Søde & Hyggelige Gaver Til Søskende Som Alle Vil Synes Godt Om

Gaver til søskende er blandt de gaver, der er allersjovest at give, for der er frit valg på alle hylder og mans kan med fordel vælge sjove gaver. Ens bror eller søster er i barndommen ens nærmeste venner og allierede, lige som de er vores største fjender og rivaler. Forholdet mellem søskende er helt specielt og unikt, for ingen andre kan man hade og elske på samme tid, som man gør med ens søskende. Man kan være i totterne på hinanden det ene øjeblik og det næste stå sammen mod en endnu større trussel (Typiske utilfredse forældre). 

Vi synes det er vigtigt at man fejrer det gode forhold mellem søskende og dette kan man f.eks. gøre ved at give gode gaver til søskende. Ens bror eller søster vil blive meget glad hvis man kommer med en betænksom gave, der symboliserer hvor meget i betyder for hinanden. Ligesom man selv vil blive det, når de kommer med en uventet gave.

Det er også vigtigt, at man giver gode gaver til ens søskendes fødselsdage og jul, for så er der naturligvis en god mulighed for at de gør det samme. Lidt udspekuleret har man da lov til at være, når det kommer til ens nærmeste familie. Men hvad giver man så sine søskende? Jo det skal vi se nærmere på herunder.

Søde & Hyggelige Gaver Til Søskende

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Kongespil

Sikker Favorit

Boldtræner

1. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
Leder du efter en sjov gave til søskende, der holder af fede boldspil? Så bør du glæde din bror eller søster med SpikeBall i gave. Her handler det om at sende bolden frem og tilbage via et net, så der er garanti for sved på panden og mange gode grin.

2. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Glæd din bror eller søster med dette sjove bat spil. Det er skønt at have med på ferien, hvor I kan spille sammen på stranden eller i parken. Det er også fedt at spille hjemme i haven, når vejret er godt. Det er en skøn gave til søskende, som lægger op til mange timers sjov.

3. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Er din bror den næste Messi, eller er din søster måske den næste Pernille Harder? Uanset hvad er dette fodboldmål en skøn gave til søskende, der skal kunne spille fodbold i haven sammen med vennerne eller sine søskende. Målet kan også bruges til hockey, så der er rig mulighed for mange forskellige lege.

4. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Denne fodbold er en herlig gave til boldglade børn i alle aldre. Med bolden kan man øve sig på sine tacklinger, eller man kan blot kaste den frem og tilbage. Bolden er oplagt at tage med på ferier og strandture, da den er let og vandtæt. En herlig gave til søskende.

5. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Glæd den fremtidige Harry Potter eller Hermione Granger med dette magiske tryllesæt. Sættet indeholder hele 150 magiske tricks, så der er rig mulighed for at imponere sine søskende, venner eller familie med fantastiske illusioner. Det er en herlig gave til søskende med garanti for mange timers sjov.

6. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Selvom stylter ikke er en ny opfindelse, så er de stadig enormt populære for børn og barnlige sjæle. Det er både underholdende og udfordrende at øve sig i at holde balancen, mens man er hævet over jorden på et par fede stylter. Det er en skøn gave til søskende.

7. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Har din bror eller søster krudt i rumpetten? Så vil han eller hun helt sikkert elske at få et sjovt spil stangtennis i søskende gave. Spillet kan spilles alene eller sammen med sine søskende, så man både kan øve sine slag og have det sjovt på samme tid. Der er lagt op til mange sjove timer i haven.

8. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Det kan være svært at finde en sjov gave til søskende, der ikke ønsker sig noget. Men hvis din bror eller søster holder af sjove brætspil, så bør du glæde ham eller hende med det klassiske backgammon. Reglerne er simple, og alle kan være med. Det er en herlig søskende gave, som med garanti vil falde i god jord.

9. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Det er altid fedt at kunne blære sig med seje tricks på skatebanen. Med dette fede trick løbehjul kan man hurtigt lære at hoppe rundt på ramperne, så alle vennerne bliver imponerede. Det er en enormt sjov gave til søskende, der fortjener at få en helt særlig gave.

10. Hockey Sæt

Priser fra: 119 kr.
Hockey er et sjovt spil, som de fleste kun spiller i idrætstimerne i skolen. Derfor er dette hockey sæt en skøn gave til søskende, der skal kunne spille hockey i haven sammen med vennerne. Der er garanti for at få brændt en masse krudt af, mens man har det sjovt.

11. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Et sjovt kongespil kan kun gøre enhver sommerdag endnu skønnere. Reglerne er enkle, så hele familien kan være med. Det handler blot om at vælte modstanderens knægte, inden de vælter ens egne. Men pas på ikke at ramme kongen før til sidst! Det er en enormt sjov gave til søskende.

12. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Glæd lillebror eller lillesøster med denne skønne værktøjsbænk. Den fine bænk passer perfekt ind på børneværelset, og den fremtidige håndværker vil elske at kunne skrue og save løs med værktøjet fra bænken. Det er en herlig gave til søskende, der elsker at lege rollelege som far, mor og børn.

13. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Går din bror eller søster til fodbold, tennis eller et andet boldspil? Så er denne sjove boldtræner en herlig gaveidé til søskende. Det elastiske net sender bolden tilbage, så man nemt kan træne sine seje boldtricks og sparketeknik. Boldtræneren kan både bruges alene og sammen med vennerne.

14. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Det kan være et mareridt at finde en gave til søskende, som ikke ønsker sig noget som helst. Men hvis din bror eller søster kan lide at spille sjove spil med familien, så er stigegolf en herlig gaveidé til hende eller ham. Det handler om at kaste boldene, så de hænger fast i stigerne.

15. Kroket

Priser fra: 229 kr.
Kroket er en af de helt store klassikere, når det kommer til sjove havespil. Her kan hele familien være med, så der er lagt op til mange hyggelige timer sammen på varme sommerdage. Det er en skøn gaveidé til søskende, som ønsker sig et sjovt spil i fødselsdagsgave.

16. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Leder du efter den perfekte søskende gave til lillebror eller lillesøster, som har krudt i rumpetten? Så er dette Mini Micro Deluxe løbehjul en sjov gaveidé. Det er lavet i lette materialer og har tre hjul, så det er nemt for barnet at holde balancen og tage ud i det blå.

17. River Stones

Priser fra: 399 kr.
En anden skøn søskende gave til lillesøster eller lillebror er disse sjove River Stones. De kan bruges til en lang række forskellige sjove lege, hvor man kan hoppe rundt mellem de farverige sten eller måske bygge en hel forhindringsbane sammen med andre redskaber. Kun fantasien sætter grænser.

18. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Dette bat sæt er uundværligt, når der skal spilles rundbold eller softball. Det er en skøn gave til søskende, som holder af sjove boldspil sammen med vennerne eller familien. Bat sættet kan også tages med på ferier eller ture i parken, så man aldrig kommer til at kede sig.

19. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Er du på jagt efter en skøn gave til lillesøster eller måske gave til lillebror? Så er denne sjove løbecykel en herlig gaveidé. Det er en fin cykel til de allermindste, som endnu ikke kan cykle på en tohjulet cykel. Gåcyklen træner balancen og koordinationen, mens man har det sjovt. 

20. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Petanque er et herligt spil for både store og små. Dette petanque spil er pyntet med flotte motiver, som din bror eller søster med garanti vil elske. Spillet er vandtæt, så det kan både spilles på stranden, i haven og på ferier. Det er en sjov og anderledes gave til søskende, som vil skabe mange sjove stunder.

Gode Gaver Til Søskende

Hvis du er på jagt efter gode gaver til søskende, er der lige et par ting eller tre som du bør tage højde for! For uanset om du leder efter en gave til dine søskende eller du som forældre er ved at finde en fælles gave til søskende, er det vigtig at gaven passe til alle i flokken og at den ikke i højere grad er rettet mod en enkelt person. For måske særligt når man er barn er det lidt træls at få en fælles søskende gave som enlig passer mest til ens bror eller søster. Så sikre dig at gaven du finder lever op til dette punkt! 

En anden ting der skal være i orden er at gode gaver til søskende gerne skulle forstærke båndet mellem børnene! Så overvej måske om ikke denne gave til søskende skulle være en sjov oplevelse som de sammen kan hygge sig med! Dette kunne eksempelvis være en tur i biografen med cola og popcorn eller en hyggelig tur til stranden om sommeren med en picnic kurv fyldt med dejlige sager. Herfra er det bare fri fantasi da der findes utrolig mange gode oplevelser som søskende kan nyde sammen.

Gaver Til Søskende

Fælles Gaver Til Søskende

Har i tradition for at give gode fælles gaver til søskende i jeres familie? Eller er du netop kommet på ideen og synes fortsat godt om den? Uanset hvad er det at give fælles gaver til søskende en helt vild god ide, for hvorfor ikke styrke båndet yderligere mellem familiens søskende når nu der så ofte er en mulighed for at gøre det? Tænk blot på juleaften eller fødselsdage, hvorfor ikke give en fælles gave til søskende ved disse to alt overskyggende anledninger? Det vil da være helt oplagt!

Men hvad kan man så enlig give i fælles gave til søskende er straks det næste spørgsmål som trænger sig på! Særligt hvis der er tale om drenge og piger samt en større aldersforskel. For dette gør naturligvis det hele en anelse svære, det ville klart være lettest at finde fællesgaver til søskende af samme køn samt alder. Men hvis dette ikke er tilfældet er det blot et spørgsmål om at være en anelse mere kreativ og komme op med ideer som de alle vil synes om. Overvej særligt om ikke en oplevelse ville være en helt genial fælles gave til søskende, det synes vi bestemt det ville være.

Fælles Gaver Til Søskende

Gaven Til Bror

En bror skal naturligvis også forkæles og her kan man med fordel give ham en sjov gave, som lader ham få en på opleveren. Brødre er ofte nogle vildbasser og derfor kan det være en fordel, at lade ham få brændt noget krudt af. Dette kunne f.eks. ske med et gavekort til bodyflight i vindtunnel eller måske endda en helikoptertur. Begge er gaver, der får gang i adrenalinen og som helt sikkert vil gøre end bror glad. Det er underordnet om det er en storebror eller lillebror.

Hvis din bror er glad for at høre musik, så kan du eventuelt overveje at forære ham en lækker Bluetooth Højtaler, der lader ham få lækker lyd med overalt hvor han går. Det er en perfekt gave til musikelskeren eller enhver anden, der bare holder af god lyd. 

Der er naturligvis mange flere gaver at vælge imellem, men der er helt sikkert noget som vil kunne bruges som gaver til søskende.

Gaven Til Bror

Gaven Til Søster

Hvis man har en dejlig søster, så vil man naturligvis gerne vise hende at man holder af hende, og at hun altid kan regne med en. Det er vigtigt at man kender hendes smag når man skal give en gave, for ellers risikerer man jo at komme med noget komplet ubrugeligt. Heldigvis har vi her på siden et kæmpe udvalg, så du kan finde den perfekte gave til storesøster eller lillesøster.

Hvis hun f.eks. er glade for spændende oplevelser og natur, så er et gavekort til et prøvedyk en rigtig god gave. Her får hun lov at prøve kræfter med dykning, hvilket er en oplevelse for livet. Urban High Roping er en anden mulighed for en god gave til ens søster, især hvis hun ikke har højdeskræk.

Hvis hun til gengæld er en mere stille type, der nyder ro og fred, så kan man med fordel forære hende en god bog eller måske noget dejlig te. Det behøver nemlig ikke koste en formue eller være avanceret. Det er tanken der tæller.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0