Go High - Få En Sjov Dag i Kragerup Go High Klatrepark

Go High er et fantastisk koncept og også det første af sin slags i Danmark. Det er en kombineret klatre- og oplevelsespark, hvor der virkelig er masser sjov at hente for de vilde vovehalse. Kragerup Go High består i al sin enkelthed af en 5 km lang park, der at lokaliseret oppe blandt de smukke trætoppe på Kragerup gods. 

Men en masse fede udfordringer og sjove svævebaner er der lagt op til en lang, hård og uhyggeligt morsom dag. Man får udfordret sig selv både fysisk men i den grad også mentalt, da det højeste punk er oppe i 28 meters højde. Så man skal altså lade højdeskrækken blive derhjemme, for det er ganske grænseoverskridende at hænge så højt oppe i luften, også selvom man har sikkerhedsudstyr på.

Er du interesseret i at opleve Go High Kragerup, så kan Gaveavisen nu tilbyde et lækker gavekort, hvor man kan prøve kræfter med den enestående park.

Crazy Prøv Go High På Kragerup Gods
Go High

Go High Kragerup Gods

Destination ikonRuds Vedby – Kragerup Gods
Tid ikon 4-6 Timers Oplevelse i Klatreparken
Tjek ikon 5 Km Klatrepark Med 3,5 Km Svævebane
Personer ikon 1 Person Fyldt 7 År & Måler Mindst 110 cm
Pris ikon Priser Fra 120,- Pr. Person

Go High Kragerup Gods

Destination ikon Ruds Vedby – Kragerup Gods

Go High Kragerup – Helt oppe i trætoppende ved Kragerup Gods kan du rykke til dine grænser på baner i 6 sværhedsgrader. Kragerup Go High, er den ultimative adventure oplevelse Go High byder på 5 kilometer klatrepark med 3,5 kilometer svævebane. Smid familien eller gode venner ind i bilen & sæt kursen mod Go High klatreparken i Ruds Vedby. Tilbring sammen 4-6 timer i toppen af de store trækroner.

Priser Fra 120 DKK Pr. Person

Kragerup Go High

Hvis du er lidt af en vovehals, der ikke er bange for at slå sine folder højt oppe i luften, så er Go High på Kragerup Gods lige præcis det du går og leder efter. Det er en oplevelse, som ikke ligefrem er egnet til dem, der har højdeskræk, for man komme hele 28 meter op i luften på den højeste bane og det er måske ikke for enhver. Heldigvis er der også mindre ekstreme baner, men generelt er det en vild oplevelse, der får gang i pulsen. Så hvis det er noget for dig, så tag afsted til Kragerup Go High

Kragerup Go High kan bryste sig af at være den første rigtige klatrepark i landet og det er klart den mest udfordrende på hele Sjælland. Det er en klatrepark, der er intet mindre end 6 km lang og med en placering blandt trætoppene er der ret langt ned til jorden. Selve parken består af 8 forskellige baner, 3.500 meters svævebaner samt klatrebanen Go High Extreme, der er parkens nyeste tilføjelse. Der er noget at tage sig til for enhver og det er aldrig kedeligt. Med hele 113 udfordringer er der konstant noget nyt at prøve og hvis man elsker den slags oplevelser, så finder man ikke noget bedre i hele landet. Udsigten er ganske enkelt fænomenal og hvis man ser godt efter, kan man se skove, søer og sågar selveste Storebæltsbroen. Det burde give en lille ide om, hvor højt oppe man er. Så hvad venter du på? Book en tid hos Kragerup Go High allerede i dag og snart kan du boltre dig i trætoppene.

Go High Sikkerhed

Når man skal op og klatre i så mange meters højde, så vil man nok foretrække, hvis man kommer helskindet ned igen. Heldigvis kan man være helt sikker på, at der er komplet styr på sikkerheden hos Kragerup Go High. Faktisk er der et luftsireneanlæg, der varsler hvis der skulle komme for meget vind, så man kan nå at komme ned igen. Det er selvsagt ikke ret sjovt at befinde sig knap 30 meter oppe, hvis der kommer storm. Men det er dog noget, der hører sjældenhederne til og uanset hvad, så er det rart, at man kan blive advaret, hvis der er usikkert værd. Derudover bliver man naturligvis instrueret grundigt før man får lov at klatre rundt deroppe. Kragerup Go High har adskillige dygtige instruktører, der er erfarne og kan deres kram. Det betyder at man som gæst kan være sikker på at blive godt rustet til klatreturen.

Samtlige baner bliver naturligvis også sikkerhedstestet dagligt, så man kan være sikker på, alt er som det skal være. Du kan derfor roligt besøge Kragerup Go High og få en herlig oplevelse oppe i trætoppene. Det er virkelig en skøn oplevelse og du komme næppe til at opleve noget lignende andre steder i landet. Selvom det kan virke skræmmende, så er det helt sikkert og du er i gode hænder hos Kragerup Go High. Så hvad venter du på?

gohigh
go high kragerup

Kragerup Gods

Det sjællandske gode Kragerup er et sted, der udover at ligge i utroligt smukke omgivelser også har en lang og spændende historie. I dag er det et stort og yderst moderne landbrug, der har en størrelse på over 900 hektar. Dertil hører en masse lejeboliger og meget mere. Godset har gennemgået omfattende renovation og fremstår i dag smukkere end nogensinde. Der er gårdbutik, selskabslokaler og meget mere. Godset fungerer som 4-stjernet hotel og konferencecenter, så der er rig mulighed for at afholde forskellige arrangementer på godset, hvilket er perfekt til både store fester eller firmaevents. Godset har desuden modtaget en række innovations- og kulturpriser, hvilket blot er med til at fremme det gode rygte.

Kragerup Gods Historie

Kragerup gods har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1300 tallet, hvor det var hovedgård for byen Krakæthorp. Senere ændrede byen navn til Kragerup og godset med. Siden da har godset være i hænderne på mangen en historisk person. Blandt andet har den været ejet af Christian Friis, der var kansler for Christian 4 og han stod for udvidelsen af godset, der gjorde at det blev til et storgods. Det var under ham, at Kragerup gods blevet udvidet og udbygget i sådan en grad, at den kunne betegnes som en borggård. Siden da har godset været ejet af slægter som Lerche, der var den første slægt, der indførte kartofler på Sjælland. Efterhånden som tiden gik forsvandt selve landsbyen Kragerup og navnet benyttes i dag kun om godset.

Siden 1800 tallet har godset været ejet af slægten Dinesen, som de litteraturkyndige nok vil kunne nikke genkendende til. Det er nemlig den slægt, som vores helt egen Karen Blixen tilhørte. Godset er stadig på Dinesen-hænder og siden det blev overtaget af Erik Dinesen i 1960, er der sket store ændringer. Selve godsets hovedbygning blev komplet moderniseret i 1967. Det er altså et gods med en rig historie og det er spændende at sætte sig ind i. At det sidenhen fik Danmarks første klatrebane, gør det jo bare endnu bedre.

Beliggenheden

Kragerup gods er beliggende i yderst naturskønne omgivelser, hvilket blot er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Godset er placeret på Vestsjælland ca. 12 km nord for Slagelse, så det er nemt at komme til. Hvis man er interesseret i skøn natur og en god udsigt mens man klatrer rundt på Go High banerne, så er man heldig. Det er nemlig en af de fedeste udsigter man overhovedet kan få. Ikke alene har man udsigten over selve godset og dets omkringliggende natur, men man kan også se Storebæltsbroen hvilket altid er en fascinerende oplevelse.

Go High på Kragerup gods er med andre ord en oplevelse, der ikke alene er spændende, men også utroligt smuk. Man kommer virkelig i kontakt med naturen og det er en oplevelse, der ikke minder om noget andet i landet. Hvis du er interesseret i selv at prøve, så bør du uden tøven købe et gavekort og komme afsted. Det er en oplevelse du aldrig glemmer igen.

Go High En Udfordring Til Vovehalsene

Hvis man er lidt af en vovehals, så er GoHigh den helt perfekte oplevelse, for med 18 forskellige klatrebaner, 114 forskellige udfordringer og 36 svævebaner, så er der altså nok at tage sig til, for selv de mest hårdhudede vovehalse. 

Der er udfordringer, der kræver at man er i topfysisk form og ikke står tilbage for noget som helst. Den slags udfordringer er naturligvis kun for de bedste, men hvis man klarer dem, kan man glæde sig over, at man virkelig har presset sig selv til det yderste. Og at man har klaret alle udfordringer, naturligvis. 

Det betyder dog ikke, at Go High Slagelse kun er for elitesportsudøvere, for der er masser at forskellige udfordringer, som man kan nyde uanset hvilken fysisk form man stiller op med. Der er altså noget for enhver, der gerne vil have lidt sjov og spænding i trætoppene.

go high
Oplevelsen Der Er Hver En Øre Værd

Selve oplevelsen varer omkring 4-6 timer og det betyder naturligvis også, at man får al den nødvendige instruktion. Derefter bliver man sluppet fri i parken. Der er hele 5 km lang og byder på udfordringer af enhver slags. 3,5 kilometer af parken består af svævebaner, hvoraf den længste er over 400 meter lang. Det er en oplevelse som man ikke må snyde sig selv for. 

Ny den herlige kombination af stilhed og susen, mens man stryger gennem luften i en svævebane. Der også byder på et lille afbræk fra de anstrengende klatreture. Der er altså både udfordring og smukke oplevelser, der stimulerer både krop og sjæl.

Man bør altså ikke snyde sig selv for en tur i Kragerup Gods GoHigh. Der byder på en oplevelse for livet.

kragerup go high
Go High Gavekort: En Oplagt & Sjov Gave

Har du en ven eller et familiemedlem, der godt kunne trænge til en udfordring. Så er et gavekort til Kragerup Gods det helt rette. Der er nemlig masser af udfordring for både krop og hjerne, og det er en oplevelse, der blot bliver endnu sjover. Hvis man har en god ven at prøve den med. 

Så hvis du gerne selv vil prøve kræfter med GoHigh. Så kan ud passende give et gavekort til en ven, så i kan opleve det sammen. 

Det er en gave, der vil bringe glæde, for den er ikke alene betænksom, men i den grad også sjov. Så uanset hvem man giver den til, vil det være en passende gave, der vil gøre modtageren glad. 

Skulle man have lyst til at hygge sig mellem de mange udfordringer. Så er der også rigelig mulighed for at benytte faciliteterne til en skovtur eller grill. Det skal altså ikke alt sammen handle om fysisk udfordring og klatring.

Kragerup.dk kan du læse langt mere om GoHigh Kragrup åbningstider og hvor man finder det henne. Derudover er Kragerup Go High priser også at finde på siden. Hvor al praktisk information er tilgængelig. Så hvis du er fristet, så er Gaveavisen det rette sted at finde et gavekort, enten til dig selv eller en du holder af. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: