Gravid Massage: Afhjælp Smerter i Lænd, Ryg & Ben Samt Væske i Kroppen Med Gravidmassage

Gravid massage er lige præcis det man trænger til, når man er gravid og hele ens krop er gået i højeste alarmberedskab. Der er mange udfordringer som man skal tage hensyn til og som kan gøre livet svært for en under graviditet. Det er lige dele himmel og helvede at være gravid. Så derfor er det vigtigt at man forstår at forkæle sig selv lidt, så det bliver nemmere at håndtere de smerter og gener, der følger med når man venter sig.

En graviditetsmassage kunne være svaret, for det er en vidunderlige og komfortabel måde at slappe af på. Faktisk er det en rigtig god ide at få gravidmassage regelmæssigt under hele forløbet, da det vil være med til at gøre det hele lettere for dig Massage for gravide forbedrer blodcirkulationen, lindrer smerter i knogler og led, afspænder dine muskler og meget mere. Der er altså udelukkende positive ting at sige om det og med et gavekort til gravid massage København eller gravid massage Århus kan du være godt på vej til smertelindring og afslappethed. 

En masse er som sagt meget afslappende, men dets positive effekter kan ikke overdrives. Faktisk betyder ordet massage ”metodisk ælten for at helbrede lidelser”. Det er måske meget at sluge i sådan et lille ord, men det er meget passende. Et gavekort til en lækker gravid massage er noget som ud bør unde dig selv, for du har rigelig at slås med under din graviditet. Der er er ingen grund til at gøre det sværere for dig selv. Massage for gravide bør man dog ikke vente med til man har ondt, men anvende det som forebyggende middel. Din krop vil takke dig.

Skønne Gravid Massage Lokationer i Danmark
Gravid Massage i Hele Danmark

Gravid Massage i Danmark

Destination ikonHele Danmark – I Alt 12 Lokationer
Tid ikon 1 Times Skøn Gravid Massage i Danmark
Tjek ikon Gravide Eller Kvinder Der Lige Har Født
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 600,- Pr. Person

Gravid Massage København

Gravid Massage København

Destination ikonKøbenhavn – Arndal Spa
Tid ikon 25 Minutters Skøn Gravid Massage
Tjek ikon Fri Adgang Til Arndal’s Store Spaområde
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Gravid Massage Århus

Gravid Massage Århus

Destination ikonÅrhus – Helle Thorup
Tid ikon 80 Minutters Samlet Behandling
Tjek ikon Te, Vand, Sunde Snacks & Lidt Chokolade
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 1095,- Pr. Person

Gravid Massage Jylland

Gravid Massage Jylland

Destination ikonBeder – Pure Nature Spa & Wellness
Tid ikon 2 Timers Afslappende Gravid Massage
Tjek ikon Te, Chokolade, Drikke, Frugt & Nødder
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 1300,- Pr. Person

Gravid Massage i Hele Danmark

Gravid Massage i Hele Danmark

Priser fra 600 DKK

Gravid Massage København

Gravid Massage København

Priser fra 499 DKK

Gravid Massage Århus

Gravid Massage Århus

Priser fra 1095 DKK

Gravid Massage Jylland

Gravid Massage Jylland

Priser fra 1300 DKK

Hvordan foregår en gravid massage?

For mange gravide kvinder lyder det ikke specielt behageligt med en graviditetsmassage, da det er ganske ubehageligt at ligge på maven under en graviditet. Men efterhånden som det skrider frem, så bliver det også ubehageligt at ligge på ryggen, da vægten fra livmoderen kan blokere for vigtige vener. Desuden har massøren svært ved at gøre det ordentligt, hvis man ligger på ryggen. Dette er der flere forskellige løsninger på, som varierer fra massør til massør. 

Mange anvender en speciel briks, hvor der er et hul, som passer til maven. Dette fjerner megen af den ubehag, som man kan opleve ved at ligge på maven, men det er dog ikke helt problemfrit. Mavens vægt kan udsætte end rygsøjle for yderligere tyngde, hvilket kan medføre smerter og sågar rygskader. Derfor er der mange massører, der har valgt at den gravide skal ligge på siden, hvilket giver god adgang til alle de vigtigste steder, samtidig med at man kan ligge komfortabelt.

Hvis du foretrækker den ene metode frem for den anden, så er det en god ide at læse lidt op på de forskellige klinikker og behandlere. Men uanset hvad så er der masser af steder til graviditetsmassage i hele landet. Så uanset om du vil have gravid massage Aalborg eller gravid massage Frederiksberg, så er det helt op til dig.

gravid massage
massage gravid

Hvornår skal man starte på behandlingerne?

Et gavekort til gravid massage kan man lige så godt købe med det samme, for der er masser af fordele ved en graviditetsmassage allerede tidligt i forløbet. Det er måske en god ide at man lige tager en snak med sin læge, hvis man er usikker på om man skal få en massage. Men det burde ikke være noget problem. Det er primært ved bækkenløsning eller sygdom, at man bør være forsigtigt.

Men efterhånden som graviditeten skrider frem og kroppen bliver belastet vil man kunne drage store fordel af en gravid massage. Så bestil dit gavekort til gravid massage Odense eller gravid massage Aarhus allerede i dag. Det er noget din krop vil takke dig for. Desuden er også en oplagt gaveide, hvis man har en gravid veninde, der trænger til at blive forkælet godt og grundigt.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu