Aldeles Forrygende Gourmetophold På Hotel Amerika i Hobro

Gourmetophold Hotel Amerika for par er en skøn oplevelse, da Hoteller ligger i de helt rette oplevelser, har en formidabel restaurant og kun indbyder til ultimativ afslapning og kvalitetstid sammen.  Maden på Hotel Amerika er en klasse for sig, og det kan du komme til at opleve, hvis du booker et gourmetophold på Hotel Amerika.

Et Hotel Amerika gourmetophold for to er en perfekt gave, at give til din partner, hvis du skal give noget særligt. Måske har i bryllupsdag? Eller måske har din kæreste, mand, eller kone fødselsdag? Et Hotel Amerika gourmetophold er også oplagt at give i bryllupsgave til det nygifte par, som helt sikkert vil sætte pris på et ophold for to, hvor de kan nyde en lækker kulinarisk oplevelse sammen. For hvem sætter ikke pris på lækker mad og vin?  Lige meget hvad, så er vi sikre på, at et gourmetophold på Hotel Amerika vil falde i god jord.

Du har mulighed for at købe et gavekort til et gourmetophold på Hotel Amerika, hvis du skal give opholdet i gave. Du kan enten vælge at købe et gavekort til et specifikt ophold, fx et gourmet-hotelophold for to på Hotel Amerika, men du kan også vælge at købe gavekortet på et bestemt beløb, og så kan dem, du giver gaven til, selv bestemme hvilket slags ophold de kunne tænke sig på Hotel Amerika. Man kan også købe separate gavekort til Hotel Amerikas restaurant.

Hotel Amerika er ikke bare et almindeligt hotel. Nej, det er et helt særligt fristed i noget af Danmarks flotteste natur. Så når du booker et gourmetophold på Hotel Amerika, så er du sikker på, at få en speciel oplevelse, væk fra hverdagen stress og jag, som din mave vil blive yderst glad for.

Du kan både på et gourmetophold på Hotel Amerika med én overnatning eller et gourmetophold med på Hotel Amerika med to overnatninger eller flere. Bestem jer for, hvor mange dage, i gerne vil være afsted. Vi lover jer for, at i bestemt ikke vil fortryde, hvis i booker flere overnatninger på hotellet. Så får i blot endnu længere tid til at koble helt af og nyde den lækre gourmetmad på Hotel Amerika.

Autentisk Gourmetophold På Hotel Amerika
Gourmetophold Hotel Amerika

Gourmetophold Hotel Amerika

Destination ikon Hobro / Hotel Amerika
Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse
Tjek ikon 6-Retters Velsmagende Sæsonmenu
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 2198,- For En Overnatning 2 Personer

Gourmetophold Hotel Amerika

Destination ikon Hobro / Hotel Amerika

Tid ikon 1 Overnatning I Hyggeligt Dobbeltværelse

Tjek ikon 6-Retters Velsmagende Sæsonmenu

Priser Fra 2198 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Hvor Ligger Hotel Amerika?

Hotel Amerika finder du ved Hobro i Midtjylland lige i nærheden af Mariager Fjord. Her er der fantastisk smukke omgivelser til et gourmetophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger midt i Østerskoven blandt store smukke bøgetræer. Området er helt fantastisk at gå tur i, og få en dejlig naturoplevelse. Også Mariager fjord som ligger lige i nærheden, er idyllisk og smuk, og på fjorden er der rig mulighed for en flot sejltur.

Det er let at komme hen til jeres gourmetophold på Hotel Amerika, hvad enten i har bil eller kommer med offentlig transport. Adressen finder i på Hotel Amerikas hjemmeside.

Gourmetophold På Hotel Amerika

Det Gode Ved Et Gourmetophold På Hotel Amerika

Et gourmet hotelophold på Hotel Amerika har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.    

På gourmetopholdet på Hotel Amerika, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af, uden at i skal tænke på at lave mad. På den måde får i massere tid til bare at slappe af og snakke sammen. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det.   

Maden på Hotel Amerika er en klasse for sig, og det er selvfølgelig også derfor at hotellet byder indenfor til gourmetophold. Der er kommet en ny kok på Hotel Amerika og han går efter at blive en af landets bedste. Og det vil du i den grad komme til at opleve noget af, hvis du booker et gourmetophold på Hotel Amerika. Under gourmetophold på Amerika Hotel vil du blive forkælet med lækker mad fra morgen til aften. Om aftenen vil du få serveret en lækker 6-retters sæson menu, hvor kokken har tryllet med råvarerne. Gourmetmaden på hotel Amerika vil være kreativ og innovativ, og du vil helt sikkert komme til at smage mad, som du ikke har smagt før. Så vi lover at du booker et gourmetophold hos Hotel Amerika så får du valuta for pengene. Til den lækre gourmet middag vil i også kunne vælge i et stort udvalg af lækre vine, som er udvalgt til at passe perfekt til gourmetmaden på Hotel Amerika. Det gode ved at i er på hotelophold samtidig med at i skal have denne kulinariske oplevelse er, at når i er færdige med middagen, så kan i bare gå op på jeres hotelværelse. I slipper for at sige nej til vin, fordi i skal køre hjem. Alle rammerne er altså sat for at i kan få en udsøgt aften med gourmet mad og vine ud over det sædvanlige. 

Under dit Hotel Amerika gourmet ophold vil du også få serveret en lækker morgenmadsbuffet, som også er lidt udover det sædvanlige. Her vil du også opleve, at der er blevet tænkt kreativt med de traditionelle morgenmadsretter. Alt i alt er maden på hotel Amerika for den store madelsker, som elsker at prøve noget nyt og udfordre sin smagssans.

Selvom I måske bor i København, så er hele køreturen til Hotel Amerika helt sikkert det værd. Og i kan jo kombinere jeres gourmet hotelophold på Hotel Amerika med andre dejlige oplevelser i det midtjyske. I kan f.eks. nemt tage til både Aalborg og Aarhus, og nyde de to store jyske byer, som også byder på lækker mad og oplevelser, ligesom gourmetopholdet på Hotel Amerika gør. 

Gourmetophold På Hotel Amerika Hobro
Hvad Kan Man Opleve På Et Gourmetophold På Hotel Amerika?

Det vigtigste I skal opleve på et gourmetophold på Hotel Amerika er selvfølgelig maden, som er beskrevet ovenfor. Den kommer i til at nyde i smukke rammer, da der fra restauranten har en smuk udsigt ud over Mariager Fjord.  

Udover lækker mad byder jeres gourmetophold på Hotel Amerika også på mulighed for forkælelse i hotellets wellness-område. Her vil i kunne få en hyggelig stund i spaen med stearinlys, romantisk musik, frugt og udsigt til skoven – og hvor i kan slå mave efter den lækre gourmet mad.  

Er i mere til at være aktive på jeres gourmetophold på Hotel Amerika, så er der også rig mulighed for at spille golf på områdets store og gode golfbaner. Her kan i dyste mod hinanden, og få en oplevelse sammen, hvor i både kan få grinet og konkurreret sammen. Det kan være rart at røre sig lidt, da i på den måde både får samlet appetit til den lækre mad, som i vil få serveret, men også for at få følelsen af at i har lavet lidt motion sideløbende med at i har mæsket jer i lækker gourmetmad.  

Maden under gourmetopholdet på Hotel Amerika er en klasse for sig. Og det er helt sikkert noget, som i vil tænke tilbage på og længes efter, når i er kommet hjem fra jeres ophold. I får med garanti lyst til at køre til Hotel Amerika for at få endnu mere lækkert gourmetmad – og Hotel Amerika vil med sikkerhed altid byde jer velkommen og stå klar med nye lækre retter af sæsonens råvarer.  

Gourmetopholdet på Hotel Amerika er populært for madelskere, og prøver du det, så vil det helt sikkert også komme på din top-3-liste over restauranter, som du gerne vil besøge igen. Det lover vi! Mange af gæsterne der har været på gourmetophold på Hotel Amerika anbefaler opholdet til andre, og det siger meget om, at der er intet der skuffer under gourmetopholdet på Hotel Amerika i det Midtjyske. Din mave siger ja, gør du også?  

 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: