Ginsmagning Hos Trekantens Bartender - Nyd Deres Vidunderlige Gin

Har man lyst til en uforglemmelig oplevelse, så kan man tage til en ginsmagning hos Trekantens Bartender i Kolding. Hvad kan man forvente af en ginsmagning hos Trekantens Bartender? Man kan først og fremmest forvente at få mulighed for at smage helt fantastiske gins i skønne omgivelser. Dagen vil byde på forskellige smage, og har man kridtet smagsløgene, vil det være nemt at smage forskel på de forskellige gins. Her kan man nemlig smage gins i flere forskellige afskygninger, og tiderne er forbi, hvor gin udelukkende smagte af enten enebær eller gran. Smagsnoterne er nemlig udvidet, og det er de i høj grad også, når man kommer til en ginsmagning hos Trekantens Bartender. Det er mere populært end nogensinde før at drikke gin, og det er ikke uden årsag.

Uanset om man er vant til at drikke gin eller ej, så kan det være en fordel at kigge forbi Trekantens Bartender for at få en smagning. Her er alle over 18 år nemlig velkomne, og der er rig mulighed for, at man kan tage flere af sted sammen. På dette sted består en ginsmagning af både gin & tonic. Stedet har nemlig specialiseret sig i cocktails, og det betyder, at man derfor ikke vil drikke gin rent under en smagning. Det er derfor væsentligt at være opmærksom på, inden man booker en smagning her. Man kommer til at smage på flere forskellige slags gin & tonic, og det vil ikke være svært at smage forskel. Smagsnuancerne er nemlig vidt forskellige.

Eksotisk Ginsmagning Hos Trekantens Bartender
Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning Trekantens Bartender

Destination ikonKolding – Trekantens Bartender
Tid ikon 3 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding
Tjek ikon Smag 5 Forskellige Gin & Tonics
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Trekantens Bartender

Destination ikon Kolding, Sønderjylland

Tid ikon 3 Timers Skøn Ginsmagning i Kolding

Tjek ikon Smag 5 Forskellige Gin & Tonics

Priser Fra 400 DKK Pr. Person

Sådan Arrangeres En Ginsmagning Hos Trekantens Bartender

Hos Trekantens Bartender får man en spændende ginsmagning, hvor alle sanser har mulighed for at blive tilfredsstillet. En ginsmagning varer hele tre timer, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i både gin og den verden, der gemmer sig bag. Når man ankommer, bliver man budt på en velkomstdrink. På forhånd er det ikke til at vide, hvad denne består af, så der er kun endnu mere at glæde sig til, når man ankommer. Det er dog med sikkerhed en drink, som alle kan lide. I løbet af smagningen kommer man til at smage på hele 5 forskellige slags gin & tonics. Der vil også være passende tilbehør til, og det betyder, at man fra tid til anden kan fryde ganen med noget andet. Der vil også være god tid til at nyde den enkelte gin, og man skal på intet tidspunkt skynde sig videre. 

Hos Trekantens Bartender kan alle til en ginsmagning drikke deres gin i lige præcis det tempo, de ønsker. Undervejs vil der være gode og berigende fortællinger, som man kan sidde og lytte til, både mens man nyder gin, og når man venter på at få den næste. Fortællingerne kredser om både gin & tonic, og der vil med sikkerhed komme viden, som man endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Selv hvis man er vidende inden for denne verden. I løbet af ginsmagningen vil der også være underholdning med quizzer undervejs. Der vil her komme spændende og udfordrende spørgsmål fra ginnens verden, og det gælder bare om at spille med. Kan man svare på et eller flere spørgsmål, skal man blot slå til. Til ginsmagningen vil man også få både en let tapas og snacks til. Så kommer man heller ikke til at gå sulten derfra.

Læs ligeledes om: Ginsmagning ÅrhusGinsmagning KøbenhavnGinsmagning Kolding

Ginsmagning Trekantens Bartender

Hvad Er Trekantens Bartender?

Som nævnt i indledningen ligger Trekantens Bartender i Kolding. Der er her tale om et både velbesøgt og populært sted med mange besøgende. Her kan man få mulighed for at lære de hemmeligheder, der ligger bag de bedste cocktails. På stedet arbejder veluddannede bartender, og man møder derfor professionel betjening og vejledning, når man kommer her. Alle medarbejdere har mange års erfaring i denne branche, og det betyder også, at den gode oplevelse venter, når man kommer her. Fokus er på, at man som kunde får en god oplevelse og en god service, men også at man tager ny viden med sig derfra. Netop ny viden er også noget, man i høj grad tager med sig, når man går fra en veloverstået ginsmagning på stedet.

Uanset hvilke typer af cocktails, man er til, så finder man dem hos Trekantens Bartender. Her bydes nemlig på cocktails fra hele verden, og har man endnu ikke besøgt stedet, skal man se at få det gjort. Man finder her en dejlig stemning og bliver efterladt med et velsmagende indtryk, som man sent vil glemme. Det gælder bare om at tjekke menukortet ud og vælge lige præcis den drink, man ønsker at smage nærmere på. Uanset om man er til det syrlige, det søde, det stærke eller det friske, så finder man det her. Finder man ikke den cocktail på kortet, som man gerne vil have, så kan de med sikkerhed alligevel finde ud af at lave den. Hvis man selv skal holde fest, så har man også mulighed for at leje bartendere til festen gennem Trekantens Bartender. Man kan læse meget mere om dette på hjemmesiden.

Trekantens Bartender
Oplev Kolding Fra Den Gode Side

Uanset om man kommer fra Kolding eller ej, så er det oplagt at tage til en ginsmagning hos Trekantens Bartender. Her venter en god oplevelse, og det er spændende at få mulighed for at smage på det store udvalg af gin & tonics. Der er god tid til smagningen, og man får spændende fortællinger undervejs. Det er også fornøjeligt at quizze med. Man får også stillet sulten, og der er alt i alt mulighed for en rigtig god oplevelse.

Har man lyst til at blive og hænge ud i baren, så kan man efterfølgende give sig i kast med at smage alverdens andre cocktails. Udvalget er stort og rummeligt, og man vil med sikkerhed ikke gå skuffet derfra. Stedet er for alle.

Trekantens Bartender Ginsmagning

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0