Gravid Massage: Afhjælp Smerter i Lænd, Ryg & Ben Samt Væske i Kroppen Med Gravidmassage

Gravid massage er lige præcis det man trænger til, når man er gravid og hele ens krop er gået i højeste alarmberedskab. Der er mange udfordringer som man skal tage hensyn til og som kan gøre livet svært for en under graviditet. Det er lige dele himmel og helvede at være gravid. Så derfor er det vigtigt at man forstår at forkæle sig selv lidt, så det bliver nemmere at håndtere de smerter og gener, der følger med når man venter sig.

En graviditetsmassage kunne være svaret, for det er en vidunderlige og komfortabel måde at slappe af på. Faktisk er det en rigtig god ide at få gravidmassage regelmæssigt under hele forløbet, da det vil være med til at gøre det hele lettere for dig Massage for gravide forbedrer blodcirkulationen, lindrer smerter i knogler og led, afspænder dine muskler og meget mere. Der er altså udelukkende positive ting at sige om det og med et gavekort til gravid massage København eller gravid massage Århus kan du være godt på vej til smertelindring og afslappethed. 

En masse er som sagt meget afslappende, men dets positive effekter kan ikke overdrives. Faktisk betyder ordet massage ”metodisk ælten for at helbrede lidelser”. Det er måske meget at sluge i sådan et lille ord, men det er meget passende. Et gavekort til en lækker gravid massage er noget som ud bør unde dig selv, for du har rigelig at slås med under din graviditet. Der er er ingen grund til at gøre det sværere for dig selv. Massage for gravide bør man dog ikke vente med til man har ondt, men anvende det som forebyggende middel. Din krop vil takke dig.

Skønne Gravid Massage Lokationer i Danmark
Gravid Massage i Hele Danmark

Gravid Massage i Danmark

Destination ikonHele Danmark – I Alt 12 Lokationer
Tid ikon 1 Times Skøn Gravid Massage i Danmark
Tjek ikon Gravide Eller Kvinder Der Lige Har Født
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 600,- Pr. Person

Gravid Massage København

Gravid Massage København

Destination ikonKøbenhavn – Arndal Spa
Tid ikon 25 Minutters Skøn Gravid Massage
Tjek ikon Fri Adgang Til Arndal’s Store Spaområde
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Gravid Massage Århus

Gravid Massage Århus

Destination ikonÅrhus – Helle Thorup
Tid ikon 80 Minutters Samlet Behandling
Tjek ikon Te, Vand, Sunde Snacks & Lidt Chokolade
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 1095,- Pr. Person

Gravid Massage Jylland

Gravid Massage Jylland

Destination ikonBeder – Pure Nature Spa & Wellness
Tid ikon 2 Timers Afslappende Gravid Massage
Tjek ikon Te, Chokolade, Drikke, Frugt & Nødder
Personer ikon 1 Person Som Ønsker Gravid Massage
Info ikon Læs Mere Om Denne Gravid Massage
Pris ikon Priser Fra 1300,- Pr. Person

Sådan Foregår En Gravid Massage

For mange gravide kvinder lyder det ikke specielt behageligt med en graviditetsmassage, da det er ganske ubehageligt at ligge på maven under en graviditet. Men efterhånden som det skrider frem, så bliver det også ubehageligt at ligge på ryggen, da vægten fra livmoderen kan blokere for vigtige vener. Desuden har massøren svært ved at gøre det ordentligt, hvis man ligger på ryggen. Dette er der flere forskellige løsninger på, som varierer fra massør til massør. 

Mange anvender en speciel briks, hvor der er et hul, som passer til maven. Dette fjerner megen af den ubehag, som man kan opleve ved at ligge på maven, men det er dog ikke helt problemfrit. Mavens vægt kan udsætte end rygsøjle for yderligere tyngde, hvilket kan medføre smerter og sågar rygskader. Derfor er der mange massører, der har valgt at den gravide skal ligge på siden, hvilket giver god adgang til alle de vigtigste steder, samtidig med at man kan ligge komfortabelt.

Hvis du foretrækker den ene metode frem for den anden, så er det en god ide at læse lidt op på de forskellige klinikker og behandlere. Men uanset hvad så er der masser af steder til graviditetsmassage i hele landet. Så uanset om du vil have gravid massage Aalborg eller gravid massage Frederiksberg, så er det helt op til dig.

massage gravid

Hvornår Skal Man Starte På Behandlingerne?

