Gourmetophold Fakkelgaarden Med Panoramaudsigt & Enestående Gourmetmad

Gourmetophold Fakkelgaarden: Dette luksus gourmetophold Fakkelgaarden i Syddanmark er for de ultimative livsnydere, som gerne vil have en helt særlig kulinarisk oplevelse. Restauranten på Fakkelgården er anmelderrost igennem flere år, og serverer udsøgt og spændende mad, som du kan komme til at opleve under dit gourmetophold hos Fakkelgården. Under gourmetopholdet vil du desuden bo smukt med udsigt ud over Flensborg fjord.

Et gourmetophold på Fakkelgården er populært blandt mange fordi du er helt sikkert på, at smage lækker mad, som du ikke har smagt før. Ikke nok med at du får en 4-retters gourmetmenu, så får du også kaffebord og dejlig morgenbuffet. En ting er sikkert, og det er, at I ikke vil tage sultne fra jeres gourmetophold på Fakkelgaarden.  

Er du til gourmet og elsker du at smage nye og spændende retter, så er dette gourmetophold på Fakkelgaarden ved Flensborg fjord helt sikkert et besøg værd for dig og en du holder af. Gourmetopholdet er et døgn, hvor i slet ikke skal tænke på andet end at blive forkælet, i fortæller bare, hvornår i har lyst til at spise den lækre mad, og så vil køkkenpersonalet stå klar til at servicere jer, når det passer jer. Derfor er det også let at kombinere jeres gourmet ophold Fakkelgården med ture ud i området, hvis i gerne vil ud og udforske Fakkelgaardens omgivelser.

Gourmetopholdet på Fakkelgården er oplagt at give i gave til sin kæreste, mand eller kone. Vil du gerne give en helt speciel gave, hvor i får en dejlig oplevelse sammen med tid til at nyde hinandens selskab, så er dette den rette gave. Gourmetopholdet på Fakkelgaarden vil helt sikkert falde i god jord, lige meget om du giver gaven til en mand eller kvinde. Og også lige meget om du giver gaven til en, der har forstand på gourmetmad eller ikke. Er i ikke vant til at spise gourmetmad, så kan dette være en sjov og helt anderledes oplevelse end i plejer. Og vi lover jer, at I vil synes det er lækkert!

Hos Fakkelgaarden er det også muligt at købe et gavekort. Det kan man gøre på hjemmesiden. Med et gavekort til Hotel Fakkelgaarden kan dem du giver gaven til, selv bestemme hvad de vil bruge gave på. De kan vælge mellem forskellige ophold med overnatninger fx gourmetophold på Fakkelgården, Drømme Ophold på Fakkelgården og sommerophold på Fakkelgården. Derudover kan man også vælge at bruge gavekortet i den lækre restaurant uden en overnatning. I kan både tage til Fakkelgården og få en lækker frokost men i kan også komme om aftenen og smage den lækre 4-retters menu.

Det er dog anbefalelsesværdigt at booke en Fakkelgården gourmetophold, hvis man vil have det ultimative ud af oplevelsen. Her kommer du nemlig både til at smage alle de lækre serveringer under hel opholdet, og så har det desuden den fordel, at du ikke skal tænke over hvor meget vin og hvor mange aperitifs du får, da du ikke skal til at køre hjem. Når det er på et gourmetophold for 2 på Fakkelgaarden, så kan du bare efter en dejlig og kulinarisk dag smide dig op på værelset, og sove så længe du vil.  

I kan både vælge at booke et ophold med gourmetmad på Fakkelgården med én overnatning eller med to eller flere overnatninger. Vælg det, der passer bedst til jer. I vil helt sikkert godt kunne få flere dage til at gå på det skønne hotel og i området omkring. På Fakkelgården findes der samtidig forskellig indrettede værelser, så her kan i også vælge det, der passer bedst til jer. Fx kan i få et værelse, hvor i har panoramaudsigt ud over Fjorden.

Fabelagtigt Gourmetophold Fakkelgaarden
Gourmetophold Fakkelgaarden

Gourmetophold Fakkelgaarden

Destination ikon Kruså / Hotel & Restaurant Fakkelgaarden
Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse
Tjek ikon 4-Retters Skøn Gourmet Aftenmenu
Personer ikon 2 Personer Som Ønsker Et Skønt Ophold
Pris ikon Pris 2800,- For En Overnatning 2 Personer

Gourmetophold På Fakkelgaarden

Destination ikon Kruså / Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Tid ikon 1 Overnatning I Smukt Dobbeltværelse

Tjek ikon 4-Retters Skøn Gourmet Aftenmenu

Priser Fra 2800 DKK For 1 Overnatning, 2 Personer

Hvor Ligger Fakkelgaarden?

Fakkelgaarden ligger i det helt sydlige af Danmark, på en bakketop ved Flensborg Fjord, så der under hele jeres gourmetophold ved Flensborg Fjord vil være udsigt over det smukke vand. Så kunne I tænke jer, at komme til den sydlige del af Danmark og opleve Danmark fra en anden vinkel, så er det perfekt at booke et gourmetophold ved Fakkelgården.

Fakkelgaarden er karakteriseret ved de smukke gule bygninger med et flot, rundt tårn. Og så selvfølgelig den helt fabelagtige udsigt, som du både har fra den lækre gourmet restaurant og fra værelserne på hotellet. Om sommeren kan man nyde lækkert mad udendørs på terrassen med panoramaudsigt.

Har du aldrig været i området med Kruså og Kollund lige ved Flensborg Fjord, så er et gourmetophold på Fakkelgaarden lige derved en oplevelse værd. Fakkelgården ligger på den smukke Fjordvej, og det siger bare lidt om, hvor tæt hotellet ligger på fjorden.

Fakkelgården ligger lige ved fjorden, så I vil se mange lystbåde og kajakker og kanoer lægge til ved Fakkelgården. Måske kan I kombinere jeres gourmetophold med en tur i båd eller kano på Flensborg fjord. Det kan være en frisk afbræk imellem de lækre måltider, som i kommer til at få under jeres gourmetophold på Fakkelgården.

Fakkelgården placering gør, at det vil være oplagt at kombinere jeres gourmetophold for to på Fakkelgaarden ved Kruså med en tur ned i Tyskland eller en tur over grænsen for at handle i grænsebutikker. Du kommer næsten ikke tættere på den tyske grænse, hvilket området selvfølgelig også bærer præg. Derfor er der også meget historie at opleve i området, som du kan køre ud og opleve noget af før eller efter dit gourmetophold på hotel Fakkelgaarden.

Lige meget om du bor i Nordjylland eller i København og har langt at køre, så lover vi dig, at det er oplevelsen værd.

Gourmetophold På Fakkelgaarden

Det Gode Ved Et Gourmetophold På Fakkelgaarden

Gourmetopholdet på Fakkelgården er helt klart blevet populært pga. den helt fantastiske mad, som bliver serveret af de dygtigste kokke. Maden i sig selv, vil gøre jeres ophold på Fakkelgården til en uforglemmelig oplevelse.

Et gourmetophold på Fakkelgården i Syddanmark har så mange fordele. Opholdet giver jer tid sammen, hvor i kan forsvinde væk fra alt travlheden stress og jag. Specielt de smukke naturomgivelser, vil give jer følelsen af, at i er et helt andet sted, og virkelig kan lukke hverdagen uden og bare være jer.

På gourmetopholdet på Fakkelgården, får i rammerne til at kunne slappe fuldstændig af og blive forkælet med lækker mad til det yderste. Det er noget mange savner i hverdagen, så det er med at udnytte disse rammer til det. Og ikke mindst udnytte at andre laver maden til jer.

Med gourmetopholdet på Fakkelgaarden i Sønderjylland kan i forberede jer på ultimativ afslapning. Først og fremmest kan i sove lige så længe i vil og for det andet, så er der ingen der siger til jer, at i skal noget. I bestemmer selv, hvornår i vil stå op, hvornår i vil spise den lækre gourmet middag, hvad i vil lave og om i vil blive på hotellet eller om i vil på en udflugt og nyde området omkring Fakkelgaarden ved Flensborg fjord.  

Når I har været på et gourmetophold på Fakkelgården, så vil i vende hjem med fornyet energi og vil være opladet til at arbejde og komme ind i hverdagen igen. Alle kan trænge til sådan et lille afbræk, for at få ny energi – og ikke mindst fyldte maver. 

Gourmetophold Fakkelgaarden Kruså
Hvad Kan Man Opleve På En Gourmetophold På Fakkelgaarden

Maden på Fakkelgården er selvfølgelig omdrejningspunktet for jeres gourmetophold ved Fakkelgaarden. Og den er fantastisk! Når I ankommer til jeres ophold, så er det første i vil få serveret en hyggelig eftermiddagskaffe med lækkert hjemmebag. Det er den perfekte start på jeres ophold. Der vil være en udvalg af hjemmebag, som I kan vælge imellem under eftermiddagskaffen på Fakkelgården. Efter eftermiddagskaffen er der tid til ultimativ afslapning på hotellet eller i de smukke omgivelser ved Flensborg Fjord.

Inden festmiddagen vil i få serveret lækre snacks og aperitifs som i kan sidde og hygge jer over imens den lækre middag gøres klar til jer. Her kan i sidde og nyde udsigten over Flensborg Fjord imens i smager på de lækre bobler eller drinks.

Og så er det tid til middag. Under jeres gourmetophold på hotel Fakkelgaarden vil i få serveret den lækreste 4-retters gourmet aftenmenu. Maden på Fakkelgaarden er anmelderrost igennem mange år, og mange kommer langvejs fra bare for at smage på denne lækre gourmetmad. Den 4-retters middag på Fakkelgården vil være lavet på lækre lokale råvarer, og køkkenet går op i at give maden en twist og tilføje noter af det sønderjyske. Desuden vil i under den formidable 4-retters gourmetmenu få serveret udsøgte vine, som passer lige præcis til den mad i skal have. Den 4-retters middag under jeres gourmetophold på Fakkelgaarden er noget i godt kan glæde jer til, og i vil helt sikkert få en oplevelse udover det sædvanlige, og jeres smagssanser vil elske jer.

Under jeres gourmetophold hos Fakkelgaarden ved Flensborg Fjord vil i også blive præsenteret for andre lækre råvarer fra området. Fx vil der på værelset være lækre chokolader og velduftende stempel kaffe på kanden. I området omkring Fakkelgården vil i flere steder kunne købe nogle af de lækre råvarer med hjem. Det kan i desuden også gøre fra selve hotellet, hvis i kunne tænke jer at tage nogle af de lækre smagsoplevelser med hjem og nyde en aften, hvor i kan tænke tilbage på jeres gode gourmetophold på Fakkelgaarden.

Om morgenen dagen efter på jeres gourmetophold på hotel Fakkelgaarden kan i stå op til en lækker morgenmadsbuffet, Fakkelgaardens morgenkomplet. Her vil i igen blive præsenteret får lækre råvarer og en morgenmadsbuffet hvor der er kælet om smagssanserne og hvor det er udover det sædvanlige. Når i har hygget jer over morgenmaden så længe i har lyst til, så er jeres maver fyldte og i er klart til at afslutte jeres gourmetophold på Fakkelgården ved Flensborg Fjord.  

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: