Gaver Til Ham: STOR Guide Med Intet Mindre End 100 Gaveideer Til Ham

Gaver Til Ham – Vi hører ofte, at mange tror, at de bedste gaver til ham koster en formue. Men det er slet ikke rigtigt. Vi har bestræbt os på at finde gaver til ham i alle prisklasser. Det samme gælder at finde et udvalg, der dækker alle interesser, aldre og typer.

Vores priser på gaver til ham starter fra kr. 50,- og så kan du ellers bare vælge opefter til flere tusinde kroner. Det er alt sammen et spørgsmål om økonomi, budget og temperament, men vi vil godt forsikre dig om, at du finder det hele hos os. Og du slipper for shoppeturen, hvor du frustreret afsøger butik for butik. Så kig på vores gaveideer – særligt udvalgt til mænd – og slip for besværet. Du kan bestille din gave til ham lige her – og i løbet af få dage har du modtaget den. Læs mere om levering osv. under hvert produkt.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Gaming
Gaming
50 Udvalgte Oplevelser Til Ham

Tandemspring

Gaven til ham kunne sagtens være et gavekort til et tandemspring. Dette er en adrenalin oplevelse ud over alle grænser, så er han manden der elsker action & eventyr, er et tandemspring en oplagt gave til ham. Langt de fleste mænd elsker at opleve & skubbe til deres grænser, han vil derfor helt sikkert elske at få et tandemspring i gave, med mindre han er højdeskræk. Leder du efter gaveønsker til ham & er han genneralt meget glad for højder, findes der et utal af oplevelsesgaver så som helikoptertur eller svæveflyvning.
Priser fra 2195 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt er en fantastisk oplevelse for hele familien. Bridgewalking Lillebælt, bringer jer nemlig sammen op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Forinden vil i naturligvis få udleveret sikkerhedsudstyr, samt en lille briefing omkring sikkerhed. Bridgewalking Lillebælt er en fantastisk weekendudflugt for hele familien. Bestil en billet til Bridgewalking Lillebælt & derved en fantastisk gave til ham.
Priser fra 229 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning er på mange måder en genial gave til mænd. For hvem har ikke en drøm om at prøve at flyve i luftballon? Gør denne gave til en hel familieudflugt, pak bilen med en lækker madkurv & drag ud i naturen som en samlet familie. Nyd eventuelt en hel dag ved stranden med lækre snacks & ta’ om aftenen en ballonflyvning. Lad dette års fødselsdagsgave til ham være en ballonflyvning.
Priser fra 2395 DKK

Kør Djævleræs

Har du svært ved at finde gaveideer til ham? Fortvivl ej for dette kan meget vel være din redning, har han benzin i blodet eller er han blot lidt af en drengerøv så vil et gavekort til “Kør Djævleræs” helt sikker være en god gave til ham. Det er muligt at køre djævleræs i Jylland & på Sjælland, så uanset hvor han bor er det ikke alt for langt væk. Er i en flok guttere der leder efter en god gave til ham, kan i alle bestille billetter til kør djævleræs & gøre en rigtig mandetur ud af dette arrangement.
Priser fra 1199 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Dinner In The Dark

Dinner In The Dark, er en sjov & underholdende oplevelse, det er en meget speciel oplevelse at spise i mørke. Man mærker tydeligt at ens andre sanser skærpes & at ting opleves anderledes end normalt. Kan du kende smagende når du fylder noget i munden du ikke ved hvad er? Har du nogensinde tænkt på hvordan det ville påvirke dine sanser hvis du var blind? Hvordan det påvirker dine smagssanser kan du i hvert fald finde ud af ved at give ham et gavekort til Dinner In The Dark.
Priser fra 1195 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er kendt af mange som værende et luksus spa-hotel beliggende lige ned til vandet i skønne Sverige. Hvis i ikke allerede har oplevet dette spa ophold, vil det være oplagt at glæde ham med et ophold i gave. Så kan i sammen tage afsted væk fra hverdagens stress & jag. Der findes altså ikke mange gaver til ham som er bedre en et spa ophold på Ystad Saltsjöbad. Dette hotel i Sverige er den perfekte ramme for en afslappende weekend, hvor i ikke skal tænke på noget, men blot slappe af & nyde hinandens selskab.
Priser fra 3199 DKK

