Søde, Hyggelige & Sjove Gaver Til Pigen Som Hun Vil Elske At Modtage

Gaver til pigen er ikke altid en nem ting at finde, for piger er meget forskellige og har derfor forskellige præferencer. Dette gør, at man kommer til at stå med en naturlig udfordring, for hvad i alverden giver man en ung pige? Frygt ej, for vi er her for at hjælpe. Her på siden kan du nemlig finde masser af forskellige gaveideer, så du kan finde den helt perfekte gave til piger i alle aldre. Så hvis du virkelig døjer med at finde noget, så er du altså kommet til det helt rette sted. 

Når man skal finde gaver til piger, så er det naturligvis vigtigt og afgørende, at man sætter sig lidt ind i hvad hun kan lide. Der er jo ingen piger der er ens, og derfor vil deres gave præferencer naturligvis også afvige fra pige til pige. Desuden er det jo også afgørende, at man giver en gave, der passer sig til pigen alder. For en pige på 13 er jo ikke interesseret i en gave, der egner sig til en 5 årig. 

Heldigvis for dig er vi leveringsdygtige med gaver af enhver afskygning, så man kan finde den gave til pige, som er helt perfekt og som vil være det helt store hit. Uanset hendes alder og interesser, kan du finde en god gave her hos os. Det er desuden et godt sted at samle inspiration til pige gaver, hvis man blot er ude for at ose lidt.

Søde & Sjove Gaver Til Pigen

Sikker Favorit

Fun To Learn

Trending Gaveide

Farveblyanter

Yderst Populær

Leg & Lær

1. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Hvis den lille pige elsker at være aktiv, kan du give hende en løbecykel i gave. Den er perfekt til hende, som ikke er helt gammel nok til en rigtig cykel endnu. Løbecyklen er god til at cykle rundt i haven eller på fortovet, og træner samtidigt motorik.

2. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Giv pigen en sød dukke som Cutie Hanna, som hun kan gå rundt og holde af. Mange små piger kan godt lide at lege mor med deres dukker, og Cutie Hanna er perfekt til det. Hun er samtidigt lige så blød som en bamse, og derfor god at sove med.

3. Smykkeskrin

Priser fra: 159 kr.
Leder du efter den perfekte gave til en lille prinsesse, kan du give hende et sødt smykkeskrin. Her er der plads til alle hendes fine smykker, så de ikke bliver væk. Smykkeskrinet spiller også en sød melodi med en ballerina, som danser rundt i cirkler, når den bliver åbnet.

4. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
Til den kreative pige, kan du give et godt sæt farveblyanter. Gode farveblyanter gør en kæmpe forskel, når man skal til at tegne og hun vil elske et ordentligt sæt. De kan bruges til at udleve alle hendes bedste og kreative drømme og give mange timers sjov med tegning.

5. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Vil du give en god gave til pigen, som hele familien kan få glæde af, kan du vælge et Kongespil. Det er et perfekt spil at spille ude i haven sammen med familien, når der er godt vejr. En fælles aktivitet for hele familien er en oplagt gave at give.

6. Cykelstol Til Dukker

Priser fra: 99 kr.
Kan den lille pige godt lide at lege med dukke og forestille sig, at hun selv er mor? Så er en cykelstol til dukker den perfekte gave til hende, så hun kan cykle rundt med dukken. Stolen vil sørge for, at dukken sidder godt fast og kan transporteres med rundt.

7. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.
Gode børnebøger er en klassisk god gave at give til den lille pige. De fylder ikke meget i hjemmet som stort legetøj og kan læses om og om igen. Pinocchio er en spændende og sjov fortælling, der fungerer både som øvelse i at læse og som højtlæsning med forældrene.

8. Køleskab

Priser fra: 569 kr.
Er pigen glad for at lege rundt i køkkenet og forestille sig at hun har sit eget? Så er et køkken en af de mest essentielle dele af hendes køkken. Med et fint køleskab og fryser i træ, kan hun lave mange sjove rollelege i hendes eget køkken med vennerne.

9. Leg & Lær

Priser fra: 69 kr.
Kombiner sjov leg med læring, med et sæt leg & lær, hvor hun kan øve tal. Det bliver sjovt at lære tal, med de fine illustrationer og puslespillet, som kan sætte brikkerne sammen. Her kan hun snakke med forældrene i mens, eller prøve at bruge tid på at lære det selv.

10. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Elsker den lille pige at være aktiv og dyrke motion ude i den friske luft? Så vil hun være vild med et par flotte rulleskøjter, så hun kan rulle rundt på stier og fortov. De kommer endda i flotte farver, så hun kan se fin og farverig ud imens.

11. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.
Når pigen begynder at skulle i børnehave eller skole, skal hun bruge en rygsæk til at transportere sine ting. Ved at vælge en sjov og hyggelig rygsæk med print på, bliver det lidt sjovere at tage afsted. En god rygsæk er både en sjov og praktisk gave at give hende.

12. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Leger pigen tit far, mor og børn med sine dukker, vil hun elske Dukke Sophia. Hun er sød og blød og perfekt til at alle mulige forskellige lege. For pigen, som ikke kan få for mange dukker, vil Dukke Sophia være et kæmpe hit at give i gave.

13. Min Store Bog Om Følelser

Priser fra: 179 kr.
Når man er lille, kan det være svært at sætte ord på sine følelser og helt forstå, hvad der sker. Ved at give den lille pige Min Store Bog Om Følelser, kan du give hende mulighed for at forstå mere. Det er også en nemmere måde at snakke med forældrene.

14. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Giv mulighed for masser af sjov leg ude i haven eller i skolegården, ved at give pigen et par stylter. Dem kan hun få mange timer til at gå med. Stylterne er gode til at træne balance og motorik og så er de en sjov måde at være aktiv på.

15. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Hvis der er nogle gaver til den lille pige, som altid er et hit med forældrene, er det børnebøger. Legetøj kan tit ende med at fylde over det hele og blive kedeligt efter lidt tid. Men med gode børnebøger, kan de ligge på reolen og blive brugt som hyggelige godnathistorier.

16. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Har pigen du skal give gave til en fin gave, som er oplagt til sport? Så kan du give hende et spil stangtennis i gave. Det er en oplagt have aktivitet, som både kan spilles selv eller sammen med venner og familie. Spillet er rigtig nemt at sætte op.

17. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Med et snorkelsæt kan du give pigen mulighed for at snorkle ved haven eller i poolen i haven. Her kan hun se under vandet og lade som om hun dykker rundt. Det gør det endnu sjovere at tage til stranden, hvor hun kan kigge på mange spændende fisk og havdyr.

18. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Vil du finde en god gave til den aktive pige, behøver du ikke lede længere. Med en Mini Rider Go, kan hun få lov at cykle og løbe rundt så meget hun ønsker. Med sine fire hjul er den svær at vælte på og er derfor både tryg og sjov.

19. Bold I Naturgummi

Priser fra: 79 kr.
Lad den lille pige spille masser af bold i haven og skolegården med en bold i naturgummi. Her skal du ikke bekymre dig om skadelige kemikalier på bolden, selv hvis børnene skulle slikke på den. Bolden er fin og pyntet, så den både er flot og sjov at lege med.

20. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Skal du give en gave til en lidt ældre pige, som elsker søde sager? Så vil hun blive vild med et flødebollekursus, hvor hun kan lære, hvordan man laver kagerne fra bunden. Det er også en gave, som resten af familien helt sikkert vil blive glad for.

21. Drage

Priser fra: 89 kr.
Noget af det sjoveste ved blæsevejr er, at få lov at sende en drage op. Det er en hyggelig aktivitet for den lille pige og hendes forældre eller nogle venner. Dragerne kommer i fine farver og former, så du kan vælge den, som passer hende bedst.

22. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Med Fun To Learn kan du gøre det lidt sjovere for hende at lære om tal og bogstaver. De sjove stykker skum er helt naturligt skabt og gøre det nemt at danne forskellige bogstaver. Så kan hun prøve at stave og skrive ting sammen med sine forældre.

23. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Vil du gerne gøre hele familiens sommer lidt sjovere? Bring masser af frisk luft til bordet med et sjovt spil petanque. Her kan hele familien være venner og nyde et sjovt spil, når solen skinner. Det er en god både at få rørt sig og få frisk luft i håret.

24. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Stigegolf er en klassiker indenfor havespil, som bringer konkurrencegenet ud i alle. Det er et godt spil af give til den lille pige, som hun kan give sig i kast med. Lad hende udfordre hele familien og se, hvem der vil vinde i et sjovt og udfordrende spil stigegolf.

25. Trådløs høretelefon

Priser fra: 599 kr.
Høretelefoner fra SACKit er den perfekte gave til pigen, der går op i god lyd og komfort. Du finder her et bredt udvalg af trådløse høretelefoner, som kan bruges til alle hverdagens gøremål! Forkæl hendes ører med imponerende lyd og fantastisk pasform.

Gode Gaveideer Til Pigen

Hvis du skulle være så heldig at være blevet inviteret til fødselsdagsfest hos en sød lille pige! Så er der naturligvis ikke andet for andet for end at finde en række gode gaveideer til pigen og derfra udvælge den perfekte fødselsdagsgave til pigen. Dette er umiddelbart klart den letteste måde at finde en fødselsdagsgave til pigen på, netop fordi man så har lidt at vælge mellem. Så hvis du ikke allerede har kigget på vores gaveideer til pigen ovenover, vil vi klart anbefale dig at gøre netop dette.

Husk på at når man er en lille pige er ens ynglingsfarve formentlig lyserød eller rød og er der noget som hitter når man er en lille pige, ja så er det legetøj og god musik. Så tænk gerne i de baner når du skal ud og finde den perfekte gave til pigen. Vi ønsker dig i hvert fald rigtig meget held og lykke.

gaver til pigen

Gaver Til Småpiger

Når det kommer til at købe gaver til pige, så er der ingen tvivl om, at det er noget nemmere at give en gave til et yngre barn. Især når det drejer sig om piger. Ofte er gaverne i den alder noget lyserødt, med prinsesser eller lignende. Det er naturligvis en ganske grov opsætning, for piger er varierede. Men det kan næsten ikke gå helt galt, hvis man går i den retning. 

Men hvad pigen interesseret i? Er hun en kreativ lille sjæl, så er det jo oplagt at give gaver, der kan udvikle og nære denne kreativitet. Det kunne f.eks. være et sæt lækre farver fra Djeco. Det er en gave, som kreative piger i alle aldre vil kunne sætte pris på og som dermed er oplagt som gave til piger. Hvis det er en meget lillepige vi snakker om, så er det måske ikke farver hun skal have, men nærmere et Vilac sansespil, hvor hun får udfordret sine sanser og kendskab til forskellige genstande. Det er en rigtig sjov gave, som desuden er lærerig

Lærerige gaver er altid populære hos børn i en vis alder, for børn er fra naturens side nysgerrig og videbegærlige. Sørg for at nære denne nysgerrighed, så barnet kan få den bedst mulige udvikling. At man så kan gøre denne lærdom sjov for hende er jo bare endnu bedre.

pige gaver

Gaver Til Større Piger

Når man bliver lidt ældre, så er man naturligvis ikke længere interesseret i småbørns gaver. Så vil man have gaver, der passer til ens alder og det er i høj grad en udfordring man skal tage alvorligt. Især når det kommer til pige gaver. Eller kan man hurtigt komme til at stifte bekendtskab med den kolde trods som kun en ung teenagepige kan sætte op. 

Ofte er det lidt nemmere med drenge i den alder, for dem kan man bare stikke en fjollet gadget, hvorefter de er tilfredse. Men unge piger er noget mere nuancerede og derfor skal man være meget opmærksom på hendes smag. Heldigvis har vi lige det du går og leder efter. Du kunne jo give hende biografbilletter, hvilket altid er et sikkert bud. Ellers er det også sjovt med muligheden for at prøve klatring. Giv hende et gavekort til dette og du kan næsten være sikker på, at du har ramt rigtigt. Det er en sej gave, som lader hende udfordre sig selv og som passer til langt de fleste piger.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: