You are currently viewing Giv din kæreste verdens bedste gave
Giv din kæreste verdens bedste gave

Giv din kæreste verdens bedste gave

Hvad skal man give sin kæreste i gave?

Det kan være alt fra en romantisk middag til et romantisk ophold – men først og fremmest – så find din eneste ene læs på deres hjemmeside

Nå lad os komme til det, det hele handler om GAVER. Hvad giver man sin kæreste til fødselsdag, jul eller en eventuel årsdag. Det er jo forskelligt, hvad man som kvinde og mand ønsker sig. Men her kommer et par bud, på hvad der er den perfekte eller de perfekte overraskelser til din eneste ene. Du kender det sikkert – det er næste jul og man tænker bare ”shit – jeg har endnu ikke købt min gave endnu” (ikke for sjovt at alle mænd shopper løs d. 23 december) dagen inden juleaften. Når men her får du nogle gode idéer og du kan kopiere dem og gemme dem helt til jul, så du altid har nogle gode idéer i lommen.

Gaver til hende:

  • Først og fremmest bliver kvinder glade for bare de mindste ting – men tjek lige ønskelisten igennem eller hendes garderobe. For hvis hun drukner i parfumer i forvejen – er det nok ikke det som du skal købe. Så køb måske i stedet et smykke eller lignende.
  • Smykker – hvad skal man gå efter? er hun en guld eller sølv pige? læg mærke til, hvad hun bruger til daglig – for du skal ikke regne med at hun ændrer sin stil og smag pga. dig – tværtimod – så kommer hun ikke til at gå med det.
  • Undertøj – kig på størrelserne og gå ind i en undertøjsforretning og få noget vejledning her.
  • Romantisk ophold – hvorfor ikke bestille et ophold eller en lille ferie – hvor i kan nye hinanden og jeres selskab sammen. Det er klart en god løsning og i vil få nogle helt uforglemmelige minder sammen.

Gaver til ham:

  • Mænd ønsker sig ofte ikke så meget – men en god parfume går man aldrig galt i byen med – køb også gerne en deo – så han har lidt godt forskelligt.
  • Oplevelser – mænd elsker oplevelser som i kan dele sammen, så tag ham enten ud og rejse eller læg mærke til, hvilke hobbyer han elsker og tag ud sammen og dyrk hans elskede hobbyer. Hvis han elsker at spille golf – giv ham en golf ferie sammen med dig.
  • Skjorter – mænd i skjorte er sexet og de kan aldrig få for mange – så find hans størrelse – gå i en flot forretning og find den perfekte til ham

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.