Hyggelige & Sjove Gaver Til Børn I Alle Aldre

Gaver til børn er altid sjovere at give end gaver til voksne. Det kan der vist ikke være nogen tvivl om. Enhver der har givet gaver til børn, kender glæden, når man ser et barn få en gave, som det virkelig har ønsket sig. Lige dele iver, glæde og spænding kan få de små til at blive helt overstadige og det er en fornøjelse at opleve. Der er det i sandhed en dejlige at give end at modtage. Der er desuden masser af lejligheder til at give børn gaver, for selvom der kun er jul og fødselsdag to gange om året, så skal man ikke være bange for at komme med en gave alligevel.

Det er dog vigtigt, at man giver gaver, der betyder noget og som ikke bare er endnu et stykke plastik skrammel. Alt for mange børn drukner nærmest i legetøj, der bliver brug en gang eller to, hvorefter det ryger om bagerst i skabet. Undgå dette ved at give sjove gaver til børn, som der virkelig er blevet langt tanker bag. Så hvordan finder man egentlig den bedste gave til børn? Det vil vi prøve at hjælpe dig med at finde svaret på herunder.

Gaver Til Børn Dreng
Gaver Til Dreng
Gaver Til Børn Pige
Gaver Til Pige

1. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Med en sød dukke, kan du gøre en lille pige utroligt glad. Dukken er sød og lige så blød som en bamse, så den er god at ligge med i sengen. En dukke Sophia er også den perfekte måde, at give barnet mulighed for at lege at de er forældre.

2. River Stones

Priser fra: 399 kr.
River Stones er den perfekte indendørs gave, for det meget fysisk aktive barn. De er nemme at sætte op, og kan bruges til at øve balance, motorik eller bare lege jorden er giftig. De er sjove både for børn og voksne at lege med, og er nemme at flytte rundt.

3. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
En kuglebane er en klassisk gave at give til børn, som både er spændende, aktiv og laver sjove lyde. Gør kuglebanen endnu mere spændende med fine biler i forskellige farver, som kan køre ned gennem banerne. Det kan give mange timers sjov ved bordet og er også god til fælleslege.

4. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Har I en perfekt have derhjemme, med plads til at spille fodbold? Så kan udendørslegen nu gøres endnu sjovere, med et fodboldmål. Det er specielt godt til de lidt ældre børn, som forstår reglerne, men er også gode til de mindre. Fodboldmålet er samtidigt godt legetøj til at have vennebesøg.

5. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Cutie Hanna vil være den perfekte gave til en lille sød pige eller dreng, som elsker bamser og dukker. Hun er utroligt nuttet, kommer i et fint outfit og er en af det nemmeste gaver at give. Det er de færreste børn, som bliver kede af at få en bamse.

6. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Giv barnet mulighed for at være aktiv i haven eller på fortovet, med et par stylter. De er rigtig gode til børn, som er i gang med at udfordre deres motorik. De kan bruges til mange sjove lege for barnet og er også gode at bruge sammen med venner.

7. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Hvis barnet endnu ikke er helt gammel nok til at få en 3-hjulet cykel, kan løbecyklen være god. Her kan de får lov at sidde på cyklen og løbe hen ad fortovet. Perfekt til følge mor og far på indkøb eller lege rundt på fortovet eller i skolegården.

8. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
Skal du finde den perfekte gave til et barn som elsker magi og tryllerier? Giv dem mulighed for selv at lære hele 75 trylletricks og illusioner med et tryllesæt. Der følger en tryllehat med skjult kanin, tryllestav og meget mere med, til at lave spændende tricks for familien.

9. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
En god gave til det kreative barn er et par farveblyanter til at tegne med. Et par gode farveblyanter gør det meget sjovere og tegne, og de kan bruges utroligt længe. Farveblyanter til barnet er også gode at give, fordi de ikke fylder så meget blandt alt det store legetøj.

10. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Hvis der er noget, et barn aldrig kan få for meget af, er det børnebøger. Der findes et kæmpe udvalg af spændende, underholdende og lærerige børnebøger. Her kan barnet selv øve sig i at læse, eller der kan blive gjort en hyggelig aktivitet ud af højtlæsning inden sengetid.

11. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Skal du finde den perfekte gave til barnet, som ikke kan sidde stille? Med en boldtræner, kan du give dem mulighed for at spille så meget bold de ønsker. Boldtræneren er særligt god, fordi den også kan bruges til at spille med bold selv, hvis forældrene har travlt.

12. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
En Mini Rider Go er en god første cykel til ethvert barn. Med sit store sæde, holdbare styr og fire hjul er den nem at køre på og god til at træne cykling. Barnet kan få lov at skubbe sig selv rundt på cyklen uden fare for at vælte.

13. Hockey Sæt

Priser fra: 119 kr.
Giv barn og forældre mulighed for at spille løs indenfor eller ude i haven med et hockey sæt. Til sættet medfølger der både ketchere og bold, så det er nemt at starte en kamp op. Det er også en oplagt leg at lave med barnet til familiesammenkomster.

14. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Skal du finde en god gave til et lidt ældre barn, kan du opgradere deres løbehjul til et trick løbehjul. Normale løbehjul er fine at køre rundt på. Men med et trick løbehjul kan bunden svinge hele vejen rundt, og du kan lade barnet lære mange forskellige tricks.

15. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Vil du være sikker på at give en gave til barnet, som kan være en aktivitet for hele familien? Du går aldrig galt i byen med et klassisk spil backgammon. For de lidt ældre børn, vil spillet være utroligt spændende og resultere i mange timers spilaftener hos familien.

16. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.
Alle kender et lille barn som enten er eller har været i deres dinosaur-fase. Det er uundgåeligt, og hvis du kender et barn som er i den, vil de elske en dinosaur figur. Der er mange forskellige dinosaurer, som både er sjove at lege med og lærerige at lære om.

17. Regnbue

Priser fra: 229 kr.
Giv barnet en fin gave, som både fungerer som 3D puslespil og er fin på hylderne. Regnbuen er sjov at lege med og giver barnet mulighed for at skille det ad og samle igen. Samtidigt er den et fint lille legetøj at have stående i stuen eller på børneværelset.

18. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Stigegolf er det perfekte havespil og er fin gave til barnet, som hele familien kan bruge. Det er en god aktivitet til familiefester, grillaften eller at nyde sommeraftener i haven. Spillet er nemt at sætte op og kan give mange timers sjov og frisk luft for hele familien.

19. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Til alle de sjove boldspil ude i haven eller på skolegården, skal barnet bruge en god fodbold. Med en Neopren Soccer fodbold, kan du give barnet mulighed for at spille bold i mange timer. Den er alsidig og god til at spille alle de forskellige spil, børnene kan finde på.

20. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Leger barnet hele tiden rundt i værkstedet sammen med far? Nu kan de få lov til at få deres eget lille værksted på værelset i stedet for fars farlige værktøj. Det er fuldt udstyret med en masse værktøj, tandhjul og tavler, så de er klar til enhver værkstedsopgave.

21. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Kender du et barn som er fyldt med energi og elsker at løbe rundt udenfor? Med et løbehjul streetsurfing, kan du lade dem brænde alt krudtet af udenfor. Det er perfekt at køre rundt på mange steder og giver mulighed for flere sjove tricks og udfordringer på løbehjul.

22. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Løbehjul er en god måde at gøre det lidt sjovere at være fysisk. Især hvis barnet elsker at stå på skøjter, kan rulleskøjter også gøre det muligt om sommeren. De kommer i mange flotte farver, så barnet også kan finde nogle, som passer deres personlige stil.

23. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.
En god bog som Pinocchio, er den perfekte gave at give barnet. Den fungerer godt som højtlæsning sammen med forældrene, eller for barnet at øve læsning for sig selv. Bogen har fine papirsilhuetter, som gør det muligt at se historien, på samme tid med man læser den.

24. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Hvis du skal give en god gave til et lidt ældre barn med en sød tand, vil de elske et flødebollekursus. Her kan de lære, hvordan man laver de dejligt luftige kager helt selv i sit eget køkken. Det skal nok være et kæmpe hit for hele familien at smage.

25. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Vil barnet elske at køre rundt på et løbehjul, men er stadig lidt for småt? Med et mini micro deluxe løbehjul, er der et ekstra hjul, som kan give støtte. Det kan give barnet mulighed for at køre rundt, så meget de ønsker uden fare for at falde på asfalten.

26. Pull Along Drage

Priser fra: 349 kr.
Giv barnet en sød strikket drage på vogn, som de kan trække rundt med sig. Den er perfekt og sød til selv de mindste børn. Dragen er nem at tage med over det hele og er god at lege med i stuen eller rundt omkring i haven.

27. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Er du på bar bund med at finde en gave til barnet? Så kan et tryllesæt være lige det, du leder efter. Det er fyldt med mange sjove genstande, som kan bruges til at lave tricks og illusioner. Det kan give barnet mange timers sjov med at øve magi.

28. Spisesæt Til Dukke

Priser fra: 269 kr.
Mange børn leger med deres dukker, som om dukken er deres eget barn. Med et spisesæt til dukken, kan de gøre den leg lidt sjovere og nemmere. Her er alt hvad dukken skal bruge til at spise, med madsæt, hagesmæk, drikkedunk, sutteflaske og meget mere.

29. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Kombiner leg og læring for barnet med et Fun To Learn sæt. Det består af mange forskellige stykker skum i fine farver. Det kan samles og skilles ad gang på gang, for at danne forskellige bogstaver og tal. Det gør det lidt sjovere for barnet at lære, hvordan man staver.

30. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
Skal der skabes lidt ekstra hygge på værelset eller i haven? Så er et star legetelt den perfekte måde, at lave en lille hule at lege i. Teltet har endda en dør, som kan rulles ned for at lave hemmelige lege og det kan nemt pakkes ned.

Bedste Gaver Til Børn

Når det kommer til gode børnegaver, så er det vigtigt at man sætter sig lidt ind i barnets smag og ikke mindst, hvad der er passende for et barn i den aldersgruppe. Dertil kommer overvejelser om køn og meget mere. Det er dog ikke så svært, når man først lige tænker over det og man kan udelukke en hel del, hvis man først får styr på disse ting. 

Så hvis man skal give en gave til en dreng på syv, så skal man nok ikke kigge på My Little Pony eller Barbiedukker, men samtidig er det heller ikke babylegetøj, der er mest passende. Men alene det at man har alder og køn kan gøre virkelig meget for at gøre det nemmere for dig. Hvis du så ovenikøbet ved hvad den lille fyr kan lide, så bliver det jo pludselig nemt at købe en gave. 

Skulle du dog alligevel have svært ved at finde den helt perfekte gave, kan du med fordel spørge hans forældre om hjælp eller lave en hurtig søgning på nettet. Her på siden har vi f.eks. en masse gode ideer til sjove gaver til børn i alle aldre. Der er noget for alle køn og til alle aldersgrupper, så det burde være en nem opgave at finde en sjov gave, som man kan give til de små. Det er også vigtigt at huske på, at det er tanken der tæller og det vil de fleste børn bestemt også have forståelse for. Men det er stadig en fornøjelse at kunne give den perfekte gave.

Læs ligeledes om: Gaver til babyer.

gaver til børn

Sjove Gaver Til Børn

Uanset anledningen, så elsker børn at få gaver og det er naturligvis også en dejlig ting at kunne give dem. Gaver er vidunderlige og det gælder i høj grad også når det kommer til de mindste, der til tider kan have svært ved at skjule deres entusiasme og glæde over at få en god gave. Men når man får sjove gaver, så er der da heller ingen grund til at skjule sin begejstring, for det er da vidunderligt, som giver at se modtageren blive glad for sin gave. Giv sjove gaver til børn, der virkelig kan få smilet frem på deres løber og som passer til enhver lejlighed. Gaveavisen er det bedste sted at finde sådanne gaver, for vi har noget for enhver smag og for ethvert budget. Det betyder at du nemt og hurtigt kan finde gode og sjove gaver til børn i alle aldre.

Det at give gaver til børn er jo en meget udbredt ting, og uanset om det er dit eget barn, et barnebarn eller måske en nevø eller niece, så er en lille sjov gave altid velkommen. Det kan naturligvis godt være svært at altid at finde den bedste gave, men hvis du tænker dig lidt om, så kan du sikkert komme på noget. Især hvis du har Gaveavisen til hjælp. Se vores store og varierede udvalg af sjove gaver til børn og vælg noget, som du selv ville have sat pris på i den alder. Brug din viden om barnets interesser og vælge den helt rette gave. Det er en fryd at glæde et barn med en god gave, som det kan få glæde af længe efter.

sjove gaver til børn

Små Gaver Til Børn

Gaver til børn er ikke altid en billig fornøjelse, for legetøj er dyrt. I hvert fald hvis det skal være kvalitets sager. Men det betyder ikke, at man ikke kan finde gode små gaver til børn, der ikke koster en formue. Forældre er tit i en situation, hvor man skal finde en lille billig gave til ungerne. Det gælder f.eks. når der skal laves pakkekalender op til jul eller når ungerne skal til børnefødselsdag og gaven ikke skal være dyr. Det er dog ikke sværere at finde små gaver til børn, end at fantasi og opfindsomhed ikke kan gøre hele forskellen. Kombineret med det store udvalg hos Gaveavisen kan det bare ikke gå galt.

Men hvad er små gaver til børn så? Er det bare skrammel eller er der rent faktisk gode gaver? Ja naturligvis er der det og vi kommer her med nogle gode forslag. Først og fremmest kan man finde masser af skønt legetøj, der måske ikke ligefrem behøver at være LEGO eller lignende dyre sager, men som stadig er sjovt og kan give barnet en masse glade. Det kunne også være en bog med sjove historier og fine billeder. Mulighederne er mange.

Små gaver til børn er en fornøjelse at give, for børn er meget taknemmelige at købe gaver til og selv småting kan få smilet frem. Derfor skal du ikke få grå hår og stress, for du kan sagtens slippe afsted med en lille sjov gave nu og da. Især hvis det er en ”bare fordi” gave, som gives uden anden grund end at man gerne vil forkæle barnet. Det skal der nemlig også være plads til.

Små Gaver Til Børn

Børnegaver

Der er stor forskel på børn og voksne og det er naturligvis også noget, der gør sig gældende når det kommer til gaver. Når man skal købe børnegaver, så står man ofte i en sjov, men svær situation. Sjov, fordi det altid er skæggere at købe legetøj til børn, som virkelig bliver glad for det. Svær, fordi alle børn er forskellige og derfor ønsker sig forskellige ting. Det gør, at man skal holde tungen lige i munden, hvis man vil finde de allerbedste børnegaver.

Først og fremmest skal man sørge for at overveje barnets alder, for det er ikke helt ligegyldigt om det er en 7-årig eller 12-årig man køber gave til. De ønsker sig nemlig vidt forskellige ting og det er jo helt naturligt. Et barn på 7 går stadig mest op i sjove legesager med masser af farver, men når man er 12 begynder man at nærme sig teenageårene. Vær opmærksom på dette når du køber børnegaver.

Når det så er sagt, så sætter alle børn pris på sjove og betænksomme gaver, som man har gjort sig umage med. Det er dog ikke altid nemt og her hos Gaveavisen vil vi gerne gøre det nemmere for dig. Derfor har vi naturligvis altid et stort og varieret udvalg af gode børnegaver, som helt sikker vil kunne få smilet frem hos børnene. Uanset om det skal være legetøj, oplevelser eller noget helt tredje, så har vi lige det du leder efter, så du kan give den allerbedste gave. Tag et kig i vores udvalg og find de bedste børnegaver.

børnegaver

Gaver Til Ældre Børn

På et tidspunkt kommer børn i en alder, hvor det ikke længere er så sjovt at få legetøj. En alder, hvor de begynder at føle sig mere voksne og selvstændige. Så kan det for alvor begynde at blive en udfordring at finde den perfekte gave, for tidligere kunne man altid slippe afsted meget stykke legetøj, men ikke længere. Når børnene begynder at nærme sig teenageårene, så kræves det at man tænker sig yderligere om og finder gaver, der er spændende såvel som mere modne. 

Det er dog ikke umuligt og hvis man er bare en smule kreativ, så burde man nok kunne finde noget, der vil tilfredsstille dem. Husk dog stadig på, at der er forskel på om det er en dreng eller pige. Gaver til de ældre børn kunne f.eks. være elektronik og oplevelser.

gave til børn
Giv Børn Oplevelser I Gave

En gave som aldrig går af mode er skønne oplevelser. Små gaver til børn kunne f.eks. være et Tivoli Årskort. Det der er med til at gøre en oplevelsesgave til noget specielt er muligheden for at tilbringe kvalitetstid sammen med dem man holder af. Uanset om det er mor og far, eller bedsteforældrene, der giver en oplevelsesgave, så vil børnene elske det. Det er hyggeligt, lærerigt og mon ikke man også sætter pris på af få nogle gode minder ud af det?

Som man kan se, er det faktisk ikke så svært at finde gode gaver til børn. Man skal blot tænke en smule over det og vælge gaver, der passer til det specifikke barn. På den måde kan man købe en gave til børn, der bringer glæde og spænding, samt muligheden for et godt minde. Den slags er guld værd og man må ikke undervurdere, hvor meget det kan betyde, både for barnet, men også for dig selv.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: