Nyd Et 5-Retters Gourmetophold På Hotel Thinggaard i Hurup Thy

Gourmetophold Hotel Thinggaard: Elsker du mad? Og elsker du gourmetmad, hvor du helt sikkert kommer til at smage noget, som du ikke har prøvet før? Så er et gourmetophold måske lige noget for dig. Med et gourmetophold på Hotel Thinggaard får du både lækker, udsøgt gourmet mad samtidig med, at du får et ophold på hotellet, så du ikke skal køre hjem efter den lækre middag.  

Dette luksus gourmetophold på Hotel Thinggaard er for de ultimative livsnydere, som gerne vil have en helt særlig oplevelse i det Nordvestjyske.  

Gourmetopholdet på Hotel Thinggaard er oplagt at give i gave til sin kæreste, mand eller kone. Vil du gerne give en helt speciel gave, hvor i får en dejlig oplevelse sammen med tid til at nyde hinandens selskab, så er dette den rette gave. Gourmetopholdet på Hotel Thinggaard vil helt sikkert falde i god jord, lige meget om du giver gaven til en mand eller kvinde. Og også lige meget om du giver gaven til en, der har forstand på gourmetmad eller ikke. Er i ikke vant til at spise gourmetmad, så kan dette være en sjov og helt anderledes oplevelse end i plejer. Og vi lover jer, at I vil synes det er lækkert!  

I kan både vælge at booke et ophold med gourmetmad på Hotel Thinggaard med én overnatning eller med to eller flere overnatninger. Vælg det, der passer bedst til jer. I vil helt sikkert godt kunne få flere dage til at gå på det skønne hotel og i området omkring. Hotel Thinggaard inviterer dig også i kurbad ved Sydthy Kurbad, hvis det er noget, i kunne tænke jer at kombinere med jeres gourmetophold på Hotel Thinggaard.

Eksotisk Gourmetophold På Hotel Thinggaard
Gourmetophold Hotel Thinggaard

Gourmetophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy / Hotel Thinggaard
Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse
Tjek ikon 5-Retters Gourmetmenu ekskl. drikkevarer
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Info ikon Læs Mere Om Hotel Thinggaard Hurup Thy
Pris ikon Pris 1996,- For En Overnatning 2 Personer

Gourmetophold Hotel Thinggaard

Destination ikon Hurup Thy / Hotel Thinggaard

Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse

Tjek ikon 5-Retters Gourmetmenu ekskl. drikkevarer

Priser Fra 1996 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Hvor Ligger Hotel Thinggaard?

I det Nordvestjyske lige op ad den smukke nationalpark Thy ligger Hotel Thinggaard i byen Hurup. Hotel Thinggaard er placeret i Thy mellem fjord og Vesterhav, så når du nyder dit gourmetophold på Hotel Thinggaard i Thy, så har du rig mulighed for også at få en skøn naturoplevelse, hvad enten du er til skov eller vand. De smukke omgivelser i nationalparken, er også dem, som danner rammen om jeres menu på jeres Hotel Thinggaard gourmetophold. Den lære gourmetmad, som i vil få serveret under jeres ophold, bygger nemlig på mange lækre råvarer fra nationalparken. Måske nogle i selv kan finde nogle af, hvis i er på tur rundt i nationalparken på cykel eller gåben.

Selvom det for nogle kan tage et stykke tid og køre til Hotel Thinggaard, så er det helt klart turen værd, når du først ankommer til dit gourmetophold på Thinggaard. Og køreturen har helt sikker også givet dig appetit til at nyde den lækre gourmet mad som vil blive serveret under dit ophold.

Har du tænkt på, at du godt kunne tænke dig at opleve Thy, den smukke Nationalpark Thy, Cold Hawaii, Limfjorden og hvad Thy ellers byder på, så er det perfekt at kombinere din tur til Thy med et gourmet hotelophold på Hotel Thinggaard.

Kombiner jeres gourmetophold på Hotel Thinggaard med en ferie i Thy, og oplev den dejlige feriestemning som specielt finder sted langs kysterne i Thy om sommeren. Thy byder hvert år velkommen til et hav af feriegæster, som kan sikre sig skønne oplevelser, som thyboerne har sørget for at give deres gæster – og her er maden helt sikkert også i højsædet ligesom det vil være under jeres gourmetophold hos Hotel Thinggaard.

Gourmetophold På Hotel Thinggaard

Det Gode Ved Et Gourmetophold På Hotel Thinggaard

Gourmetopholdet på Hotel Thinggaard er helt klart blevet populært pga. den helt fantastiske mad, som bliver serveret af de dygtigste kokke. Maden i sig selv, vil gøre jeres ophold på Hotel Thinggaard til en uforglemmelig oplevelse.  

Et gourmetophold på Hotel Thinggaard har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.

På gourmetopholdet på Hotel Thinggaard, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af og blive forkælet med lækker mad til det yderste. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det. Og ikke mindst udnytte at andre laver maden til jer.

Med gourmet opholdet på Hotel Thinggaard i Thy kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise den lækre gourmet middag, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring Hotel Thinggaard.

Når I har været på et gourmetophold på Hotel Thinggaard, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi – og ikke mindst fyldte maver.

Gourmetophold Hotel Thinggaard I Hurup Thy
Hvad Kan Man Opleve På Et Gourmetophold På Hotel Thinggaard

Maden! Lad os starte med maden, som jo er omdrejningspunktet for jeres gourmetophold på Hotel Thinggaard. Først og fremmest vil i få serveret en lækker 5-retters menu, som er sammensat af lokale råvarer, som er nøje udvalgt til menuen. Mange af råvarerne er endda hentet direkte fra den smukke nationalpark Thy, som ligger tæt på Hotellet. Alle fem retter laves af dygtige kokke, som har hentet inspiration i hele Danmark og verden, som de har taget med til Thy. I den 5-retters menu vil der helt sikkert være noget til enhver smag, og alle retterne er tilrettelagt så de giver dig en enestående smagsoplevelse. Til den lækre gourmet menu kan i selvfølgelig også købe et stort udvalgt at gode vine, som passer perfekt til menuen. Udover den 5-retter aftenmenu byder jeres gourmet hotelophold på Hotel Thinggaard på en dejlig morgenmadsbuffet, hvor der i den grad også er blevet kræset om maden. Det er ikke bare en morgenmadsbuffet, som i ser på alle andre hoteller, nej denne morgenmadsbuffet byder også på lækre smage og mad som i garanteret ikke har smagt før. Med maverne fulde efter morgenbuffeten vil i i den grad være klar på, at køre ud og se Thy, og nyde den friske luft i området. Får i lyst til endnu mere lækker mad, så er det også muligt at købe Hotel Thinggaards lækre frokostretter, som også indeholder friske og lokale råvarer, som er kredset om. Et gourmet-ophold Hotel Thinggaard vil helt sikre jer, at i vil tage mætte hjem fra opholdet, lige meget hvor store jeres maver er at mætte.

Under jeres gourmetophold hos Hotel Thinggaard i Hurup vil i også blive præsenteret for andre lækre råvarer fra området. Fx vil der på værelset være lækre Thy drikkevarer og Thy chokolade, som er inkluderet i jeres gourmetophold ved Hotel Thinggaard. I området omkring Hotel Thinggaard vil i flere steder kunne købe nogle af de lækre råvarer med hjem. Det kan i desuden også gøre fra selve hotellet, hvis i kunne tænke jer at tage nogle af de lækre smagsoplevelser med hjem og nyde en aften, hvor i kan tænke tilbage på jeres gode gourmetophold ved Hotel Thinggaard.

Den lækre gourmet mad er selvfølgelig omdrejningspunktet for jeres ophold på Hotel Thinggaard med gourmetmiddag, men i har også mulighed for at kombinere jeres ophold med andre aktiviteter. Mange vælger fx også at købe adgang til Sydthy Kurbad, som ligger ved siden af Hotel Thinggaard. Her kan I få lækre spa oplevelser, massage, saunaer og alt hvad der hører sig til en skøn wellness-oplevelse. Det er det perfekte sted at slappe af efter jeres gourmet middag på Hotel Thinggaard.

Hos Hotel Thinggaard finder I ikke bare gourmetophold, nej her kan du også booke mange andre slags ophold fx surf-ophold eller golfophold, som man jo så også kan kombinere med et gourmetophold af Hotel Thinggaard.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: