmassage Jylland

Priser fra 1300 DKK

Find graviditetsmassage i hele landet

Uanset hvor i Danmark du befinder dig, så kan der være behov for at få en massage. Heldigvis er det nemt at finde klinikker, hvor man kan få en vidunderlig massage. Så du skal ikke være bekymret, for uanset om du ønsker en graviditetsmassage Århus, en graviditetsmassage København eller en graviditetsmassage Aalborg så kan du nemt finde det. Priserne er altid rimelige og man kan være sikker på, at man får lige den behandling som man fortjener. 

Er man bosat på Fyn er det naturligvis mest oplagt at finde en graviditetsmassage Odense hvorimod en midtjyde nok vil have mere glæde af graviditetsmassage Silkeborg eller graviditetsmassage Randers. Der er muligheder er der altså nok at, så man kan frit vælge og vrage blandt de mange tilbud. Det er altid rart som kunde at have et stort og varieret udvalg.

graviditetsmassage
graviditetsmassage århus

Sådan foregår en graviditetsmassage

Hvis du aldrig har prøvet en graviditetsmassage før, så kan det måske godt lyde en smule intimiderende. At ligge på maven er nemlig ikke ligefrem det man har mest lyst til. Uheldigvis kan det i løbet af graviditeten blive lige så ubehageligt at ligge på ryggen, og det er samtidig ikke en særlig praktisk stilling til en massage. Heldigvis er massørerne professionelle og har en masse forskellige teknikker, så man kan være helt sikker på at få den bedst mulige graviditetsmassage. 

På mange klinikker vil man opdage, at behandleren benytter en ganske særlig briks hvor der er et hul til maven. Dette hul er der for at man ikke skal opleve ubehageligt pres på maven under massagen. Det er dog ikke uden sin egne vanskeligheder, da man kan opleve en belastning af rygsøjlen. Men alt i alt er det en god metode. Men det bedste metode, som man vil opleve hos rigtigt mange massører er at man ligger på siden, hvilket skåner ryggen og samtidig forhindrer at man skal ligge på maven. Massøren får desuden god adgang til din ryg, så de kan gøre deres arbejde på en optimal måde.

Det er op til en selv at vælge den metode, der passer en bedst. Så sørg for at sikre dig, at den klinik du vælger anvender den ønskede metode. Det kan man som regel læse om på deres hjemmesider, hvor man også vil kunne lære mere om deres teknikker. Så kig gennem det store udvalg og find graviditetsmassage Kolding og graviditetsmassage Herning.

graviditetsmassage odense
graviditetsmassage københavn
Forkæl dig selv eller en du holder af

Som du nok kan konkludere, så er et gavekort til graviditetsmassage en virkelig god måde at forkæle sig selv på under graviditeten. At være gravid er et sandt mirakel, men det er altså også anstrengende, og derfor er det vigtigt at man er i stand til at passe godt på sig selv. Med en gravid massage kan man gøre noget mere tåleligt for sig selv, hvilket må friste enhver vordende mor.

Det er desuden også en perfekt gaveide, hvis man har en kommende mor i sin vennekreds eller måske endda i familien. Køb et gavekort til en du holder af og du kan være helt sikker på, at der noget, der bliver vel modtaget. Hvem ville ikke sætte pris på en lækker massage, når hele ens krop værker og er øm? Så vent ikke længere, men bestil en graviditetsmassage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0