Glaspuster Kursus: Få En Hyggelig Dag, Samt Kreativ Oplevelse Med Glaspustning

Glaspuster kursus er vel nok et af de absolut hyggeligste kurser der findes på denne planet. Tiden flyver som bekendt afsted når man er i godt selskab, og trods dette glaspustning kursus varer flere timer, vil det aldrig føles som særlig lang tid. Særligt ikke hvis du inviter din bedste veninde med, tit er det også lidt sjovere at opleve ting sammen med en man kender rigtig godt. Det er dog ikke fordi at det vil blive et rigtig dårligt kursus hvis du tager afsted alene, for er der en ting som er sikkert, så er det at skønne mennesker flokkes til dette glaspuster kursus. Du vil derfor helt sikkert møde en masse fantastiske mennesker, som du snakke og lave glaspustning sammen med.

Har du aldrig tidlige prøvet glaspustning? Så er dette glaspuster kursus den helt rigtige måde at komme i gang med dette smukke håndværk. Man kan som bekendt lave alverdens smukke ting af glas, og det kan du naturligvis også selv om du aldrig før har prøvet det. Så find din indre kunstner frem og lav smukke glas figurer og lignende som var du top professionel. Du kan nedenfor let bestille både billetter samt gavekort til et glaspustnings kursus.

Formidabelt Glaspuster Kursus
Glaspuster Kursus

Glaspuster Kursus

Destination ikonStorvorde – Kragerup Gods
Tid ikon 1 Times Glaspustning Kursus i København 
Tjek ikon Undervisning Af Professionel Glaspuster
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 12 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Glaspuster Kursus
Pris ikon Priser Fra 375,- Pr. Person

Glaspuster Kursus

Glaspuster Kursus

Dette glaspuster kursus giver dig den nødvendige introduktion til glaspustning. Du får selv lov til at prøve kræfter med glaspustning, ved at bestille et gavekort til dette kursus i København. Dette kursus er nemlig langt mere end blot teori, for her får du lov til selv at prøve tingene, faktisk får du lov til at lave din egen glas ting.
Priser fra 375 DKK

Glaspuster kursus den oplagte gave

Leder du efter en gave til hende? Måske er det din kæreste eller bedste veninde som skal overraskes med et gavekort til dette kursus. Uanset hvem du ønsker at glæde med et gavekort til dette kursus, vil de helt sikkert blive utrolig glade. Det er nemlig ikke hver dag at man lige modtager et gavekort til et glaspuster kursus. Giv eventuelt gavekortet sammen med en buket blomster, for lige at sætte prikken over i’et.

Det fede ved at give en oplevelsesgave, i dette tilfælde et kursus, er at man selv kan tage med. Giv eksempelvis din veninde en rigtig venindetur i gave, hvor i først tager på et cafebesøg for 2 og derefter tager til dette glaspuster kursus. Efter kurset kan i eventuelt ligge vej forbi en restaurant, her kan i rigtig hygge snakke imens i spiser noget lækkert mad og drikker en god vin.

glaspuster kursus
glaspuster
glaspustning

Lav en hyggelig venindetur

Det vil være oplagt at kombinere denne oplevelsesgave med andre oplevelser, cafebesøg eller måske ligefrem et weekendophold. Faktisk vil det være helt genialt at tage en hel weekend ud af kalenderen, hvor i sammen rigtig kan hygge jer. Ved at kombinere dette glaspuster kursus med eksempelvis en naturoplevelse eller et malekursus. Vil weekenden flyve afsted, særligt fordi man til disse kurser både er super kreativ, samtidig med at man kan hygge snakke.

Vælger i ikke at gøre dette til en hel weekendudflugt men blot en dagudflugt. Bør i gøre jer selv den tjeneste at nyde et dejligt cafebesøg om morgenen inden glaspuster kurset starter. Så kan i også følges hele vejen hen til kurset og slipper for at køre i to biler. Efter kurset kan i på vej hjem ligge vej forbi en hyggelig restaurant for at afslutte en perfekt dag med maner. Lær at lave den smukkeste glas kunst ved at deltage i dette kursus.

Hvis i bare nyder at være kreative sammen, så bør i overveje et hyggeligt madlavningskursus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: