GoBoat: Miljøvenlig Bådudlejning I Danmark's Hovedstad, Lej En GoBoat København

Med GoBoat får man en ganske unik mulighed for at se vores smukke hovedstad på en lidt anden måde end man er vant til. GoBoat er et koncept, hvor man lejer en lille hyggelig båd, som så kan brugs til en hyggelig tur i de københavnske kanaler. Det er en oplagt mulighed for at få noget kvalitetstid sammen med nogen man holder af, men det kunne også være en rigtig sjov ide til en første date.

Uanset hvem man er og hvor man kommer fra, så er der noget ganske specielt ved at se København fra vandet, og med GoBoat Copenhagen er dette ikke længere forbehold de rige, der har egen yacht. I 1 til 3 timer kan du blive skipper på din egen lille båd og det er altså en virkelig hyggelig oplevelse.

GoBoat København

Ønsker du at se den Danske hovedstad København, fra sin aller smukkeste side? Så bør du kraftigt overveje at leje en GoBoat & sejle rundt i de mange smukke kanaler i hjertet af København. Du må gerne medtage mad & drikke på den lille båd. Faktisk kan i sejle rundt i en GoBoat med god samvittighed for på båden er monteret en elmotor, så du sætter intet miljø aftryk ved at sejle i en GoBoat.
Priser fra 449 DKK

Den Perfekte Weekendudflugt

Når man lige har slidt sig igennem en hård uge på arbejdet og blot trænger til at slappe af. Så er det oplagt at tage på en udflugt ud i det blå. Men hvorfor ikke leje en båd og lade det blå være vandet? GoBoats giver dig og din familie mulighed for at nyde ro og fred. Selvom i befinder jer centralt i København. Kombineret med muligheden for at købe en økologisk picnickurv fra GoDeli er der virkelig lagt op til hygge. Selvom man naturligvis også kan vælge at medbringe sin egen.

Der er noget at opleve, også for de yngste, der vil elske at se byen fra en lidt anden vinkel. Hvem elsker ikke at sejle og være på vandet? Men hvis det skal være endnu sjovere, så kan man også vælge at være i vandet, for vandet i Københavns havn er så rent at man faktisk kan bade i det. Med sin egen båd behøver man ikke lede efter et sted at være, for man er allerede ude på vandet.

GoBoat København

Oplagt gaveide

Har du en ven eller et familiemedlem, der er helt pjattet med at sejle, så er det oplagt at lej en båd København og tage på en lækker lille tur sammen. En GoBoat deal er en gave, der ikke blot er unik og betænksom, men den giver jer også mulighed for at få noget kvalitetstid sammen. Go Boat er altså et oplagt alternativ til de sædvanlige cafebesøg eller lignende gaver.

Det er så let som ingenting at bestille et gavekort til sejlture København og man kan være helt sikker på at det er en gave, der vil blive modtaget med kyshånd. Uanset om det skal være en sjov og festlig oplevelse eller om det bare skal være afslappende hygge, så er Copenhagen Go Boat det rette valg til den perfekte gaveide.

goboat islands brygge
goboat

Bæredygtig sejltur

En af de rigtigt gode ting ved GoBoat bådudlejning København er at det er en oplevelse, man kan have med god samvittighed. Konceptet er bæredygtigt, hvilket betyder at det ikke kun er en selv man forkæler, men også ens omgivelser.

Bådene hos GoBoat er udstyrede med miljøvenlige elmotorer, der ikke alene er støjsvage, men også bæredygtige, da de oplades med solceller. Derudover er træet i bådens inventar fremstillet af bæredygtigt træ. Der er altså ingen grund til at have betænkeligheder ved at leje en båd hos GoBoat.

Faktisk vandt GoBoat i 2014 IVÆKSTprisen som ”Årets Idealist” fordi de har fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. Det er en prestigefyldt pris at vinde for enhver, der kerer sig en smule om miljøet og desuden gerne vil være med til at skabe god stemning.

goboat københavn
goboat copenhagen
goboat pris
Dette skal du være opmærksom på

Hvis du er blevet interesseret i at prøve en sejltur med GoBoat, så er der naturligvis nogle ting som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal man være fyldt 18 år for at sejle båden. Det kræver ikke noget sejlbevis eller andre certificeringer. Det er dog strengt forbudt at være beruset under sejladsen og man skal forevise gyldigt ID med billede. Redningsveste er naturligvis tilgængelige for alle på båden.

Man skal også sørge for at huske mad og drikke, hvis man skal afsted på en længere tur. Ikke alene er det vigtigt at holde sig hydreret. Men det er også enormt hyggeligt at indtage sin frokost ude på vandet, mens man betragter Københavns skønhed. Klæd dig efter vejret og husk at der ikke er særligt meget læ ude på vandet. Så husk evt. en frakke eller lign.

GoBoat bådudlejning København er lige noget for enhver, der kan lide at sejle og hygge sig. At man så samtidig kan nyde de smukke omgivelser, er en bonus. Bestil din tur i dag og husk at booke i god tid. Da man ellers kan risikere at gå forgæves.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 158

Luk menu