Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery - Nyd Deres Skønne Gin i Århus

Ginsmagning hos Njord Gin Distillery i Århus. Distelleriet ligger i sydhavnen, og allerede når man går ned ad granittrappen får man en god fornemmelse af, hvad man går ind til. Njord Distellery ligger i det gamle pumpehus, og man træder lige ind i hjertet på stedet, så snart man kommer ned af trapperne. Vælger man at få en ginsmagning her, så venter der en stor oplevelse. Når man ankommer, får man som det første en velkomstdrink. Forud for besøget får man ikke at vide, hvad denne velkomstdrink består indeholder, så man kan udelukkende glæde sig til at se det på dagen. Herefter venter en rundvisning hos Njord Distillery, og her vil man få et solidt indtryk af stedet.

Når rundvisningen er færdig, vil man få en grundig fortælling fra ginnens verden. Her venter spændende fortællinger, der kan begejstre selv det mest vidende menneske. Man vil også få den gode fortælling om Njord Distillery, og hvordan stedet er blevet til. Herefter venter selve ginsmagningen. Man vil få mulighed for at smage på 5 forskellige slags. Det er ikke nogen hemmelighed, at gins smager vidt forskelligt, og det er også tilfældet på dette sted. Smagene er forrygende og kan begejstre selv de mest kræsne smagsløg. Under smagningerne vil man altid finde kold tonic på bordene. Så kan selv vælge, om man vil drikke gin rent eller med tonic. Mens ginsmagningen står på, er der også snacks på bordet, og man kan desuden få vand at drikke.

Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery
Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning Njord Gin Distillery

Destination ikonÅrhus – Njord Gin Distillery
Tid ikon 1½ Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af 5 Formidable Njord Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery

Destination ikon Århus, Østjylland

Tid ikon 1½ Times Skøn Ginsmagning i Århus

Tjek ikon Smagning Af 5 Formidable Njord Gin

Priser Fra 399 DKK Pr. Person

Hvad Er Njord Gin Distillery?

Njord Gin Distillery er det første dedikerede gin-destilleri i Danmark. Destilleriet har fået flere priser og medaljer, og det er derfor godt på vej til at opnå det mål, der er på stedet. Nemlig at lave verdens bedste gin. Hos Njord Gin Distillery fremstilles der håndlavet gin. Det produceres i små mængder og opbevares i flasker med fine farver og navne. Destilleriet består af et hovedrum, og her er hele otte meter til loftet. Her finder man også Fr. Müller, der er en håndsmedet kobberdestillator. Den er super flot, betagende og skinner smukt midt i produktionslokalets centrum. I dette lokale er det nemt at mærke både den passion og kærlighed, der er til at fremstille den smagfulde gin. Nord Gin Distillery blev etableret i 2014, og siden da er det gået rigtig stærkt. Det er makkerparret Lars Toke Graugaard og Troels Præst Andersen, der står bag foretagendet.

Hos det første dedikerede danske gin-destilleri tror man på, at det er vigtigt med både forfinelse og fornyelse, når gin skal produceres. Der lægges også vægt på, at gin skal fremstilles med afsæt i den danske natur. Det betyder derfor, at råvarer som blandt andet gran, lyngblomst, havtorn og blåbær indgår i produktionen – ligesom mange andre smagsgivere også gør det. Hos Njord Gin Distillery tilbydes der blandt andet ginsmagninger, og det er nemt at melde sig til disse. Hvis man kommer i en gruppe af mere end seks personer, så skal man tage kontakt til stedet på forhånd. Er man ginelsker, og har man lyst til at opleve Århus fra sin bedste side, så er det oplagt at kigge forbi det populære sted i Sydhavnen. Her kan man med sikkerhed få smagt nogle af de bedst tænkelige gins, der er fremstillet under gode vilkår.

Njord Gin Distillery

Smag Den Håndlavede Kvalitets Gin

Har man hang til god kvalitets gin, så skal man tage til Njord Gin Distillery. Her er ginnen håndlavet, og det er til at fornemme, når man smager den gode kvalitet. Når man træder ind i destilleriet, er det lidt ligesom at træde ind i et spændende mysterium. Stemningen er god, der er højt til loftet, og der er plads til alle mennesker. Det er vikingeguden Njord, der har lagt navn til både stedet og til de gins, der fremstilles. Alle gins er fremstillet med en god portion tålmodighed, som er med til at sikre, at kvaliteten og smagen er helt særlig. Det gælder bare om at nyde det spændende mysterium, der her venter alle gæsterne. Stedet byder på mange forskellige slags gin, og de har hver især deres særpræg. Har man lyst til at vide mere om de former for gins, der fremstilles på stedet, kan man besøge hjemmesiden.

Makkerparret bag stedet startede deres egen rejse ind i ginnens verden for mange år siden. Siden da har de kun dykket dybere ned i det komplekse univers, som det egentlig er at fremstille gin. En gin er nemlig meget mere og andet, end det, de fleste går og tror. Der ligger et stort håndarbejde bag hver eneste flaske, og der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne i fremstillingsprocessen. Hver eneste gin har sin helt egen personlighed, og Njord Gin Distillery søger gennem dette at bidrage til mangfoldigheden. Uanset hvilken hang, man har til gin, kan man med sikkerhed finde en på stedet, som falder i den smag, man har. I fremstillingen anvendes både korn, drue, kartoffel og æble, og alle gins er perfekte til selv den mest kræsne gane. Missionen er desuden enkel – og den går på at udvikle håndlavet gin i høj kvalitet med en markant smag.

Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery
Det Perfekte Sted For Ginnørder

Makkerparret betragter sig selv som ægte ginnørder, og det er lige præcis også denne målgruppe, der er i højsædet for stedet – selvom der dog naturligvis er plads til alle. Engang var det udelukkende et privat projekt for dem at fremstille gin, men det stod snart helt klart, at det var noget, de måtte dele med den øvrige del af befolkningen. Dette må siges at være blevet en succes.

Har man endnu ikke oplevet Njord Gin Distillery, så er det blot at lægge et besøg forbi stedet, næste gang man er i byen.

Læs ligeledes om: Ginsmagning Århus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: