Sjove & Hyggelige Gaver Til Drenge Som Helt Sikkert Vil Give Glæde

Gaver til dreng er ikke spor svært at finde, for drenge er nu engang enkle væsner, der er nemme at stille tilfredse. Ellers sådan er det i hvert fald hvis man spørger nogen. Sandheden er dog, at drenge kan være lige så svære at købe gaver til som piger. Alle drenge har nemlig deres helt egne præferencer og interesser, og disse er det vigtigt at man tager hensyn til når der skal købes gaver til drenge. Man kan altså ikke bare købe biler eller action figurer til drenge og så regne med at det er nok. Man skal bruge lidt tid på at finde ud af hvad den enkelte dreng kan lide. 

Heldigvis er vi her for at hjælpe og her på siden kan du finde et stort udvalg af gaveideer til drenge i alle aldre. Der er noget for enhver smag, så uanset om det er en stille dreng, der elsker at være kreativ eller om det er en lille vildbasse med krudt i røven, så kan du altså finde den helt perfekte gave til ham. Der er alverdens herlige gaver, der lader knægten udfolde sig og som stimulerer hans fantasi på en sund måde. Ingen tablets eller smartphones her, udelukkende godt og sundt legetøj.

Hyggelige & Sjove Gaver Til Drenge

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Skal du finde en gave til en dreng som er helt vild med bolde og boldspil? Så kan du give ham et fodboldmål, som kan stå i haven eller foran huset. Det er den perfekte gave, som giver ham mulighed for at spille masser af bold alene og med venner.

2. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Kender du en aktiv dreng, som skal have en gave? Et trick løbehjul er en opgradering til det normale løbehjul. Nu kan bunden nemlig dreje hele vejen rundt og løbehjulet er designet til at hav af forskellige tricks. Han kan få mange timers sjov med at øve sig på tricks.

3. Stylter

Priser fra: 349 kr.
En god gave til en lidt yngre dreng er et par stylter. Det er et sjovt stykke legetøj, som samtidigt er fysisk udfordrende. Stylterne kan både bruges i haven og til at prøve at gå på tværs af skolegården med dem. Det er en sjov udfordring at skulle holde balancen.

4. Hockey Sæt

Priser fra: 119 kr.
Med et hockey sæt kan du lade drengen spille hockey sammen med sin familie eller venner. Det er nemt at sætte op både på græsplæne, asfalt og andre flader. Et godt spil hockey er en sjov måde at spille sammen på, hvis man vil prøve noget andet end fodbold.

5. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Giv drengen mulighed for at spille med sjove bat i solen med et bat spil. Det er en god måde at få frisk luft og lidt aktivitet i hverdagen. Bat spillet fylder ikke meget og er nemt at tage med sig for at have lidt ekstra sjov på farten.

6. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Tager familien tit ud at bade eller dykke rundt? Med et snorkelsæt, kan du give en dreng mulighed for at se alt livet under vandet. Det gør strandturen lidt sjovere, at kunne svømme under vandet uden at få vand i øjnene. Han vil kunne fortælle hele familien om hans undervandseventyr.

7. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
En boldtræner er den perfekte gave til drengen, som gerne vil kunne øve bold alene. Boldtræneren gør det nemmere at spille selv og træne sine evner, inden man giver sig i kast med fodboldkampe. Det er også en sjov måde for ham at underholde sig selv og være fysisk aktiv.

8. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Lad drengen i dit liv udforske magien og øve sig i sjove trylletricks. Med et tryllesæt får ham alt, han skal bruge til at lave mange forskellige illusioner og tricks. Det vil give mange sjove timer, hvor han kan øve sig og vise det, han har lært, til hele familien.

9. River Stones

Priser fra: 399 kr.
River Stones er en sjov gave at give til en ung dreng. De kan stilles op i haven eller indenfor for at lave sjove lege for hele familien. Stenene er gode til at træne motorik for drengen. De er samtidigt perfekte til en leg jorden er giftig sammen med vennerne.

10. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Er drengen endnu ikke helt gammel nok til at få en rigtig cykel? Så vil han elske at kunne cykle rundt på en Mini Rider Go i stedet for. Den giver masser af mulighed for at fræse rundt indenfor, i haven, ude på fortovet eller i skolegården.

11. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Giv ham et sjovt spil backgammon, som hele familien kan få glæde af. Backgammon er det perfekte spil til en hyggeaften for familien, som man kan få mange timer til at gå med. Er han glad for brætspil, vil han være vild med at få et spil backgammon i gave.

12. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Gør sommeren lidt sjovere, ved at give drengen et sjovt havespil som stigegolf. Det er både sjovt at spille alene og sammen med venner og familie. Til alle sommeren sammenkomster og grillaftener, vil stigegolf være et hit blandt alle gæsterne. Det er underholdende og kan få konkurrencegenet frem i alle.

13. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Et klassisk spil Kongespil er måske det mest velkendte havespil. Det har fordelen at der er plads til mange eller få spilleren, som kan dyste om at vinde. Hvis du skal finde en gave til drengen, som elsker konkurrencer og spil, er et Kongespil lige det, du leder efter.

14. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.
Næsten alle drenge kommer på et tidspunkt i deres liv i en kæmpe dinosaur fase. Hvis du kender en dreng, som er i den nu, vil han elske at få en dinosaur i gave. Der findes mange forskellige dinosaur modeller, som du kan vælge imellem, så han kan have forskellige.

15. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
En kuglebaner med fine og farverige biler er perfekt til en lille dreng. Det er et sjovt legetøj som kan hjælpe ham med at forstå, hvordan bilerne kører. Han kan lade bilerne kører ned af de sjove baner eller køre rundt med dem i stuen og på værelset.

16. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
Skal du finde en gave til en dreng, som elsker spil og vandet? Med en vandbombe bold bliver spil i vandet meget sjovere, ligegyldigt om det er stranden eller pool. De fleste bolde flyder på vandet, men en vandbombe bold hopper på vandoverfladen, så den kan bruges til sjove spil.

17. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Stangtennis er et hyggeligt og sjovt spil for drengen at have stående i haven. Han kan selv bruge det til at øve sig eller spille sammen med venner og familie. Det er et smart spil, fordi der ikke skal bruges andet end stangen og bat til at spille med.

18. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
For den lille dreng, vil han elske et mini micro deluxe løbehjul. Det er udstyret med et ekstra hjul, som gør det sværere for ham at vælte. Det er derfor både sikkert og sjovt at køre rundt på løbehjulet. Det er samtidigt justerbart, for at tilpasse sig, at han vokser.

19. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
En fin værktøjsbænk er den perfekte gave til den lille dreng, som er meget fascineret af fars værksted. Nu kan han få sit eget, som ikke er farligt at lege med. Værktøjsbænken er udstyret med alt fra save og hamre til tandhjul og tavler, han kan lege og bygge med.

20. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Vil du give drengen mulighed for at spille et godt spil rundbold, langbold eller lignende? Så er et bat sæt præcis hvad han ville elske i gave. Det er perfekt til spil med hele klassen eller familien. Et bat sæt er meget alsidigt og vil få stor brug.

21. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Er drengen glad for at spille fodbold og altid klar på et godt spil? Så vil han elske en fodbold neopren soccer i gave, som kan give ham mange timers sjov. Den er perfekt til alle slags spil bold og holder længe, så den kan bruges til at træne med.

22. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.
Nummer Kubb Spil er det perfekte udendørs spil for hele familien. Giv spillet til drengen og lad ham tage det med på strandtur, i skoven, i skolegården eller ude i haven. Det er sjovt at være mange til og en god måde at få frisk luft i hyggeligt selskab.

23. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Mangler du den gode gave til en nevø, lillebror eller lignende? Så kan du give ham et sæt Fun To Learn. Det er en masse skum som kan formes om på forskellige måder, for at danne tal og bogstaver. Det gør læringen til en leg og udvikler hurtigt drengens læseevner.

24. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Mange forbinder sommeren med et godt spil petanque. Ved at give ham et spil petanque, kan han få lov at spille med hele familien eller invitere vennerne over. Det er også en god gave, fordi det kan bruges i mange år. Det bliver aldrig kedeligt at trække frem hver sommer.

25. Drage

Priser fra: 89 kr.
En drage er en sjov gave til drengen, som han kan lege med, når der begynder at blæse. Dragen kan sendes op i luften og han kan lære, hvordan man flyver ordentligt med den. Vælg et design som passer til ham, han kan have det sjovt med i mange sæsoner.

26. Leg & Lær

Priser fra: 69 kr.
Det behøver ikke være kedeligt at skulle lære matematik. Med Leg & Lær kan det blive et spil at sætte tegninger og tal sammen. Det gør det sjovere for ham at lære at tælle og arbejde med tal. Han kan både øve sig selv eller træne sammen med sine forældre.