Et gavekort til gravid massage kan man lige så godt købe med det samme, for der er masser af fordele ved en graviditetsmassage allerede tidligt i forløbet. Det er måske en god ide at man lige tager en snak med sin læge, hvis man er usikker på om man skal få en massage. Men det burde ikke være noget problem. Det er primært ved bækkenløsning eller sygdom, at man bør være forsigtigt.

Men efterhånden som graviditeten skrider frem og kroppen bliver belastet vil man kunne drage store fordel af en gravid massage. Så bestil dit gavekort til gravid massage Odense eller gravid massage Aarhus allerede i dag. Det er noget din krop vil takke dig for. Desuden er også en oplagt gaveide, hvis man har en gravid veninde, der trænger til at blive forkælet godt og grundigt.

gravid massage
Gravid Massage København

København er en vaskeægte storby, hvor mange mennesker hver eneste dag stresser rundt og arbejder hårdt. Det er noget, der kan udmatte og slide på enhver, men hvis man er gravid, så kan det mærkes endnu mere. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at passe godt på sig selv, både for sin egen skyld, men i den grad også for barnets skyld. Men hvordan gør man det? Jo det gør man naturligvis med en dejlig og lindrende gravid massage.

Der er masser af gode muligheder for at finde gravid massage København, så det er bare med at komme i gang og finde frem til det bedste sted. Det er naturligvis en smagssag og alle har deres favoritter. Er det første gang du skal prøve gravid massage København, så anbefaler vi at du tjekker vores liste og finder frem til det, der lyder mest fristende. Udvalget er stort og varieret, så uanset om det er noget du bestiller til dig selv, eller om det skal bruges til en gave, så kan du være sikker på at finde noget, der kan bruges. Gravid massage er en rigtig god måde at gøre sin graviditet nemmere og mere komfortabel på. Dette vil fjerne en masse stress og anspændthed i din krop, hvilket kommer både du og dit barn til gode.

Gravid Massage København
Gravid Massage Århus

Når man leder efter gravid massage i Århus, så vil man opdage, at der er masser af gode muligheder og det er en sand fryd at gå på jagt efter det bedste sted. Uanset om man ønsker små klinikker med en enkelt massør eller om man foretrækker de store klinikker, hvor der er masser af ansatte, så kan man finde lige det man søger. Det betyder også at man er sikker på at få den bedste oplevelse med sin gravid massage Århus. Her hos Gaveavisen vil vi gerne sikre at du får lige præcis den oplevelse, der er bedst for dig og derfor har vi udvalgt de bedste massageklinikker i byen. Du behøver bare at vælge den, der virker mest fristende.

Det er altid en fryd at befinde sig i det jyske, for så blot at opdage, at udvalget ingenlunde står tilbage for København. Århus har alt hvad du kunne ønske og mere til, selv indenfor så snævert et område som gravid massage. Så hvis du er på udkig efter en rigtig god gravid massage Århus, så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi hjælper dig med at finde en behandling, som tilfredsstiller dig og som efterlader dig i en tilstand af ren nydelse. Det er nemlig vigtigt at passe godt på sig selv når man er gravid, uanset om man bor i Århus eller København.

Gravid Massage Århus
Gravid Massage Odense

Der er naturligvis også noget il de af jer, der er bosat i eller omkring Odense. For Odense er en stor by, hvor man kan finde alt hvad man behøver og det gælder naturligvis også når det kommer til gravid massage. Der er masser af steder i Odense, hvor man som gravid kan komme hen og få en førsteklasses massage, der på alle måder gør det mere behageligt. Det er ikke bare ens krop, der bliver forkælet, men med en lækker massage vil man opdage, at megen stress og ubehag forsvinder som dug for solen. Gravid massage Odense er for dig, der trænger til en smule forkælelse i hverdagen og som ønsker, at gøre din graviditet mere overkommelig.

Det kan også være, at du har en gravid veninde, der bor i Odense og vi kan garantere, at hun vil elske at få et gavekort til gravid massage. Med andre ord er det den perfekte gaveide til dem, der venter sig og som kunne trænge til at slappe lidt af. Gravid massage Odense egner sig til både jul og fødselsdage, for graviditet er et langvarigt projekt. Find den perfekte gravid massage Odense her hos Gaveavisen og overrask en som du holder af. Eller tag lidt tid til dig selv og dit barn med en dejlig massage på en af Odenses klinikker. En oplevelse man kan leve højt på længe efter.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: