Go Dream Review - Hvem & Hvad Er GoDream?

Go Dream er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at tilbyde danskerne spændende og unikke oplevelsesgaver. Beliggende i København og med over 50 medarbejdere er det en yderst veletableret virksomhed, der har styr på tingene og som derfor kan tilbyde sine kunder de bedste og mest mindeværdige oplevelser på markedet. Go-Dream har den vision at livet skal være fuldt af oplevelser og derfor vil de sikre sig, at alle danskere uanset alder, køn og økonomi har mulighed for at få adgang til dem. Det betyder at man kan finde oplevelser i alle prislejer, uanset om man har råd til at give 50 kroner eller sågar en lille million. 

Go Dreams hjemmeside hedder oplevelsesgaver.dk og er uden sammenligning et af de mest omfattende og brugervenlige sites i branchen. Alt er sat op, så man nemt og hurtigt kan finde lige præcis det man leder efter. Så hvis du går og drømmer om lære oplevelser og ikke helt ved hvor du skal starte, så er GoDream lige præcis det du leder efter. 

Der udbydes altid et helt overdådigt udvalg af lækre oplevelser, så det betyder intet om du ønsker at prøve et kagekursus, en tur i spa eller at flyve helikopter. Du kan sågar komme til at køre Formel 1 på en af de store franske baner. Så bliver det simpelthen ikke meget vildere. Så GoDream er leveringsdygtige med alt hvad hjertet kan begære.

Go Dream Gavekort

Når de skal sælge oplevelser til deres kunder, så benytter Go Dream sig af gavekort, som man kan indløse hos det firma, der udbyder selve oplevelsen. Med andre ord køber og betaler man for oplevelsen hos Go-Dream, men så ved man også at man får lige præcis det som man ønsker, takket være den overskuelige og brugervenlige hjemmeside. Så det er altså ligegyldigt om du skal ud og spise eller om du skal springe i faldskærm: Selve gavekortet køber du gennem GoDream. Dette kan du indløse hos udbyderen og det er alt sammen beskrevet i detaljer når du køber dit oplevelsesgavekort

Go Dream gavekort er desuden en perfekt gaveide, som flere og flere danskere er begyndt at benytte sig af. Med et lækker gavekort til en herlig oplevelse får man en gave, som man sikkert aldrig selv havde fundet på at købe. Derfor er det både en betænksom og kreativ gaveide, som med garanti vil blive taget vel imod. Det er desuden ligegyldigt om man køber en julegave eller en fødselsdagsgave, for hos Go Dream har de naturligvis gavekort, der passer til alle højtider og særlige lejligheder. 

Et Go Dream gavekort kan man fordel bruges som gaver til konfirmationer, 18-års fødselsdage, bryllupsgaver og meget mere. Det er helt op til en selv, hvor meget man vil give for, da der findes gavekort i alle prisklasser og indenfor alle mulige områder. Så man behøver ikke nødvendigvis prøve skydiving, hvis man heller vil til chokoladesmagning. Desuden kan alle oplevelserne byttes, så hvis man får et gavekort til noget, man ikke er så glad for, så kan man naturligvis få byttet det til noget mere passende.

Go Dream Rabatkode

Oplevelsesgaver hos Go Dream er i forvejen yderst rimelige, når det kommer til prisen. Derfor er man som kunde altid tilfreds og sikker på, at man får den bedst mulige deal. Men vi er jo danskere og vi, som folk, elsker at spare penge og få et godt tilbud. Det behøver man ikke være fra Jylland for at sætte pris på. Så hvis du nu fik at vide, at der var en mulighed for at få en Go Dream rabatkode, ville du så ikke slå til? Jo det ville du helt sikkert. Heldigvis kan man til tider være så heldig, at GoDream forærer rabatkoder væk, så man kan spare endnu flere penge på de i forvejen billige oplevelser. 

Man kan læse mere om dette på deres hjemmeside eller hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. På den måde er man blandt de allerførste, der får besked, når Go-Dream udsender en ny rabatkode eller kommer med andre gode tilbud. Det kan jo være lige det man har gået og ventet på, og så er det jo bare med at slå til. Man kan også følge GoDream på Facebook, hvilket også vil give adgang til eksklusive rabatkoder, så man for alvor kan gøre en god handel. Så gå ikke glip af de gode tilbud, men tilmeld dig Go Dream nyhedsbrev eller følg dem på Facebook. Man kunne jo være heldig at finde et godt tilbud. 

Få Tilsendt Rabatkoder Ved At Klikke På Billedet

Go Dream Forhandlere

Hvis man gerne vil forkæle en man holder af med et gavekort eller blot gøre noget rart for sig selv, så kan man købe sig et GoDream gavekort. Men så er det store spørgsmål jo lige, hvor man køber sådan et gavekort henne. Heldigvis er det nemt at finde Go Dream forhandlere, uanset om man vælger at lede i supermarkeder eller andre butikker. Go-Dream har sørget for at blive spredt godt ud over hele det danske marked, hvilket forklarer, hvordan de har vokset sig så store og stærke. Du burde altså nemt kunne finde gavekort til Go Dream oplevelser, i alt fra Føtex til Elgiganten. Men det er naturligvis noget, der begrænser meget, for i disse butikker vil der jo kun være et lille bitte udpluk af de mange hundrede oplevelser, som GoDream tilbyder. 

Hvis du for alvor vil have adgang til de mange oplevelser fra Go Dream, så kan du med fordel kigge forbi GaveAvisen.dk. Hos GaveAvisen.dk kan du nemt og hurtigt finde alverdens dejlige oplevelser, som udbydes hos Go Dream og naturligvis til en god pris. Det er en nem måde at finde lige præcis den oplevelse som man helst vil prøve. Online får man desuden adgang til det komplette katalog af oplevelser som GoDream har på lager og det må siges at være ikke så lidt bedre, end at lade sig begrænse i de fysiske butikker.

Go Dream Åbent Gavekort

Fordi der er så mange forskellige oplevelser hos Go Dream, så kan det også godt blive en smule intimiderende og ikke mindst uoverskueligt at skulle finde den helt rette oplevelse. Ofte opdager man også, at man skifter mening efter at man har bestilt sin oplevelse. Men det er der slet ikke nogen grund til, for det har Go-Dream naturligvis tænkt op og derfor har de fundet på en løsning til de af os, der er lidt vægelsindede eller bare døjer med at bestemme os. Et Go Dream åbent gavekort.

Et åbent Go Dream gavekort er genialt, hvis man gerne vil give modtageren frie hænder til at vælge den perfekte oplevelse. Der er altid mere end 300 oplevelser at vælge imellem og hvis man skal bruge et par tusinde kroner, så vil man gerne sikre sig, at de går til den oplevelse som modtageren helst vil prøve. Man kan naturligvis bytte, men med et GoDream åbent gavekort slipper man for det problem. Så kan modtageren selv vælge om det skal gå en til vinsmagning og en tur på restaurant eller om det skal være til et minicruise.  

Man kan helt selve vælge hvor meget man vil give for med et åbent gavekort. Når man bestiller, skal man altså bare indtaste det beløb, som gavekortet skal være på og så er den i orden. Det er en fantastisk måde at give en gave på, men som stadig giver modtageren en del medbestemmelse. Men samtidig er man sikker på, at pengene bliver brugt på en herlig oplevelse.

Go Dream Guld Gavekort

Go Dream vil altid gerne gøre det nemt for deres kunder at vælge det bedst mulige gavekort. Derfor er alt organiseret i overskuelige kategorier og på en måde, som selv den mest tungnemme kan finde ud af. Men netop fordi, der er så mange dejlige oplevelser at vælge imellem, så kan det faktisk blive lidt svært at finde det helt rette. Det gælder især når man er i gang med at købe en gave til en modtager, der måske er lidt kræsen med sine gaver. Vi kender alle typen, ikke? Den der bytter hver eneste gave de modtager og som alligevel brokker sig, at andre ikke er gode til at købe gaver. Det kan være lidt svært, men vi elsker dem alligevel. Men det er bare rart at kunne give en gave, som ikke bliver byttet og det er her et Go Dream Guld gavekort kommer ind i billedet.

Med et GoDream Guld gavekort får modtageren frit valg mellem alle de dejlige oplevelser hos Go Dream op til en værdi af 499 kr. Dette gør at man som giver kan fralægge sig lidt af ansvaret, da modtageren selv skal vælge den oplevelse de vil have. Man kan måske argumentere for at det måske er lidt snyd, men du kan være ret sikker på, at det i hvert fald er en gave, der ikke bliver byttet og som modtageren bliver meget glad for. Missionen fuldført.

Go Dream Sølv Gavekort

Hvad gør man hvis man skal finde en god fødselsdagsgave, men ikke har fået nogen ønskeseddel? Man kan naturligvis altid prøve sig frem og håbe på, at man kender modtagerens smag godt nok til at ramme rigtigt. Men det er der desværre ingen garanti for, og så kan man i værst falde ende med at man giver en gave som bliver byttet elle endda smidt ind bagerst i skabet. Det er der ingen, der bryder sig om og så er det da også heldigt, at GoDream har løsningen på problemet. Nemlig et Go Dream Sølv gavekort, der med en værdi på 299 kr giver modtageren mulighed for frit at vælge den oplevelse, som de helst vil have. Koster den mere end 299 kr, kan de betale differencen selv. 

GoDream Sølv gavekort er en perfekt gaveide til fødselsdage og jul, hvor man gerne vil give noget særligt, men hvor modtageren har en del medbestemmelse. Det er altså det bedste fra to verdener, da man både giver en betænksom gave, men også giver modtageren en del frihed, hvilket er noget mange savner når det kommer til gaver. Så Go-Dream Sølv gavekort er en rigtig god ide, hvis man foretrækker at give gaver med muligheder.

Go Dream Bronze Gavekort

Nu og da får man lyst til at gøre noget rart for dem vi omgås i vores hverdag. Noget, der viser at vi sætter pris på dem som mennesker og gerne vil have at de føler sig specielle. Det kan man gøre med en venlig kommentar eller sågar en lille gave. Gaver er altid populære, men der er naturligvis bare lige det problem, at det hurtigt kan blive dyrt, hvis man skal give gaver til højre og venstre. Men til de ganske særlige personer i vores liv gør vi gerne en ekstra indsats og ofrer lidt mere. Så derfor kan man med fordel give et Go Dream Bronze gavekort.

Et GoDream Bronze gavekort er et åbent gavekort med en værdi på 199 kr, så modtageren af kortet kan frit anvende det blandt de mange hundrede af oplevelser som Go-Dream tilbyder. Det er rigtigt lækkert at få den frihed og selvom man måske selv skal spæde lidt ekstra i kassen for at få råd til en specifik oplevelse, så er der stadig skønt at mærke, hvordan nogen tænker på en i hverdagen. Det kan jo være en ægtefælle, der har knoklet som en gal i nogle uger og som trænger til lidt forkælelse. Det kan naturligvis også være en ”bare fordi” gave, som man giver uden grund og anledning. 

Uanset grunden, så er er et Go Dream Bronze gavekort altid en rigtig god gaveide og det er en af de smartere ting som GoDream har valgt at udgive. Alle mulighederne fra et oplevelsesgavekort, men med stor personlig frihed.

Go Dream Oplevelsesgavekort

Nu har vi set nærmere på de åbne gavekort og der er ingen tvivl om at de er smarte. Det er en god ide at give modtageren af en gave medbestemmelse, men det er altså ikke særligt personligt. Så hvad kan man gøre for at tage det til næste niveau? Jo man kan sætte sig ind i modtagerens smag og interesser, således at man kan give en gave, som man er helt sikker på at de vil elske. Det er faktisk ikke så svært som man skulle tro og hvis man først pejler sig ind på deres præferencer, så kommer et Go Dream oplevelsesgavekort virkelig til sin ret. For når man får et gavekort til en specifik oplevelse, så viser det at giveren har tænkt over, hvad man kan lide og hvad man gerne vil opleve.

Hvis du f.eks. kender en fartdjævel, der elsker biler og spænding, så er et GoDream oplevelsesgavekort til en tur i sportsvogn jo det helt rette valg. Hvis modtageren derimod er en rigtig hyggefis, så er det jo oplagt at give vedkommende et gavekort til en spa dag eller måske et flødebollekursus. Muligheder er der i hvert fald nok af, da GoDream altid har over 300 spændende, sjove eller hyggelige oplevelser på lager. Så vælg lige præcis det, som vil få smilet frem hos modtageren. Det er ikke alene noget, som de bliver glade for, men du vil også selv opleve fornøjelsen ved at finde den perfekte gave.

Go Dream Aktiver Gavekort

Når man så endelig har fået købt sig et gavekort til en oplevelse fra Go Dream, så vil man naturligvis også gerne kunne indløse den. Heldigvis er det så nemt som at klø sig i nakken og vi vil her gennemgå hvordan man kan aktiveres sit gavekort fra GoDream. Så har man i hvert fald fået en lille vejledning og kan være sikker på, at man gør det rigtigt. Så læs med herunder og se hvordan du aktiverer dit Go Dream gavekort.

Når du har fundet en oplevelse, som virker interessant, så lægger du den i kurven og sendes videre til denne. Her kan du så vælge om du er færdig med at shoppe og vil videre til betaling, eller om du skal have mere med nu hvor du er i gang. Ved tjek ud skal du indtaste de relevante oplysninger, såsom navn, adresse og så videre. Det står alt sammen på skærmen, så det er der ingen ben i. Du kan vælge at få gavekortet med posten, afhente det på kontoret i København eller modtage det i en e-mail. 

Når man modtager oplevelsesgaven (enten med post eller e-mail), så går man blot ind på Go Dreams hjemmeside og vælger aktiver. Herefter indtaster man gavekortets ID samt indløsningskoden. Begge dele står på gavekortet. Tryk derefter på Log ind og man vil blive ført til en side, hvor man kan se ens muligheder for at booke og indløse oplevelsen. Så skal man blot kontakte arrangøren med den information. Sværere er det altså ikke.

Go Dream Gavekort - Hvor Kan Det Bruges?

Hvis du har fået et gavekort og gerne vil vide hvor det kan bruges, så skal du blot aktivere det, som vi gennemgik ovenfor. Derefter vil man så få en oversigt over, hvor kortet kan anvendes. Der er selvfølgelig det lille problem at man så har aktiveret sin oplevelse og hvis der ikke er nogle af lokationerne der virker fristende, så ville man måske hellere have byttet det. Så hvad gør man så? Jo man tjekker naturligvis hvor gavekortet kan bruges inden man aktiverer det. 

Man kan kontrollere hvor ens oplevelse kan anvendes ved at finde det pågældende gavekort på hjemmesiden. Under fanen ”Hvor?” vil man kunne se alle de steder, hvor gavekortet kan anvendes til. Det er nemt og overskueligt. Dette gør naturligvis også, at man kan træffe sine forholdsregler før man vælger at købe et gavekort til en man holder af, for det er ikke sikkert at man gider køre helt til København, hvis man er bosat i Nordjylland. Derfor kan man med fordel vælge en oplevelse, der ligger indenfor en overskuelig rækkevidde. 

Heldigvis findes der masser af gode oplevelser i hele landet hos GoDream og det er primært, hvis oplevelsen foregår hos en specifik restauratør eller lignende at man kan få et problem. Heldigvis er der masser af alternativer og man kan stensikkert finde noget, der passer til ens behov, som også ligger i nærheden af hvor man bor.

Go Dream Gavekort Udløbet

Hvis du har fået eller købt et gavekort til GoDream og har glemt det i en skuffe, så kan du være kommet i den uheldige situation at kortet er udløbet. Gavekort fra Go Dream har en gyldighedsperiode på 1 eller 2 år afhængig af gavekortets type. Hvis du er så uheldig at dit gavekort er udløbet, så er der desværre ikke noget at gøre. Et GoDream gavekort der er udløbet, kan som udgangspunkt ikke fornyes og er dermed gået tabt. Det er naturligvis ærgerligt, men også en direkte konsekvens af, at man ikke overholde betingelserne. Men det betyder ikke, at man er på spanden, hvis man har et gavekort, der snart udløber.

Hvis du har et gavekort, som er lige på vippen til at udløbe, så kan du kontakte Go Dream kundeservice og få det forlænget. Det er bare vigtigt at huske, at dette kun gælder for stadig gyldige gavekort og ikke for gavekort der er udløbet. Så husk endelig at holde øje med dit gavekort, hvis du har købt eller fået et i gave, for det vil simpelthen være så ærgerligt at ladet det udløbe inden man får mulighed for at få oplevelsen. Det er især trælst, hvis det er en oplevelse, der repræsenterer en betydelig værdi. Der er som tidligere nævnt oplevelser i alle prisklasser, og hvis det er en oplevelse til 10.000 kr, så kan det være helt ufatteligt deprimerende at lade det udløbe.

Go Dream Gavekort Udløbet
Go Dream Ombytning

Hvis du kommer i en situation, hvor du gerne vil bytte en oplevelse, så kunne man godt frygte, at det ville blive et problem. Men heldigvis kan man sagtens få byttet oplevelser hos GoDream. Det eneste der kræves for at bytte sin oplevelse hos Go Dream er, at man gør det inden gavekortet udløber. Der er altså rigeligt med tid til at få byttet en oplevelse, hvis man skulle ønske dette.

Hvis man bytter sin oplevelse og ønsker at få en oplevelse, der er dyrere end den man har, er det ikke noget problem. Man skal bare lave en indbetaling, der dækker differencen. Der kommer automatisk en betalingsside, når man har indtastet de nødvendige oplysninger. Så det er på ingen måde svært eller problemfyldt. Følg instrukserne og alt går glidende. 

Skulle du ønske at bytte en oplevelse, til en billigere oplevelse, så mister du ikke differencen. Derimod sendes dit tilgodehavende til din e-mail i form af et gavekort. Der er med andre ord ingen problemer hvis du gerne vil bytte din oplevelse hos Go-Dream.

Go Dream Ombytning

Go Dream Oplevelser

Når man går ind hos Go Dream og leder efter en god oplevelse, så kan man blive helt chokeret over hvor meget der er at vælge imellem. Der er altid mere en 300 forskellige oplevelser, så uanset hvad man leder efter, kan man være sikker på, at man finder noget, der passer til ens smag. Der findes oplevelser indenfor alle prisklasser og indenfor alle smagspræferencer. Det betyder altså ikke noget, hvis man ikke bryder sig om hæsblæsende oplevelser, der får gang i adrenalinen, for der er også masser afslappende oplevelser. Naturligvis er der også smagsoplevelser, hvor det er ens smagsløg, der får den helt store oplevelse. Med andre ord er der frit valg på alle hylder.

Men gode oplevelser er kun så gode som det selskab man deler dem med og en stor del af de mange oplevelser hos GoDream er par oplevelser, som man kan nyde i ro og mag sammen med sin partner. I en travl hverdag er det vigtigt, at man forstår at forkæle sig selv og dem man holder af, så Go-Dream byder på alt fra lækre middage og biografture, til eksklusive minicruise eller luksus spaophold. Så vær aldrig nervøs for at gå forgæves når du går på jagt efter den næste store oplevelse hos GoDream. Din partner vil helt sikkert elske at tage med dig ud og få en på opleveren, uanset om det er den delikate slags eller om det er den adrenalinpumpende slags. 

De mindste skal naturligvis heller ikke snydes og hos Go-Dream er der et væld af oplevelser, der er skræddersyet til at man kan dyrke dem med hele familien. Tag børnene med på et flødebollekursus eller måske på sælsafari, hvor man kan komme helt tæt på disse fantastiske dyr. Det er noget ens børn vil elske og der er naturligvis meget mere at vælge imellem hos GoDream.

Hos Go Dream kan du finde oplevelser så som: ØlsmagningHelikopterturFaldskærmsudspringBarista KursusFlødebollekursusVinsmagning

Go Dream Kontakt

En af de ting, som har været med til at gøre GoDream til en af landets førende virksomheder, når det kommer til oplevelsesgaver, er at de har en fremragende kundeservice og altid er til at komme i kontakt med. Der er med andre ord ingen smalle steder og det er vigtigt, når man som kunde har brugt en masse penge på et gavekort. Det kan jo være, at man ikke helt kan hitte ud af at få det indløst. Eller måske vil man gerne have det byttet til en anden oplevelse. Måske virker gavekortet ikke og så er det jo i den grad vigtigt, at der sidder en medarbejder klar til at yde en den bedst mulige service, så alle parter bliver tilfredse.  Heldigvis er det ikke noget problem, for hos Go Dream er der ingen smalle steder, når det gælder om kontakt.

GoDream har åbent alle hverdag fra 9:00 til 15:00, så man kan være sikker på, at man vil kunne få kyndig og professionel hjælp inden for dette tidsrum. Derudover er der åbent fra 9:00 til 14:00 om lørdagen, så selvom det er weekend, så er det ikke nogen hindring. Det er god service, da man måske ikke har mulighed for at ringe til hverdag.

Man kan naturligvis også altid sende GoDream en e-mail eller bedre endnu, anvende den detaljerede kontaktformular på hjemmesiden. Her kan man kontakte Go Dream hvis man har spørgsmål eller kommentarer. Der er sågar mulighed for at indtaste detaljer om det specifikt gavekort, så de hurtigst muligt kan finde frem til problemet. Derefter vil den venlige kundeomsorgs medarbejder vende tilbage med et svar, så man kan få glæde af sin oplevelse. Go-Dream er udmærket klar over at man kommer længst med glade kunder og derfor skal al kontakt helst gå så problemfrit som overhovedet muligt.

Go Dream Booking

Når man har et gavekort fra GoDream som man gerne vil bruge, skal man simpelthen bare gå ind på hjemmesiden og vælge ”Aktiver”. Dette sender en videre til en side, hvor man skal indtaste ID og indløsningskode til gavekortet. Herefter får man så en liste over steder, hvor man kan indløse og booke sin oplevelse. Det er altid yderst overskueligt og nemt at finde ud af. Så snart man har booket sin oplevelse, skal man blot kontakte udbyderen af oplevelsen og så finder i ud af det sammen. 

Der er med andre ord ingen ben i at få booket en oplevelse man har købt gennem Go Dream. Siden intuitiv og man bliver taget ved hånden og guidet gennem hele forløbet. Skulle der mod enhver forventning gå noget galt, så kan man altid kontakte den venlige kundeservice, eller som det hedder hos GoDream: Kundeomsorg. Så vil man få den nødvendige hjælpe og assistance.

Go Dream Booking
Go Dream Forlængelse

Hvis du har købt en oplevelse hos Go Dream eller måske fået en foræret i gave, så er det vigtigt at man husker at få brugt den. Det kan dog nemt ske, at man glemmer det i hverdagens travlhed, så hvis man rigtigt uheldig kan ens gavekort nå at blive for gammelt. Hvis det udløber er der ikke noget at stille op. Så er det gået tabt og det er der desværre ikke noget at gøre ved. Men heldigvis behøver det ikke gå så galt.

Hvis din oplevelse er tæt på at udløbe og du kan fornemme at du næppe får det brugt inden da, så kan du nemt og elegant kontakte GoDream kundeomsorg og få forlænget gavekortet. Du skal altså blot udfylde den kontaktformular som man finder på siden og så bliver det stille og roligt taget hånd om. Der er med andre ord ingen grund til panik og man kan glæde sig over, at man nu har en længere frist. 

I forvejen har man op til 24 måneder til at få brugt sit gavekort, så man har i realiteten masser af tid, men som vi alle ved, så kan der ske de mærkeligste ting og man kan glemme alt om gavekort og oplevelser. Men med muligheden for at forlænge behøver man altså ikke bekymre sig om, at et gavekort går til spilde, hvilket er rart, da nogle gavekort kan være ganske kostbare. Det er mange penge at smide ud på ingenting.

Go Dream Forlængelse
Go Dream Trustpilot

Nu kan vi jo sagtens sidde og rose GoDream til skyerne, for der er jo meget der tyder på, at de virkelig har styr på sagerne og er yderst professionelle i deres gøren og laden. Men som enhver ved, skal man ikke tage alt for gode varer og du vil helt sikkert gerne kunne skabe dig dine egne meninger om Go Dream om deres services. Heldigvis er du ikke alene og derfor er der en masse anmeldelser på Trustpilot, hvor du kan læse meget mere om hvad andre danskere mener om GoDream. Hvis du vil have en pålidelig kilde, der er lavet af almindelige borgere og hvor du kan se hvad, der er specifikt, er godt eller skidt, så er Trustpilot det helt rette sted.

Den generelle holdning på Trustpilot er at Go Dream er et fremragende firma, der lever op til deres løfter og har en utroligt god kundeservice. Naturligvis er der intet firma i verden, der ikke har en dårlig anmeldelse, men hos GoDream er dette oftest på grund af misforståelser eller urealistiske forventninger hos en kunde. Men tag ikke bare vores ord for det, men tag selv et kig ind på Trustpilot og se hvad danskerne mener om Go-Dream.

Go Dream Job

Go Dream er en virksomhed i fuld vækst, hvor over 40 mennesker til daglig har deres gang. Hele verden ligger åben når det kommer til spændende oplevelser og der er altid brug for kvalificeret personale. GoDream forsøger stille og roligt at komme ind på det amerikanske marked, hvilket i den grad kommer til at kræve dygtige og effektive medarbejder. Så hvis man er interesseret i at gøre karriere hos en af de bedste oplevelsesvirksomheder på markedet, så er det jo bare med at komme i gang. 

Der bliver løbende søgt nye medarbejdere inde på Go Dreams hjemmeside, så hvis man er interesseret, så kan man med fordel følge med der. Det kunne jo være, at der lige pludselig dukkede det perfekte job op, som man helt sikkert vil kunne passe godt til & ophold kultur. Men det kan også være, at man går med en skjult sælger i maven, der bare venter på at få chancen. GoDream er nemlig altid på udkig efter dygtige sælgere, der kan bringe deres produkter ud til endnu flere kunder og virksomheder. Så hold godt øje med siden, hvis du føler at det kunne være noget for dig.

Er man virkelig interesseret i et job hos Go-Dream, så kan man altid send én uopfordret ansøgning via hjemmesiden. Det tager ikke ret lang tid og det kunne jo være, at drømmejobbet ligger lige om hjørnet. Ellers kan man altid overveje om en praktikplads kunne være en mulighed, hvis man gerne vil vise hvad man kan uden at skulle belaste virksomheden.

Go Dream Logo - Hvad Symboliserer Det?

Hvis man kaster et hurtigt blik på Go Dream logoet, så tager det nok ikke mange sekunder at opfatte, at det er et hjerte. Det kan have mange forskellige betydninger, men først og fremmest kan vi vel blive enige om, at det er fordi, at gode oplevelser er noget, som vi bærer med os i hjertet resten af vores liv. Minder og vidunderlige stunder, sammen med mennesker vi holder af, kan få hjertet til at banke hos enhver. Derfor er det meget passende at en virksomhed, der lever af at sælge gode minder, har valgt et smukt hjerte som deres logo. 

Mn det er ikke alt, for man kan også sige, at oplevelsesgaver er gaver, der i den grad bliver givet med hjertet. Det er ikke bare overfladiske genstande, der bliver glemt efter lidt tid, men derimod oplevelser, som skaber minder, der varer resten af livet. Det er en personlig og hjertevarm gave, som virkelig kommer til at betyde noget for modtageren. Derfor er hjerte logoet meget passende, for oplevelsesgaver er virkelig de gaver, som betyder noget. Især hvis man dyrker oplevelserne sammen og får en masse uforglemmelige minder.

GoDream har ikke selv nogen udtalelser om, hvorfor logoet er et hjerte, men det virker ret indlysende, at det er af de grunde, som vi nævnte ovenfor. Gode oplevelser er noget vi har sammen med dem, der fylder mest i vores hjerter. Og det må gerne komme til udtryk i firmaets logo.

GoDream

Go Dream Kundeservice

Hvis man læser anmeldelser eller hører forskellige udtalelser om Go Dream fra tidligere kunder, så vil man ret hurtigt kunne konkludere, at langt de fleste har én ganske specifik ting til fælles. De roser alle den venlige og professionelle kundeservice, som man får. GoDream går meget op i deres kundeservice, eller kundeomsorg, som det kaldes. Det er altså tydeligt, at det er en virksomhed, der for alvor har forstået, at glade kunder er kunder, er loyale kunder. Hvis man giver ens kunder en god oplevelse, så er der langt større sandsynlighed for at de bliver kunder igen. 

Så Go Dream er gået all in på at give den bedst mulige kundeservice til de mange tusinde mennesker, der køber oplevelser hos virksomheden. Man kan altid få fat på GoDream enten via telefon, e-mail eller den online kontaktformular som man finder på hjemmesiden. 

Er der et problem med ens oplevelsesgave? Vil man have den byttet? Eller er der noget helt tredje? Så kontakt Go Dream kundeservice allerede i dag og du kan være sikker på, at de vil gøre alt hvad de kan for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Go Dream Åbningstider

For at være så tilgængelige for deres kunder som overhovedet muligt, så har Go Dream åbent 6 ud af ugens 7 dage. Det betyder, at man næsten altid kan komme i personlig kontakt med virksomheden og dens medarbejdere. Det er en vigtigt service at yde, for mange borgere har ikke mulighed for at ringe i arbejdstiden til hverdag, da de selv har jobs at passe. Så derfor er muligheden for at ringe om lørdagen helt perfekt. Man kunne naturligvis sende en mail, men der er ting, som løses bedst hvis man kan komme i personlig kontakt med en medarbejder. 

Åbningstiderne hos GoDream er som følger: mandag til fredag 09:00 – 15:00. Lørdag 09:00 – 14:00. Søndag og helligdage lukket. 

Der er altså masser af muligheder for at komme i kontakt med Go Dreams kundeservice. Der kan naturligvis være tidspunkter, hvor der er travlere end andre, men heldigvis er der åbent næsten hver dag, så mon ikke man kan komme igennem før eller siden.

×

 
Stor rabat nu - Få 20% rabat hos Truestory på alt - Brug rabatkode "truestorydays" (brug koden i sidste trin efter indtastning af adresse) Besøg Truestory her