27. Arbejdsbiler

Priser fra: 29 kr.
Kender du en lille dreng som er vild med kraner, traktorer og andre seje arbejdsbiler? Så vil du gøre ham lykkelig, ved at give ham et sæt i gave. Her kan han få flere forskellige arbejdsbiler at lege med og lære, hvordan de forskellige biler fungerer og arbejder sammen.

28. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
Lad drengen øve sig på magi med et sæt Tryllehat med kanin. Her får han det klassiske kanin i en hat trick samt mange andre sjove trylletricks og illusioner. Det er en sjov måde for ham at øve flere tricks og få mulighed for at vise dem til vennerne.

Gaveideer Til Drenge

Hvis du har fået en fødselsdagsinvitation af en sød dreng i familien, så har du formentlig grublet over gaveideer til drenge. For en fødselsdagsinvitation og gaver går naturligvis hånd i hånd, men hvad er så en god gaveidé til drenge tænker du måske! Dette har vi heldigvis en række ualmindelig gode bud på, ta’ blot et kig på vores gaveinspirations-liste ovenover! Denne liste er nemlig fyldt med sjove og hyggelige gaveideer til drenge. Du finder alt lige fra en drage til stangtennis, så har du brug for gaveideer til drenge vil vi klart anbefale dig at tage et kig på denne liste.

Der er dog nogle gaveideer til drenge som ikke er at finde på listen ovenover, så lad os endelig nævne dem her! For en ting er at købe en gave online, noget andet er at være kreativ og finde på sine egne kreative gaveideer til drenge. Dette kunne eksempelvis være en hyggelig strandtur med barnets bedsteforældre eller en biograftur i følge med en ven fra børnehaven eller skolen.

Gaveideer Til Drenge

Gode Gaver Til Drenge

Er du så heldig at være blevet inviteret til fødselsdag eller lignende hos en sød dreng? Så er det helt sikkert lige en god ide at finde gode gaver til drenge forinden, for er der noget som tæller til en børnefødselsdag så er det antallet af gaver samt deres størrelse. Så sikre dig at du ikke skuffer den lille dreng, ved at få indkøbt en fin og gerne farverig gave forinden du møder op til fødselsdagsfesten. 

Men hvad skal du så give i gave tænker du måske! For du har muligvis ikke synderlig meget erfaring med at købe gaver til drenge, men bare roligt for det kan vi sagen hjælpe dig med at finde frem til. Vi har nemlig listet en ordentlig stak ualmindelig gode gaver til drenge ovenover, så hvis ikke du allerede har givet det et skud vil vi klart anbefale dig at gøre dette.

gaver til dreng

Gaven Til Den Tænksomme Dreng

Hvis man skal give en gave til drenge, så er det naturligvis vigtigt at man kender lidt til han interesser. Hvis han aldrig sidder stille, så er en bog måske ikke den helt rette gave til ham. Men hvis han elsker at kigge i bøger og generelt nyder de mere rolige lege, så kan man med fordel give ham en Find Holger bog. Det er jo en udødelig klassiker, som de fleste af os nok har moret os over. Men en kuffert med farver fra Djeco kunne også være et godt valg. Den vil lade ham udfolde sine kreative evner på en konstruktiv og sjov måde.

gaver til drenge

Gaven Til Den Lille Vildbasse

Hvis man er et aktivt og eventyrlystent barn, så vil man gerne have legetøj, der stimulerer dette. Så hvis du skal købe gaver til drenge af den slags, så gælder det om at finde noget, der passer til dem. Heldigvis kan du nemt finde noget i vores vidtspændende udvalg. Giv ham f.eks. en Krea sansegynge eller måske et smadder sjovt tryllesæt til børn. Begge dele er sjove gaver, der passer rigtigt godt til drenge, der nyder gang i den.

gave til drenge
Ingen Drenge Er Ens

Når du søger gaveideer til drenge, så husk på at alle små drenge er forskellige og at de ikke kan sættes i nogen fast kasse. En dreng kan sagtens være en krudtugle den ene dag, for så blot at ville hygge med en bog den næste. Så det er naturligvis en smule udfordrende at finde den rette gave til drenge. Men uanset hvordan han er, så kan du sagtens give en af de gaver vi har her på siden. De passer til drenge af enhver slags og det gør jo bare det hele nemmere for dig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: