Søde & Yderst Personlige Gaver Til Kvinden Der Har Alt

Gaver til kvinden der har alt, er noget nær en umulig opgave for mange danskere. Det kan såmænd være svært nok at købe gode gaver til kvinden, der IKKE har alt. Så tit har man set sine gaver blive byttet at man nemt kan blive lidt intimideret år man skal give gaver. Især hvis det er gaver til hende der har alt. Men fortvivl ej, for der er hjælp at hente, der kan gøre det til en nemmere oplevelse for dig. Her på siden har vi nemlig samlet en lang række gaver, der passer perfekt som gave til kvinden der har alt. Hemmeligheden er at give hende noget, som hun ikke har og her er oplevelsesgaver lige sagen.

Oplevelsesgaver ikke nogen man har til at stå derhjemme, så derfor kan hun ikke have dem allerede. Man kan naturligvis risikere at hun har prøvet oplevelsen før, men de fleste ting prøver man gerne to gange. Så hvis du er blevet interesseret i at finde gaven til pigen der har alt, så tag et kig på vores store udvalg af lækre oplevelsesgaver.

Sjove & Personlige Gaver Til Kvinden Der Har Alt

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Skal du find en gave til kvinden der har alt og er på bar bund? Så er en humoristisk gave, en sjov og kreativ ting at give hende. En citatplakat fra Dialægt med “danish sayings” som “no cow on the ice”, vil bestemt få hende til at grine.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er noget, man altid kan købe hende, som har alt, så er det gode bøger. Der findes så mange forskellige bøger indenfor alt fra tegneserier, til gyser, romantik, poesi, kogebøger og faglitteratur. Så du kan helt sikkert finde en god bog, hun endnu ikke har læst.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Kan du ikke finde en ting at give til kvinden der har alt, kan du i stedet give hende en oplevelse. Til bridgewalking kan hun gå på tværs af den gamle Lillebæltsbro sammen med en hel flok andre. Her kan hun nyde den friske luft, motion og den smukke udsigt.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
En praktisk gave, er et sikkert valg til kvinden, som har alt. Med et sæt japanske køkkenknive, kan du gøre hendes madlavning både sjovere og nemmere. De er et godt værktøj at have i køkkenet, og ser samtidigt god ud. Køkkenknivene skærer igennem steak som være det blødt smør.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Elsker kvinden, du skal finde gave til, et godt glas vin? Så vil hun blive glad for at få en tur til vinsmagning. Her kan hun få lov at prøve mange forskellige vine og udvikle sin smag indenfor dem. Måske finder hun endda en ny yndlingsvin, hun kan købe med.

6. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er perfekt til kvinden, der har alt, da man ikke kan få for mange tæpper. Et godt uldplaid kan fungere både ovenpå dynen om natten eller i sofaen, når man ser en god film. Når det er koldt udenfor, bliver hun glad for at have en uldplaid.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Leder du efter den perfekte gave til den madinteresserede kvinde, kan du give hende et madkursus. Er hun interesseret i mad, kan hun her lære meget mere om madlavning og lækre råvarer. Det gør det også sjovere at lave mad derhjemme og kan resultere i mange spændende og nye retter.

8. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Alle gode hjem burde have et dejlig lammeskind, som kan passe ind i alle rum. Kvinden, som har alt, vil elske at have et blødt og lækkert lammeskind til at skabe ekstra varme. Skindet fungerer godt over en hård stol, i sofaen eller endda som ekstra hygge til et kæledyr.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ginsmagning er den perfekte gave til hende, som elsker at få en god drink fra tid til anden. Mange nyder en god gin and tonic, men tænker ikke over, hvor stor forskel der er på gin. Her kan hun få smag for forskellige typer og opgradere hendes næste drink.

10. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv kvinden der har alt en sjov og kløgtig citatplakat fra en af hendes yndlingsfilm eller serier. Der er et kæmpe udvalg af fine citater, som kan passe godt ind i hendes hjem. Det er en god måde at gøre hendes vægge lidt sjovere og minde hende om dig.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Alle elsker at få ture på restaurant eller café i gave. Nu kan du gøre hendes oplevelse endnu mere speciel og unik med en tur til dinner in the dark. Det er restaurant på en måde hun aldrig har oplevet før, hvor hele rummet er i fuldstændig mørke.

12. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Med en fotocollage, kan du give kvinden der har alt, noget sentimentalt i gave. Fotocollagen giver mulighed for at samle nogle af alle de bedste øjeblikke i hendes liv i én ramme. Her kan komme billeder fra, hun var barn, feriebilleder, fastelavn, familiebilleder og meget mere.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har kvinden, der har alt også en kæmpe sød tand og elsker at bage? Så vil et flødebollekursus være den perfekte gave at give til hende. Hun kan lære, hvordan man laver de lækre kager helt fra bunden og give sig i kast med det derhjemme.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Er du helt på bar bund med en gave til kvinden, som har alt, er et cafébesøg altid et hit. Her kan du give hende mulighed for selv at vælge nogen at tage afsted med til hendes yndlingscafé. Eller du kan invitere hende ud, for at bruge lidt kvalitetstid sammen.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er et af de dejligste måltider og resulterer altid i ren hygge. Med en gave til luksus brunch for 2, kan du give hende alt den lækre mad, hun kunne ønske. Der er fyldt med dejlig mad, hyggelig stemning og et afslappende afbræk fra en travl hverdag.

16. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Trænger kvinden som har alt til lidt ekstra luksus, afslapning og spa? Giv hende en luksus ansigtsbehandling, hvor hendes hud kan blive renset i dybden og alle spændinger blive masseret ud. Hun vil vende tilbage helt glødende, forfrisket og afslappet, når hun kommer hjem fra behandlingen.

17. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Selv den største søde tand vil blive stillet tilfreds til chokoladebrunch hos Peter Beier. Giv kvinden der har alt muligheden for at smage et kæmpe udvalg af lækker chokolade. Her kan hun prøve typer, hun aldrig har prøvet før og blive forført af den lækre chokolade i høj kvalitet.

18. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Er hende, du skal finde en gave til, vild med nye og spændende oplevelser? Til svæveflyvning kan hun få lov at flyve helt op under skyerne og se, hvordan et svævefly virker indefra. Så skader det ikke, at der også medfølger en utroligt smuk udsigt oppe fra flyet.

19. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter kvinden som har alt ud på tapas for 2 og lidt ekstra god kvalitetstid. Tapas er det perfekt mad at spise sammen, fordi man kan prøve så mange forskellige retter. Det bliver ikke kedeligt med udvalget, og I kan få meget tid at gå med at prøve hinandens retter.

20. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En klassisk gave at give, som de fleste vil blive glad for, er Kaj Bojesen figurer. De kommer i mange sjove dyr, som kan passe ind i ethvert hjem. Hun kan have dem stående fremme i stuen, når der kommer gæster eller til pynt på værelset.

21. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Giv kvinden, som har alt, mulighed for at nyde sommeren på bølgernes brus. Med en tur i GoBoat i København, kan hun få lov at sejle rundt på vandet med venner eller familie. Her styrer de helt selv tempoet og kan nyde synet af byen fra båden.

Gode Gaver Til Kvinden Der Har Alt

Når du først har besluttet at give hende en oplevelsesgave, så kan du begynde at overveje hvad det skal være for en oplevelse. Der er jo masser at vælge imellem. Overvej hvilken type hun er, for det kan hjælpe med at indsnævre det en hel del, især når du skal finde julegaver til kvinden der har alt.  

Er hun f.eks. den eventyrlystne type, der elsker fart og adrenalin, så kunne et tandemspring måske være en rigtig god gave til veninden der har alt. Det er i hvert fald en oplevelse, som man aldrig glemmer og som man alligevel gerne prøver igen. Især hvis man har en rigtig god ven eller veninde med. Så gør gaven til noget helt unikt og tag selv med, så i kan få en fælles oplevelse og dermed vidunderlige minder. Den bedste gave. Er hun ikke så glad for højder, så tag hende i stedet med ned under vandet til et prøvedyk. Det er også en oplevelse, der presser grænserne lidt, men ikke så meget som at springe ud af et fly. 

Skal du dog finde gaver til hende der har alt, men som ikke er adrenalin junkie, så har vi heldigvis også masser af rolige gaver. Et lækker spa ophold eller en wellnessdag er virkelig dejlige gaver at få. Det kan også være en hyggelig brunch for to, hvor i kan sludre og nyde jeres tætte venskab. Så længe hun er glad for gaven, så kan du jo ikke rigtigt ønske mere.

gaver til kvinden der har alt

Gode Gaver Til Hende Der Har Alt

Hvis du er blevet inviteret til fødselsdag hos hende, men har rigtig svært ved at finde en rigtig god gave, simpelthen fordi hun har alt! Så er du endt det helt rette sted for her på siden hjælper vi dig blandet andet med at finde gode gaver til hende der har alt. Det er nemlig ikke altid lige nemt at finde gaver til en som ganske enkelt har alt og som på ingen måde mangler noget. Men hvordan er det så at man kan glæde hende eventuelt på en lidt alternativ måde har du måske tænkt, og heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde svar på netop dette!

En ting hun helt sikkert ikke har er uanede mængder af oplevelser i kalenderen og netop derfor kunne du invitere hende med på nogle vidunderlige oplevelser rundt om i smukke Danmark. Det kunne eksempelvis være et cafebesøg for 2 eller en hyggelig spadag for 2. Der er rigtig mange gode muligheder her som du frit kan tage. Har du ikke allerede taget et kig på listen ovenover vil vi klart anbefale dig at gøre dette, den er nemlig fyldt med gode gaveideer til hende der har alt.

gaver til hende der har alt

Har Hun Virkelig Alt?

Når man siger man finder gaven til kvinden der har alt, så er det en sandhed med modifikationer. For kan man virkelig have alt? Flere gode oplevelser og minder og oplevelser, kan man ikke få for mange af. Især ikke hvis man har disse oplevelser sammen med en man virkelig holder af. Så kan det være helt ligegyldigt om du er hendes mor, veninde eller sågar kæreste. Hvis du giver hende en dejlig oplevelse og dermed flere gode minde, så har du i den grad formået at give den perfekte gave til kvinden der har alt. Så gå endelig på opdagelse og find alt lige fra tapas for to til Djævleræs. Der er mere end rigeligt at vælge imellem.

julegaven til hende der har alt

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: