Deltag I En Hyggelig Ginsmagning Et Smukt Sted i Danmark

Ginsmagning dukker op overalt i Danmark, ligesom alverdens andre kurser, hvor man kan lære alt mellem himmel og jord. Uanset om man vil lære pileflet eller at slagte en ged, så er der et kursus, man kan melde sig til. Men ét kursus er helt i særklasse – nemlig ginsmagning.

Gin har fået en form for renæssance, og flere og flere danskere får øjnene op for dens unikke smag og mange anvendelsesmuligheder. Det er dog ikke den billige gin, som danskerne ønsker, nej, det skal gerne være de mere eksklusive brands, hvor man virkelig får valuta for pengene. Man så den samme tendens med whiskysmagningølsmagning og ikke mindst vinsmagning. Vi er ikke kede af at skulle betale lidt ekstra for god kvalitet, og nu kan man heldigvis også opleve ginsmagning, hvor der er kælet for kvaliteten.

Top 9 Bedste Ginsmagninger i Danmark
Ginsmagning København
Ginsmagning København
Ginsmagning Århus
Ginsmagning Århus
Ginsmagning Kolding
Ginsmagning Kolding
Ginsmagning Gavekort
Ginsmagning Gavekort
Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning Trekantens Bartender

Destination ikonKolding – Trekantens Bartender
Tid ikon 3 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding
Tjek ikon Smag 5 Forskellige Gin & Tonics
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Ginsmagning Nordisk Brænderi

Destination ikonFjerritslev – Nordisk Brænderi
Tid ikon 1 Times Rundvisning & Ginsmagning
Tjek ikon Smagning Af Brændevin, Snaps & Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 250,- Pr. Person

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning Njord Gin Distillery

Destination ikonÅrhus – Njord Gin Distillery
Tid ikon 1½ Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af 5 Formidable Njord Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning Copenhagen Distillery

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 1½ Times Rundvisning & Ginsmagning
Tjek ikon Smag 7 Forskellige Gin i København
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning Trolden Destilleri

Destination ikonKolding – Trolden Destilleri
Tid ikon 2 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning Smagførst

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 1 Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning Highlanders Bar

Destination ikonÅrhus – Highlanders Bar
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning i Smukke Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav Din Helt Egen Gin

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 2 Timer Med Fokus På Gin i København
Tjek ikon Udvælg Urter & Krydderier Til Din Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Lav Dit Helt Eget Ginfad

Destination ikonKolding – Trolden Destilleri
Tid ikon Tapning Efter 6 Måneder i Kolding
Tjek ikon 4 Eller 6 Liters Gin Lagret På Træfade
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 1795,- Pr. Ginfad

Destination ikon Kolding, Sønderjylland

Vi kender alle til whisky og ølsmagning, men nu er tiden kommet hvor gin for alvor skal komme til sin ret. Tag en du holder af med til ginsmagning og få en fantastisk oplevelse for smagsløgene. Book allerede i dag, uanset hvor i landet du opholder dig. Lige præcis denne ginsmagning bliver afholdt af Trekantens Bartender i Kolding. Oplevelsen byder på en 3 timers lang ginsmagning inklusiv en velkomstdrink. Under ginsmagningen vil i smage minimum 5 forskellige gin & tonics med passende tilbehør. Der vil undervejs blive serveret let tapas & snacks. Under selve smagningen vil der blive afholdt en vaskeægte Quiz. Denne ginsmagning er ud over de fantastiske gin & tonics faktisk en oplevelse i sig selv.

Priser Fra 400 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Nordisk Brænderi

Destination ikon Fjerritslev, Nordjylland

Gin er noget de fleste forbinder med Gin og Tonic, men det er så meget mere. Tag med på en eksklusiv gin smagning og oplev de mange muligheder der er med gin. Der er garanti for en interessant oplevelse uanset om man er alene eller sammen med venner. Du vil ved at deltage i denne ginsmagning få et fantastisk indblik i produktionens mange processer, samt mulighed for både at smage brændevin, snaps & naturligvis gin. Selve smagningen er planlagt til at vare 1 time, der vil undervejs blive fortalt om Nordisk Brænderi. Ved ankomst til denne ginsmagning vil der blive serveret en velkomstdrink. Grundlæggeren af Nordisk Brænderi, Anders Bilgram er medlem af Eventyrernes Klub.

Priser Fra 250 DKK Pr. Person

Destination ikon Århus, Østjylland

Har du nippet til en Gin og Tonic er og blevet glad for den unikke enebærsmag? Så er tiden kommet til at få udvidet din horisont. Med en ginsmagning får du ny viden om gin og ikke mindst mulighed for at smage på forskellige varianter fra hele verden. Lige præcis ved deltage i denne ginsmagning vil der åbne sig en helt ny verden for dig. Njord Gin Distillery, giver dig en fantastisk fremvisning af Danmarks eneste gin-dedikerede destiller i hjertet af smilets by – Århus. Ved ankosmt til denne ginsmagning vil der blive serveret 2 forskellige velkomstdrinks som du frit kan vælge mellem. Kort efter velkomsten vil fortællingen om ginens verden og om Njord Gins historie. Deltag i en fantastisk Ginsmagning.

Priser Fra 399 DKK Pr. Person

Destination ikon København, Sjælland

Hvis du kender en, der er svær at købe gaver til, så er et gavekort til en gin smagning det helt rette. Uanset om i bor i København eller Aalborg, så kan i komme med til gin smagning og få et helt nyt kendskab til en undervurderet spiritus. Nettop denne ginsmagning er arrangeret af Copenhagen Distillery, deres skønne destilleri har base i København. Ginsmagningen varer i 1,5 time & byder både på en rundvisning & smagning af gin. Ved ankomst vil du blive budt på en skøn velkomstdrink. Når ginsmagningen begynder vil der være mulighed for at smag hele 7 forskellige produkter. Denne ginsmagning vil åbne dine øjne helt op for gin hvis de ikke allerede var det.

Priser Fra 350 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Trolden Destilleri

Destination ikon Kolding, Sønderjylland

Hvis du tror at man kun burger gin til G&T, så tro om igen. Med et gavekort til ginsmagning kan du lære mere om hvordan man kan bruge gin til at fra aperitifs til cocktails. Det er også en oplagt gavemulighed. Køb dit gavekort til ginsmagning allerede i dag. Lige netop denne ginsmagning finder sted i hjertet af trekantområdet nærmere bestemt Kolding hos Trolden Destilleri. Selve ginsmagningen varer i 2 timer & indholder en rundvisning i destilleriet, smagning af 6 forskellig gin samt 2 forskellige tonic. Undervejs vil der blive serveret snacks som passer til de mange forskellige smagninger. Udvid dit kendskab til den fantastiske spiritus gin, ved at deltage i denne ginsmagning.

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Smagførst

Destination ikon Århus, Østjylland

Er du glad for gin og er du bosat i smilets by eller tæt der på, så er der godt nyt. Med et gavekort til en lækker ginsmagning kan du få en hyggelig oplevelse, hvor du samtidig lærer mere om denne undervurderede drik. Gin er for alvor slået igennem, så kom og vær med. Ginsmagningen finder sted hos Smagført i hjertet af smilets by Århus. Du vil i løbet af den ene time ginsmagningen varer, blive guidet gennem ginens verden, krydret med fortællinger og anekdoter om drikken. Ginsmagningen byder naturligvis også på smagninger af gin, faktisk får du lov at smage 6 forskellig gin, samt 3 forskellige tonics. Mellem de mange smagninger vil der blive serveret brød og vand til at rense smagsløgene.

Priser Fra 299 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Highlanders Bar

Destination ikon Århus, Østjylland

Der er andet at foretage sig i Århus end at tage på Aros. Man kan også komme til ginsmagning, hvor man kan få ny viden om den berømte spiritus. Smag gin fra hele verden og lær at lave den perfekte Gin og Tonic. Køb et gavekort allerede i dag til en fantastisk ginsmagning på Highlanders Bar i Smukke Århus. Lige netop denne ginsmagning varer mellem 1,5 – 2 timer og byder på en masse skønne smagsoplevelser. Du vil blive præsenteret for 6 forskellige gins samt 3-4 forskellige tonics. Med de mange forskellige smagninger følger også historien bag hver enkelt gin samt dens oprindelse. Du vil efter ginsmagningen have mulighed for at hænge ud, samt bestille traditionel britisk mad.

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Lav Din Egen Gin Hos Copenhagen Distillery

Destination ikon København, Sjælland

Vores skønne hovedstad København har så meget at byde på og nu inkluderer det også gin smagning. Tag afsted alene eller giv et gavekort til en god ven. Der er rig mulighed for at få en nyt indblik i gin og dens mange anvendelsesmuligheder. Denne oplevelse giver dig ikke blot mulighed for at smage en gin tonic, her får du simpelthen mulighed for at lave din helt egen gin. Oplevelsen varer 4 timer og giver dig mulighed for selv at vælge hvilke krydderier og urter din gin skal smage af. Derudover får du lov til selv at destillere din egen ginessens, samt blande din egen flaske og lave din egen etikette. Der vil blive fortalt om gins historie, samt serveres mad, vin & en Gin and Tonic.

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

Dit Eget Ginfad Hos Trolden Destilleri

Destination ikon Kolding, Sønderjylland

I Jyllands knudepunkt er der altid sjov og fart over feltet, men der er også plads til fordybelse. Med et kursus i gin smagning kan du få øjnene op for de mange muligheder, der er med gin. Oplev fantastiske smagsnuancer fra hele verden. Dette er dog en lidt anden gin oplevelse, for her får du mulighed for at lave dit eget ginfad, vælg mellem dit eget 4 eller 8 liters fad. Du får selv lov til at fylde fadet op samt at lave din helt egen etikette. Tapningen sker efter 6 måneder & hældes i 50 cl. flasker. Denne gin-oplevelse indholder også en fantastisk rundvisning på Trolden Destilleri. Hvis du er rigtig interesseret i gin må du bestemt ikke snyde dig selv for denne helt fantastiske gin oplevelse.

Priser Fra 1795 DKK Pr. Person

Ginsmagning - Det Nye Store Hit

Som nævnt tidligere, så er whisky-, øl- og vinsmagning noget, som de fleste kender til. Men i takt med, at gin er blevet mere og mere populært, så er ønsket om dedikerede ginsmagninger også dukket op. Det kan nemlig være enormt besværligt at finde rundt i de mange forskellige typer af gin, der findes på markedet, og hvis man får en gin, man ikke bryder sig om, så rører man måske aldrig gin igen.

En ginsmagning er derfor den helt perfekte løsning, for der bliver man stille og roligt ført gennem ginens verden af en ekspert på området. Ikke alene hører man om gins historie – man bliver også udfordret med en række forskellige variationer af gin. Det er utroligt spændende, og man får i høj grad en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Men det er ikke det hele, for til en gin smagning bliver man også undervist i, hvordan man får mere ud af sin gin, så det ikke altid bliver den gode gamle G&T. Gin kan blandes med et utal af forskellige ting, hvilket kan give adgang til nye smagsnuancer, som man ellers aldrig selv havde fundet på. Lær at lave alt fra små velkomstdrinks med gin til mere avancerede cocktails med spændende smagskombinationer. Mulighederne er uendelige.

Så hvis du gerne vil lære mere om gin, eller hvis du bare gerne vil prøve nye variationer, så er en ginsmagning lige noget for dig. Du kan komme til ginsmagning i Århus eller Odense, og der er også ginsmagning i Aalborg eller København. Du kan komme til ginsmagning, uanset hvor i landet du bor.

Ginsmagning

Ginsmagning København

Hvis man holder af god gin, så ved man også, at det er vigtigt at vælge gin i god kvalitet. Kvalitet er faktisk noget af det allervigtigste, for hvis man ikke vælger en god gin, så får man ikke en særlig god oplevelse. Dårlig gin er den primære årsag til, at mange danskere tror, de ikke kan lide gin. Så derfor skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten.

København er byen for dig, der elsker gin, og hvis man leder efter en god ginsmagning København, så kan man nemt blive helt overvældet over de mange gode muligheder, så hvordan vælger man den bedste? Jo, man kan først og fremmest spørge sine ginelskende venner. Vi kender alle en entusiast med en masse gode forslag, og faktisk er ginsmagning en fed social aktivitet. Tag en ginelsker med til ginsmagning KBH, og få en herlig oplevelse sammen.

Der findes ginsmagninger over hele landet, men ingen steder har så stort et udvalg som i hovedstaden. Så forkæl dig selv og dine smagsløg med en dejlig ginsmagning i København. Der er lagt op til en hyggelig aften, hvor du kan lære en masse, uanset om du er nybegynder eller en rutineret  ginentusiast.

Ginsmagning København

Ginsmagning Århus

Århus har en masse at byde på, uanset hvilken oplevelse, man leder efter. Et væld af kulinariske og ikke mindst spændende oplevelser, når det kommer til alkohol. Derfor kan man naturligvis også finde mange forskellige lækre ginsmagninger, hvor man som ægte ginentusiast ikke går forgæves. Der er noget for enhver smag og tegnebog, og så behøver man ikke engang at være ekspert for at få en rigtig sjov oplevelse. Faktisk kan en ginsmagning være en oplagt måde at starte en festlig aften på, for man lære selvfølgelig en masse om den gode gin, men man kommer naturligvis også til at smage på det.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en dejlig ginsmagning i Århus. Udvalget er bredt, og hvis du bruger lidt tid på at læse om det, så burde det ikke være nogen sag at finde den perfekte ginsmagning for dig.

Ginsmagning Århus er også en oplevelse, du kan prøve alene, for der er masser af entusiaster til stede. Men alle oplevelser bliver bare bedre, hvis man deler dem med en, man holder af. Så derfor kan vi kun anbefale, at du tager en god ven med til en ginsmagning hos Smagførst i Århus, så I kan skabe nogle gode minder og ikke mindst smagt en masse god gin.

Ginsmagning Århus

Ginsmagning Odense

Fyn har naturligvis også en masse at byde på for de seriøse ginelskere. Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man ønsker en ginsmagning i Odense. Her på siden har vi samlet en række af de bedste steder i Odense, hvor man kan komme til at smage unik og førsteklasses gin. Det er en oplagt mulighed for at udvide din horisont, uanset om du kender meget til gin eller om du er komplet nybegynder.

Hvis du står og skal finde en gave til en, der er umulig at give gaver til, så kan du næppe give noget bedre end et gavekort til ginsmagning i Odense. Det er en betænksom gave, som viser, at du holder af modtageren – især hvis du selv tager med. Så giver du nemlig både en spændende oplevelse og viser, at du gerne vil tilbringe tid sammen med vedkommende. Uanset om det er en nær kammerat eller et familiemedlem, så vil de helt sikker sætte pris på at få et gavekort til en ginsmagning.

Er du blevet fristet til at prøve en ginsmagning, eller er du erfaren og trænger blot til at prøve noget nyt, så er en ginsmagning Odense lige noget for dig. Der er som nævnt en masse forskellige at vælge imellem, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Bestil et gavekort til en ginsmagning i Odense allerede i dag, og snart kan du blive præsenteret for en verden af enestående gin.

Ginsmagning Odense

Ginsmagning Aalborg

Man kan ikke lave en liste over ginsmagninger i Danmark uden at komme en tur forbi Aalborg. Nordens Paris, som Aalborg også kaldes, er kendt landet over som en fantastisk festby. Dette er først og fremmest på grund af Jomfru Ane Gade, men der er meget mere at opleve. Man kan for eksempel forkæle sig selv med en fantastisk ginsmagning Aalborg.

Det er aldrig kedeligt at tage til ginsmagning, for det er ikke kun en social begivenhed, hvor entusiaster kan mødes og dele deres begejstring, men det er naturligvis også en oplagt mulighed for at smage en masse dejlig gin fra hele verden. Selv hvis du er erfaren indenfor gin og har smagt alverdens forskellige varianter, kan du stadig opleve at blive overrasket. Ginsmagning Aalborg afholdes af erfarne entusiaster, der elsker at dele deres viden med andre. Så der er virkelig lagt op til en skøn oplevelse.

Hvis du har lyst, kan du sagtens tage alene afsted til en ginsmagning Aalborg, men som med alle andre ting, så er det langt sjovere hvis man har en god ven med. Det bliver så meget hyggeligere, hvis man deler den dejlige gin med en anden, som også sætter pris på det, og som man kan diskutere det med bagefter. Så inviter din bedste gin-makker med til ginsmagning Aalborg. Det er en oplevelse, I ikke vil fortryde.

Ginsmagning Aalborg

Ginsmagning Kolding

For mange danskere er Kolding lig med Udkantsdanmark, og derfor virker det måske umuligt kunne finde noget så eksklusivt som en ginsmagning her. Men tro om igen, for Kolding er ikke spor udkant, og det gælder også, når det kommer til lækker gin. Så hvis du er bosat i det sydjyske og gerne vil lære lidt mere om gin, så er der altså rig mulighed for det. Du kan roligt booke en tid til en ginsmagning Kolding, og det kan varmt anbefales at medbringe godt selskab.

Når du tager til ginsmagning Kolding, så vil du få kyndig vejledning af en ægte ginentusiast, der ved alverdens spændende ting om den herlige drik. Ikke alene vil du lære mere om gins historie, men du vil også lære om de mange forskellige smagsindtryk, man kan opleve med de forskellige gintyper. Derudover får du naturligvis lov at smage på en lang række af de bedste og mest interessante gin på markedet lige nu. Det er noget, som du ikke bør snyde dig selv for.

Et gavekort til en ginsmagning i Kolding er naturligvis også en oplagt gaveidé, så hvis du kender en, som er svær at købe gaver til, så sidder du altså med den perfekte idé på hånden nu. Tag afsted sammen og få en herlig oplevelse og gode minder.

Ginsmagning Kolding​

Ginsmagning Nyborg

Hvis man er fynbo, så kunne man måske forledes til at tro, at man skulle helt til Odense for at finde en god ginsmagning. Men faktisk er der flere muligheder end som så. Man kan f.eks. vælge at tage til Nyborg, hvor man kan opleve en ginsmagning, som sagtens kan måle sig med København eller Århus. Der er med andre ord ikke sparet på noget, og man kan glæde sig til at få en hyggelig, velsmagende og lærerig oplevelse. Så tag til ginsmagning Nyborg og få forkælet ganen.

Ginsmagning Nyborg er relativt nyt, men det betyder også, at der bliver gjort ekstra meget ud af at lokke gæster til. Det vil sige, at man kan få en oplevelse, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, og hvor man få lov at stifte bekendtskab med den bedste gin på markedet lige nu. Kort sagt er ginsmagning Nyborg en perfekt oplevelse for enhver, der kan lide gin, uanset om man er erfaren eller en komplet nybegynder.

Hvis du skulle føle dig fristet til at prøve en ginsmagning Nyborg, så tøv ikke men bestil et gavekort allerede i dag. Hvis du gerne vil løfte oplevelsen fra hyggelig til fantastisk, så lad være med at tage af sted alene. Tag en ven med, der er lige så pjattet med gin som dig selv. Så kan I få en skøn aften, hvor i lærer om gin, smager på gin og generelt får en herlig oplevelse med gin, gin og mere gin.

Ginsmagning Nyborg
Verdens Største Ginsmagning

I 2018 skete der noget ganske særligt, der beviser, hvor pjattede vi danskere er blevet med gin. I Århus, nærmere bestemt på Savværket, blev der afholdt intet mindre end verdens største ginsmagning. Det lyder måske som pral, men den er god nok. Med over 600 gæster samlet på ét sted blev ginsmagningen optaget i Guinness rekordbog, og det kan man da kun være stolt over.

Gæsterne til ginsmagningen fik nøje forklaret, at dette handlede om et rekordforsøg og at det derfor var vigtigt, at man ikke forlod stedet uden videre. Heldigvis var alle interesserede, både på grund af rekordforsøget, men i den grad også fordi der var et imponerende udvalg af fantastisk gin, som man kunne smage. Alt i alt blev den en dejlig ginsmagning, der så ovenikøbet fik æren af at være verdens største ginsmagning.

Rekorden står endnu, og det skulle den gerne blive ved med, men skulle den blive slået på et tidspunkt, så kunne man måske få lyst til at gentage succesen. Men det må tiden jo vise. Heldigvis er der et utal af andre muligheder for at nyde en god ginsmagning, selvom det ikke er verdens største ginsmagning.

Ginsmagning Gavekort

Vi kender alle sammen en, der er fuldstændig umulig at give gaver til. Den, der har så meget styr på livet og overskud, at man aldrig kan finde den perfekte gave. Manden eller kvinden, der har alt. Heldigvis for dig, så kan du i år tage fusen på dem og komme med den helt perfekte gave – for hvem vil ikke blive ovenud lykkelig over at få et gavekort til en god omgang ginsmagning? Et gavekort, der giver adgang til en eksklusiv og delikat ginsmagning, hvor der er kælet for detaljerne, og man bestemt ikke går skuffet hjem.

Uanset om det er til jul, fødselsdag eller bare fordi, så er et ginsmagning-gavekort altid en god gave at give til en, man holder af, og som trænger til at få udvidet sin horisont, når det kommer til gin. Der er så mange gode steder i hele landet, hvor man kan få stillet sin gintrang, så hvorfor ikke købe et gavekort og komme i gang med at finde det bedste sted? Det er en billig og hyggelig oplevelse, som nydes bedst i selskab med andre, der er lige så tossede med gin som en selv.

Et gavekort til ginsmagning er gaven der bliver ved med at give, for hvis I nyder den gode oplevelse sammen, så får I ikke kun en hyggelig oplevelse og viden om gin, men I får også et minde for livet.

Ginsmagning Gavekort
Arranger En Fantastisk Ginsmagning Hjemme

Ginsmagning foregår oftest i eksklusive vinhandlere eller på restauranter, hvor der er faciliteter og plads til mange gæster. Men hvis man gerne vil holde det lidt mere intimt og afslappet, kan man vælge at afholde en privat ginsmagning. Det er ikke nær så svært, som det måske umiddelbart kan virke, og det er en herlig måde at bruge en lørdag aften i godt selskab.

For at holde en ginsmagning hjemme skal man naturligvis bruge en del gin, og det skal ikke bare være det billige sprøjt fra supermarkedet. Man har to muligheder: Man kan vælge selv at finde den gin, der skal smages på og så ellers bruge en masse tid på at skaffe den. Det kan såmænd være sjovt nok, og det kan også ende ud i en rigtig god ginsmagning, især hvis man ved, hvad man laver. Men hvis man ikke er erfaren, så er den anden mulighed nok mere oplagt: Få leveret hele molevitten.

Du kan bestille alt, hvad der kræves til en ægte ginsmagning, og tilmed få en ekspert ud for at fuldende oplevelsen. Det er naturligvis op til dig selv at vælge, hvordan du foretrækker, at din ginsmagning hjemme skal foregå. Uanset hvad, så er der lagt op til en herlig aften og en god oplevelse sammen med dine gode venner. Det er en oplagt mulighed for at skabe en ny og spændende tradition.

ginsmagning hjemme
Gin – En Interessant Historie

Når du hører ordet gin, tænker du måske først på en god, gammeldags gin og tonic. Det er en klassiker og generelt kendt som en af de bedre drinks. Men i begyndelsen var gin blot et billigt biprodukt, som man ikke havde meget tilovers for. I hvert fald ikke i de bedre kredse.

Ordet gin er en forkortelse af det franske ord for enebær, Geniévre. Det er en drik, der stammer fra områderne omkring Holland, hvor man tilbage i 1600-tallet benyttede gin som smertestillende medicin. Gin er i al sin enkelthed et biprodukt – på samme måde, som man kunne lave snaps af biproduktet fra kartoffelprodukter, så lavede man gin af resterne fra whiskyproduktion. Skotterne var hurtige til at udnytte denne gyldne mulighed, og det varede ikke længe, før det spredte sig, for billig spiritus bliver ofte populært.

De fattige i England blev meget glade for gin og dens dejlige smag af enebær, men det, der nok virkelig gjorde udslaget, var, at gin ikke blev pålagt nogen skatter. I modsætning til øl og lignende drikke, så var gin en meget billig måde at blive fuld på, og det gjorde den meget populær i de lavere klasser og ikke mindst blandt de engelske soldater. Det er dog heller ikke uden grund, at mange drak sig ihjel eller gjorde usigelige ting for at få penge nok til deres gin. Mord og prostitution var ikke ualmindeligt.

Det er da heldigvis noget nemmere at få fat på en god gin i dag, og hvis du gerne vil prøve kræfter med denne særlige spiritus, bør du klart deltage i en vaskeægte ginsmagning.

Ginsmagning og rundvisning
Oplev Gin Fra Hele Verden

Gin blev tidligere primært produceret i England og Holland, så udvalget var ikke så stort. Men ligesom med vin har produktionen spredt sig til hele verden, så du kan i dag få gin fra USA, Australien, Tyskland og sågar Island. De mange produktionssteder betyder naturligvis, at der er kommet mange forskellige variationer og smagsvarianter. Derfor har du mulighed for at prøve en lang række forskellige gin. 

Så gin er altså ikke bare gin. Gin er islandsk gin, gin er tysk gin og gin er amerikansk gin. Alle har deres unikke særpræg, og med en god ginsmagning er der rig mulighed for at få udvidet sin horisont og lære de forskellige slags gin bedre at kende.

Ginsmagning
Gin Og Tonic Smagning – Oplev Gin På Den Bedste Måde

Gin har en rigtig god ven. En ven, der har været med til at gøre gin til den helt populære dreng i skolen. En ven, som mange ikke ville drikke gin uden. Denne ven hedder naturligvis tonic. En gin og tonic er den ultimative måde at nyde gin på. Det er naturligvis ikke den eneste, som enhver ekspert på området hurtigt vil gøre dig klart, men det er og bliver en udødelig klassiker, som har fået en stor renæssance her i Danmark.  Så hvorfor ikke sikre dig, at din ginsmagning kommer til at sidde lige i skabet ved at tage til en gin og tonic-smagning? På den måde får du både mulighed for at prøve en masse lækker gin, men du kommer også til at få udvidet din horisont, når det kommer til tonic. For tonic er ikke bare tonic.

Ligesom med gin er det vigtigt, at man vælger tonic i god kvalitet og ikke bare hopper på den første, man finder i supermarkedet. Fremstillingen af tonic er en kunstart i samme grad som fremstillingen af gin, og det kan man for alvor smage, hvis man tager til en førsteklasses gin og tonic-smagning. Så lad dig ikke nøjes med det næstbedste, men tag til den bedste ginsmagning, du kan finde. Der vil kvaliteten af tonic helt sikkert være noget, der ligger arrangørerne på sinde. Præcis som det skal være.

Gin Og Tonic Smagning

Flere Populære Ginsmagninger

Vi har samlet en række af de bedste ginsmagninger i landet, hvor man kan være helt sikker på at få en uforglemmelig oplevelse. Der er kælet for detaljerne, og den, gin man får serveret, er i verdensklasse. Der er altså kun gode grunde til at købe et gavekort til en ginsmagning og komme afsted. Men der findes naturligvis også andre ginsmagninger end dem, du kan finde her på siden. Ginsmagninger, som gør noget anderledes eller som er arrangeret af en specifik arrangør.

Du kan læse om en række specifikke ginsmagninger herunder, som helt sikkert vil kunne gøre selv den mest perfektionistiske ginentusiast tilfreds. Der er noget for enhver smag og pengepung – så hvis du ønsker noget anderledes, som du ikke nødvendigvis kan finde her hos os, så finder du det måske hos en af nedenstående. Så læs med herunder og vælg din favorit.

Derfor Skal Du Inviterer Dem Du Elsker Med Til En Ginsmagning.
Fordi Gin Er Utrolig Populært & En Ginsmagning Utrolig Sjov & Hyggelig 100%
Flere populære Ginsmagninger
Ginsmagning Ridehuset

Hvis du bor i Århus og gerne vil have en helt speciel gin-oplevelse, så kan vi kun anbefale at du tjekker Gin Tonic Festival ud. Den løb af stablen i Ridehuset – den smukke gamle bygning, som er et af Århus’ vartegn.

Hvis du blot vil prøve kræfter med lidt lækker gin, så kan vi anbefale købe en standard billet. Med denne får man mulighed for at smage på alle de dejlige gin og tonics på festivalen. Men hvis det skal være noget ganske særligt og ud over det sædvanlige, så anbefaler vi at gå hele vejen med en VIP-billet. Med den får du ikke alene adgang til gratis gin og tonic, men du får også adgang til det eksklusive VIP-område, hvor du kan nyde en masse forskellige ginbaserede cocktails. Med andre ord kan du få al den gin, du ønsker, til Gin Tonic Festival, uanset om du vælger en standard- eller VIP-billet.

Ginsmagning Ridehuset
Ginsmagning Salling

Salling har altid været din garanti for gode produkter og god service. Nu dækker denne gode service også over gin, for Salling arrangerer fra til tid anden ginsmagninger i Salling Super rundt om i landet. Det er er altså muligt at tage i Salling og opleve en vaskeægte ginsmagning, hvor der er et udvalg af lækre ginner fra nogle af verdens bedste brands. Giv din gane én på opleveren, når du tager en god ven eller veninde med i Salling til ginsmagning.

Det eneste, der kræves, er, at man køber et specielt glas, som man benytter under hele eventet. Og så kan man til gengæld smage frit på over 30 forskellige slags gin, og glasset kan man naturligvis beholde bagefter. Det er altså en rigtig hyggelig måde at bruge nogle timer på, og da Salling er kendt for sin gode kvalitet, kan man være sikker på, at ginnen også er af den bedste slags.

Ginsmagning Salling​
Ginsmagning Bilka

Normalt er Bilka måske ikke lige stedet, man associerer med ginsmagning. Men faktisk har Bilka i flere år arrangeret ginsmagninger over hele landet, så man skal bestemt ikke lade sig narre. Til ginsmagning i Bilka vil man få mulighed for at smage lækre gins fra bl.a. Gordons, Tanqueray og Jinzu – ganske gratis! Så der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at dukke op næste gang, din lokale Bilka slår dørene op til en ginsmagning.

Der er både mulighed for at nyde en traditionel gin og tonic, men der bliver også budt på en række andre ginbaserede cocktails, så man kan få udvidet sin horisont. Snyd ikke dig selv for gratis gin, og tag i Bilka næste gang, de afholder ginsmagning. Det bliver kun endnu sjovere, hvis man husker at tage en god ven med. Gin smager trods alt bedst, når den indtages i godt selskab.

Ginsmagning Bilka
Ginsmagning Politikens Hus

Politikens Hus er bestemt ikke nybegyndere, når det kommer til herlige arrangementer, hvor man kan smage dejlig spiritus eller vin. Det har de mange års erfaring i, og man kan altså roligt tage til et af deres arrangementer. Vi kan naturligvis anbefale, at man tager til ginsmagning, da gin er noget af det bedste, man kan smage. Prisen er overordentlig rimelig, og hvis man venter til det helt rette tidspunkt, så kan man måske finde et af de arrangementer, hvor der er andet end gin.

Tidligere har de afholdt en Gin, Rom og Cocktail festival, hvor man, som navnet antyder, kunne smag flere forskellig typer spiritus og dejlige cocktails. En ginsmagning i Politikens Hus er bestemt et besøg værd, så hold øje med det næste gin-arrangement. Hvis man er abonnement på Politiken, kan man være heldig at få en favorabel pris, så det er værd at holde øje med. Ginsmagning til en god pris – hvad venter du på?

Ginsmagning Politikens hus
Ginsmagning Meny

I Meny kan man altid være sikker på at finde kvalitetsvarer, og deres udvalg af gin er bestemt ingen undtagelse. Men ikke nok med det – Meny vil gerne hjælpe danskerne med at lære mere om denne fantastiske drik. Derfor arrangerer Meny med mellemrum ginsmagninger, hvor man kan komme og få udvidet sin gin-horisont. Så hvis du gerne vil prøve en ginsmagning, men ikke helt føler dig klar på de mere seriøse arrangementer, så kan du for næsten ingen penge komme til en ginsmagning i Meny.

Med kvaliteten i top er der ingen grund til at gå udenom, selv for inkarnerede entusiaster. Der er masser at komme efter, så tag en tur i Meny og smag gin i verdensklasse. Der bliver både smagt ren gin, men naturligvis laves der også gin og tonic. På den måde kan man få den fulde smagsoplevelse af al den gin, der er på programmet.

Ginsmagning Meny
Den Oplagte Gaveide Til Ginentusiast

Hvis du kender en, der godt kunne trænge til at lære lidt mere om gin, eller som generelt bare sætter pris på spændende oplevelsesgaver, er det oplagt at give dem et gavekort til ginsmagning i København, Odense, Århus eller Aalborg. I vil få en fantastisk sjov oplevelse, som ikke kun er fed på selve dagen, men som også vil give jer viden om gin, I kan benytte fremover.

Mange virksomheder er hoppet med på vognen og giver ginsmagning som firmagaver til deres ansatte. Det er ofte en populær gave, da de fleste kan sætte pris på en lille én, og i takt med, at gin er blevet så populært, så er det den oplagt gaveidé.

Et ginsmagningskursus er altså den perfekte gaveidé til en god kammerat, der efterhånden har prøvet alverdens vin- og ølsmagninger. Tag det til et højere niveau og prøv kræfter med god gin fra hele verden. Det er i høj grad pengene værd og vil være en oplevelse, I sent vil glemme.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: