Ginsmagning Hos Highlanders Bar i Århus - Smag Den Dejligste Gin & Tonic

Gin er populært blandt den danske befolkning, og har man lyst til at prøve en suveræn ginsmagning, så kan det ske hos Highlanders Bar i Århus. Men hvad kan man forvente af en ginsmagning hos Highlanders Bar? Selvom gin gennem tiden har været udsat for kritik flere steder fra på grund af den særlige smag, så lader den sig ikke slå ud. Hos dette spændende sted i Århus har ginnen gjort sit indtog, og gæsterne er vilde med at komme til en smagning. Her har man rig mulighed for at smage, at gin helt bestemt er en vinder. Man bliver mødt i spændende omgivelser i Mindebrogade i hjertet af Århus. Her kommer mange ginelskere, og man får mulighed for at smage på flere forskellige slags gin.

Har man lyst til en anderledes opleves, så bør man aldrig takke nej til en ginsmagning. Dette uanset om man er helt vild med gin, eller om man er skeptiker. Hos Highlanders Bar findes en rolig stemning, og der er ingen høj musik. Man kan derfor nyde en god gin i fred og ro, og man får naturligvis den spændende indsigt i ginnens verden, der er krævet for, at en ginsmagning er helt i top. Professionelt og kompetent personale venter her, og man vil blive guidet gennem flere forskellige slags gin. Når ginsmagningen er færdig, kan man hænge ud i baren, og man kan naturligvis købe mere at drikke, såfremt man har lyst til det. Stedet er velbesøgt, og det er ikke uden årsag.

Ginsmagning Hos Highlanders Bar
Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning Highlanders Bar

Destination ikonÅrhus – Highlanders Bar
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning i Smukke Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Highlanders Bar

Destination ikon Århus, Østjylland

Tid ikon 1½ Times Ginsmagning i Smukke Århus

Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Hvordan Arrangeres Ginsmagningen?

Hos Highlanders Bar var en ginsmagning i 1,5-2 timer. Man har derfor god tid til at smage på herlighederne, og der hersker både ro og orden imens. På den måde kan man også rigtigt nyde den unikke smag, som den enkelte gin besidder. Under smagningen vil man komme til at smage helt op til 4-6 slags gin, som har hver sin smag og karakter. Der er derfor god mulighed for at blive beriget rent smagsmæssigt, og man kan sagtens lade sig inspirere til at finde en favorit. Man vil derudover få mulighed for at smage 3-4 forskellige slags tonic. Det betyder, at man både vil komme til at drikke gin rent og med tonic. På den måde kan man se, hvad man bedst kan lide, og man får også en god variation i smagen. Mens man nyder de gode gins, vil der livligt blive fortalt om ginnens historie. 

Man vil her få indsigt i både særpræg og oprindelse, og det gælder om at spidse ørerne, da der med sikkerhed vil komme viden, man endnu ikke kender. Under fortællingen kan der også komme nogle fun facts på bordet, og det vil alt i alt være en ganske underholdende måde at komme til at vide mere om gin på. Når smagningen er færdig, og man har nydt de forskellige slags gin, kan man sagtens blive hængende på stedet. Her findes nemlig en velbesøgt bar, og det er nemt at gå på udkig i de gode sager, der er. Stedet har nemlig også meget andet end blot gin at byde på. Baren byder på både whisky, rom og øl, og man naturligvis også vælge at smage videre på nogle af de gode gins. Mens man sidder og nyder de gode drikkevarer, kan man også tage del i barens gode stemning.

Læs ligeledes om: Ginsmagning ÅrhusGinsmagning KøbenhavnGinsmagning Kolding

Ginsmagning Hos Highlanders Bar

Hvad er Highlanders Bar?

Highlanders Bar er centralt placeret i Århus, og det er nemt at komme hertil med offentlige transportmidler. På stedet summer en behagelig, hyggelig og afslappende stemning. Der er altid mulighed for at kigge forbi, hvis man har lyst til det. Vil man gerne deltage i en ginsmagning, skal man naturligvis reservere tid til det. Kigger man forbi for at hænge ud i baren, så kan man nemt læne sig tilbage og nyde lige præcis den drink, man gerne vil have. Baren har nemlig et stort udvalg af drikkevarer. Foruden gin findes i baren mere end 200 forskellige slags whisky. Man kan også finde mere end 100 forskellige slags rom i god kvalitet og med vidt forskellige smage. Er man til øl, findes der også her et stort udvalg. På hylderne gemmer sig nemlig mere end 100 forskellige slags.

Selvom stedet har et kæmpestort udvalg af drikkevarer, så hersker der en stemning, som man kender fra de engelske pub. Det er lige præcis denne stemning, som ejerne ønskede med stedet. Har man lyst til at prøve et både hyggeligt og anderledes sted, så kan det anbefales at kigge forbi. Stemningen er altid god, og man kan både kigge forbi alene, med venner, familiemedlemmer eller kollegaer. Baren holder åben fra tirsdag til søndag, og om mandagen er der lukket. Har man lyst til at vide mere om stedet, kan man kigge forbi highlandersbar.dk.

Ginsmagning Highlanders Bar

Oplev Den Gode Stemning Hos Highlanders Bar

Uanset om man selv bor i Århus eller ej, så er Highlanders Bar et besøg værd. Foruden de 100 forskellige øl, har stedet også 22 haner, så man kan også være helt sikker på at få en rigtig god øl-oplevelse. Baren har mere end 5 år på bagen, og her kan man altid få noget godt at drikke.

Highlanders Bar Århus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0