Ginsmagning Hos Smagførst: Nyd Smuk Gin & Tonic Hos Smagførst

Det er populært at få en ginsmagning hos Smagførst. Stedet ligger i Jægergårdsgade i Århus, og det er nemt at komme hertil med offentlige transportmidler. Hvad kan man forvente af en ginsmagning hos Smagførst? Det vil vi komme ind på her i artiklen. En ginsmagning varer 1 time, og i løbet af denne tid kommer man til at smage på 6 forskellige slags gin. Mens man smager på gin, bliver der fortalt om ginnens historie. Man vil også få indblik i både fremstillingen og produktionen af gin samt de kendetegn, der er. Man får mulighed for at smage gik fra mange forskellige områder. Der er også nemt at smage forskel på de gins, der serveres, da de er fremstillet med forskellige former for ingredienser. Der er stor forskel på dem – og den er til at smage!

Hos Smagførst kan man tage til ginsmagning, uanset om man er øvet eller helt ny gindrikker. Der er nemlig plads til alle, og man kan være helt sikker på, at smagsløgene bliver udfordret – på den gode måde. I første omgang smager man en gin rent, hvorefter man tilføjer lidt god tonic i den efterfølgende smagning af den samme gin. Dette gøres, for at man får to forskellige oplevelser af den samme gin. Det er i sig selv en rigtig stor oplevelse, og så kan man nemt finde ud af, hvilken måde man foretrækker at nyde ginnen på. En ginsmagning foregår på hverdage fra 19 til 20 og på lørdage fra 17 til 18.

Smuk Ginsmagning Hos Smagførst
Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning Hos Smagførst

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 1 Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Ginsmagning
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning Hos Smagførst

Priser fra 299 DKK

Sådan Arrangeres En Ginsmagning Hos Smagførst?

Som man kan læse af ovenstående, så er der plads til at komme til ginsmagning både til hverdag og i weekenderne. Ønsker man at deltage i en smagning, skal man sørge for at bestille en smagning. Det kan man blandt andet gøre på hjemmesiden, og man kan også købe et gavekort, som man efterfølgende kan indløse. Der findes også åbne smagninger, som man kan deltage i, og datoerne for disse kan man desuden finde på hjemmesiden under ginsmagning. Her vil man også kunne se, om der stadig er ledige pladser til disse. De åbne ginsmagninger varer to timer og koster 299 kr. Her bliver der også serveres brød og vand til, og man vil blive guidet gennem ginnens fantastiske historie. Man bestemmer helt selv, om man her vil drikke ginnen ren eller med tonic til. 

Til en almindelig ginsmagning af en times varighed får man altid mulighed for at smage på den samme gin både med og uden tonic. Man kan desuden aldrig på forhånd vide, hvad det er for nogle gins, der serveres på dagen, og det kan svinge fra gang til gang. Derfor kan man sagtens vende tilbage igen og igen – og hver gang få en ny smagsoplevelse. Stedet har vundet indpas i rigtig mange danskeres hjerte, og man kan være helt sikker på, at en smagning her er i særklasse. Har man ikke prøvet stedet før, kan man godt glæde sig til det. Er man tilbagevendende, så ved man, hvad man allerede, hvor godt det er. I løbet af ginsmagningen kommer man også på en guidet tur krydret med spændende fortællinger med alverdens anekdoter fra ginnens verden. Efter hver eneste smagning får man mulighed for at rense smagsløgene med vand og brød.

Læs ligeledes om: Ginsmagning ÅrhusGinsmagning KøbenhavnGinsmagning Kolding

Ginsmagning Smagførst

Hvad er Smagførst?

Smagførst har eksisteret siden 2009 og har siden da formidlet viden om vin og spiritus. Dette til både private og virksomheder. Stedet har mange års erfaring med alverdens smagninger, og ginsmagninger er en af disse. På stedet finder man kompetente medarbejder med hver sit speciale, og man kan nemt mærke den interesse og engagement, de besidder. Den store viden og begejstring skinner igennem, og det gør naturligvis oplevelsen til en smagning endnu større. Smagførst har mange års erfaring med at afholde ginsmagninger. Derfor venter der her smagninger af høj kvalitet. Stemningen er let, snakken letforståelig og foregår med et glimt i øjet. Omgivelserne er behagelige, personalet kompetent, og Smagførst tilstræber sig hele tiden på at forny sig. Hos Smagførst er der plads til alle voksne mennesker over 18 år, og det er en stor oplevelse at få en ginsmagning her. Selv hvis man ikke har prøvet det før, er det en fantastisk verden at bevæge sig ind i.

Er man i Århus, eller i nærområdet, så må man ikke snyde sig selv for en god oplevelse her. Det gode er, at smagningerne kan finde sted både i hverdagene og weekenderne. Der er derfor rig mulighed for, at man kan finde tid til en ginsmagning. Der er naturligvis også god mulighed for at købe nogle af de lækre gins med hjem. Har man lyst til at få en ægte ekspertviden om de forskellige typer af gin, så kan man få den her. Når man er på stedet, kan man naturligvis også vælge at se nærmere på nogle af de andre former for spiritus, der sælges på stedet. Man kan også lade sig inspirere til at komme til flere andre smagninger. Med en placering lige i hjertet af Århus, er der ingen undskyldning for ikke at kigge forbi Smagførst. Døren står nemlig altid åben her.

Smagførst Århus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1