Sikre Dette Års Gode Julestemning Med En Gin Julekalender

Gin julekalender er en af de der gaver, som de fleste af os mangler i vores liv, men uden at vi egentlig er klar over det. For enhver, der har prøvet at have en gin og tonic julekalender, er det lige så utænkeligt ikke at have en julekalender med gin, som det er utænkeligt ikke at spise and juleaften. Der er altså masser af ide i at forkæle sig selv eller en man holder af med en gin julekalender, der kan være med til at forsøde den i forvejen søde juletid. 

Tænk engang, der har været en tid, hvor der ikke fandtes en julekalender fyldt til randen med gin. Det har i høj grad været en mørk tid og heldigvis for alle ginelskere, så var der flere firmaer, der begyndte at fremstille disse herlige julekalendere. Dette gav en rig mulighed for at nyde en lækker gin hver dag op til jul og så er det desuden en fantastisk måde at få udvidet sin gin horisont på. 

Det kommer nok ikke bag på noget, at en gin tonic julekalender var et enormt hit og siden da er der blot kommet flere og flere på markedet. Så for enhver der elsker gin, er der rig mulighed for at forkæle sig selv og dem man holder af med kongen over alle julekalendere. Der er som sagt et stort udvalg, så man skal blot vælge den, der lyder mest fristende og som lever op til de krav man stiller til den. Så hvis du leder efter en perfekt gave til en som fylder meget i dit liv og hvis du ikke er fan af kedelige chokoladekalendere, så er en gin julekalender virkelig en ting, der sidder lige i skabet.

Hyggelige Gin Julekalendere

1. Gin Julekalender

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en helt særlig julekalender til en, der holder af god gin? Så er denne gin julekalender en oplagt gaveidé. Bag hver låge finder du 24 forskellige spændende ginvarianter, der med garanti vil få smagsløgene til at synge. Måske finder man endda en ny favorit.

2. Gin Adventskalender

Priser fra: 350 kr.
Denne herlige gin adventskalender er en skøn adventsgave til voksne. Glæd din partner, far eller gode ven med masser af god gin i december måned. Bag de fire låger gemmer der sig en lækker gin og en dertilhørende tonic, der med garanti vil gøre december måned lidt varmere. 

Nyd Herlig Gin Hver Dag Frem Til Juleaften

Det lyder måske lidt voldsomt at drikke gin hver dag, men det er jo ikke fordi man skal drikke sig beruset. Men der er absolut ikke noget i vejen med at nyde en dejlig gin og tonic efter en lang dag på arbejdet. Det er faktisk en vane som flere og flere danskere har taget til sig og det er da en herlig afslutning på dagen. Så derfor er det også oplagt at prøve en julekalender gin og tonic, hvor du hver dag kan prøve en ny og spændende gin. For som enhver kender ved, så er gin ikke bare gin. 

En gin julekalender er altså en del af en mission, der skal få danskernes øjne op for den gode gin og lade os nyde den særprægede drik så meget som muligt. Det er ikke uden grund, at det er blevet så populært verden over. Men en gin julekalender får du altså unikke gin oplevelser direkte ind i dit hjem, i stedet for nødvendigvis at skulle tage til en ginsmagning. Det betyder dog ikke, at man skal snyde sig selv for at tage til ginsmagning, da dette altid er en spændende oplevelse.

gin julekalender

Gin Og Tonic Julekalender

Du har I din søgen efter en gin julekalender bemærket at der ligeledes findes en såkaldt gin og tonic julekalender. Hvilket åbentlyst er helt genialt! Disse gin og tonic julekalendere er naturligvis en anelse dyrere da de ligeledes indholdet tonic, men pengene er bestemt givet rigtig godt ud, da oplevelsen bare er en helt anden når der følger en række dejlige tonic’s med til ens gin julekalender. 

Så hvis du har tænkt dig at skifte den klassiske chokolade julekalender ud, så overvej om ikke det i år skulle være med en elegant gin og tonic julekalender. Dette vil vi i hvertfald anbefale, for det er super hyggeligt at åbne ens gin og tonic julekalender og nyde et dejligt glas helt frem til juleaften.

gin og tonic julekalender

Gin Julekalender Tilbud

Hvis du har besluttet dig for at købe en gin julekalender, til en du holder utroligt meget af, vil det naturligvis være dejligt at spare lidt penge ved at købe gin julekalenderen på tilbud. Dette er som regel ikke lige til at finde, særligt ikke op til jul, hvor butikker og webshops ønsker at sælge deres gin julekalendere til højest mulig pris. Du kan dog til tider være heldig at købe en gin julekalender på tilbud hvis du er ude i ekstra god tid eller hvis du så at sige er sent ude og først køber din gin julekalender efter jul vil du helt sikkert kunne finde dem på tilbud alverdens steder på nettet samt i fysiske butikker. Dette sikre dig naturligvis ikke en billig gin julekalender i år, men så har du til gengæld en gin julekalender liggende til næste år og skal ikke tænke på at finde en julekalender til den tid.

Gin Julekalender Tilbud

Et Godt Alternativ Til Andre Julekalendere

Når det kommer til julekalendere, så er der vist ingen tvivl om, at det er chokolade og andre usunde sager, der er dominerende på markedet. Det kan såmænd også være lækkert med et stykke god chokolade, men ofte er de rettet mod børn og kvaliteten er tvivlsom. Derfor vil vi som voksne mennesker gerne have en julekalender, der lever mere op til vores smag og som ikke bare er fyldt med chokolade. Det er her den geniale julekalender med gin kommer ind fra højre.

Det er et fantastisk alternativ til mange af de andre julekalendere på markedet og den taler helt specifikt til voksne mennesker, der i forvejen holder af god gin. Dermed skal kvaliteten være i top, hvilket heldigvis er en selvfølge ved langt de fleste gin julekalendere. Så hvis du ikke gider mere chokolade eller lignende, så er en gin tonic julekalender svaret på dine bønner. Der er noget at vælge imellem uanset om man ønsker en ny gin hver dag eller om man blot vil have en til adventssøndag. Så vælg den variant der passer dig og nyd den dejlige gin.

Gin Tonic Julekalender

En Genvej Til God Julestemning

En julekalender med gin er resultatet af flere måneders omtanke og forberedelse, hvor producenterne slider i det for, at vælge lige netop den gin, der fortjener at blive en del af årets julekalender. Det er en proces, der tager lang tid og som virkelig sætter folkene på prøve, men det efterfølgende resultat er til gengæld også noget ud over det sædvanlige. I kalenderen får du intet mindre en 24 små flasker gin, der hver især indeholder resultatet af en omhyggelig destillationsproces. 

Du kan altså være helt sikker på, at du får en kalender, der indeholder det absolut bedste på markedet når det kommer til god gin. Med andre ord kommer du med på en rejse ud i verden, hvor du vil stifte bekendtskab med gin fra hele verden og i alverdens forskellige varianter. Hver eneste af dem er resultatet af dygtigt håndværk og det er noget, der kan få gang i den gode julestemning.

julekalender gin

Find Den Bedste Ginkalender

Som sagt findes der en del forskellige julekalendere med gin på markedet, så det er op til dig selv at finde den, der passer bedst til dine behov. Du kan dog være sikker på, at du får en dejlig oplevelse uanset hvad du vælger. Så vær ikke bange for at slå til, hvis du finder et godt gin julekalender tilbud. Det gør blot fornøjelsen endnu større.

julekalender med gin

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: