Go High: Få En Morsom Dag i Kragerup Go High Klatrepark Tæt På Slagelse

Go High er et fantastisk koncept og også det første af sin slags i Danmark. Det er en kombineret klatre- og oplevelsespark, hvor der virkelig er masser sjov at hente for de vilde vovehalse. Kragerup Go High består i al sin enkelthed af en 5 km lang park, der at lokaliseret oppe blandt de smukke trætoppe på Kragerup gods. 

Men en masse fede udfordringer og sjove svævebaner er der lagt op til en lang, hård og uhyggeligt morsom dag. Man får udfordret sig selv både fysisk men i den grad også mentalt, da det højeste punk er oppe i 28 meters højde. Så man skal altså lade højdeskrækken blive derhjemme, for det er ganske grænseoverskridende at hænge så højt oppe i luften, også selvom man har sikkerhedsudstyr på.

Er du interesseret i at opleve Go High Kragerup, så kan Gaveavisen nu tilbyde et lækker gavekort, hvor man kan prøve kræfter med den enestående park.

Crazy Prøv Go High På Kragerup Gods
Go High

Go High Kragerup

Destination ikonRuds Vedby – Kragerup Gods
Tid ikon 4-6 Timers Oplevelse i Klatreparken
Tjek ikon 5 Km Klatrepark Med 3,5 Km Svævebane
Personer ikon 1 Person Fyldt 7 År & Måler Mindst 110 cm
Info ikon Læs Mere Om Go High På Kragerup Gods
Pris ikon Priser Fra 120,- Pr. Person

Go High i Kragerup Klatrepark

Go High Kragerup – Helt oppe i trætoppende ved Kragerup Gods kan du rykke til dine grænser på baner i 6 sværhedsgrader. Kragerup Go High, er den ultimative adventure oplevelse Go High byder på 5 kilometer klatrepark med 3,5 kilometer svævebane. Smid familien eller gode venner ind i bilen & sæt kursen mod Go High klatreparken i Ruds Vedby. Tilbring sammen 4-6 timer i toppen af de store trækroner.
Priser fra 120 DKK

Udfordringer til vovehalsene

Hvis man er lidt af en vovehals, så er GoHigh den helt perfekte oplevelse, for med 18 forskellige klatrebaner, 114 forskellige udfordringer og 36 svævebaner, så er der altså nok at tage sig til, for selv de mest hårdhudede vovehalse. 

Der er udfordringer, der kræver at man er i topfysisk form og ikke står tilbage for noget som helst. Den slags udfordringer er naturligvis kun for de bedste, men hvis man klarer dem, kan man glæde sig over, at man virkelig har presset sig selv til det yderste. Og at man har klaret alle udfordringer, naturligvis. 

Det betyder dog ikke, at Go High Slagelse kun er for elitesportsudøvere, for der er masser at forskellige udfordringer, som man kan nyde uanset hvilken fysisk form man stiller op med. Der er altså noget for enhver, der gerne vil have lidt sjov og spænding i trætoppene.

gohigh
go high kragerup

En oplevelse der er hver øre værd

Selve oplevelsen varer omkring 4-6 timer og det betyder naturligvis også, at man får al den nødvendige instruktion. Derefter bliver man sluppet fri i parken. Der er hele 5 km lang og byder på udfordringer af enhver slags. 3,5 kilometer af parken består af svævebaner, hvoraf den længste er over 400 meter lang. Det er en oplevelse som man ikke må snyde sig selv for. 

Ny den herlige kombination af stilhed og susen, mens man stryger gennem luften i en svævebane. Der også byder på et lille afbræk fra de anstrengende klatreture. Der er altså både udfordring og smukke oplevelser, der stimulerer både krop og sjæl.

Man bør altså ikke snyde sig selv for en tur i Kragerup Gods GoHigh. Der byder på en oplevelse for livet.

go high
kragerup go high
Overrask en du holder af med et gavekort

Har du en ven eller et familiemedlem, der godt kunne trænge til en udfordring. Så er et gavekort til Kragerup Gods det helt rette. Der er nemlig masser af udfordring for både krop og hjerne, og det er en oplevelse, der blot bliver endnu sjover. Hvis man har en god ven at prøve den med. 

Så hvis du gerne selv vil prøve kræfter med GoHigh. Så kan ud passende give et gavekort til en ven, så i kan opleve det sammen. 

Det er en gave, der vil bringe glæde, for den er ikke alene betænksom, men i den grad også sjov. Så uanset hvem man giver den til, vil det være en passende gave, der vil gøre modtageren glad. 

Skulle man have lyst til at hygge sig mellem de mange udfordringer. Så er der også rigelig mulighed for at benytte faciliteterne til en skovtur eller grill. Det skal altså ikke alt sammen handle om fysisk udfordring og klatring.

På hjemmesiden kan du læse langt mere om GoHigh Kragrup åbningstider og hvor man finder det henne. Derudover er Kragerup Go High priser også at finde på siden. Hvor al praktisk information er tilgængelig. Så hvis du er fristet, så er Gaveavisen det rette sted at finde et gavekort, enten til dig selv eller en du holder af. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 8

Luk menu