Ginsmagning Hos Copenhagen Distillery - Nyd Deres Dejlige Gin

Er man vild med gin, så er det oplagt at få en god og velsmagende ginsmagning hos Copenhagen Distillery. Men hvad kan man forvente af en ginsmagning hos Copenhagen Distillery? Her venter først og fremmest en udsøgt oplevelse for alle ginelskere. Dygtige fagfolk står klar til at give en rigtig god oplevelse, og uanset om man har prøvet det før eller ej, kan man ikke blive andet end begejstret. En smagning foregår i gode omgivelser, og man vil få mulighed for at smage på flere forskellige slags gin. Personalet er velinformeret og kompetente, og man får en god og relevant indsigt fra ginnens verden. Uanset om man er helt ny inden for gin, eller om man er en gammel kender, så kan en ginsmagning hos dette destilleri være yderst tilfredsstillende.

Destilleriet ligger på Refshaleøen, og det er super nemt at booke tid til en ginsmagning. Har man lyst til at få en større fornemmelse af, hvad det er for et sted, så kan man tage et kig forbi deres hjemmeside. Skulle man have spørgsmål forud for en ginsmagning, så kan man også altid rette henvendelse ved at sende en mail eller ringe til dem. Man kan naturligvis også møde op på stedet. Hos Copenhagen Distillery bliver der både eksperimenteret med smag, form og farve, men også med selve designet på den enkelte gin. Her mener man nemlig ikke, at det kun er ganen, der skal underholdes. Det er også med til at gøre oplevelsen endnu større for de smagende.

Skøn Ginsmagning Hos Copenhagen Distillery
Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning Copenhagen Distillery

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning & Rundvisning
Tjek ikon Smag 7 Forskellige Produkter i Kbh
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 350,- Pr. Person

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav Din Helt Egen Gin

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 2 Timer Med Fokus På Gin i København
Tjek ikon Udvælg Urter & Krydderier Til Din Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Copenhagen Distillery

Destination ikon København, Sjælland

Tid ikon 1½ Times Ginsmagning & Rundvisning

Tjek ikon Smag 7 Forskellige Produkter i København

Priser Fra 350 DKK Pr. Person

Lav Din Egen Gin Hos Copenhagen Distillery

Destination ikon København, Sjælland

Tid ikon 2 Timer Med Fokus På Gin i København

Tjek ikon Udvælg Urter & Krydderier Til Din Gin

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

Sådan Arrangeres En Ginsmagning Hos Copenhagen Distillery

Hos Copenhagen Distillery er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Her venter ikke bare en rig oplevelse til ganen, men også til både hænderne, ørerne, øjnene og næsten. Det er nemlig alle sanser, der bliver sat i gang, når man kommer til en ginsmagning på dette sted. En smagning varer 1,5 time, og i løbet af dette tidsrum kommer man både til at smage på mange forskellige gins samt får en rundvisning på destilleriet. Lige når man ankommer, vil man desuden få en velkomstdrink. Det er ikke på forhånd til at sige, hvad der er i denne, så man må vente og se og lade sig overraske på dagen. Man kommer i alt til at smage 7 forskellige slags gin, og det er trods alt en hel del. Disse gins har vidt forskellige smage, og man skal naturligvis gøre smagsløgene klar til den helt store oplevelse.

Det betyder ikke noget, om man er ginkender eller ej. Oplevelsen er for alle voksne mennesker, der har hang til god smag, og som kunne tænke sig at prøve noget nyt. Man bliver mødt i behagelige omgivelser, og der er både tid og plads til fordybelse i ginnens verden. På stedet findes et stort og interessant langbord, som man kan sidde ved. Det er fremstillet af loftspærer fra det tidligere destilleri i Kastrup. Den dag i dag ligger Copenhagen Distillery ligger på Refshaleøen  i en fabrikshal. Denne fabriksbygning er rå, og det giver en god stemning under ginsmagningen. Ambitionen er, at man her får nye og anderledes oplevelser, som man ikke finder ret mange andre steder. Det er nemt at blive meget begejstret for stedet, der også er meget andet at byde på. Efter endt ginsmagning kan man kigge sig omkring.

Læs ligeledes om: Ginsmagning ÅrhusGinsmagning KøbenhavnGinsmagning Kolding

Ginsmagning Copenhagen Distillery

Hvad Er Copenhagen Distillery?

Det fascinerende sted i den rå fabrikshal har masser at byde på. Her arbejdes der nemlig hele tiden på at udvikle nye og unikke smage i alle afskygninger. Der er også fokus på at designe nye flasker, som skal være med til at gøre oplevelsen endnu bedre. På stedet finder man ikke bare gin, men også whisky, likør og snaps. Destilleriet har fokus på helhedsoplevelsen, og det er denne, der er i højsædet, hver gang der langes en flaske eller et glas over disken. Har man lyst til at opleve et sted, der giver en rigtig god samlet oplevelse, så skal man med sikkerhed kigge forbi her. Er man en større gruppe, der ønsker at komme til ginsmagning på stedet, så skal man sørge for at kontakte dem direkte. Man skal naturligvis være fyldt 18 år for at komme til en smagning.

Copenhagen Distillery er prisbelønnet, og det er nemt at mærke, at stedet har rigtig meget at byde på. Det ligger tæt på Christiania, og man finder her et destilleri, der er ganske eksperimenteren. Bag sted står en gruppe destillerinørder, der har specialiseret sig i at lave både unik og håndlavet spiritus. Der er også stor grad af fokus på innovation. Produktionen spænder bredt, og man finder både gin, snaps, whisky og likør. Stedet blev etableret i 2014, og det fik meget hurtigt succes. Dette naturligvis blandt andet på baggrund af den innovative måde at producere og drive forretning på, men også på grund af den grad af nytænkning, der findes på stedet. Hos Copenhagen Distillery er der også fokus på, at de botaniske ingredienser skal være i balance.

Copenhagen Distillery
Oplev Det Skønne Destilleri i København

Uanset om man bor i København eller ej, så er det oplagt at tage til en ginsmagning hos Copenhagen Distillery på Refshaleøen. Her får man kvalitet for alle pengene, og man får samtidig også en anderledes oplevelse. Man kan købe et gavekort til smagningen, og det er efterfølgende meget nemt at booke tid. Derefter kan man kun glæde sig til at komme af sted, og man kan naturligvis tage alle dem med, man kender.

Når man er færdig med en veloverstået ginsmagning, kan man med fordel gå en tur i området. Her er nemlig meget at se på. Der er naturligvis også mulighed for, at man efterfølgende kan finde et godt sted at spise. Når man har fået en god oplevelse hos Copenhagen Distillery, så gælder det om at slutte dagen af på bedst mulige vis. Det er nemlig altid prikken over i’et. Inden man forlader stedet, skal man naturligvis sørge for, at man har fået det hele med. Man kan også altid vende tilbage til destilleriet en anden god gang, når man er på disse kanter.

Copenhagen Distillery Ginsmagning

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1