Vidunderligt Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro For 2

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro er for de ultimative livsnydere, som gerne vil have en helt særlig kulinarisk oplevelse. Restauranten på Hvalpsund færgekro er anmelderrost igennem flere år, og serverer udsøgt og spændende mad, som du kan komme til at opleve under dit gourmetophold på færgekroen ved Hvalpsund. Under gourmetopholdet vil du desuden bo smukt med udsigt ud over Limfjorden.   

Gourmetophold på Hvalpsund færgekro er populært blandt mange fordi du er helt sikker på, at smage lækker mad, som du ikke har smagt før. Ikke nok med at du får en 5-retters gourmetmenu, så får du også kaffebord og dejlig morgenbuffet. En ting er sikkert, og det er, at I ikke vil tage sultne fra jeres gourmetophold hos Hvalpsund færgekro.  

Er du til gourmet og elsker du at smage nye og spændende retter, så er dette gourmetophold på Hvalpsund færgekro ved Limfjorden helt sikkert et besøg værd for dig og en du holder af.  Gourmetopholdet er et døgn, hvor i slet ikke skal tænke på andet end at blive forkælet, i fortæller bare, hvornår i har lyst til at spise den lækre mad, og så vil køkkenpersonalet stå klar til at servicere jer, når det passer jer. Derfor er det også let at kombinere jeres gourmet ophold Hvalpsund Færgekro med ture ud i området, hvis i gerne vil ud og udforske omgivelserne ved Hvalpsund Færgekro. 

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro
Gourmetophold Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro

Destination ikon Hvalpsund – Hvalpsund Færgekro
Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse
Tjek ikon 5-Retters Gourmetmenu (ekskl. drikkevarer)
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Hvalpsund Færgekro
Pris ikon Pris 1798,- 1 Overnatning 2 Personer

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro Som Gave

Gourmetopholdet på Hvalpsund Færgekro er oplagt at give i gave til sin kæreste, mand eller kone. Vil du gerne give en helt speciel gave, hvor i får en dejlig oplevelse sammen med tid til at nyde hinandens selskab, så er dette den rette gave. Gourmetopholdet på Hvalpsund Færgekro vil helt sikkert falde i god jord, lige meget om du giver gaven til en mand eller kvinde. Og også lige meget om du giver gaven til en, der har forstand på gourmetmad eller ikke. Er i ikke vant til at spise gourmetmad, så kan dette være en sjov og helt anderledes oplevelse end i plejer. Og vi lover jer, at I vil synes det er lækkert og sjovt at prøve.  

Ved Hvalpsund færgekro er det også muligt at købe et gavekort. Det kan man gøre på hjemmesiden. Med et gavekort til Hvalpsund færgekro kan dem du giver gaven til, selv bestemme hvad de vil bruge gaven på. De kan vælge mellem forskellige ophold med overnatninger fx gourmetophold på Hvalpsund Færgekro, golfophold på Hvalpsund færgekro, vandre ophold på Hvalpsund færgekro osv. Derudover kan man også vælge at bruge gavekortet i den lækre restaurant uden en overnatning. I kan både tage til Hvalpsund Færgekro og få en lækker frokost men i kan også komme om aftenen og smage deres lækre 3, 4 eller 5-retters menu.   

Det er dog anbefalelsesværdigt at booke et Hvalpsund Færgekro gourmetophold, hvis man vil have det ultimative ud af oplevelsen. Her kommer du nemlig både til at smage alle de lækre serveringer under hel opholdet, og så har det desuden den fordel, at du ikke skal tænke over hvor meget vin og hvor mange aperitifs du får, da du ikke skal til at køre hjem. Når det er på et gourmetophold for 2 på Hvalpsund Færgekro, så kan du bare efter en dejlig og kulinarisk dag smide dig op på værelset, og sove så længe du vil.   

I kan både vælge at booke et ophold med gourmetmad på Hvalpsund Færgekro med én overnatning eller med to eller flere overnatninger. Vælg det, der passer bedst til jer. I vil helt sikkert godt kunne få flere dage til at gå på det skønne hotel og i området omkring. På Hvalpsund Færgekro findes der samtidig forskellig indrettede værelser, så her kan i også vælge det, der passer bedst til jer. Fx kan i få et værelse, hvor i har panoramaudsigt ud over Fjorden.    

Hvalpsund færgekro er måske ikke noget du har hørt om før, hvis du fx kommer fra Fyn eller Sjælland, men det gør det ikke mindre godt. Nogle gange kan det være de små skjulte perler, som giver de bedste oplevelser. Så ved du og din kæreste ikke, hvad I skal give hinanden i julegave fx så er et Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro helt sikkert en oplagt gave. Det er nok noget i ikke har tænkt på, men i vil ikke fortryde det. Ikke nok med at i kommer til at nyde lækker gourmetmad på Hvalpsund Færgekro, så kommer i måske også til en del af Danmark, hvor i ikke plejer at færdes.  

Det er en god idé at booke gourmetopholdet på Hvalpsund Færgekro i god tid, da der ofte er godt fyldt i restauranten er glade feriegæster.

Hvalpsund Færgekro

Hvor Ligger Hvalpsund Færgekro?

Når du skal på gourmetophold på Hvalpsund Færgekro, så skal du køre mod det nord/midtjyske. Kroen ligger tæt på både Viborg, Skive og Hobro og ligger under Salling når du kigger på Danmarkskortet. Når du ligger i sengen på dit værelse på Hvalpsund Færgekro under dit gourmetophold, kan du kigge direkte ud over Limfjorden. I horisonten kan du se både Livø og Fur, og du skal ikke kigge længe før det er muligt for dig at spotte en sæl eller to.  

Går du ud i området omkring Hvalpsund Færgekro kan du gå en smuk vandretur langs stranden. Her ligger mange hyggelige sommerhuse, og går du lidt videre kommer du til Herregården Hessel, som også helt sikkert er en besøg værd, hvis du kan lide at drømme dig tilbage i tiden og få et indblik i fortiden Danmark.  

Et gourmetophold på Hvalpsund Færgekro i Midtjylland kan være et perfekt stop, hvis du fx er på vej mod det Nordjyske.  

Under dit gourmetophold på Færgekroen ved Hvalpsund kommer du altså til at befinde dig i smukke og rolige naturomgivelser, som du kan bruge tiden i, når du ikke skal sidde i den dejlige restaurant og nyde den lækre gourmetmad.  

Smuk gourmetmad hører sig til i smukke rammer, og det lever Hvalpsund færgekro og deres gourmetophold op til.  

Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro
Det Gode Ved Et Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro

Gourmetopholdet på Hvalpsund Færgekro er helt klart blevet populært pga. den helt fantastiske mad, som bliver serveret af de dygtigste kokke. Maden i sig selv, vil gøre jeres ophold på Hvalpsund Færgekro til en uforglemmelig oplevelse.   

Et gourmetophold ved Hvalpsund Færgekro i Midtjylland har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.    

På gourmetopholdet hos Hvalpsund Færgekro, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af og blive forkælet med lækker mad til det yderste. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det. Og ikke mindst udnytte at andre laver maden til jer.   

Med gourmetopholdet på Hvalpsund Færgekro kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise den lækre gourmetmiddag, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring Hvalpsund færgekro ved Limfjorden 

Når I har været på et gourmetophold Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi – og ikke mindst fyldte maver. 

Gourmetophold Hos Hvalpsund Færgekro
Det Kan Du Opleve Med Et Gourmetophold På Hvalpsund Færgekro

Det vigtigste under jeres gourmetophold ved Hvalpsund færgekro er selvfølgelig maden. Under jeres gourmetophold på Færgekroen vil i få serveret den lækreste 5-retters gourmet aftenmenu. Maden på Hvalpsund Færgekro er anmelderrost igennem mange år, og mange kommer langvejs fra bare for at smage på denne lækre mad. Den 5-retters gastronomi-middag på Hvalpsund Færgekro vil være lavet på lækre lokale råvarer. Desuden vil i under den formidable 5-retters gourmetmenu få serveret udsøgte vine, som passer lige præcis til den mad i skal have. Den 5-retters middag under jeres gourmetophold hos Hvalpsund Kro er noget i godt kan glæde jer til, og i vil helt sikkert få en oplevelse udover det sædvanlige, og jeres smagssanser vil elske jer.   

Om morgenen dagen efter på jeres gourmetophold på Hvalpsund Færgekro kan i stå op til en lækker morgenmadsbuffet. Her vil i igen blive præsenteret får lækre råvarer og en morgenmadsbuffet hvor der er kælet om smagssanserne og hvor det er udover det sædvanlige. Når i har hygget jer over morgenmaden så længe i har lyst til, så er jeres maver fyldte og i er klart til at afslutte jeres Hvalpsund færgekro gourmetophold.  

Når I er på ophold ved Hvalpsund færgekro med gourmet, så er mad ikke de eneste i kan opleve. Området rummer også mulighed for at være aktive med fx golf. Måske det kan være godt at komme ud at røre jer lidt under jeres gourmetophold. Hvalpsund golfklub ligger lige i nærheden og vant til at byde gæster velkommen fra Hvalpsund færgekro.  

Det er også muligt at vandre og leje cykler i området under jeres gastronomi-ophold ved Hvalpsund færgekro.  

Gourmetopholdet ved Hvalpsund Færgekro har så meget i sig selv, så hvis i bare har lyst til at nyde roen på værelset, og gå i restauranten, når i bliver sultne, så er det også en mulighed. På Hvalpsund færgekro vil du opleve at blive forkælet til yderste og blive taget godt imod. Personalet står altid klar til at hjælpe jeres under jeres luksus gourmetophold ved Limfjorden.  

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0