Ginsmagning Århus - Nyd Den Skønneste Gin i Smilets By

Ginsmagning Århus: Elsker man gin ud over alle grænser, så skal man naturligvis til en ginsmagning. I Århus er der flere forskellige oplagte muligheder, og har man interesse i dette, så er det godt at læse med her. Hvad kan man forvente af en ginsmagning i Århus? Man kan for det første forvente at komme til at smage på udsøgte former for gin. Man vil også få en god mulighed for at komme til at lære meget mere om, hvad gin egentlig er for en størrelse. Man vil desuden kunne få indsigt i, hvordan gin er fremstillet, og man kan dele oplevelsen sammen med andre. Når man smager de forskellige smage, kan man også få en stor læring ud af det. Det er nemlig ikke uden grund, at det er blevet så populært at tage til en ginsmagning. 

Der findes et stort udvalg af gin med forskellige smage og årgange, og nogle af disse kan man være heldig at få lov til at smage på i Århus. Man får en spændende og skræddersyet oplevelse, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Som en del af oplevelsen vil man blive underholdt med spændende fortællinger, og det at smage på de forskellige gins er naturligvis også en stor del af det. Det er væsentligt at vide, at gin ikke bare er gin, og er det ikke noget, man endnu har fundet ud af, så vil det stå klart i løbet af en ginsmagning i Århus. Der findes nemlig flere forskellige slags typer og stile.

Top 3 Bedste Ginsmagninger i Århus
Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning Njord Gin Distillery

Destination ikonÅrhus – Njord Gin Distillery
Tid ikon 1½ Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af 5 Formidable Njord Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning Highlanders Bar

Destination ikonÅrhus – Highlanders Bar
Tid ikon 1½ Times Ginsmagning i Smukke Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 199,- Pr. Person

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning Smagførst

Destination ikonÅrhus – Smagførst
Tid ikon 1 Times Skøn Ginsmagning i Århus
Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Ginsmagning Hos Njord Gin Distillery

Destination ikon Århus, Østjylland

Tid ikon 1½ Times Skøn Ginsmagning i Århus

Tjek ikon Smagning Af 5 Formidable Njord Gin

Priser Fra 399 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Highlanders Bar

Destination ikon Århus, Østjylland

Tid ikon 1½ Times Ginsmagning i Smukke Århus

Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin

Priser Fra 199 DKK Pr. Person

Ginsmagning Hos Smagførst

Destination ikon Århus, Østjylland

Tid ikon 1 Times Skøn Ginsmagning i Århus

Tjek ikon Smagning Af Mindst 6 Forskellige Gin

Priser Fra 299 DKK Pr. Person

Nyd En Ginsmagning i Hyggelige Århus

Århus er en af de hyggeligste byer i Danmark. Byen er spækket med muligheder, og det er nemt at komme rundt til alle de ting, man godt kunne tænke sig at opleve. Når man er på disse kanter, bør man ikke gå glip af en god ginsmagning hos Smagførst eller et andet eksotisk sted. Det særlige ved at tage til en smagning i Århus er, at der er mange professionelle steder at vælge imellem. De har alle noget særligt at byde ind med.

Det, der gør Århus til en skøn by, er også, at man efter ginsmagningen kan tage en tur på restaurant og få en dejlig middag. Der findes ikke nogen bedre måde at slutte dagen af på, og så kan man få en god snak om de dejlige gins, man har smagt i løbet af dagen. Århus er desuden et oplagt sted at få nogle dejligt gåture i naturen, hvis det er noget, man er til.

Læs ligeledes om: Ginsmagning København

Ginsmagning Århus

Ginsmagning i Ridehuset Århus

Har man lyst til at opleve en af de helt store ginsmagninger, så kan man tage til ginsmagning Århus Ridehuset. Man kan her opleve Gin – Tonic – Festival, der finder sted i november. Her venter to dage med fuld fart over feltet, og hvor man kan smage de bedste gins fra hele verden. Vil man være sikker på at komme med, så gælder det om at sætte kryds i kalenderen allerede nu – og købe billetten. Til denne festival venter en verden af smagsoplevelser. Alle ginentusiaster fra hele landet er selvskrevne til denne store begivenhed, der for alvor kan tilfredsstille smagsløgene. Når først man har købt en billet, er det ganske gratis at smage på alle de herligheder, der er til stede. Man finder et stort udvalg af gin & tonic-produkter, og ved indgangen får man sit eget personlige glas. Derefter kan man blot gå rundt og smage sig frem til sine favoritter.

Når man besøger de mange stande, og smager på herlighederne, så er det nemt at finde ud af, hvad man bedst kan lide. Finder man frem til en gin, der sidder lige i skabet, så kan man naturligvis købe en eller flere flasker med hjem. Så kan man nemlig også i fremtiden nyde den gode gin hjemme. Det gode er, at man naturligvis får et godt festival-tilbud, så flaskerne er billigere end de fleste andre steder. Har man lyst til det, kan man også købe en VIP-billet til arrangementet. Foruden et glas der giver adgang til gratis smagsprøver, får man med en VIP-billet gratis cocktails i den såkaldte VIP Cocktailbar. Her står professionelle bartendere fra St. Pauls Apothek, Herr Bartels og Gedulgt klar til at skænke herlighederne. En ginsmagning i Ridehuset i Århus er for alle voksne mennesker, der har hang til en god gin.

Læs ligeledes om: Ginsmagning Highlanders Bar.

Ginsmagning Aarhus
Verdens Største Ginsmagning i Århus

De fleste ginelskere har formentligt hørt om verdens største ginsmagning Århus. Dette event fandt sted på Savværket i oktober 2018. Det var også på denne dag, at Århus havde mulighed for at slå verdensrekorden, for det var netop det, arrangørerne gik efter. Allerede pr. 1. oktober var der 591 tilmeldte til ginsmagningen, og det slog den hidtidige verdensrekord, der lå på knap 250 deltagere. Smagningen fandt sted i et samarbejde mellem Bar Plata og CANblau Tapasbar. Til denne lejlighed var der i alt 11 importører og mere end 100 forskellige slags gin på programmet. Der blev også lavet både sjusser og cocktails i alle afskygninger, og der var noget at smage på for enhver smag. Hvis man selv deltog her, husker man nok, hvor stor en oplevelse, det var. Man kan kun håbe på, at noget tilsvarende igen vender tilbage.

Den særlige stemning med så mange ginelskere samlet på ét sted er en oplevelse, der er gået over i historien. Rygterne om den gode stemning i Århus spredte sig også til resten af verden. Den store ginsmagning var ikke udelukkende for erfarne ginentusiaster. Der mødte også masser af mennesker op, der var helt nye inden for gamet. Hvis sulten meldte sig, havde deltagerne mulighed for at få en god bid mad. Det var på mange måder en dag, der gik op i en højere enhed, og hvis man ønsker at opleve noget lignende, så skal man naturligvis holde øje med, hvornår der igen kommer noget tilsvarende. Det bedste, man kan gøre her og nu, er at tage til en helt almindelig ginsmagning i Århus, og man kan sagtens købe et gavekort til formålet. Man kan også vælge at tage af sted samme med alle dem, man kender.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0