hjerte ikon

Vi Håndplukker Alle Gaveideer.
Du Er Derved Sikret Høj Kvalitet.

like

Vi Gør Det
Let For Dig

Mennesker

Find De Bedste Gaveideer
Lige Nu Hos Gaveavisen.dk

GaveAvisen.dk Logo

Find Let Den Bedste Gave!
Benyt Blot Vores Lister Med Gaveideer!

Trustpilot

Hvordan Er Din Oplevelse Af Gaveavisen.dk
Del Din Stemme Med Andre På Trustpilot!

Dyre gaver eller billige gaver til ham – du finder det her!

Gaver Til Ham – Vi hører ofte, at mange tror, at de bedste gaver til ham koster en formue. Men det er slet ikke rigtigt. Vi har bestræbt os på at finde gaver til ham i alle prisklasser. Det samme gælder at finde et udvalg, der dækker alle interesser, aldre og typer.

Vores priser på gaver til ham starter fra kr. 50,- og så kan du ellers bare vælge opefter til flere tusinde kroner. Det er alt sammen et spørgsmål om økonomi, budget og temperament, men vi vil godt forsikre dig om, at du finder det hele hos os. Og du slipper for shoppeturen, hvor du frustreret afsøger butik for butik. Så kig på vores gaveideer – særligt udvalgt til mænd – og slip for besværet. Du kan bestille din gave til ham lige her – og i løbet af få dage har du modtaget den. Læs mere om levering osv. under hvert produkt.

Gaver Til Ham - Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt er en fantastisk oplevelse for hele familien. Bridgewalking Lillebælt, bringer jer nemlig sammen op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Forinden vil i naturligvis få udleveret sikkerhedsudstyr, samt en lille briefing omkring sikkerhed. Bridgewalking Lillebælt er en fantastisk weekendudflugt for hele familien.

Kør Djævleræs Hos Fun Race
Gave Til Ham Gi' En Bluetooth Højtaler
Ballonflyvning - Den Perfekte Gave Til Ham
Spa Ophold på Ystad Saltsjöbad
Sko & Sneakers
Gaver Til Ham - Tandemspring
Urban High Roping
Smykker Til Mænd
Romantisk Ophold på Kragerup Gods
Flødebollekursus hos Social Foodies
Tile Bluetooth Tracker
Dinner in the Dark
Oplev Københavns højdepunkter med Ourway
Gave Til Ham Gi' En Velduftende Parfume
Ølsmagning hos CRAFTED BY
Glæd Ham Med Et Elegant Herreur
Barista kursus hos La Cabra
Bodyflight i Vindtunnel
Kør Audi R8 på bane
Pizzakursus hos Birks Køkken
Gi' En God Bog I Gave Til Ham
GoBoat København
Smukke Solbriller Til Mænd
Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers
Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus
Macaronkursus med fransk dessertkok
Slip For At Støvsuge Gi' Ham En Robotstøvsuger
Gaver Til Ham - Prøv Klatring
Gaven Til Ham - Oplev Sort Sol
Spaophold på Hotel Thinggaard
helikoptertur med HeliCompany
Glæd Ham Med Et Par Lækre Høretelefoner
Prøv F-16 Simulator
Østerssafari i Limfjorden
Whiskysmagning hos Highlanders Bar
Peter Beier Chokoladesmagning
Undervandsjagt Kursus - Østjylland
Glæd Ham Med Et Actionkamera
Fantastisk Gave Til Ham - Food Walk
Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Spaophold på Falkenberg Strandbad
Svæveflyvning - Gaven Til Ham
Giv Ham Et Moderne Smartwatch
Gaver Til Ham - Hvad Med Prøvedyk
Bageskole hos Meyers Madhus
Ølsmagning hos Wintercoat
Kitesurfing Kursus hos Amager Kiteskole
Kør Ferrari På Bane
WiFi Vejrstation fra NetAtmo
Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken
Pølsekursus hos Meyers Madhus
RIB Tur på Øresund
Gi' Ham En Gaming PC I Gave
Kør 4x4 Offroad i Grusgrav
Hotdogkursus hos Birks Køkken
Gave Til Ham - Prøv Pistolskydning
Smag Mols Bjerge på mountainbike
El-løbehjul Er En Fantastisk Gave Til Ham
Sundt madkursus hos Køkkenet på Kvisten
Skægolie I Gave Til Ham

Overrask manden i dit liv med den ultimative gave

Kvinder får som regel ros for at være gode til at finde den helt rigtige gave. En gave, hvor der er lagt sjæl og omtanke i udvælgelsen. En gave, som glæder modtageren og viser, at man har forsøgt at opfylde et ønske, som de slet ikke vidste, at de havde. Det er dog en kunst at mestre at finde den rigtige gave til manden, der har alt.

Så selvom du er en mester i dette, så gør det vel ikke noget at du kan få lidt hjælp til at finde gaven til mændene i dit liv? Det behøver ikke at være svært at opfylde de inderste gaveønsker. Vi har nemlig gjort det nemt og tilgængeligt at blive den, der giver den ultimative gave til ham, der kun har sokker på ønskelisten.

Udskift de bløde Gaver til ham, med gaver der aldrig bliver glemt

Er du træt af at købe de samme 5 par sokker og underbukser til ham? Vil du hellere se ægte overraskelse og begejstring, når han pakker gaven op? Vi er helt sikre på, at vi har fundet på så mange gaveideer til ham, at du får svært ved at vælge.

Men er det så ikke helt vildt dyrt, tænker du… Svaret er kort og godt, at nej, det behøver det ikke være. Vi har samlet en masse gaveideer til manden, der har alt – og det er i alle prisklasser.

Ved din kæreste heller ikke, hvad han ønsker sig?

Jamen, han ønsker sig jo kun det sædvanlige, og på ønskelisten fra ham, er der 2 ting igen i år, tænker du nok. Men så er det på tide, at du finder de gaver til ham, som han ikke anede, at han kunne ønskede sig. Den ultimative gave, som hans fantasi slet ikke havde forestillet sig.

Uanset om han er til et kæmpe adrenalin kick ved at springe ud med faldskærm, køre ræs i en Ferrari eller om han er til en stille og rolig byvandring i smukke København. Selv livsnyderen kan få opfyldt sine drømme – måske med en kokkeskole eller et kursus i ølbrygning. Vi vover pelsen og siger, at vi har gaver til ham, der har alt – og det bliver en gave, du vil blive husket for.

Kæreste gave til ham

Står du for gaven til din far igen i år?

Er det igen tiden, hvor familien skal samles om en rund fødselsdag, jul eller måske Fars Dag? Er du igen den heldige, der skal finde den allerbedste gave til din far fra hele familien? Så ved vi, hvor svært det er at finde på noget, som du ikke har købt før. Den gode nyhed er, at du lige her kan finde gaveideer til manden i alle aldre og til enhver lejlighed.

Gi’ din far en oplevelse, som varer længe efter festen. Gi’ ham en gave, som han glædes ved både før og efter brug. Det kunne f.eks. være en ølsmagning, hvor de dygtige ølbryggere fortæller om bryggeriets kunst og hele historien bag de mange forskellige ølsorter – og selvfølgelig får han lejlighed til at smage hele herligheden.

Eller måske skal han endelig have lov til at mærke hestekræfterne i en tunet sportsbil på en bane? Det er en drengedrøm for de fleste at sætte sig i en Ferrari, høre motorerne blive varmet op og hvinene fra dækkene, når accelerationen sætter ind og man bare bliver trykket tilbage i sædet og mærker suget i maven. Der er nok af gaveideer at vælge imellem.  Måske bliver det den sværeste opgave denne gang.

Den bedste gave til den unge mand

De unge er kritiske forbrugere og ved, hvad de vil have  – men det kan indimellem være svært at finde den helt rigtige gave, når det gælder tøj, sko og personlige ting. Og overraskelsen er til at få øje på, når de selv er med ude at vælge det, de gerne vil have til fødselsdagen. Kender du det, så er du helt sikkert på udkig efter gaveideer, som de i hvert fald ikke lige havde set komme.

Vi ved, at det kan være svært med gaver til den unge mand, der bliver 18 eller 20 år – de fødselsdage, hvor man gerne vil give noget særligt. Derfor har vi også samlet en række gaver med overraskelse inkluderet. Find den perfekte 18 års gave lige her!

Var det noget med et kursus i kitesurfing? En vild tur med offroader i grusgrav? Et par lækre luksus-høretelefoner? Eller måske et el-løbehjul – den helt store dille i de større byer i ind- og udland? Mulighederne er mange, så kig her og lad dig inspirere til gaven til den unge mand

Gaver til ham, der lige er flyttet hjemmefra

Dagen kommer, før vi ser os om.. dagen, hvor den unge mand flytter hjemmefra og skal starte sit eget liv i nye omgivelser. Er I som forældre er flest, så vil du nok mere end én gang tænke på, om han nu kan klare sig. Gad vide, om han får lavet mad, og hvad hvis han nu skal imponere vennerne, hvad gør han så?

Med en af vores madlavningskurser kan du give den unge mand en god start på livet væk fra mors gryder. Giv ham en gave, som han måske ikke lige har ønsket sig, men som kan vise sig at være ganske nyttig.

Alt efter ambitionerne, så kan du vælge et hotdog-kursus – ja, du læste rigtigt, for en hotdogs kan laves på mange måder – et barista kursus, så kaffen bliver en helt særlig oplevelse eller måske skal det være et bagekursus i Meyers køkken eller et kursus i at lave de lækreste cocktails eller sunde vegetarretter. Alle muligheder til at uddanne den unge mand i livsnyder-kunsten finder du lige her.

Skal den unge mand i familien konfirmeres?

Hvad giver man den unge konfirmand, når man nu synes, at gavechecken fra banken er lidt for kedelig? Er ønskesedlen fra den unge kommende konfirmand på ganske få linier med f.eks. penge og gavekort, og er du typen, der tænker, at det bare er for tamt? Så kan vi hjælpe dig med inspiration til gaven, som han vil blive vildt begejstret for og du vil blive bemærket for din opfindsomhed. Find fantasiske konfirmationsgaver her.

Vi har samlet en række gode gaveideer til konfirmanden, så du ikke behøver bruge tid på at sammensætte den perfekte gave – det har vi klaret for dig.

Må vi foreslå en mega fed tur i en Ferrari, en omgang Djævleræs, eller skal han op i højderne med en ballonflyvning, et faldskærmsudspring eller prøve bodyflight i vindtunnel eller en F16 simulator. Alle gaver, der kan få selv den mest hardcore unge mand begejstret.

Er han den mere stille type, så er en mountainbiketur i Mols Bjerge en mulighed, eller et par lækre hovedtelefoner, et fedt ur, eller måske en velduftende parfume.

Kort sagt – alle gaveideer finder du lige her – og det er nemt og hurtigt at klare gaven til den unge mand. 

Manden i dit liv fylder 50 – og du vil overraske med en helt speciel gave

En 50 års-dag er noget helt særligt. Alle fødselsdage skal fejres, men de runde er noget helt specielt og for mange en milepæl og en anledning til at gøre alvor af drømme på bucket listen.

Hjælp din mand til at få afkrydset en af de store oplevelser på listen og giv ham en gave, som han vil elske dig endnu mere for.

Er han typen, der søger sug i maven og adrenalin i årerne? Så har vi samlet en række vilde ture – lige fra faldskærmsudspring, dykning, high roping, ræs i en tunet sportsbil til en tur med RIB båd eller en helikopterflyvning?

Vil du satse på en mere romantisk gave, og måske endda tænke lidt egoistisk? Vi har udvalgt de skønneste spa- og weekendophold til par, der bare skal nyde hinanden og slappe af i smukke omgivelser. Forkæl ham med en hotstone massage eller en tur i hammam.

Er du mere den praktiske type, der også tænker lidt i hjemmets arbejdsfordeling, kunne et af de mange madkurser være en god gaveide til ham. Vælg mellem kokkeskole, flødebollekursus, bagekursus, pizzakursus eller lær ham at lave den perfekte hotdog. Måske kombineret med et kursus i ølbrygningens kunst. Det er nemt og enkelt at pakke det hele sammen lige her – og du klarer gaven i et snuptag.

Gave til ham 50 år
Sjove gaveideer til den runde fødselsdag – uanset om det er 20, 40, 60, 70 år

Vi kender alle de mænd, der selv laver en masse sjov og ballade, når kammeraterne har fødselsdag. Gaverne kan ikke blive vilde nok, og spasmagerne lægger mange kræfter i at finde på en sjov gave.

Spring planlægningen over og find den fedeste og vildeste gaver til ham her på siden.

Send ham på en tur med svævefly, en tur i dybet på undervandsjagt, inviter ham til vildmarksgourmet ude i den rå natur eller skal det være mere sofistikeret, så er en eksklusiv whiskysmagning måske sagen?

Lyder cocktail kursus hos Timm Vladimirs køkken som en ganske nyttig gave? Eller er I mere til chokolade smagning eller til at høre om og smage øl fra et mikrobryggeri?

I år bliver det sværeste ikke at finde gaven, men at vælge hvilken. Du bestiller lige her – så er gaven til ham fikset nemt og hurtigt.

Julegaven til ham, som ikke engang julemanden kan gøre bedre

Vi ved, at den tid kommer, hvor vi skal ud og finde en gave i rusk og regn. Stå i kø for at få pakket skjorten til manden ind eller febrilsk søgning på internettet efter noget, som du ikke har givet før.

I år kan du læne dig tilbage i sofaen og klare julegaven til din mand, søn, far eller bror hurtigt og nemt. Vi har nemlig samlet de allerbedste gaveideer – og selv julemanden vil ikke kunne matche udvalget.

Vi har de hårde firkantede gaver såsom bøger, et lækkert ur, et par høretelefoner eller en lækker duft.. Men vi har også de små flade, som ikke ser ud af noget, men som åbner en verden af muligheder. Du kan give et gavekort til en fantastisk oplevelse, som måske lyser hverdagen op i de mørke måneder eller som den glade modtager kan glæde sig til i sommermånederne.

Udvælg gaven selv eller lad modtageren vælge mellem en lang række af spændende oplevelser… Læs mere om vores gavekort her.

Oversigt over gaveideer til mænd

Vi ved det – der er mange muligheder og det kan måske være lidt svært at overskue alle gaveideer. Vi har derfor samlet lidt inspiration her for at gøre det lidt nemmere for dig.  Det første skridt for dig i vejen til den helt rigtige gave kunne være at finde ud af, hvilken type, du skal købe gaven til. Hvad er hans inderste drømme? Hvilke oplevelser ville han sætte allermest pris på? Er han typen, der er til vild action eller stille livsnydelse?

Vi er sikre på, at du kommer lidt længere, når du ser nogle af vores forslag her:

Gaver til den stilfærdige mand

Er han typen, der helst fordyber sig og nyder de stille gøremål, så kan vi anbefale at købe ham en god bog. Du finder alt fra krimier, biografier til historiske romaner. Eller måske skal han lære den ædle kunst at brygge en kop fantastisk kaffe på et barista-kursus?  Eller skal han forkæles med et lækkert ur, en ny PC eller et par hovedtelefoner i allerbedste kvalitet? Er han typen, der gerne vil opleve natur og historie i Danmark, så kunne det være en idé med en guidet tur i Københavns gader eller at tage med på Sort Sol Safari i Vadehavsområdet. Kig på listen her og lad dig inspirere til gaven.

Gaven til ham, der elsker design og luksus

Nogle mænd – både unge og ældre – kan slet ikke få nok gadgets og smarte styles. Til dem har vi alt fra det sidste nye indenfor dufte og personlig pleje, smarte solbriller, ure, maskuline smykker og lækre sneakers til nyttige tekniske løsninger såsom Wi Fi vejrstation, bluetooth højtalere, robotstøvsuger og ikke mindst de nye populære el-løbehjul. Gaveideer til ham finder du lige her.

Gaver til ham, der elsker fart og adrenalin i blodet

Offroad i en grusgrav, body flight i en vindtunnel, vildt ræs i en toptunet sportsbil, F16 simulator eller sejltur med en RIB båd… kan det ikke blive vildt nok og kan alting kun gå for langsomt for ham, så er det lige her, at du kan finde den ultimative oplevelse til ham. Vi tør næsten vove at sige, at der er garanti for adrenalin og sug i maven med disse gaver – som helt sikkert vil falde i god jord.

Fantastiske gaver til ham
Gaver til manden med de ”våde” drømme

Skønne oplevelser over og under vandet kan du også finde her, hvis han er til det våde element. Et kitesurfing kursus er en skøn oplevelse på havet og skal jagtinstinktet vækkes, så lad ham få et værdibevis til en undervandsjagt. Der gives ingen garanti for fisk på tallerknen – men garanti for en anderledes gave, du vil blive husket for.

Gaven til ham, der ikke er bange for nye højder

Er højdeskræk ikke en del af hans personlighed, så er du kommet til rette sted. Mange af vores gaveideer til mænd, er nemlig hævet et pænt stykke over jorden, og tager ham op i nye højder. Var det noget med ballonflyvning i Midtjylland, faldskærmsudspring med eller uden hjælper, en helikoptertur eller i svævefly over det danske landskab eller skal han opleve en omgang bridgewalking i 60 meters højde over Lillebælt? Der er noget for enhver smag og pengepung og gaveideerne rammer bredt til alle aldersgrupper. Find flere gaveideer her

Gaver til manden, der er livsnyder

Mange mænd interesserer sig for livets goder i form af god mad, fancy drinks og kvalitet indenfor øl, whisky og kaffe. Er han typen, der vil vide mere og udforske, hvordan de professionelle arbejder og vil han gerne imponere familie og venner med sin viden om f.eks. ølbrygning eller de forskellige smagsnoter i whiskyen, så har vi kurser, der passer lige til ham. Næsten kun fantasien sætter grænser, når du kan vælge mellem alt fra chokoladesmagning, hotdog kursus, workshop i sund mad og til en sanselig oplevelse med Dinner in the Dark, østers safari i Limfjorden eller en Food Walk rundt i Århus’ gader. Gaven til livsnyderen finder du her

Gaver til manden der er livsnyder

Gaven til ham, der interesserer sig for mad og drikke

Skal du finde en gave til ham, du bor sammen med, kunne du med fordel vælge en gave, hvor hans evner i madlavningens mange sider bliver taget til et nyt niveau. Det kunne jo være, at han blev så inspireret, at det smittede af med lækkert friskbagt brød derhjemme, hvis han kommer på bageskole hos Meyers Madhus. Eller hvis han får lært at lave de lækreste flødeboller og macarons. Den perfekte Bøf Bearnaise eller hjemmelavede pizza lyder heller ikke dårligt, vel? Alt det og meget mere får han lært på et af vores mange gastronomi-kurser. 

Gaver til ham, der er til wellness og romantik

Går hans ønsker i retning af skøn natur, afslapning, forkælelse og bare en masse kvalitetstid i lækre omgivelser, så skal du have valgt det ultimative wellness ophold til ham. Nogle af vores mest populære weekendophold er på f.eks. Kragerup Gods, ca. 1 times kørsel fra København, men også Falkenberg Strandbad og Ystad Saltsjöbad i Sverige trækker rigtig mange af vores danske kunder til, når det gælder spa, god mad og skønne stunder sammen. Wellness – og weekendophold finder du inspiration til her.

Gave til ham, der elsker naturoplevelser

Danmark er et skattekammer af flot natur og vi har sammensat nogle unikke pakker, hvor der både er fantastisk natur og masser af god viden at få med hjem.

I Mols Bjerge tilbyder vi en guidet tur på mountainbike i en af Danmarks flotteste nationalparker. 5 timers naturoplevelse, der går lige i hjertet.

Længere sydpå ved Vadehavet kan det fascinerende naturfænomen Sort Sol opleves, når hundredtusinder af stære laver deres ”aftenballet” ved solnedgang i marsken.

Østerssafari i Limfjorden er 2-3 timer med naturguide, der fortæller om østers og naturen omkring Limfjorden.

Kender du Nak & Æd? Gemmer kæresten på en indre vildmarksmand, så send ham på Vildmarksgourmet og guidet sanketur i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der indsamles urter og ukrudt til dagens måltid og der serveres også inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer. Gaven med naturoplevelser finder du også på listen her .

Svært ved at vælge gaven til ham?

Er du blevet overvældet af alle de gaveideer og er det svært at vælge, så kan du vælge gaven med den ultimative frihed inkluderet. Nemlig et gavekort, som giver modtageren lov til at vælge lige præcis den gave, han ønsker sig allermest. Læs mere om gavekort til ham her.

Har du 3 minutter & lyst til at se en video med måske lidt fjollet gaveønsker? Så se videoen fra Curlingkluppen på P3 nedenfor.

Sideindhold

Luk menu