Ønsk Personen God Bedring Med En Betænksom God Bedring Gave

God bedring gave må man virkelig ikke undervurdere værdien af, for når man ligger på langs med næsen stoppet og kvalme, så er det vidunderligt at vide, at nogen tænker på en. Det er uhyggeligt trælst at være syg og det kan faktisk være en hård tid at komme igennem. Derfor tager man med kyshånd imod alt, der kan være med til at gøre den svære tid nemmere. Så hvis du gerne vil give en god bedring gave til veninde eller ven, så skal du endelig bare gøre det. De vil elske dig for det. 

Sidder du og overvejer, hvad du kan give din syge ven eller veninde, så er du kommer til at det helt rette sted. Vi har nemlig en masse forskellige gaver, der alle passer perfekte som god bedring gave. Der er noget til enhver alder og smag, så uanset om det er en god bedring gave barn eller voksen, så kan du finde det hos os. Du vil nyde at se hvor glade de bliver for at du tænker på dem i deres svage stund og du kan være sikker på, at de vil gøre det samme for dig en anden gang. 

Hvis man kender en, der lige er komme hjem fra sygehuset eller som bare har været sygemeldt i længere tid, så er det en god ide med en betænksom gave, der viser at de har været savnet. Det er dog endnu bedre at send en god bedring gave, mens sygdommen står på. Denne lille erkendtlighed kan være med til at give dem fornyet energi og styrke.

Søde & Betænksomme God Bedring Gaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

God Bedring Buket

Sikker Favorit

Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man ligger i sin seng og er syg, så er det skønt at have en god bog, som kan få en på andre tanker. Glæd din ven med en bog i god bedring gave, så han eller hun kommer lidt nemmere igennem den hårde tid. Vælg en romantisk kærlighedsroman, en spændende krimi eller måske en interessant fagbog.

2. God Bedring Buket

Priser fra: 250 kr.
Giv din syge ven noget pænt at kigge på med en smuk god bedring buket. Skriv også et kort med en lille hilsen, hvor du ønsker personen en god bedring. Det er en skøn gave, som kan give en smule glæde i en hård periode. En herlig god bedring gave.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Forkæl din syge kæreste med et smukt smykke fra Abelstedt i god bedring gave. Når man ligger og har det skidt, er det altid skønt at blive forkælet med et fint smykke, der virkelig viser, at man er elsket. Vælg en flot halskæde eller et måske par funklende sølvøreringe.

4. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Kender du en, der lige er kommet sig over et længerevarende sygdomsforløb? Så fortjener personen helt klart at blive fejret med en fin fanebærer fra Kay Bojesen i god bedring gave. Den smukke figur er en kær gæst på morgenbordet til alle særlige lejligheder, så den vil helt sikkert falde i god jord.

5. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Giv den syge person noget at se frem til med et åbent gavekort til Du Glemmer Det Aldrig. Det er en skøn god bedring gave til den syge kæreste eller en, der lige er kommet hjem fra sygehuset. Her kan man selv vælge mellem over 400 forskellige spændende oplevelser, hvor der er alt fra madkursus til svæveflyvning.

6. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Når man ligger og har det skidt, fortjener man at få sig et godt grin. Disse sjove byplakater indeholder klassiske citater fra forskellige områder i Danmark, hvor man har sine helt egne talemåder. Det er en skøn god bedring gave, der vil give smil på læben og pynte flot på væggen.

7. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Når man er ved at komme sig over et længerevarende sygdomsforløb, trænger man til at gå med noget andet end nattøj og joggingbukser. Disse fede bukser fra Shaping New Tomorrow har et elegant design, og så er de også enormt behagelige at have på. En skøn god bedring gave til ham.

8. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Intet kan redde en dårlig dag som en god kop kaffe. Giv din syge ven eller kæreste noget at se frem til med dette sjove kaffekursus i god bedring gave. Det er en enormt hyggelig oplevelse, hvor man lærer at lave den perfekte kop kaffe sammen med en, man holder af.

9. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Når man ligger i sin seng og er syg, så har man brug for noget, der kan få humøret op. En sød hoptimist spreder glæde og optimisme, så det er en helt perfekt god bedring gave til både ham og hende. Figuren fås i flere forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.

10. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Det kan være enormt kedeligt at ligge i en seng hele dagen, fordi man er syg. Derfor er denne bog en kærkommen god bedring gave til en, der holder af Mads & Monopolet. Bogen er en samling af de bedste dilemmaer fra det populære radioprogram, som kan få den hårde tid til at gå lidt hurtigere.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Hvis man har haft en alvorlig sygdom, så ved man, at man skal gribe livet, mens man har det. Giv et tandemspring i god bedring gave til en, der skal have en fantastisk oplevelse at se frem til efter et langt sygdomsforløb. Det kan kun blive en uforglemmelig oplevelse.

12. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en god bedring gave til en, der holder af at lave god mad? Når man ligger i sygesengen, får man ikke kokkereret særligt meget. Derfor er disse japanske køkkenknive en skøn gave til en, der er ved at komme sig over et længerevarende sygdomsforløb.

13. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Glæd din søde kæreste med en vinsmagning i god bedring gave. Så har han eller hun noget at se frem til, mens personen ligger syg. Det kan kun blive en hyggelig og romantisk oplevelse, hvor I får lov at smage på en masse lækker vin, mens I nyder hinandens selskab.

14. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Kender du en, der lige er kommet hjem fra sygehuset? Så er et flot armbåndsur fra Nordgreen en skøn og eftertænksom god bedring gave. Den markerer, at man ikke længere skal bekymre sig, for man er endelig blevet rask. En skøn gave til både kvinder og mænd.

15. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv din syge kæreste, ven eller familiemedlem noget flot at kigge på med en skøn citatplakat. Der er en lang række fine plakater med unikke motiver og citater at vælge imellem, som alle giver et smil. En fin god bedring gave.

16. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Efter et langt sygdomsforløb fortjener man at komme ud på eventyr. Derfor er et gavekort til en ballonflyvning den perfekte god bedring gave til en, der trænger til at komme ud af sygesengen. Det er helt fantastisk at svæve rundt i luften, mens man kan nyde det smukke landskab fra en ny vinkel.

17. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Kender du en, der ligger på sygehuset, som fortjener at høre god musik? Så er disse Apple AirPods en helt perfekt god bedring gave. Så er det nemt og hurtigt at sætte sin yndlingsplayliste på, uden man skal fumle med bøvlede ledninger. Det kan gøre sygdomsforløbet lidt lettere at komme igennem.

18. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Glæd din gode ven, kæreste eller familiemedlem med en personlig nøglering i god bedring gave. Den kan være et minde om en hård tid, som nu er overstået. På nøgleringen kan du f.eks. skrive datoen, hvor personen blev sygdomsfri. Den vil med garanti falde i god jord.

19. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Skab hygge i hjemmet med en fin Kay Bojesen abe. Den populære abe skaber hygge i ethvert rum, og den er en herlig måde at vise omsorg til en, der går igennem et sygdomsforløb. Det er en skøn god bedring gave, som stort set alle vil blive glade for.

20. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Giv den sygdomsramte noget at se frem til med et skønt madkursus i god bedring gave. Når man ligger på hospitalet eller derhjemme i sengen, får man ikke udfoldet sine kulinariske kundskaber særlig meget. Derfor fortjener man at komme på et hyggeligt madkursus, når man får det bedre igen.

21. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en skøn god bedring gave. Du kan glæde kæresten med en velduftende parfume, som hun kan tage på, når hun bliver frisk nok til at tage ud igen. Det er også en skøn gaveidé til en god ven eller bekendt, der skal forkæles ekstra meget ovenpå et hårdt sygdomsforløb.

22. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kender du en, der er ved at komme ovenpå efter at have været sygemeldt i længere tid? Så er en ginsmagning en skøn god bedring gave. Her lærer man en masse om den skønne drik, mens man får lov at smage løs på en masse forskellige kombinationer af gin og tonic.

23. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Bring lidt lækkert design  ind på hospitalsstuen eller i stuen med denne eller en af de mange andre skønne museums plakater. Så er der lidt flot at kigge på, når man ligger og har det skidt. En skøn og eftertænksom god bedring gave.

24. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Med en ølsmagning i god bedring gave får den syge en hyggelig oplevelse at se frem til. Her kan man tage sin kæreste eller gode ven med, og så kan man sammen nyde en masse herlig øl. Det kan kun blive en skøn og lærerig dag i godt selskab.

25. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Glæd musikelskeren med en fed bluetooth højtaler i god bedring gave. Det kan være kedeligt og ensomt at være syg derhjemme, og med lidt god musik bliver dagen en smule bedre. Det er nemt og hurtigt at forbinde telefonen til højtaleren, så man har ubegrænset musik at lytte til.

26. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Efter et langt sygdomsforløb fortjener man at komme ud og opleve noget helt anderledes. På en Dinner In The Dark spiser man en lækker middag i et helt mørkt rum, og det er både enormt sjovt og udfordrende. En skøn god bedring gave, som den syge kan se frem til.

27. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis man har været ramt af en alvorlig sygdom, så ved man, at livet skal leves fuldt ud. Glæd din gode ven, kæreste eller familiemedlem med et gavekort til svæveflyvning i god bedring gave. Så har man en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse at se frem til, mens man ligger i sygesengen.

28. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Giv den syge et smil på læben med en smuk og personlig fotocollage. Den vil med garanti vække minder, og så viser den, hvor meget du holder af personen. Det er en helt fantastisk god bedring gave, der helt sikkert vil få en fast plads på væggen i mange år.

29. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Leder du efter en god bedring gave til en, der elsker at dykke? Så tag dykkerturen til det næste niveau med et undervandsjagt kursus. Her lærer man at fange fisk med en harpun, mens man dykker rundt mellem tang og vandmænd. Det er en enormt sjov og lærerig oplevelse.

30. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Når man har været syg i lang tid, kan det være skønt at tænke på noget andet for stund. Derfor er denne Danish Sayings plakat fra Dialægt en skøn god bedring gave. Man vil med garanti få et godt grin over de direkte oversættelser af velkendte danske talemåder.

31. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
På denne vilde oplevelse får man udlevet sin drøm om at blive pilot for en dag. Det er en skøn god bedring gave til en, der fortjener at flyve langt væk fra sit sygdomsforløb, mens han eller hun selv har kontrol over styrepinden. Det kan kun blive en fantastisk oplevelse.

32. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En sød Kay Bojesen figur kan med garanti få humøret op for en stund. Der er mange fine figurer at vælge imellem, så du kan give den klassiske abe, eller du kan vælge en mere unik figur som en trælimousine eller måske et æggebæger. En sød god bedring gave.

Vis Omsorg For Dem, Du Har Kær Med En God Bedring Gave

Du har helt sikker prøvet at en du holder af, har ligget med rød næse og ondt i halsen. Det har måske endda være din kæreste. Hvis han er en stor stærk mand, så har det jo nok endda være den frygtede mandfluenza, der som bekendt er en forfærdelige sygdom. I hvert fald for mænd. Så giv en god bedring gave til kæresten, og glæd dig til at han kommer på højkant igen. Om ikke andet, så for at slippe for han klynken.

Det er dog ikke kun mænd, der er pivede når de er syge. Hvis man er kvinde, kender man alt til sygdomme, der efterlader en overbevist om at ens sidste stund er kommet. Så er det dejligt, hvis nogen tænker på en og giver en dejlig god bedring gave.

god bedring gave

Send God Bedring Gave

Hvis en af dine bekendte, et familiemedlem en ven eller veninde er blevet syg er en sms ikke altid tilstrækkeligt. Derfor kan du i stedet med fordel gå online og finde en fin buket blomster og derved en send god bedring gave. Her har du mulighed for at med sende en sød og personlig besked, som kan varme modtageren med positiv energi gennem hele forløbet. Der er altså ikke længere blot tale om en sød tanke, men nu ligeledes en sød personlig opmuntring til modtageren som virkelig vil varme om hjertet og blive husket.

Disse send god bedring gaver, falder som regel altid i rigtig god jord hos modtageren fordi vi alle kan se de betænksomme i sådan en type gave. Det virker netop heller ikke anmassende at sende en buket blomster, lidt chokolade eller lignende, det er udelukkende en råd tanke og betænksomhed bag denne handling.

Send God Bedring Gave

God Bedring Gave Til Mand

Mange mænd er formentlig lidt lige tilbagetrukket når de bliver syge og frabeder dem gerne gaver og opmærksomhed da de tænker at dette nok er bedst for alle parter. Men inderst inden er det intet de hellere vil end at få lidt omsorg og betænksom opmærksomhed. Så hvorfor ikke overraske med en god bedring gave til mand, trods han enlig har sagt at han ikke ønsker opmærksomhed. Der er aldrig sket noget dårligt ved at give en god bedring gave til ham, det er der kun kommet positiv energi ud af. 

Når det kommer til god bedring gaver til mænd er det vigtig at gaven udelukkende gives af kærlighed og omsorg. Du kan overveje at give en oplevelse som i sammen kan nyde når han igen er på benene, dette kunne eksempelvis være en ølsmagning, ginsmagning eller et madlavningskursus. Her vil I sammen kunne nyde hinandens selskab og glæde jer over at alt er tilbage ved normalen.

God Bedring Gave Til Mand

God Bedring Gave Til Kvinde

Skulle en dejlig kvinde som du har meget kær uheldigvis være gået hen og blevet syg. Findes der kun ganske få gode ting som du kan fortage dig for at vise din betænksomhed og omsorg. Her i blandt er at give en god bedring gave til kvinde. Det er “blot” en lille sød handling men som kvinden vil sætte umådelig stor pris på, hvad end du vælger at sende en buket blomster eller måde op fysisk med dejlig chokolade eller lignende. 

Der findes intet bedre end at glæde andre mennesker, og særligt ikke når de gennemgår en hård tid. Derfor vil det også være helt oplagt at glæde denne dejlig kvinde med en god bedring gave, dog ikke for din egen skyld. Men fordi du gerne vil glæde hende og ønske hende rigtig god bedring og vise din betænksomhed. Glæd hende eventuelt ved at sende hende en buket blomster med en personlig besked, det vil hun helt sikkert værdsætte.

God Bedring Gave Til Kvinde

God Bedring Gave Til Kæreste

Hvis dit livs store kærlighed går hen og bliver syg hvad end det blot er en slem forkølelse eller noget langt mere alvorligt. Vil det være super betænksomt af dig at glæde ham eller hende med en god bedring gave til kæreste. Netop fordi det er din kæreste bør det også være en af de personer i hele verden som du er absolut mest bekymret for og ligeledes vise mest omsorg over for. Derfor er det også helt på sin plads at glæde ens syge kæreste med en god bedring gave når sygdommen rammer.

Der er mange gode gaver som du kan give en syg kæreste uanset hvor slem sygdommen end måtte være. Du kan køre all in med de romantiske god bedring gaver til kæresten, eller køre langt mere klassisk ved at give lidt sødt til ganen. Men uanset hvad du vælger vil det helt sikkert være en kærkommen handling, som din kæreste vil sætte stor pris på.

God Bedring Gave Til Kæreste

God Bedring Gave Til Veninde

Hvis din kære veninde er gået hen at blive syg, vil det være fint at ringe og høre hvordan det går. Det vil dog være langt bedre at købe en god bedring gave til veninde og fysisk måde op og overrække hende gaven og sidde med øjenkontakt og høre hvordan det går. Derfor vil vi da også klart anbefale dig denne løsning, da det viser langt større betænksomhed end blot en sms eller et telefonopkald. 

Men hvad pokker skal du så give i god bedring gave til veninde tænker du sikkert, og ja det er da heller ikke helt lige til. Det kunne dog fint være en buket blomster samt noget dejligt chokolade som I eventuelt sammen kan nyde imens I får talt lidt om hele verdenssituation eller hvad der nu lige falder jer naturligt ind. Du kan ligeledes fint give en oplevelse som i sammen kan nyde når din veninde igen er ovenpå efter sygdomsforløbet. 

God Bedring Gave Til Veninde
Smukke God Bedring Gaver Til Hjemmet

Uanset om man skal give en god bedring gave til mand eller kvinde, så kan du som nævnt finde dem her på siden. Giv dem f.eks. en Architectmade Bobby, der er en smuk lille figur, der helt sikkert kan få humøret i vejret. Ellers kan en smuk Fritz Hansen lysestage og lige være sagen. 

Disse gaver egner sig perfekt til en, der ligger syg og de kan glæde sig til at finde den perfekte plads til den dejlige gave. Så send god bedring gave til en du holder af og du kan være behjælpelig med at få dem på benene igen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: