GoBoat - Miljøvenlig Bådudlejning i København, Lej En GoBoat

Med GoBoat får man en ganske unik mulighed for at se vores smukke hovedstad på en lidt anden måde end man er vant til. GoBoat er et koncept, hvor man lejer en lille hyggelig båd, som så kan brugs til en hyggelig tur i de københavnske kanaler. Det er en oplagt mulighed for at få noget kvalitetstid sammen med nogen man holder af, men det kunne også være en rigtig sjov ide til en første date.

Uanset hvem man er og hvor man kommer fra, så er der noget ganske specielt ved at se København fra vandet, og med GoBoat Copenhagen er dette ikke længere forbehold de rige, der har egen yacht. I 1 til 3 timer kan du blive skipper på din egen lille båd og det er altså en virkelig hyggelig oplevelse.

Også muligt i Aalborg og Odense

GoBoat er oprindeligt startet i København, og resten af denne anmeldelse handler også om GoBoat i København. Men bor du i enten Aalborg eller Odense, så har du nu også mulighed for at leje en båd med GoBoat.

Besøg GoBoat Odense her

Lej En Miljøvenlig GoBoat Copenhagen
GoBoat

GoBoat København

Destination ikonKøbenhavn – GoBoat Copenhagen
Tid ikon 1-3 Timers Sejltur For 2-8 Personer
Tjek ikon GoBoat Båden Er Udstyret Med Picnicbord
Personer ikon 2-8 Personer – Sejl Hvis Du Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 499,- For 2-8 Personer

GoBoat København

Destination ikon København – GoBoat Copenhagen

Ønsker du at se den Danske hovedstad København, fra sin aller smukkeste side? Så bør du kraftigt overveje at leje en GoBoat & sejle rundt i de mange smukke kanaler i hjertet af København. Du må gerne medtage mad & drikke på den lille båd. Faktisk kan i sejle rundt i en GoBoat med god samvittighed for på båden er monteret en elmotor, så du sætter intet miljø aftryk ved at sejle i en GoBoat.

Priser Fra 499 DKK For 2-8 Personer

GoBoat Copenhagen

GoBoat Copenhagen har eksisteret siden 2014 og blev grundlagt af de tre iværksættere og entreprenører Anders Mørck, Kasper Eich-Romme og Karl Rand. Som navnet antyder er det en bådvirksomhed og deres mission at gøre sejlads tilgængeligt for almindelige borgere, der ellers har meget begrænsede muligheder for at komme ud at sejle. Mere komplekst er det faktisk ikke og hvis man har den mindst interesse i sejlads, men aldrig har haft muligheden for at dyrke det, så er en tur i GoBoat et godt sted at starte. Det er overkommeligt i pris og man får stadig rig mulighed for at komme ud og sejle en tur. Man kan altid få en hyggelig og interessant oplevelse, hvis bare vejret er med en.

GoBoat er vokset gevaldigt siden de åbnede i 2014 og faktisk har de over 100 ansatte på verdensplan, for en succesvirksomhed må aldrig hvile på laurbærrene. Derfor har GoBoat i dag ansatte i byer som London og Melbourne, hvor man også kan komme ud og sejle i de velkendte både. Det er med andre ord en virksomhed, der har globale ambitioner og er godt i gang med at føre dem ud i livet. Derfor har de også en masse erfaring, der gør at man næppe finder bedre sejloplevelse på markedet. De ved hvad folk vil have og tilbyder det.

GoBoat Copenhagen

GoBoat København – Hvor Bør Man Sejle Hen?

Når du første gang giver dig til at kigge på GoBoat København, så vil du opdage, at det er en yderst overskuelig side, der stille og roligt forklarer om GoBoat’s vision og hvad de kan tilbyde dig. Man kan med GoBoat udforske de Københavnske vande og kanaler på en måde, som man ikke tidligere har haft samme mulighed for. Det er en virkelig hyggelig oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Men de københavnske kanaler er lange og hvis man ikke kender dem særligt godt, hvor bør man sejle hen? Det kan man nemt finde ud af, hvis man downloader det smarte PDF kort på GoBoats hjemmeside. Her kan man få et overblik over kanalerne og hvilke regler der gælder.

Man kan altså designe sin helt egen rute og tage på en hyggelig sejltur rundt i København. Undervejs er der flere forskellige steder, hvor man må lægge til kaj, hvis man f.eks. skal bruge et toilet eller vil spise. Dette gør at man kan sejle rundt i timevis og se på byen fra en helt ny vinkel. Der er så meget at se, at man næppe kan nå det hele, så vælg om du vil sejle forbi Amalienborg, Kalvebod Bølge, Operahuset eller noget helt andet. Heldigvis gør kortet det nemt at lav en rute og man ved altid hvor langt der er til GoBoat basen, hvor båden skal afleveres efter endt sejlads.

GoBoat København

GoBoat Gavekort

Har du stået i den forfærdelige situation at du er inviteret til en fødselsdagsfest, men du aner simpelthen ikke hvad fødselaren ønsker sig? Eller har du en af de der venner, der aldrig ønsker sig noget, fordi ”han har alt”? Så er du heldig, for vi kommer her med svaret på dine bønner. Et GoBoat gavekort er den perfekte gave til manden, der har alt, for det er ikke en gave, som man forventer. Men den er stadig betænksom, praktisk og ikke mindst anderledes. Det er jo ikke ligefrem den gave, som man er vant til at få, men lige præcis derfor er den perfekt.

Med et GoBoat gavekort kan modtageren selv booke, hvornår han/hun vil ud på vandet til en sejltur. Man indløser simpelthen gavekortet og derefter kan man vælge hvornår man helst vil afsted. Et nemt og overskueligt bookingsystem gør det så nemt som at klø sig i nakken at indløse sit GoBoat gavekort, så man skal ikke være bekymret for tekniske vanskeligheder. Man behøver altså ikke være nogen IT-haj for at kunne finde ud af det. Giv et GoBoat gavekort til en du holder af og glæd dig over at se overraskelsen og glæden i deres ansigt. Det er det hele værd.

GoBoat Gavekort

GoBoat Pris

Når det kommer til pris, så kan man godt blive bekymret for at GoBoat er en dyr oplevelse, for det er trods alt en fin båd man sejler afsted med. Men det er faktisk ikke specielt dyrt at tage på en lækker sejltur rundt i det københavnske vand. Man kan komme afsted for så lidt som 499 for en times sejlads og derfra bliver det bare billigere jo flere timer man er afsted. Faktisk kan man sejle i hele 6 timer for bare 1899 kroner, så det må siges at være en ganske god deal. Især hvis man er flere om at betale regningen. Det kan naturligvis godt være lidt pebret for én enkelt person, men da man oftest er tre eller flere afsted, så bliver det pludselig meget mere overkommeligt.

Med GoBoat kan man virkelig også sige, at man får hvad man betaler for. Prisen er ikke den laveste på markedet, men til gengæld, så er bådene altid i tip top stand og servicen er førsteklasses. Med andre ord vil vi i den grad anbefale GoBoat over konkurrenterne, da det er en af de bedste bådudlejning services i byen. GoBoat pris kan de fleste få råd til og det er en virkelig sjov måde at bruge nogle timer på.

GoBoat Pris

GoBoat Deal

Hvis du selv har fået interesse i at prøve en tur med GoBoat, så er du heldig, for her på siden kan du altid finde en rigtig god GoBoat deal, så du hurtigst muligt kan komme afsted og sejle en tur. Ofte vil en deal omfatte et par timers sejlads, hvilket dog også er rigeligt til at få en rigtigt spændende og ganske omfattende tur rundt i det københavnske farvand. Der som tidligere nævnt en masse at se på og man kan være helt sikker på, det ikke bliver kedeligt.

En GoBoat deal er også en rigtig god ide, hvis i er et par stykker der skal deles om regningen, for så kan man nemt og hurtigt se, hvor meget i hver især skal betale. Så hvorfor ikke tage en god kammerat med og få jer en herlig oplevelse sammen? Det er den slags der er med til at skabe gode minder.

GoBoat Deal

GoBoat Tilbud

Når det kommer til GoBoat, så er der jo ingen, der siger at man behøver at betale fuld pris for en sejltur. Hvis man kan spare penge, så skal man da altid gøre det og der er GoBoat altså ingen undtagelse. Heldigvis kan man ofte finde et god tilbud, hvor man kan spare penge på et en sejltur. Se enten her på siden eller lav en Google Søgning efter GoBoat tilbud og se hvad du kan finde. Der er ofte rigtigt gode penge at spare, og så bliver det jo bare endnu sjovere at tage venner og familie med på sejltur i de københavnske kanaler.

Hvis man finder et godt GoBoat tilbud, så kan man spare en masse gode penge og det betyder jo bare, at man kan prøve igen en anden gang. Har man først sejlet en tur på en smuk sommerdag, så kan vi godt love, at man helt sikkert vil have lyst til at gentage succesen. Så hold altid øjnene åbne og se om du kan få et god tilbud, så du kan komme ud og sejle, lige når du har lyst.

Weekendudflugt i Egen Båd

Når man lige har slidt sig igennem en hård uge på arbejdet og blot trænger til at slappe af. Så er det oplagt at tage på en udflugt ud i det blå. Men hvorfor ikke leje en båd og lade det blå være vandet? GoBoats giver dig og din familie mulighed for at nyde ro og fred. Selvom i befinder jer centralt i København. Kombineret med muligheden for at købe en økologisk picnickurv fra GoDeli er der virkelig lagt op til hygge. Selvom man naturligvis også kan vælge at medbringe sin egen. Et oplagt sted at nyde udsigten & indholet i jeres picnickurv er islands brygges autentiske miljø i det centrale København.

Der er noget at opleve, også for de yngste, der vil elske at se byen fra en lidt anden vinkel. Hvem elsker ikke at sejle og være på vandet? Men hvis det skal være endnu sjovere, så kan man også vælge at være i vandet, for vandet i Københavns havn er så rent at man faktisk kan bade i det. Med sin egen båd behøver man ikke lede efter et sted at være, for man er allerede ude på vandet.

Weekendudflugt i Egen Båd

Bæredygtig sejltur i København

En af de rigtigt gode ting ved GoBoat bådudlejning København er at det er en oplevelse, man kan have med god samvittighed. Konceptet er bæredygtigt, hvilket betyder at det ikke kun er en selv man forkæler, men også ens omgivelser.

Bådene hos GoBoat er udstyrede med miljøvenlige elmotorer, der ikke alene er støjsvage, men også bæredygtige, da de oplades med solceller. Derudover er træet i bådens inventar fremstillet af bæredygtigt træ. Der er altså ingen grund til at have betænkeligheder ved at leje en båd hos Go Boat.

Faktisk vandt GoBoat i 2014 IVÆKSTprisen som ”Årets Idealist” fordi de har fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. Det er en prestigefyldt pris at vinde for enhver, der kerer sig en smule om miljøet og desuden gerne vil være med til at skabe god stemning.

Bæredygtig sejltur i København
Vær Opmærksom På Dette Når Du Sejler

Hvis du er blevet interesseret i at prøve en sejltur med GoBoat, så er der naturligvis nogle ting som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal man være fyldt 18 år for at sejle båden. Det kræver ikke noget sejlbevis eller andre certificeringer. Det er dog strengt forbudt at være beruset under sejladsen og man skal forevise gyldigt ID med billede. Redningsveste er naturligvis tilgængelige for alle på båden.

Man skal også sørge for at huske mad og drikke, hvis man skal afsted på en længere tur. Ikke alene er det vigtigt at holde sig hydreret. Men det er også enormt hyggeligt at indtage sin frokost ude på vandet, mens man betragter Københavns skønhed. Klæd dig efter vejret og husk at der ikke er særligt meget læ ude på vandet. Så husk evt. en frakke eller lign.

Go Boat bådudlejning København er lige noget for enhver, der kan lide at sejle og hygge sig. At man så samtidig kan nyde de smukke omgivelser, er en bonus. Bestil din tur i dag og husk at booke i god tid. Da man ellers kan risikere at gå forgæves.

Vær Opmærksom På Dette Når Du Sejler
Go Boat En Oplagt Gaveide

Har du en ven eller et familiemedlem, der er helt pjattet med at sejle, så er det oplagt at lej en båd København og tage på en lækker lille tur sammen. En GoBoat deal er en gave, der ikke blot er unik og betænksom, men den giver jer også mulighed for at få noget kvalitetstid sammen. Go Boat er altså et oplagt alternativ til de sædvanlige cafebesøg eller lignende gaver.

Det er så let som ingenting at bestille et gavekort til sejlture København og man kan være helt sikker på at det er en gave, der vil blive modtaget med kyshånd. Uanset om det skal være en sjov og festlig oplevelse eller om det bare skal være afslappende hygge, så er Copenhagen Go Boat det rette valg til den perfekte gaveide.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: