Ginsmagning: STOR Guide Til De Bedste Gin Smagninger I Danmark

Ginsmagning dukker op overalt i Danmark, man ser også alverdens kurser dukke frem, hvor man kan lære alverdens ting. Uanset om man vil lære pileflet eller at slagte en ged, så er der et kursus man kan melde sig til. Men nu er tiden kommet til at der kommer noget virkelig sjovt på bordet, nemlig ginsmagning.

Gin har fået en form for renæssance, hvor flere og flere danskere får øjnene op for dens unikke smag og mange anvendelsesmuligheder. Det er dog ikke det billig gin som danskerne ønsker, nej det skal gerne være de bedre brands, hvor man virkelig får valuta for sin penge. Man så det samme mønster med whiskysmagning, ølsmagning og ikke mindst vinsmagning. Vi er ikke kede af at skulle betale lidt ekstra for god kvalitet og nu kan man heldigvis også opleve gin smagning, hvor der er kælet for kvaliteten.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning I Kolding

Destination ikonKolding – Trekantens Bartender
Tid ikon 3 Timers Ginsmagning
Tjek ikon Smag 5 Forskellige Gin & Tonics
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning & Rundvisning

Destination ikonFjerritslev – Nordisk Brænderi
Tid ikon 1 Times Rundvisning & Smagning
Tjek ikon Smagning Af Brændevin, Snaps & Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 250,- Pr. Person

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning I Århus

Destination ikonÅrhus – Njord Gin Distillery
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning
Tjek ikon Smagning Af 5 Njord Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning I København

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 1½ Times Rundvisning & Smagning
Tjek ikon Smag 7 Forskellige Produkter
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning Hos Trolden Destilleri

Destination ikonKolding – Trolden Destilleri
Tid ikon 2 Timers Ginsmagning
Tjek ikon Smagning Af 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning Hos Smagførst

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 1 Times Ginsmagning
Tjek ikon Smagning Af 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning I Smilets By

Destination ikonÅrhus – Highlanders Bar
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning
Tjek ikon Smag 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Rundvisning på Nyborg Destilleri

Rundvisning På Nyborg Destilleri

Destination ikonNyborg Destilleri
Tid ikon 1 Times Rundvisning 
Tjek ikon Valgfri Smagsprøve Af F.eks. Gin
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 150,- Pr. Person

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Lav Dit Eget Ginfad

Destination ikonKolding – Trolden Destilleri
Tid ikon Tapning Efter 6 Måneder
Tjek ikon 4 Eller 6 Liters Gin Lagret På Træfade
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 1795,- Pr. Ginfad

Ginsmagning Hos Trekantens Bartender

Vi kender alle til whisky og ølsmagning, men nu er tiden kommet hvor gin for alvor skal komme til sin ret. Tag en du holder af med til ginsmagning og få en fantastisk oplevelse for smagsløgene. Book allerede i dag, uanset hvor i landet du opholder dig. Lige præcis denne ginsmagning bliver afholdt af Trekantens Bartender i Kolding. Oplevelsen byder på en 3 timers lang ginsmagning inklusiv en velkomstdrink. Under ginsmagningen vil i smage minimum 5 forskellige gin & tonics med passende tilbehør. Der vil undervejs blive serveret let tapas & snacks. Under selve smagningen vil der blive afholdt en vaskeægte Quiz. Denne ginsmagning er ud over de fantastiske gin & tonics faktisk en oplevelse i sig selv.
Priser fra 400 DKK

Ginsmagning & Rundvisning Hos Nordisk Brænderi

Gin er noget de fleste forbinder med Gin og Tonic, men det er så meget mere. Tag med på en eksklusiv gin smagning og oplev de mange muligheder der er med gin. Der er garanti for en interessant oplevelse uanset om man er alene eller sammen med venner. Du vil ved at deltage i denne ginsmagning få et fantastisk indblik i produktionens mange processer, samt mulighed for både at smage brændevin, snaps & naturligvis gin. Selve smagningen er planlagt til at vare 1 time, der vil undervejs blive fortalt om Nordisk Brænderi. Ved ankomst til denne ginsmagning vil der blive serveret en velkomstdrink. Grundlæggeren af Nordisk Brænderi, Anders Bilgram er medlem af Eventyrernes Klub.
Priser fra 250 DKK

Skøn Ginsmagning På Njord Gin Distillery

Har du nippet til en Gin og Tonic er og blevet glad for den unikke enebærsmag? Så er tiden kommet til at få udvidet din horisont. Med en ginsmagning får du ny viden om gin og ikke mindst mulighed for at smage på forskellige varianter fra hele verden. Lige præcis ved deltage i denne ginsmagning vil der åbne sig en helt ny verden for dig. Njord Gin Distillery, giver dig en fantastisk fremvisning af Danmarks eneste gin-dedikerede destiller i hjertet af smilets by – Århus. Ved ankosmt til denne ginsmagning vil der blive serveret 2 forskellige velkomstdrinks som du frit kan vælge mellem. Kort efter velkomsten vil fortællingen om ginens verden og om Njord Gins historie. Deltag i en fantastisk Ginsmagning.
Priser fra 399 DKK

Ginsmagning Hos Copenhagen Distillery

Hvis du kender en, der er svær at købe gaver til, så er et gavekort til en gin smagning det helt rette. Uanset om i bor i København eller Aalborg, så kan i komme med til gin smagning og få et helt nyt kendskab til en undervurderet spiritus. Nettop denne ginsmagning er arrangeret af Copenhagen Distillery, deres skønne destilleri har base i København. Ginsmagningen varer i 1,5 time & byder både på en rundvisning & smagning af gin. Ved ankomst vil du blive budt på en skøn velkomstdrink. Når ginsmagningen begynder vil der være mulighed for at smag hele 7 forskellige produkter. Denne ginsmagning vil åbne dine øjne helt op for gin hvis de ikke allerede var det.
Priser fra 350 DKK

Ginsmagning Hos Trolden Destilleri

Hvis du tror at man kun burger gin til G&T, så tro om igen. Med et gavekort til ginsmagning kan du lære mere om hvordan man kan bruge gin til at fra aperitifs til cocktails. Det er også en oplagt gavemulighed. Køb dit gavekort til ginsmagning allerede i dag. Lige netop denne ginsmagning finder sted i hjertet af trekantområdet nærmere bestemt Kolding hos Trolden Destilleri. Selve ginsmagningen varer i 2 timer & indholder en rundvisning i destilleriet, smagning af 6 forskellig gin samt 2 forskellige tonic. Undervejs vil der blive serveret snacks som passer til de mange forskellige smagninger. Udvid dit kendskab til den fantastiske spiritus gin, ved at deltage i denne ginsmagning.
Priser fra 199 DKK

Ginsmagning Hos Smagførst

Er du glad for gin og er du bosat i smilets by eller tæt der på, så er der godt nyt. Med et gavekort til en lækker ginsmagning kan du få en hyggelig oplevelse, hvor du samtidig lærer mere om denne undervurderede drik. Gin er for alvor slået igennem, så kom og vær med. Ginsmagningen finder sted hos Smagført i hjertet af smilets by Århus. Du vil i løbet af den ene time ginsmagningen varer, blive guidet gennem ginens verden, krydret med fortællinger og anekdoter om drikken. Ginsmagningen byder naturligvis også på smagninger af gin, faktisk får du lov at smage 6 forskellig gin, samt 3 forskellige tonics. Mellem de mange smagninger vil der blive serveret brød og vand til at rense smagsløgene.
Priser fra 299 DKK

Ginsmagning Hos Highlanders Bar

Der er andet at foretage sig i Århus end at tage på Aros. Man kan også komme til ginsmagning, hvor man kan få ny viden om den berømte spiritus. Smag gin fra hele verden og lær at lave den perfekte Gin og Tonic. Køb et gavekort allerede i dag til en fantastisk ginsmagning på Highlanders Bar i Smukke Århus. Lige netop denne ginsmagning varer mellem 1,5 – 2 timer og byder på en masse skønne smagsoplevelser. Du vil blive præsenteret for 6 forskellige gins samt 3-4 forskellige tonics. Med de mange forskellige smagninger følger også historien bag hver enkelt gin samt dens oprindelse. Du vil efter ginsmagningen have mulighed for at hænge ud, samt bestille traditionel britisk mad.
Priser fra 199 DKK

Lav Din Egen Gin Hos Copenhagen Distillery

Vores skønne hovedstad København har så meget at byde på og nu inkluderer det også gin smagning. Tag afsted alene eller giv et gavekort til en god ven. Der er rig mulighed for at få en nyt indblik i gin og dens mange anvendelsesmuligheder. Denne oplevelse giver dig ikke blot mulighed for at smage en gin tonic, her får du simpelthen mulighed for at lave din helt egen gin. Oplevelsen varer 4 timer og giver dig mulighed for selv at vælge hvilke krydderier og urter din gin skal smage af. Derudover får du lov til selv at destillere din egen ginessens, samt blande din egen flaske og lave din egen etikette. Der vil blive fortalt om gins historie, samt serveres mad, vin & en Gin and Tonic.
Priser fra 1495 DKK

Dit Eget Ginfad Hos Trolden Destilleri

I Jyllands knudepunkt er der altid sjov og fart over feltet, men der er også plads til fordybelse. Med et kursus i gin smagning kan du få øjnene op for de mange muligheder, der er med gin. Oplev fantastiske smagsnuancer fra hele verden. Dette er dog en lidt anden gin oplevelse, for her får du mulighed for at lave dit eget ginfad, vælg mellem dit eget 4 eller 8 liters fad. Du får selv lov til at fylde fadet op samt at lave din helt egen etikette. Tapningen sker efter 6 måneder & hældes i 50 cl. flasker. Denne gin-oplevelse indholder også en fantastisk rundvisning på Trolden Destilleri. Hvis du er rigtig interesseret i gin må du bestemt ikke snyde dig selv for denne helt fantastiske gin oplevelse.
Priser fra 1795 DKK

Gin – En interessant drik med en interessant historie

Når man hører ordet gin, så tænker man øjeblikkeligt på en god gammeldags gin og tonic. Det er en klassiker og generelt kendt som en af de bedre drinks. Men i begyndelsen var gin blot et billige biprodukt, som man ikke havde meget til overs for. I hvert fald ikke i de bedre kredse.

Ordet gin er en forkortelse af det franske ord for enebær, Geniévre. Det er en drik, hvis oprindelse stammer fra områderne omkring Holland, hvor tilbage i 1600-tallet benyttede gin som smertestillende medicin. Gin er i al sin enkelthed et biprodukt. På samme måde som man kunne lave snaps af biproduktet ved kartoffelprodukter, så kunne man lave gin ved resterne whiskyproduktion. Skotterne var hurtige til at udnytte denne gyldne mulighed. Så det varede ikke længe før det spredte sig, for billig spiritus bliver ofte populært.

De fattige i England blev meget glade for gin og dens dejlige smag af enebær, men der nok virkelig gjorde udslaget var at gin ikke blev pålagt nogen skatter. I modsætning til øl og lignende drikke, så var gin en meget billig måde at blive fuld på, og der gjorde den meget populær i de lavere klasser og ikke mindst blande de engelske soldater. Det er dog heller ikke uden grund at mange drak sig ihjel og gjorde andre usigelige ting for at få penge nok til deres gin. Mord og prostitution var ikke ualmindeligt.

Det er da heldigvis noget nemmere at få fat i en god gin i dag, og hvis du gerne vil prøve kræfter med denne særlige spiritus, Skal du klart deltage i en ægte ginsmagning.

Ginsmagning og rundvisning

Oplev gin fra hele verden

Det var tidligere noget, der primært blev produceret i England og Holland, så udvalget var ikke så stort. Men ligesom med vin har produktionen spredt sig til hele verden, så du kan altså få gin fra USA, Australien, Tyskland og sågar Island. Det giver dig altså en masse muligheder for at prøve en del forskellige gin. De mange produktioner af gin betyder naturligvis også at der kommer langt flere variationer og smagsvarianter.

Så gin er ikke bare gin, som nævnt tidligere. Gin er islandsk gin, gin er tysk gin og gin er amerikansk gin. Alle har deres unikke særpræg og med en god gin smagning er der rig mulighed for at få udvidet sin horisont. 

Ginsmagning

Ginsmagning er det helt store

Som nævnt tidligere, så er whisky, øl og vinsmagning noget som de fleste kender til, men i takt med at gin er blevet mere og mere populært, så er ønsket om dedikerede ginsmagninger også dukker op. Det kan nemlig være enormt besværligt at finde rundt i de mange forskellige typer af gin, der findes på markedet og hvis man får en gin man ikke bryder sig om, så rører man måske aldrig gin igen.

En ginsmagning er derfor den helt perfekte løsning, for der bliver man stille og roligt ført gennem ginens verden af en ekspert på området. Ikke alene vil man få historien om gin fortalt, men man vil også blive udfordret med en række forskellige variationer af gin. Det er utroligt spændende og man får i høj grad en oplevelse, der er langt ud over det sædvanlige. Men det er ikke det hele, for til en gin smagning bliver man også undervist i hvordan man får mere ud af sin gin, så det ikke altid bliver den gode gamle G&T. Gin kan blandes med mange forskellige ting, hvilket kan give adgang til nye smagsnuancer, som man aldrig havde fundet ud af alene. Lær at lave alt fra små velkomstdrinks med gin til avancerede cocktails, der kombinerer en række forskellige smage. Mulighederne er uendelige.

Så hvis du gerne vil lære mere om gin eller hvis du bare gerne vil prøve nye variationer, så er en ginsmagning det helt rette valg til dig. Du kan komme til gin smagning Århus eller i Odense. Der er også ginsmagning Aalborg eller i København. Det skal altså ikke være geografien, der sætter grænser.

Ginsmagning
Den perfekte gaveide

Hvis du kender en, der godt kunne trænge til at lære lidt mere om gin, eller som generelt bare sætter pris på den slags gaver, så er det da oplagt at give dem et gavekort til gin smagning København, Odense, Århus eller Aalborg. Det vil give jer en sjov oplevelse, som ikke kun er fed på selve dagen, men som også vil give jer viden, der kan benyttes fremover.

Mange virksomheder er også hoppet med på vognen og giver ginsmagning som firmagaver til deres ansatte. Det er ofte en populær gave, da de fleste kan sætte pris på en lille en, og i takt med at gin er blevet så populært, så er det den oplagt ide.

Et gin smagning kursus er i bund og grund den åbenlyse gaveide til en god kammerat, der efterhånden har prøvet alverdens vinsmagninger og ølsmagninger. Tag det til et højere niveau og prøv kræfter med god gin fra hele verden. Det er i høj grad pengene værd og vil altid være en gave, som man husker på i lang tid efter.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 9

Luk menu