Gourmetophold Lyng Dal Hotel: Velsmagende Mad Fra Øverste Skuffe

Gourmetophold Lyng Dal Hotel: Er et velegnet ophold for alle kræsne sjæle. Hotellet ligger i Gammel Rye ved Ry i Østjylland. Hotellet er et gammelt bindingsværkshus, og her får man kickstartet den forestilling, man har om det landlige idyl. I løbet af dagen er der rigeligt med mulighed for at opleve, hvor skønt der er her. Om aftenen bliver oplevelsen naturligvis fuldendt med et besøg i restauranten. Her venter et væld af dejlige og klassiske danske retter, der finder vej til tallerkenen. Maden er moderne og velsmagende.

Når man vælger et gourmetophold på Lyng Dal Hotel, så får man virkelig noget for pengene. Man bliver indkvarteret i et hyggeligt hotelværelse, hvor man både kan hygge sig, slappe af og sove godt om natten. Sengen er dejlig og behagelig, og værelset er meget skønt. Om aftenen venter enten en 3- eller 6 retters menu, der er tilberedt efter køkkenets valg. Der følger ikke drikkevarer med i prisen, men dem kan man helt selv tilkøbe.

Efter en dejlig dag i de skønne, landlige omgivelser, venter der en lækker morgenmad med et stort udvalg af hjemmelavede specialiteter. Man har også en fransk altan, hvor man kan mærke de skønne vindpust. Dog er der også værelser med terrasse. Der er naturligvis også frit internet på stedet, som man kan benytte sig af, alt det man vil. Derudover er der gratis parkering, og man kan selvfølgelig også komme hertil med offentlige transportmidler.

Autentisk Gourmetophold På Lyng Dal Hotel
Gourmetophold Lyng Dal Hotel

Gourmetophold Lyng Dal Hotel

Destination ikon Ry / Lyng Dal Hotel & Restaurant
Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse
Tjek ikon 3-Retters Menu Efter Køkkenets Valg
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Lyng Dal Hotel & Restaurant
Pris ikon Pris 1790,- For En Overnatning 2 Personer

Forkæl Dig Selv Med Et Gourmetophold

Når man vælger et gourmetophold på Lyng Dal Hotel, så vil man både mærke en passion for mad, vin og drikkevarer samt det gode værtskab. På stedet findes medarbejdere, der alle er uddannede inden for branchen, og der er både tjenere, sommelierer og kokke. De er alle med til at sikre, at gourmetopholdet bliver helt i top, og at maden smager fantastisk. Hos Lyng Dal Hotel gør man alt for, at gæsterne vil føle sig godt tilpas, og det er uanset, man man hygger sig på hotellet eller sidder i restauranten. Det er nemlig den gode oplevelse, der altid er i højsædet her. Man vil med sikkerhed føle sig både godt tilpas og værnet om.

Hotellet er familiedrevet, og den helt store passion er at skabe de bedst mulige gourmetoplevelser. Det gør man blandt andet ved at tilberede maden med gode råvarer. Der er ingen tvivl om, at stedet bærer præg af stor kreativitet, og det vil man også i høj grad mærke, når man smager på de skønne danske retter. Råvarerne er altid fundet i lokalområdet, og det er uanset, hvad det er for nogle af råvarerne, der er tale om. Urterne kommer blandt andet fra egen urtehave, og når der kommer kød på bordet, så vil det komme fra en nærliggende gård. Der er ingen tvivl om, at et gourmetophold på Lyng Dal Hotel er svært at sammenligne med noget andet.

Rundt om på internettet kan man også læse nogle meget flotte anmeldelser af hotellets restaurant. Man kan derfor roligt glæde sig til at træde indenfor her, og der vil være et stort udvalg af forskellige retter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne livsnyder. Der er absolut ingen grund til at snyde sig selv for et gourmetophold her på stedet i de fantastiske omgivelser.

Gourmetophold På Lyng Dal Hotel

Gourmetophold Med Fabelagtig Udsigt

Et gourmetophold på Lyng Dal Hotel giver mulighed for den mest fabelagtige udsigt. Stedet huserer 9 værelser, og man får kvalitet for alle pengene. Hotellet er meget hyggeligt, og det samme er værelserne. Alle 9 værelser ligger lige ved siden af restauranten, så man skal heller ikke gå ret langt, når man skal og fra spisning.

Udsigten er ud over lyngbakkerne. Det er et fantastisk syn, og man kan selvfølgelig også gå en dejlig tur i naturen efter behov. Så får man i hvert fald alt det bedste med.

På værelserne finder man også alt det, man skal bruge. Der mangler absolut ingenting. Alle værelser har eget badeværelse, og det er meget fint indrettet. Der findes også et fladskærms tv på værelset, så man har også mulighed for at se en god film eller serier. Det kan også være en rigtig god måde at få lidt afslapning på. Alle værelser har enten en fransk altan, en balkon eller en terrasse. Det er også herfra, at man vil kunne nyde den dejlige udsigt ud over de smukke lyngbakker. De er desuden fredede.

Når man tager på et gourmetophold, så bestemmer man selv, hvad man har lyst til at lave i løbet af dagen. Der er masser af gode muligheder for at få en naturoplevelse her, og man kan også tage et smut ind til Ry. Man kan også blot vælge at læne sig tilbage og nyde den gode stemning. Hvis tiden er kommet til et afbræk fra hverdagen, så er det helt bestemt også det rigtige sted.

Lyng Dal Hotel & Restaurant
Kom Helt Ned I Gear

Der er ingen tvivl om, at det er nemt at komme ned i gear, når man vælger et gourmetophold på Lyng Dal Hotel. Stemningen er dejlig, og det er ingen sag at indtage de dejlige, landlige omgivelser. Her er plads til både unge og gamle, og man vil helt bestemt ikke komme til at kede sig. I løbet af dagen kan man blot hænge ud eller nyde naturen, og så kan man for alvor glæde sig til den dejlige mad om aftenen. Uanset om man skal have en 3- eller 6-retters middag, så vil man helt bestemt få tilfredsstillet alle sanserne. Den gode danske mad gør et stort indtryk, og der er ikke noget at sige til, at netop denne restaurant er så populær.

Ønsker man at gøre noget anderledes for sig selv, så gælder det bare om at booke et gourmetophold på Lyng Dal Hotel. Man kan selvfølgelig også give et ophold til en, man holder af. Det er den perfekte måde at kombinere et ophold i landlige omgivelser med dejlig gourmetmad. Værelset lægger også op til, at man her kan nyde en dejlig stund, og hotellet er generelt oplagt, hvis man også kan lide fred og ro. Der er helt bestemt plads til, at man kan få en god snak med hinanden.

Man kan roligt glæde sig til at komme på gourmetophold. Det er oplagt at besøge stedet, uanset hvad tid på året det er. Hver årstid har nemlig sin charme, og der er altid noget, som man kan opleve her på stedet. Har man lyst til at komme her alene, så kan man også få et enkeltværelse. Som standard vil der dog være tale om et dobbeltværelse for to personer.

Læs meget mere om stedet & deres mad: www.lyngdal-hotel.dk

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0