Urban High Roping

Leder du efter gaven til ham der ikke er bange for højder, ham der elsker udfordringer & oplevelser med action som giver adrenalin i hele kroppen? Så sidder du netop nu overfor den perfekte gave til ham, nemlig Urban High Roping. Dette er en genial gave til ham der elsker udfordringer, I løbet af de 3-4 timer som denne oplevelse varer, vil han skulle klare 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad samt 4 kæmpe svævebaner.
Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Det er svært at finde gaven til manden der har alt, men et flødebollekursus hos Social Foodies er en oplagt gave til ham, for er der noget man ikke kan få for meget af er det oplevelser. Skal du finde en gave til manden i huset, som hele familien kan få glæde af? Så kunne en hyggelig oplevelse for hele familien være et flødebollekursus hos Social Foodies. Glæd ham med en hyggelig gave som hele familien kan nyde godt af.
Priser fra 299 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Priser fra 199 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

25 Udvalgte Gadgets Til Ham

Bluetooth Højtaler

Hvem elsker ikke god musik? Uanset hvor god musikken er kræver det en god højtaler for rigtig at kunne nyde musikernes kunst. Derfor kunne gaven til ham være en elegant & stilet bluetooth højtaler. Sikre dig at højtaleren har et indbygget batteri, derved kan han frit tage højtaleren med sig til stranden i parken & genneralt flytte den hvorhen han lyster. Køb en bluetooth højtaler.
Priser fra 89 DKK

Sko & Sneakers

Nye sko & sneakers er noget der kan gøre en hver mand glad. Derfor kunne netop et par nye sko være en fantastisk gave til ham uanset lejlighed. Har du set et par sneakers som han bare bør eje, eller har han måske snakket om et par som han synes er fede kunne du købe dem & give ham dem i gave.
Priser fra 100 DKK

Metaldetektor

Priser fra 1200 DKK

Smykker

Smykker til mænd er særligt blandt unge blevet populært, derfor kunne nogle smykker være en oplagt gave til en ung mand. Har han smykker i forvejen eller har han blot udtrykt at han godt kunne tænke sig at gå med smykker? Uanset er det jo helt oplagt at give ham et eller flere smykker i gave. Særligt at have flere ringe er blevet ganske populært så hvis du ikke synes han skal have en halskæde kan du roligt give ham en ring.
Priser fra 100 DKK

Parfume

Uanset om han er teenager eller 100 år gammel, kunne en fantastisk gave til ham være en velduftende parfume. At have en god parfume er noget som rigtig mange unge fyre & mænd går højt op i. Hvis du derfor er stødt på en parfume til mænd som du synes er super lækker, vil det være en oplagt gave til ham.
Priser fra 50 DKK

Elegant Herreur

Priser fra 199 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

25 Bolig & Hobby Gaver Til Ham

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

10 Traditionelle Gaver Til Ham
12 Udvalgte Gaming Gaver Til Ham

PlayStation Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Xbox Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Gaming Udstyr

Priser fra 78 DKK

Controllere & Joystick

Priser fra 119 DKK

Overrask manden i dit liv med den ultimative gave

Kvinder får som regel ros for at være gode til at finde den helt rigtige gave. En gave, hvor der er lagt sjæl og omtanke i udvælgelsen. En gave, som glæder modtageren og viser, at man har forsøgt at opfylde et ønske, som de slet ikke vidste, at de havde. Det er dog en kunst at mestre at finde den rigtige gave til manden, der har alt.

Så selvom du er en mester i dette, så gør det vel ikke noget at du kan få lidt hjælp til at finde gaven til mændene i dit liv? Det behøver ikke at være svært at opfylde de inderste gaveønsker. Vi har nemlig gjort det nemt og tilgængeligt at blive den, der giver den ultimative gave til ham, der kun har sokker på ønskelisten.

Gaver Til Ham

Udskift de bløde Gaver til ham, med gaver der aldrig bliver glemt

Er du træt af at købe de samme 5 par sokker og underbukser til ham? Vil du hellere se ægte overraskelse og begejstring, når han pakker gaven op? Vi er helt sikre på, at vi har fundet på så mange gaveideer til ham, at du får svært ved at vælge.

Men er det så ikke helt vildt dyrt, tænker du… Svaret er kort og godt, at nej, det behøver det ikke være. Vi har samlet en masse gaveideer til manden, der har alt – og det er i alle prisklasser.

Gave Til Ham

Ved din kæreste heller ikke, hvad han ønsker sig?

Jamen, han ønsker sig jo kun det sædvanlige, og på ønskelisten fra ham, er der 2 ting igen i år, tænker du nok. Men så er det på tide, at du finder de gaver til ham, som han ikke anede, at han kunne ønskede sig. Den ultimative gave, som hans fantasi slet ikke havde forestillet sig.

Uanset om han er til et kæmpe adrenalin kick ved at springe ud med faldskærm, køre ræs i en Ferrari eller om han er til en stille og rolig byvandring i smukke København. Selv livsnyderen kan få opfyldt sine drømme – måske med en kokkeskole eller et kursus i ølbrygning. Vi vover pelsen og siger, at vi har gaver til ham der har alt – og det bliver en gave, du vil blive husket for.

Kæreste Gave Til Ham

Står du for gaven til din far igen i år?

Er det igen tiden, hvor familien skal samles om en rund fødselsdag, jul eller måske Fars Dag? Er du igen den heldige, der skal finde den allerbedste gave til din far fra hele familien? Så ved vi, hvor svært det er at finde på noget, som du ikke har købt før. Den gode nyhed er, at du lige her kan finde gaveideer til manden i alle aldre og til enhver lejlighed.

Gi’ din far en oplevelse, som varer længe efter festen. Gi’ ham en gave, som han glædes ved både før og efter brug. Det kunne f.eks. være en ølsmagning, hvor de dygtige ølbryggere fortæller om bryggeriets kunst og hele historien bag de mange forskellige ølsorter – og selvfølgelig får han lejlighed til at smage hele herligheden.

Eller måske skal han endelig have lov til at mærke hestekræfterne i en tunet sportsbil på en bane? Det er en drengedrøm for de fleste at sætte sig i en Ferrari, høre motorerne blive varmet op og hvinene fra dækkene, når accelerationen sætter ind og man bare bliver trykket tilbage i sædet og mærker suget i maven. Der er nok af gaveideer at vælge imellem.  Måske bliver det den sværeste opgave denne gang.

Gaver Til Mænd

Den bedste gave til den unge mand

De unge er kritiske forbrugere og ved, hvad de vil have  – men det kan indimellem være svært at finde den helt rigtige gave, når det gælder tøj, sko og personlige ting. Og overraskelsen er til at få øje på, når de selv er med ude at vælge det, de gerne vil have til fødselsdagen. Kender du det, så er du helt sikkert på udkig efter gaveideer, som de i hvert fald ikke lige havde set komme.

Vi ved, at det kan være svært med gaver til den unge mand, der bliver 18 eller 20 år – de fødselsdage, hvor man gerne vil give noget særligt. Derfor har vi også samlet en række gaver med overraskelse inkluderet. Find den perfekte 18 års gave lige her!

Var det noget med et kursus i kitesurfing? En vild tur med offroader i grusgrav? Et par lækre luksus-høretelefoner? Eller måske et el-løbehjul – den helt store dille i de større byer i ind- og udland? Mulighederne er mange, så kig her og lad dig inspirere til gaven til den unge mand

18 Års Gave Til Ham

Gaver til ham, der lige er flyttet hjemmefra

Dagen kommer, før vi ser os om.. dagen, hvor den unge mand flytter hjemmefra og skal starte sit eget liv i nye omgivelser. Er I som forældre er flest, så vil du nok mere end én gang tænke på, om han nu kan klare sig. Gad vide, om han får lavet mad, og hvad hvis han nu skal imponere vennerne, hvad gør han så?

Med en af vores madlavningskurser kan du give den unge mand en god start på livet væk fra mors gryder. Giv ham en gave, som han måske ikke lige har ønsket sig, men som kan vise sig at være ganske nyttig.

Alt efter ambitionerne, så kan du vælge et hotdog-kursus – ja, du læste rigtigt, for en hotdogs kan laves på mange måder – et barista kursus, så kaffen bliver en helt særlig oplevelse eller måske skal det være et bagekursus i Meyers køkken eller et kursus i at lave de lækreste cocktails eller sunde vegetarretter. Alle muligheder til at uddanne den unge mand i livsnyder-kunsten finder du lige her.

Gaven Til Ham

Skal den unge mand i familien konfirmeres?

Hvad giver man den unge konfirmand, når man nu synes, at gavechecken fra banken er lidt for kedelig? Er ønskesedlen fra den unge kommende konfirmand på ganske få linier med f.eks. penge og gavekort, og er du typen, der tænker, at det bare er for tamt? Så kan vi hjælpe dig med inspiration til gaven, som han vil blive vildt begejstret for og du vil blive bemærket for din opfindsomhed. Find fantasiske konfirmationsgaver her.

Vi har samlet en række gode gaveideer til konfirmanden, så du ikke behøver bruge tid på at sammensætte den perfekte gave – det har vi klaret for dig.

Må vi foreslå en mega fed tur i en Ferrari, en omgang Djævleræs, eller skal han op i højderne med en ballonflyvning, et faldskærmsudspring eller prøve bodyflight i vindtunnel eller en F16 simulator. Alle gaver, der kan få selv den mest hardcore unge mand begejstret.

Er han den mere stille type, så er en mountainbiketur i Mols Bjerge en mulighed, eller et par lækre hovedtelefoner, et fedt ur, eller måske en velduftende parfume.

Kort sagt – alle gaveideer finder du lige her – og det er nemt og hurtigt at klare gaven til den unge mand. 

Manden i dit liv fylder 50 – og du vil overraske med en helt speciel gave

En 50 års-dag er noget helt særligt. Alle fødselsdage skal fejres, men de runde er noget helt specielt og for mange en milepæl og en anledning til at gøre alvor af drømme på bucket listen.

Hjælp din mand til at få afkrydset en af de store oplevelser på listen og giv ham en gave, som han vil elske dig endnu mere for.

Er han typen, der søger sug i maven og adrenalin i årerne? Så har vi samlet en række vilde ture – lige fra faldskærmsudspring, dykning, high roping, ræs i en tunet sportsbil til en tur med RIB båd eller en helikopterflyvning?

Vil du satse på en mere romantisk gave, og måske endda tænke lidt egoistisk? Vi har udvalgt de skønneste spa- og weekendophold til par, der bare skal nyde hinanden og slappe af i smukke omgivelser. Forkæl ham med en hotstone massage eller en tur i hammam.

Er du mere den praktiske type, der også tænker lidt i hjemmets arbejdsfordeling, kunne et af de mange madkurser være en god gaveide til ham. Vælg mellem kokkeskole, flødebollekursus, bagekursus, pizzakursus eller lær ham at lave den perfekte hotdog. Måske kombineret med et kursus i ølbrygningens kunst. Det er nemt og enkelt at pakke det hele sammen lige her – og du klarer gaven i et snuptag.

Gave Til Ham 50 År
Sjove gaveideer til den runde fødselsdag – uanset om det er 20, 40, 60, 70 år

Vi kender alle de mænd, der selv laver en masse sjov og ballade, når kammeraterne har fødselsdag. Gaverne kan ikke blive vilde nok, og spasmagerne lægger mange kræfter i at finde på en sjov gave.

Spring planlægningen over og find den fedeste og vildeste gaver til ham her på siden.

Send ham på en tur med svævefly, en tur i dybet på undervandsjagt, inviter ham til vildmarksgourmet ude i den rå natur eller skal det være mere sofistikeret, så er en eksklusiv whiskysmagning måske sagen?

Lyder cocktailkursus hos Timm Vladimirs køkken som en ganske nyttig gave? Eller er I mere til chokolade smagning eller til at høre om og smage øl fra et mikrobryggeri?

I år bliver det sværeste ikke at finde gaven, men at vælge hvilken. Du bestiller lige her – så er gaven til ham fikset nemt og hurtigt.

Gave Til Ham 30 År
Julegaven til ham, som ikke engang julemanden kan gøre bedre

Vi ved, at den tid kommer, hvor vi skal ud og finde en gave i rusk og regn. Stå i kø for at få pakket skjorten til manden ind eller febrilsk søgning på internettet efter noget, som du ikke har givet før.

I år kan du læne dig tilbage i sofaen og klare julegaven til din mand, søn, far eller bror hurtigt og nemt. Vi har nemlig samlet de allerbedste gaveideer – og selv julemanden vil ikke kunne matche udvalget.

Vi har de hårde firkantede gaver såsom bøger, et lækkert ur, et par høretelefoner eller en lækker duft.. Men vi har også de små flade, som ikke ser ud af noget, men som åbner en verden af muligheder. Du kan give et gavekort til en fantastisk oplevelse, som måske lyser hverdagen op i de mørke måneder eller som den glade modtager kan glæde sig til i sommermånederne.

Udvælg gaven selv eller lad modtageren vælge mellem en lang række af spændende oplevelser… Læs mere om vores gavekort her.

Gave Til Mand

Oversigt over gaveideer til mænd

Vi ved det – der er mange muligheder og det kan måske være lidt svært at overskue alle gaveideer. Vi har derfor samlet lidt inspiration her for at gøre det lidt nemmere for dig.  Det første skridt for dig i vejen til den helt rigtige gave kunne være at finde ud af, hvilken type, du skal købe gaven til. Hvad er hans inderste drømme? Hvilke oplevelser ville han sætte allermest pris på? Er han typen, der er til vild action eller stille livsnydelse?

Vi er sikre på, at du kommer lidt længere, når du ser nogle af vores forslag her:

Gave Til Mænd
Gaver til den stilfærdige mand

Er han typen, der helst fordyber sig og nyder de stille gøremål, så kan vi anbefale at købe ham en god bog. Du finder alt fra krimier, biografier til historiske romaner. Eller måske skal han lære den ædle kunst at brygge en kop fantastisk kaffe på et barista-kursus?  Eller skal han forkæles med et lækkert ur, en ny PC eller et par hovedtelefoner i allerbedste kvalitet? Er han typen, der gerne vil opleve natur og historie i Danmark, så kunne det være en idé med en guidet tur i Københavns gader eller at tage med på Sort Sol Safari i Vadehavsområdet. Kig på listen her og lad dig inspirere til gaven.

Gode Gaver Til Ham

Gaven til ham, der elsker design og luksus

Til dem har vi alt fra det sidste nye indenfor dufte og personlig pleje, smarte solbriller, ure, maskuline smykker og lækre sneakers til nyttige tekniske løsninger såsom Wi Fi vejrstation, bluetooth højtalere, robotstøvsuger og ikke mindst de nye populære el-løbehjul. Gaveideer til ham finder du lige her.

Gave Til Ung Mand

Gaver til ham, der elsker fart og adrenalin i blodet

Offroad i en grusgrav, body flight i en vindtunnel, vildt ræs i en toptunet sportsbil, F16 simulator eller sejltur med en RIB båd… kan det ikke blive vildt nok og kan alting kun gå for langsomt for ham, så er det lige her, at du kan finde den ultimative oplevelse til ham. Vi tør næsten vove at sige, at der er garanti for adrenalin og sug i maven med disse gaver – som helt sikkert vil falde i god jord.

Fantastiske Gaver Til Ham
Gaver til manden med de ”våde” drømme

Skønne oplevelser over og under vandet kan du også finde her, hvis han er til det våde element. Et kitesurfing kursus er en skøn oplevelse på havet og skal jagtinstinktet vækkes, så lad ham få et værdibevis til en undervandsjagt. Der gives ingen garanti for fisk på tallerknen – men garanti for en anderledes gave, du vil blive husket for.

Gaver Til Unge Mænd

Gaven til ham, der ikke er bange for nye højder

Er højdeskræk ikke en del af hans personlighed, så er du kommet til rette sted. Mange af vores gaveideer til mænd, er nemlig hævet et pænt stykke over jorden, og tager ham op i nye højder. Var det noget med ballonflyvning i Midtjylland, faldskærmsudspring med eller uden hjælper, en helikoptertur eller i svævefly over det danske landskab eller skal han opleve en omgang bridgewalking i 60 meters højde over Lillebælt? Der er noget for enhver smag og pengepung og gaveideerne rammer bredt til alle aldersgrupper. Find flere gaveideer her

Gaver Til Manden

Gaver til manden, der er livsnyder

Mange mænd interesserer sig for livets goder i form af god mad, fancy drinks og kvalitet indenfor øl, whisky og kaffe. Er han typen, der vil vide mere og udforske, hvordan de professionelle arbejder og vil han gerne imponere familie og venner med sin viden om f.eks. ølbrygning eller de forskellige smagsnoter i whiskyen, så har vi kurser, der passer lige til ham. Næsten kun fantasien sætter grænser, når du kan vælge mellem alt fra chokoladesmagning, hotdog kursus, workshop i sund mad og til en sanselig oplevelse med Dinner in the Dark, østers safari i Limfjorden eller en Food Walk rundt i Århus’ gader. Gaven til livsnyderen finder du her

Gaver Til Manden Der Er Livsnyder

Gaven til ham, der interesserer sig for mad og drikke

Skal du finde en gave til ham, du bor sammen med, kunne du med fordel vælge en gave, hvor hans evner i madlavningens mange sider bliver taget til et nyt niveau. Det kunne jo være, at han blev så inspireret, at det smittede af med lækkert friskbagt brød derhjemme, hvis han kommer på bageskole hos Meyers Madhus. Eller hvis han får lært at lave de lækreste flødeboller og macarons. Den perfekte Bøf Bearnaise eller hjemmelavede pizza lyder heller ikke dårligt, vel? Alt det og meget mere får han lært på et af vores mange gastronomi-kurser. 

Gave Til Manden

Gaver til ham, der er til wellness og romantik

Går hans ønsker i retning af skøn natur, afslapning, forkælelse og bare en masse kvalitetstid i lækre omgivelser, så skal du have valgt det ultimative wellness ophold til ham. Nogle af vores mest populære weekendophold er på f.eks. Kragerup Gods, ca. 1 times kørsel fra København, men også Falkenberg Strandbad og Ystad Saltsjöbad i Sverige trækker rigtig mange af vores danske kunder til, når det gælder spa, god mad og skønne stunder sammen.

Gaver Mænd

Gave til ham, der elsker naturoplevelser

Danmark er et skattekammer af flot natur og vi har sammensat nogle unikke pakker, hvor der både er fantastisk natur og masser af god viden at få med hjem.

I Mols Bjerge tilbyder vi en guidet tur på mountainbike i en af Danmarks flotteste nationalparker. 5 timers naturoplevelse, der går lige i hjertet.

Længere sydpå ved Vadehavet kan det fascinerende naturfænomen Sort Sol opleves, når hundredtusinder af stære laver deres ”aftenballet” ved solnedgang i marsken.

Østerssafari i Limfjorden er 2-3 timer med naturguide, der fortæller om østers og naturen omkring Limfjorden.

Kender du Nak & Æd? Gemmer kæresten på en indre vildmarksmand, så send ham på Vildmarksgourmet og guidet sanketur i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der indsamles urter og ukrudt til dagens måltid og der serveres også inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer. Gaven med naturoplevelser finder du også på listen her .

Svært ved at vælge gaven til ham?

Er du blevet overvældet af alle de gaveideer og er det svært at vælge, så kan du vælge gaven med den ultimative frihed inkluderet. Nemlig et gavekort, som giver modtageren lov til at vælge lige præcis den gave, han ønsker sig allermest. Læs mere om gavekort til ham her.

Har du 3 minutter & lyst til at se en video med måske lidt fjollet gaveønsker? Så se videoen fra Curlingkluppen på P3 nedenfor.

Kildeangivelse

Mi Skjold Brix, “Guide: 10 perfekte gaver til din mand”, tv.tv2.dk, (besøgt: d. 24-11-2019, oprettet: d. 14-11-2010)

Mette Andrea Boesgaard, “Byt gaver: Her er reglerne”, taenk.dk, (besøgt: d. 24-11-2019, oprettet: d. 21-11-2019)

“Gaver til ham – til garderoben, køkkenet og alt derimellem”, euroman.dk, (besøgt: d. 24-11-2019)

“Gaveideer til ham”, woman.dk, (besøgt: d. 24-11-2019)

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 14

Luk menu