Sjove Hyggelige & Yderst Personlige Gaver Til Ham Som Han Vil Elske

Gaver Til Ham – Vi hører ofte, at mange tror, at de bedste gaver til ham koster en formue. Men det er slet ikke rigtigt. Vi har bestræbt os på at finde gaver til ham i alle prisklasser. Det samme gælder at finde et udvalg, der dækker alle interesser, aldre og typer.

Vores priser på gaver til ham starter fra kr. 50,- og så kan du ellers bare vælge opefter til flere tusinde kroner. Det er alt sammen et spørgsmål om økonomi, budget og temperament, men vi vil godt forsikre dig om, at du finder det hele hos os. Og du slipper for shoppeturen, hvor du frustreret afsøger butik for butik. Så kig på vores gaveideer – særligt udvalgt til mænd – og slip for besværet. Du kan bestille din gave til ham lige her – og i løbet af få dage har du modtaget den. Læs mere om levering osv. under hvert produkt.

Hyggelige & Sjove Gaver Til Ham

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Ham

Priser fra: 187 kr.
Hos Dialægt finder du mange sjove citatplakater, heriblandt plakaten ”ham”. På plakaten er der en samling af citater, som de fleste mænd vil kunne nikke genkendende til. Det er en hyggelig gave til ham, der er god til at grine af sig selv. Du kan selv tilpasse plakatens skrifttype, farve, størrelse og ramme.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Der er intet mere afslappende end at sætte sig med en god bog. Det er en gave, som de fleste mænd vil sætte stor pris på. Vælg en bog i hans yndlingsgenre – skal det være krimi, gys eller komedie? På saxo kan du finde et hav af forskellige bøger, og der er helt sikkert en for ham.

3. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være helt umuligt at finde en gave til ham, der har alt. Men så er det heldigt, at du kan give ham et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Med gavekortet kan han nemlig helt selv vælge mellem over 400 forskellige oplevelser. Så kan du være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Leder du efter en gave til en stilbevidst mand, der går op i kvalitet og komfort? Så bør du overveje at give ham et par Shaping New Tomorrow bukser. Bukserne har et klassisk og tidløst design, og så er de enormt behagelige at have på. Det er et par bukser, han vil få glæde af i mange år.

5. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Bridgewalking Lillebælt er en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Her kommer I op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro i hele 60 meters højde. Med sikkerhedsudstyret på kan I føle jer helt trygge, mens I beundrer den smukke udsigt. Det er en fantastisk gave til ham, der ikke er bange for højder.

6. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Kender du det, at dine høretelefoner er gået i hårdknude, når du skal bruge dem? Der er næsten ikke noget mere irriterende. Med et par Apple AirPods skal man aldrig mere fumle med dumme ledninger – de er nemlig helt trådløse. De er nemme at have med på farten, og så har de et smart og minimalistisk design.

7. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter den perfekte gave til kaffe-elskeren? Så vil han helt sikkert blive glad for at få et hyggeligt kaffekursus. Her får man for alvor lov at nørde løs, og så lærer man en masse om den aromatiske bønne. Hvis du inviterer dig selv med, får I en skøn oplevelse sammen.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Mange mænd elsker at lave lækker mad derhjemme. Hvis du kender en amatørkok med sans for kvalitet, så bør du give ham et par japanske køkkenknive. Knivene er enormt skarpe, hvilket gør dem fantastiske at arbejde med. Og så har de et smukt design, der gør dem ideelle at vise frem.

9. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Der er næsten intet skønnere end et lækkert glas vin en sommeraften. Hvis du kender en mand, der ikke kan få nok af den saftige drue, så vil en vinsmagning helt sikkert være noget for ham. Her lærer man om vinens historie og fremstilling, og så får man selvfølgelig lov at smage på en masse vin.

10. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Ens yndlingsmusik skal høres på et par gode højtalere. Med en bluetooth højtaler får man fremragende lyd og et stilfuldt design. Det tager ikke mange sekunder at forbinde telefonen til højtaleren, og så er det ellers bare at sætte de bedste sange på. En mindre højtaler kan let tages med på farten.

11. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Ystad Saltsjöbad er et luksus spa-hotel, der ligger tæt på vandet i skønne Sverige. Giv et ophold på Ystad Saltsjöbad til din skønne kæreste, der fortjener lidt ekstra forkælelse. Hotellet udgør de perfekte rammer for en afslappende og romantisk weekend, hvor I blot kan slappe af og nyde hinandens selskab.

12. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Køb en fin plakat hos citatplakat.dk der er en flot webshop fyldt med elegante plakater. Disse citatplakater er en perfekt gave til den kvalitetsbevidste mand, der går op i design og indretning.

13. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Ballonflyvning er en genial gave til mænd, der ikke er bange for højder. For hvem drømmer ikke om at flyve i luftballon? Inviter din kæreste på en romantisk og anderledes date, eller tag hele familien med. Pak bilen med en lækker madkurv, og tag ud i naturen i samlet flok. Om aftenen kan I nyde solnedgangen fra en luftballon.

14. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er en sød gave til ham. På den lille nøglering kan du selv skrive en personlig tekst, der passer til modtageren. Du kan f.eks. skrive ”far”, ”skat” eller måske et sødt kælenavn. Kun fantasien sætter grænser. Du kan også selv vælge farve på nøgleringen, så den passer perfekt til ham.

15. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Leder du efter en gave til amatørkokken, der elsker at lave nye, spændende retter? Så vil han helt sikkert elske at prøve et madkursus. Her kan han lære at lave alt fra fyldte chokolader til gourmet hotdogs. Det er sjovt at være på et madkursus, og så kan man imponere sine gæster med en lækker middag efterfølgende.

16. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en perfekt gave til manden, der fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Hos Billigparfume finder du et hav af dejlige dufte, så der er noget for enhver smag. Køb hans velkendte yndlingsduft, eller overrask ham med noget nyt. Uanset hvad du leder efter, kan du helt sikkert finde det hos Billigparfume.

17. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Inviter drengerøven med benzin i blodet ud for at køre djævleræs. Det kan kun blive sjovt, og hvis du inviterer gutterne med, vil I helt sikkert få en vild og uforglemmelig dag sammen. Så er det bare at hamre speederen i bund og se, hvem der kommer hurtigst rundt på banen.

18. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En museums plakat er en skøn gave til manden, der elsker kunst og design. Tag den gode stemning fra museer med ind i dagligstuen eller soveværelset, og nyd synet af den flotte kunst. 

19. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er en herlig drik, som er vokset i popularitet de seneste år. Mange af os nyder en kold gin & tonic, men de færreste kender til de mange forskellige typer af gin. Hvis du kender en gin-elsker, vil han helt sikkert blive glad for et gavekort til en lærerig ginsmagning.

20. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Mange mænd holder af en god, kold øl. Derfor er en ølsmagning den perfekte gave til ham, der har alt. Der findes en masse forskellige ølsmagninger rundt omkring i landet, som specialiserer sig i forskellige slags øl. En ølsmagning er en lærerig oplevelse, som kun bliver hyggeligere af, at man deler den med andre.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
De færreste af os går og tænker over, hvor meget vi bruger vores synssans. Det bliver vi først rigtigt klar over, når den bliver taget fra os. Netop dette er tilfældet på en dinner in the dark – her spiser man et skønt måltid i bælgravende mørke. Det er sjovt og udfordrende at lade de andre sanser tage over.

22. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er en skøn gave til ham, der elsker søde sager. På kurset lærer man nemlig at lave flødeboller fra bunden, og man får selvfølgelig smagsprøver undervejs. Det er både sjovt at være på kurset, og så kan man imponere sine gæster med hjemmelavede flødeboller til den næste fest.

23. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde en gave til ham? Med et par biografbilletter går du ikke helt galt i byen – for hvem elsker ikke en god film? Han kan helt selv vælge, om det skal være gys, drama eller komedie, og så kan han invitere en ven eller kæreste med.

24. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Forestil dig at mærke suset i maven, mens du flyver højt op over skyerne og kan se din hjemby fra oven. Sådan føles det at flyve i helikopter. Hvis du kender en mand, der skal have en gave udover det sædvanlige, er en helikoptertur helt perfekt. Så længe han ikke er højdeskræk, så skal det nok blive en fantastisk tur.

25. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
En backpacker rygsæk er en fed gave til den unge mand, der gerne vil ud og opleve verden. Mange unge tager nemlig på rygsækrejser i deres sabbatår, og så er det skønt at have udstyret i orden. Med den rette rygsæk bliver han hurtigt klar til at drage på eventyr.

26. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er den perfekte gave til manden, der ikke ønsker sig noget – for hvem holder ikke af et godt måltid mad? Med gavekortet kan han selv vælge et skønt spisested, og så kan han invitere en god ven eller sin kæreste med. Det kan da kun blive hyggeligt.

27. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er en herlig blanding af morgenmad og frokost, som er blevet meget populær de seneste år. Her serveres ofte ting som æg og bacon, pandekager og yoghurt, så der er noget for enhver smag. En luksus brunch for 2 er en gave, som enhver mand med et godt madhjerte vil sætte pris på.

28. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Citatplakaten ”far-humor” fra Dialægt er en sjov plakat med typiske far-jokes. Så hvis du kender en far med en god portion selvironi, vil han helt sikkert hænge den på væggen med stolthed. Og hvem ved, måske lærer han en ny joke eller to, som han kan underholde sine børn med?

29. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Leder du efter den perfekte gave til ham, der elsker action og ikke er bange for højder? Så sidder du netop nu overfor den perfekte gave, nemlig Urban High Roping. I løbet af de 3-4 timer, som oplevelsen varer, skal han klare 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad og slutte det hele af med fire kæmpe svævebaner.

30. Kuffert

Pris: 500 kr.
En eventyrlysten mand fortjener den rette kuffert. Gør hans næste rejse endnu bedre med en kuffert i god kvalitet og med den rette størrelse. Hvis du vælger en anderledes farve, vil han aldrig mere få forbyttet kufferten i lufthavnen. Men hvis han er den mere klassiske type, er sort altid et sikkert valg.

31. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Mange forbinder en flyvetur med motorstøj, dårlig benplads og skrigende børn. Men en svæveflyvning er noget helt andet. Når man først er kommet i luften, svæver man lydløst afsted og kan nyde den smukke panoramaudsigt. Et gavekort til en svæveflyvning er altså en helt særlig gave til ham, der skal have en uforglemmelig oplevelse.

32. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
De fleste af os kender til jagt på landjorden, men vidste du, at man også kan gå på jagt under vandet? På et undervandsjagt kursus lærer man at fange fisk med en harpun. Det er en sjov og anderledes oplevelse, som er en perfekt gave til manden, der elsker at lære noget nyt.

33. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Kender du et sneakerhead, der holder af sine sko, som var de hans børn? Så vil et sneaker cleaning kit være en kærkommen gave. Kittet indeholder en guide til rengøring af sneakers, to flasker rensevæske og en børste. Der er altså alt, man skal bruge til at holde sine sko skinnende rene.

34. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
At være racerkører er en vaskeægte drengedrøm, som kan realiseres for en stund med ”Kør sportsvogn på bane”. Vælg mellem en Audi R8 eller en Porsche 911 Turbo S, som begge har en tophastighed på over 300 km/t. Så er det bare at trykke speederen i bund og give den gas i svingene.

35. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Har du en god ven, der sætter pris på en herlig hotdog? Nu kan du give ham den ultimative pølse-oplevelse med et gavekort til at gå amok i en pølsevogn. Med gavekortet kan man fylde maven med alt godt fra pølsevognen i en hel time, så det er bare at give den gas.

36. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Et gavekort til tapas for 2 er en skøn gave til ham, der sætter pris på god mad og godt selskab. Tapas er nemlig en velsmagende og social spise, hvor man sammen nyder en masse små delikatesser. Tapasrestauranter er kendt for deres hyggelige og familiære atmosfære, så der er lagt op til en herlig aften.

37. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Med en tre dages miniferie på Comwell Hotels får man et velfortjent pusterum fra hverdagens stress og jag. Hotellet ligger midt i naturen, men alligevel er der ikke lang vej til byens spændende oplevelser. Det er en skøn gave til manden, der trænger til afslapning og selvforkælelse med en, han holder af.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sejl rundt på Københavns kanaler med Goboat København. Det er en skøn gave at give til sin mand eller kæreste, der fortjener en hyggelig sejltur. Tag en picnickurv og en god vin med, og så er der lagt op til en romantisk date til søs. Sejlturen er også en oplagt udflugt for vennegruppen eller hele familien.

39. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en unik gave til en mand, der har en særlig plads i dit hjerte? Så bør du lave din helt egen fotocollage til ham. Find de sødeste, sjoveste og vildeste billeder, og sæt dem ind i collagen. Den vil helt sikkert vække minder og pynte flot på væggen.

40. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Kender du en mand, der fortjener en oplevelse udover det sædvanlige? Så er et gavekort til ”Pilot for en dag” et godt bud. Her får man nemlig mulighed for at styre et fly – helt selv. Man er i trygge hænder med en erfaren pilot ved sin side, så det er bare at nyde turen.

41. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Kender du det, når mobilen pludselig går død, mens man er på farten? Der er næsten intet mere irriterende. Med en GreyLime Power Owl kan man altid lade mobilen op, uanset hvor man er. Den praktiske powerbank har tilmed et sødt og anderledes design, og den kan fås i flere forskellige farvere.

42. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Mange drenge og mænd elsker at game på deres computer eller PlayStation. Med virtual reality kan man selv træde ind i spillet og blive en del af et helt nyt univers. Når først brillerne er på, glemmer man hurtigt tid og sted. Det er en intens spiloplevelse, som han ikke vil glemme lige foreløbigt.

43. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Det er sjovt at tænke på, hvor mange underlige ting, vi egentlig går rundt og siger. Med en Danish sayings plakat fra Dialægt kan man læse sjove oversættelser af danske ordsprog som ”Go cucumber” og ”Can we fart about the price?”. Det er en sjov gave til ham, der elsker det danske sprog. 

44. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Man behøver ikke tage til fjerne himmelstrøg for at dykke med spændende fisk. I Kattegatcenteret kan man svømme ind i stimer af hornfisk og makreller, mens man skimter hajerne på den anden side af glasvæggen. Det er en sjov og anderledes oplevelse til vandhunden, der skal på eventyr i lille Danmark.

45. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Åh, pizza. Den sprøde bund, saftige tomatsovs og bløde ost udgør den måske perfekte ret. Hvis du kender en pizza-elsker, så vil han helt sikkert nyde at tage på et pizzakursus. Her lærer man at lave pizza helt fra bunden, og så kan man imponere med en skøn italiensk middag til den næste fest.

46. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kay Bojesen figurer er dansk design, når det er bedst. De tidløse træfigurer pryder mange danske hjem, så det er en perfekt gave til manden, der har alt. Vælg den klassiske abe eller fugl, eller vælg et af de andre smukke dyr. Du kan også give en lille limousine i træ til bilentusiasten.

47. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Hvis du kender en mand, der elsker sjov, spænding og sus i maven, så vil han helt sikkert blive glad for et gavekort til flyboard. Med et flyboard kan man flyve højt over vandet, så der er garanti for en helt vild oplevelse. Det er en oplevelse for både nybegyndere og erfarne.

48. Kettlebell

Pris: 415 kr.
Det er blevet enormt populært at træne hjemme i sin egen bolig, og det kræver selvfølgelig det rette udstyr. Kettlebells fås i mange forskellige vægtklasser, og de kan bruges til et hav af forskellige øvelser. Det er en fed gave til ham, der ønsker at træne effektivt og simpelt derhjemme.

49. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Med en tur i en F16-simulator kan man udleve sin drøm om at blive jagerpilot. Det er altså en fed gave, som mange mænd vil blive glade for. Simulatorens cockpit er en kopi af den ægte vare, så oplevelsen er enormt virkelighedstro. Efter en instruktion er det altså bare at sætte sig til rette og nyde turen.

50. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Uanset om man bliver 10, 30 eller 70 år, skal man naturligvis fejres med stil. Og med smukke tal-balloner i sølv vil ingen være i tvivl om, hvor gammel fødselaren bliver. De skinnende tal pynter flot på væggen, og så danner de den perfekte baggrund for smukke billeder fra festen.

51. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Kan du huske det sus i maven, man fik, når man som lille fik en ordentlig gyngetur? Gang det med 10 – sådan føles det at prøve Big Swing. Med 8 meters frit fald og en gynge på 34 meter er det en oplevelse udover det sædvanlige. Det er en fed gave til adrenalinjunkien.

52. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en fed gave til manden, der elsker sin smartphone. De moderne mobiler kan meget, men de går desværre let i stykker, hvis man taber dem på jorden. Derfor er det enormt praktisk at have et mobilcover på, der både ser smart ud og beskytter ens kæreste eje.

53. Massagepistol

Pris: 649 kr.

En massagepistol er en perfekt gave, så man kan få løsnet de ømme muskler. Massagepistolen fra Barbendes er nem at anvende, og den har et enkelt og stilrent design. Massagepistolen har fire hastighedsniveauer. Desuden medfølger fire forskellige massagehoveder, som er designet i forskellige former for at kunne give mulighed for at massere og give lindring til de behov der er.

Overrask Ham Med En Sød Gave

Kvinder får som regel ros for at være gode til at finde den helt rigtige gave. En gave, hvor der er lagt sjæl og omtanke i udvælgelsen. En gave, som glæder modtageren og viser, at man har forsøgt at opfylde et ønske, som de slet ikke vidste, at de havde. Det er dog en kunst at mestre at finde den rigtige gave til manden der har alt.

Så selvom du er en mester i dette, så gør det vel ikke noget at du kan få lidt hjælp til at finde gaven til mændene i dit liv? Det behøver ikke at være svært at opfylde de inderste gaveønsker. Vi har nemlig gjort det nemt og tilgængeligt at blive den, der giver den ultimative gave til ham, der kun har sokker på ønskelisten.

Gaver Til Ham

Udskift De Bløde Gaver Til Ham, Med Gaver Der Aldrig Bliver Glemt

Er du træt af at købe de samme 5 par sokker og underbukser til ham? Vil du hellere se ægte overraskelse og begejstring, når han pakker gaven op? Vi er helt sikre på, at vi har fundet på så mange gaveideer til ham, at du får svært ved at vælge.

Men er det så ikke helt vildt dyrt, tænker du… Svaret er kort og godt, at nej, det behøver det ikke være. Vi har samlet en masse gaveideer til manden, der har alt – og det er i alle prisklasser.

Gave Til Ham
Ved Din Kæreste Heller Ikke, Hvad Han Ønsker Sig?

Jamen, han ønsker sig jo kun det sædvanlige, og på ønskelisten fra ham, er der 2 ting igen i år, tænker du nok. Men så er det på tide, at du finder de gaver til ham, som han ikke anede, at han kunne ønskede sig. Den ultimative gave, som hans fantasi slet ikke havde forestillet sig.

Uanset om han er til et kæmpe adrenalin kick ved at springe ud med faldskærm, køre ræs i en Ferrari eller om han er til en stille og rolig byvandring i smukke København. Selv livsnyderen kan få opfyldt sine drømme – måske med en kokkeskole eller et kursus i ølbrygning. Vi vover pelsen og siger, at vi har gaver til ham der har alt – og det bliver en gave, du vil blive husket for.

Kæreste Gave Til Ham

Står Du For Gaven Til Ham Igen I År?

Er det igen tiden, hvor familien skal samles om en rund fødselsdag, jul eller måske Fars Dag? Er du igen den heldige, der skal finde den allerbedste gave til din far fra hele familien? Så ved vi, hvor svært det er at finde på noget, som du ikke har købt før. Den gode nyhed er, at du lige her kan finde gaveideer til manden i alle aldre og til enhver lejlighed.

Gi’ din far en oplevelse, som varer længe efter festen. Gi’ ham en gave, som han glædes ved både før og efter brug. Det kunne f.eks. være en ølsmagning, hvor de dygtige ølbryggere fortæller om bryggeriets kunst og hele historien bag de mange forskellige ølsorter – og selvfølgelig får han lejlighed til at smage hele herligheden.

Eller måske skal han endelig have lov til at mærke hestekræfterne i en tunet sportsbil på en bane? Det er en drengedrøm for de fleste at sætte sig i en Ferrari, høre motorerne blive varmet op og hvinene fra dækkene, når accelerationen sætter ind og man bare bliver trykket tilbage i sædet og mærker suget i maven. Der er nok af gaveideer at vælge imellem.  Måske bliver det den sværeste opgave denne gang.

Gaver Til Mænd

Den Bedste Gave Til Den Unge Mand

De unge er kritiske forbrugere og ved, hvad de vil have  – men det kan indimellem være svært at finde den helt rigtige gave, når det gælder tøj, sko og personlige ting. Og overraskelsen er til at få øje på, når de selv er med ude at vælge det, de gerne vil have til fødselsdagen. Kender du det, så er du helt sikkert på udkig efter gaveideer, som de i hvert fald ikke lige havde set komme.

Vi ved, at det kan være svært med gaver til den unge mand, der bliver 18 eller 20 år – de fødselsdage, hvor man gerne vil give noget særligt. Derfor har vi også samlet en række gaver med overraskelse inkluderet. Find den perfekte 18 års gave lige her!

Var det noget med et kursus i kitesurfing? En vild tur med offroader i grusgrav? Et par lækre luksus-høretelefoner? Eller måske et el-løbehjul – den helt store dille i de større byer i ind- og udland? Mulighederne er mange, så kig her og lad dig inspirere til gaven til den unge mand

18 Års Gave Til Ham
Gaver Til Ham, Der Lige Er Flyttet Hjemmefra

Dagen kommer, før vi ser os om.. dagen, hvor den unge mand flytter hjemmefra og skal starte sit eget liv i nye omgivelser. Er I som forældre er flest, så vil du nok mere end én gang tænke på, om han nu kan klare sig. Gad vide, om han får lavet mad, og hvad hvis han nu skal imponere vennerne, hvad gør han så?

Med en af vores madlavningskurser kan du give den unge mand en god start på livet væk fra mors gryder. Giv ham en gave, som han måske ikke lige har ønsket sig, men som kan vise sig at være ganske nyttig.

Alt efter ambitionerne, så kan du vælge et hotdog-kursus – ja, du læste rigtigt, for en hotdogs kan laves på mange måder – et barista kursus, så kaffen bliver en helt særlig oplevelse eller måske skal det være et bagekursus i Meyers køkken eller et kursus i at lave de lækreste cocktails eller sunde vegetarretter. Alle muligheder til at uddanne den unge mand i livsnyder-kunsten finder du lige her.

Gaven Til Ham
Skal Den Unge Mand I Familien Konfirmeres?

Hvad giver man den unge konfirmand, når man nu synes, at gavechecken fra banken er lidt for kedelig? Er ønskesedlen fra den unge kommende konfirmand på ganske få linier med f.eks. penge og gavekort, og er du typen, der tænker, at det bare er for tamt? Så kan vi hjælpe dig med inspiration til gaven, som han vil blive vildt begejstret for og du vil blive bemærket for din opfindsomhed. Find fantasiske konfirmationsgaver her.

Vi har samlet en række gode gaveideer til konfirmanden, så du ikke behøver bruge tid på at sammensætte den perfekte gave – det har vi klaret for dig.

Må vi foreslå en mega fed tur i en Ferrari, en omgang Djævleræs, eller skal han op i højderne med en ballonflyvning, et faldskærmsudspring eller prøve bodyflight i vindtunnel eller en F16 simulator. Alle gaver, der kan få selv den mest hardcore unge mand begejstret.

Er han den mere stille type, så er en mountainbiketur i Mols Bjerge en mulighed, eller et par lækre hovedtelefoner, et fedt ur, eller måske en velduftende parfume.

Kort sagt – alle gaveideer finder du lige her – og det er nemt og hurtigt at klare gaven til den unge mand. 

Manden I Dit Liv Fylder 50

En 50 års-dag er noget helt særligt. Alle fødselsdage skal fejres, men de runde er noget helt specielt og for mange en milepæl og en anledning til at gøre alvor af drømme på bucket listen.

Hjælp din mand til at få afkrydset en af de store oplevelser på listen og giv ham en gave, som han vil elske dig endnu mere for.

Er han typen, der søger sug i maven og adrenalin i årerne? Så har vi samlet en række vilde ture – lige fra faldskærmsudspring, dykning, urban high roping, ræs i en tunet sportsbil til en tur med RIB båd eller en helikopterflyvning?

Vil du satse på en mere romantisk gave, og måske endda tænke lidt egoistisk? Vi har udvalgt de skønneste spa- og weekendophold til par, der bare skal nyde hinanden og slappe af i smukke omgivelser. Forkæl ham med en hotstone massage eller en tur i hammam.

Er du mere den praktiske type, der også tænker lidt i hjemmets arbejdsfordeling, kunne et af de mange madkurser være en god gaveide til ham. Vælg mellem kokkeskole, flødebollekursus, bagekursus, pizzakursus eller lær ham at lave den perfekte hotdog. Måske kombineret med et kursus i ølbrygningens kunst. Det er nemt og enkelt at pakke det hele sammen lige her – og du klarer gaven i et snuptag.

Gave Til Ham 50 År
Sjove Gaveideer Til Den Runde Fødselsdag

Vi kender alle de mænd, der selv laver en masse sjov og ballade, når kammeraterne har fødselsdag. Gaverne kan ikke blive vilde nok, og spasmagerne lægger mange kræfter i at finde på en sjov gave.

Spring planlægningen over og find den fedeste og vildeste gaver til ham her på siden.

Send ham på en tur med svævefly, en tur i dybet på undervandsjagt, inviter ham til vildmarksgourmet ude i den rå natur eller skal det være mere sofistikeret, så er en eksklusiv whiskysmagning måske sagen?

Lyder cocktailkursus hos Timm Vladimirs køkken som en ganske nyttig gave? Eller er I mere til chokolade smagning eller til at høre om og smage øl fra et mikrobryggeri?

I år bliver det sværeste ikke at finde gaven, men at vælge hvilken. Du bestiller lige her – så er gaven til ham fikset nemt og hurtigt.

Gave Til Ham 30 År
Julegaven Til Ham

Vi ved, at den tid kommer, hvor vi skal ud og finde en gave i rusk og regn. Stå i kø for at få pakket skjorten til manden ind eller febrilsk søgning på internettet efter noget, som du ikke har givet før.

I år kan du læne dig tilbage i sofaen og klare julegaven til din mand, søn, far eller bror hurtigt og nemt. Vi har nemlig samlet de allerbedste gaveideer – og selv julemanden vil ikke kunne matche udvalget.

Vi har de hårde firkantede gaver såsom bøger, et lækkert ur, et par høretelefoner eller en lækker duft.. Men vi har også de små flade, som ikke ser ud af noget, men som åbner en verden af muligheder. Du kan give et gavekort til en fantastisk oplevelse, som måske lyser hverdagen op i de mørke måneder eller som den glade modtager kan glæde sig til i sommermånederne.

Udvælg gaven selv eller lad modtageren vælge mellem en lang række af spændende oplevelser… Læs mere om vores gavekort her.

Gave Til Mand

Gaveideer Til Ham

Vi ved det – der er mange muligheder og det kan måske være lidt svært at overskue alle gaveideer. Vi har derfor samlet lidt inspiration her for at gøre det lidt nemmere for dig.  Det første skridt for dig i vejen til den helt rigtige gave kunne være at finde ud af, hvilken type, du skal købe gaven til. Hvad er hans inderste drømme? Hvilke oplevelser ville han sætte allermest pris på? Er han typen, der er til vild action eller stille livsnydelse?

Vi er sikre på, at du kommer lidt længere, når du ser nogle af vores forslag her:

Gave Til Mænd

Gaver Til Den Stilfærdige Mand

Er han typen, der helst fordyber sig og nyder de stille gøremål, så kan vi anbefale at købe ham en god bog. Du finder alt fra krimier, biografier til historiske romaner. Eller måske skal han lære den ædle kunst at brygge en kop fantastisk kaffe på et barista-kursus?  Eller skal han forkæles med et lækkert ur, en ny PC eller et par hovedtelefoner i allerbedste kvalitet? Er han typen, der gerne vil opleve natur og historie i Danmark, så kunne det være en idé med en guidet tur i Københavns gader eller at tage med på Sort Sol Safari i Vadehavsområdet. Kig på listen her og lad dig inspirere til gaven.

Gode Gaver Til Ham

Gaven Til Ham, Der Elsker Design & Luksus

Til dem har vi alt fra det sidste nye indenfor dufte og personlig pleje, smarte solbriller, ure, maskuline smykker og lækre sneakers til nyttige tekniske løsninger såsom Wi Fi vejrstation, bluetooth højtalere, robotstøvsuger og ikke mindst de nye populære el-løbehjul. Gaveideer til ham finder du lige her.

Gave Til Ung Mand

Gaver Til Ham, Der Elsker Fart & Adrenalin I Blodet

Offroad i en grusgrav, body flight i en vindtunnel, vildt ræs i en toptunet sportsbil, F16 simulator eller sejltur med en RIB båd… kan det ikke blive vildt nok og kan alting kun gå for langsomt for ham, så er det lige her, at du kan finde den ultimative oplevelse til ham. Vi tør næsten vove at sige, at der er garanti for adrenalin og sug i maven med disse gaver – som helt sikkert vil falde i god jord.

Fantastiske Gaver Til Ham

Gaver Til Ham Med De ”Våde” Drømme

Skønne oplevelser over og under vandet kan du også finde her, hvis han er til det våde element. Et kitesurfing kursus er en skøn oplevelse på havet og skal jagtinstinktet vækkes, så lad ham få et værdibevis til en undervandsjagt. Der gives ingen garanti for fisk på tallerknen – men garanti for en anderledes gave, du vil blive husket for.

Gaver Til Unge Mænd

Gaven Til Ham, Der Ikke Er Bange For Nye Højder

Er højdeskræk ikke en del af hans personlighed, så er du kommet til rette sted. Mange af vores gaveideer til mænd, er nemlig hævet et pænt stykke over jorden, og tager ham op i nye højder. Var det noget med ballonflyvning i Midtjylland, faldskærmsudspring med eller uden hjælper, en helikoptertur eller i svævefly over det danske landskab eller skal han opleve en omgang bridgewalking i 60 meters højde over Lillebælt? Der er noget for enhver smag og pengepung og gaveideerne rammer bredt til alle aldersgrupper. Find flere gaveideer her

Gaver Til Manden

Gaver Til Ham, Der Er Livsnyder

Mange mænd interesserer sig for livets goder i form af god mad, fancy drinks og kvalitet indenfor øl, whisky og kaffe. Er han typen, der vil vide mere og udforske, hvordan de professionelle arbejder og vil han gerne imponere familie og venner med sin viden om f.eks. ølbrygning eller de forskellige smagsnoter i whiskyen, så har vi kurser, der passer lige til ham. Næsten kun fantasien sætter grænser, når du kan vælge mellem alt fra chokoladesmagning, hotdog kursus, workshop i sund mad og til en sanselig oplevelse med Dinner in the Dark, østers safari i Limfjorden eller en Food Walk rundt i Århus’ gader. Gaven til livsnyderen finder du her

Gaver Til Manden Der Er Livsnyder

Gaven Til Ham, Der Interesserer Sig For Mad & Drikke

Skal du finde en gave til ham, du bor sammen med, kunne du med fordel vælge en gave, hvor hans evner i madlavningens mange sider bliver taget til et nyt niveau. Det kunne jo være, at han blev så inspireret, at det smittede af med lækkert friskbagt brød derhjemme, hvis han kommer på bageskole hos Meyers Madhus. Eller hvis han får lært at lave de lækreste flødeboller og macarons. Den perfekte Bøf Bearnaise eller hjemmelavede pizza lyder heller ikke dårligt, vel? Alt det og meget mere får han lært på et af vores mange gastronomi-kurser. 

Gave Til Manden

Gaver Til Ham, Der Er Til Wellness & Romantik

Går hans ønsker i retning af skøn natur, afslapning, forkælelse og bare en masse kvalitetstid i lækre omgivelser, så skal du have valgt det ultimative wellness ophold til ham. Nogle af vores mest populære weekendophold er på f.eks. Kragerup Gods, ca. 1 times kørsel fra København, men også Falkenberg Strandbad og Ystad Saltsjöbad i Sverige trækker rigtig mange af vores danske kunder til, når det gælder spa, god mad og skønne stunder sammen.

Gaver Mænd

Gave Til Ham, Der Elsker Naturoplevelser

Danmark er et skattekammer af flot natur og vi har sammensat nogle unikke pakker, hvor der både er fantastisk natur og masser af god viden at få med hjem.

I Mols Bjerge tilbyder vi en guidet tur på mountainbike i en af Danmarks flotteste nationalparker. 5 timers naturoplevelse, der går lige i hjertet.

Længere sydpå ved Vadehavet kan det fascinerende naturfænomen Sort Sol opleves, når hundredtusinder af stære laver deres ”aftenballet” ved solnedgang i marsken.

Østerssafari i Limfjorden er 2-3 timer med naturguide, der fortæller om østers og naturen omkring Limfjorden.

Kender du Nak & Æd? Gemmer kæresten på en indre vildmarksmand, så send ham på Vildmarksgourmet og guidet sanketur i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der indsamles urter og ukrudt til dagens måltid og der serveres også inspirerende fortællinger om naturens spiselige skatkammer. Gaven med naturoplevelser finder du også på listen her .

Svært Ved At Vælge Gaven Til Ham?

Er du blevet overvældet af alle de gaveideer og er det svært at vælge, så kan du vælge gaven med den ultimative frihed inkluderet. Nemlig et gavekort, som giver modtageren lov til at vælge lige præcis den gave, han ønsker sig allermest. Læs mere om gavekort til ham her.

Har du 3 minutter & lyst til at se en video med måske lidt fjollet gaveønsker? Så se videoen fra Curlingkluppen på P3 nedenfor.

FAQ om gaver til ham

Hvor meget koster en gave til ham?

En god gave til ham koster 200-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde ham med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til ham.

Hvad er en god gave til ham?

Der findes utrolig mange gode gaver til ham, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på hans ønskeliste.

Hvorfor give en gave til ham?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til ham, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give ham en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: