Ginsmagning Hos Trolden Destilleri - Nyd Deres Dejlige Gin & Tonics

Hos Trolden Destilleri kan man komme til en spændende ginsmagning. Trolden Destilleri ligger i Kolding og er en del af Trolden Bryghus. Men hvad kan man forvente af en ginsmagning hos Trolden Destilleri? Man kan for det første forvente at få en smagning, der bliver arrangeret af kompetent og professionelt personale med mange års erfaring inden for feltet. Man får mulighed for at få del i at smage på flere forskellige slags gin, hvor den komplekse og karakteristiske smag skinner igennem. Omgivelserne er behagelige, og der venter et par timers ginsmagning, hvor der samtidig også er andre ting på programmet. Man får med andre ord mere med i oplevelsen end blot at smage på gin. Der er nemlig også både gode fortællinger og andet spændende med i programmet.

Hos Trolden Destilleri får man et godt og solidt indtryk af, hvad gin egentlig er for en størrelse. Man bliver ført godt og sikkert ind i denne verden, og der er god tid til at smage på de forskellige typer. Der bliver også mulighed for at få renset smagsløgene undervejs, så man er klar til den næste smagning. Man kan godt forvente at få mulighed for at smage på forskellige typer af gin, som man slet ikke har smagt før. Bliver man meget glad for en smag, kan man købe en eller flere flasker med hjem. Har man lyst til at få en god oplevelse i skønne omgivelser, så er en ginsmagning hos Trolden Destilleri en oplagt mulighed.

Perfekt Ginsmagning Hos Trolden Destilleri
Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning Trolden Destilleri

Destination ikonKolding – Trolden Destilleri
Tid ikon 2 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Trolden Destilleri

Destination ikon Kolding, Sønderjylland

Tid ikon 2 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding

Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Sådan Arrangeres En Ginsmagning Hos Trolden Destilleri

Hos Trolden Destilleri får man lov til at smage på gin, som man måske slet ikke har smagt før. Man vil blive efterladt med flere forskellige smagsindtryk, der vil blive både skarpe og bløde. Der er mange gode muligheder for at smage kombinationer, man ikke kender til. Til en ginsmagning bliver man også klogere på, hvordan man bedst kan lide at drikke sin gin. Der vil nemlig være mulighed for at drikke den både med og uden tonic. En ginsmagning varer to timer. Som en del af smagningen vil man også få en rundvisning i destilleriet. I løbet af de to timer vil man komme til at smage på 6 forskellige slags grin. Her vil man stifte bekendtskab med mange facetter fra ginnens verden. Man vil også komme til at smage 2 forskellige slags tonic. Man er selv med til at bestemme, hvornår man vil drikke med og uden tonic.

Under smagningen vil der også være snacks af finde på bordene. Dem kan man spise, som man har lyst til. Personalet er velvidende, og man vil føle sig godt tilpas, mens ginsmagningen står på. Der vil også løbende være den guidning, der er brug for. Det har ikke nogen betydning, om man er en ægte ginkender, eller om man har prøvet en ginsmagning før. Man kan sagtens møde op til en ginsmagning hos Trolden Destilleri uden at have nogen som helst forudgående kendskab. Man kan ikke undgå at blive klogere, mens man er på stedet, og mange vælger også at komme igen. Ginsmagningerne finder af sted om lørdagen, og man kan booke ved enten at ringe eller maile til stedet. Man kan naturligvis også gøre brug af et gavekort, hvis det er det, man ønsker. Der kan godt være rift om pladserne, så man bestille i god tid.

Læs ligeledes om: Ginsmagning ÅrhusGinsmagning KøbenhavnGinsmagning Kolding

Ginsmagning Trolden Destilleri

Hvad Er Trolden Destilleri?

Trolden Destilleri er, som nævnt i indledningen, en del af Trolden Bryghus. Trolden Bryghus består af af mikrobryggeri og et destilleri. Siden 2005 er der blevet produceret håndlavede øl på stedet. Det er håndværket, der er i centrum, og fokus er på, at det er almindelige, levende mennesker, der fremstiller det, der er på menukortet. Hos Trolden Bryghus bliver der værnet om nostalgien bag brygningen, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. I destilleriet produceres single malt whisky, og det sker efter samme princip som med fremstillingen af stedets unikke specialøl – det er kun det bedste, der er godt nok. Det tilstræbes, at der udelukkende bruges dansk bygmalt til whiskyen. Har man endnu ikke besøgt Trolden Bryghus i Kolding, så venter her en stor oplevelse. Det er også et sted, der har rigtig mange tilbagevendende kunder, som kommer igen og igen.

Man finder også forskellige former for events på stedet. Hvis man tjekker hjemmesiden ud, kan man få et indblik i, hvad der sker, og hvornår det er på programmet. Man kan eksempelvis deltage i Masterclass whiskysmagning, mens der også er en årlig Beer Festival. Man kan naturligvis også kigge forbi bryghuset på en helt almindelig dag og se, hvad det har at byde på. Der er nemlig altid gode drikkevarer at finde bag bardisken. Skulle man have lyst, kan man også selv holde en fest hos Trolden Bryghus. Her findes unikke rammer for den gode fest, hvor samværet kan være helt i top. Man kan både dufte friskbrygget øl og whisky, men også egetræ og andre spændende dufte. Man får endda en gratis rundvisning, mens man er på stedet. Der er i alt plads til 52 gæster på stedet, og stedet summer af god atmosfære.

Trolden Destilleri
Oplev Kolding Fra Den Bedste Side

Bor man i Kolding, eller har man planer om at besøge byen i nær fremtid, så kommer man ikke udenom, at det kan være oplagt at tage forbi Trolden Destilleri til en ginsmagning. Har man forinden lyst til at se, hvordan stemningen er på stedet, kan man kigge forbi på en helt almindelig dag. Når man skal til en ginsmagning, skal man igen lige huske, at det er vigtigt at sørge for at reservere plads. Hos Trolden Destilleri venter en skøn ginoplevelse, og man kan sagtens dele dem med dem, man kender. Man skal naturligvis være fyldt 18 år.

Trolden Destilleri Ginsmagning

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0