Søde & Sjove Gaver Til Babyer Som De Kan Hygge Sig Meget Med

Gaver til baby kan være en virkelig svær en, da babyer ikke ligefrem kan vise den store påskønnelse. Men der er dog ingen tvivl om, at det er fantastisk når en lille ny bliver født, og det skal fejres efter alle kunstens regler. Man kan naturligvis også vende problemstillingen om og sige, at det er nemt at købe gaver til babyer, for de brokker sig aldrig. De vil blot være glade for at røre, føle og smage på tingene. Det betyder dog ikke, at man ikke kan give en dårlig baby gave. Så hvis man vil give den bedst mulige gave til baby, så læg en smule omtanke bag. 

Gode gaver til nyfødte er gaver, der kan være med til at stimulere barnet. Gaver, som kan sige lyde eller som har en særpræget overflade. Det er den slags gaver, der er med til at udvikle barnets sanser og motoriske evner, men som også er sjove. 

Man kan på den anden side også argumentere for, at babygaver snarere er gaver til forældrene. Så gaver til baby kan også være mere praktiske gaver, der kommer forældrene til gode. Sparkedragter, sutter og meget mere er populære gaver til babyer, som forældrene også får glæde af, så det er altså ikke spor svært at finde den rette gave.

Søde & Hyggelige Gaver Til Babyer
Gaver Til Babyer Dreng
Gaver Til Babyer Dreng
Gaver Til Babyer Pige
Gaver Til Babyer Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Hvis der er noget, som altid er et hit med babyer, så er det dukker og bamser. Cutie Hanna er den perfekt kombination. Hun er fin og sød at lege med og er god til at lege far, mor og børn. Samtidigt er hun lige så blød som en bamse.

2. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.
Tænk fremad ved at give babyen en gave, som de vil blive glad for i mange år frem. Men bogen Mine 100 Første Ord, kan barnet få det lidt sjovere med at lære at læse og skrive. Det er den perfekte blanding af leg og læring at lave med forældrene.

3. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.
Vælg at give babyen et gulvpuslespil i gave, for at give dem en sjov aktivitet at lave. Det er en god måde for barnet at være fysisk på og udvikle motorik. Det bløde skum gør det trygt og sikkert for barnet at skille dem fra hinanden og lege på brikkerne.

4. Dukke

Priser fra: 149 kr.
Giv babyen en sød dukke, som du kan blive glad for. Mange små børn elsker at lege forældre, når de bliver lidt ældre. En dukke er den perfekte måde for barnet at imitere deres forældre og lære om det. Den er fin og kommer med sødt tøj, som kan skiftes.

5. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.
Lad babyen udvikle sine musiske evner med en xylofon og hammerbræt. Den kommer med fem forskellige toner som kan spilles på for at lave melodier på kryds og tværs. Så kan barnet selv lære om toner og få lov at spille koncerter for venner og familie på sin xylofon.

6. Suttekæde

Priser fra: 119 kr.
Babyer har det med at stikke alt, de kan komme i nærheden af, i munden og sutte på det. Det kan være skadeligt for barnet. Med en suttekæde, kan du give barnet noget, som de helt trygt og sikkert kan sutte på. Den kan endda sættes fast på barnets tøj.

7. Puslespil

Priser fra: 65 kr.
Et puslespil er en nem og klassisk gave at give til en baby. De er gode, fordi de både er flotte at kigge på og lader barnet øve sig i former og ord. Puslespillene kommer i mange fine designs, for at passe til, hvad barnet har af interesser.

8. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Med en sød dukke Sophia, kan du selv lade babyen bestemme, hvad de gerne vil lege. Hun er perfekt at ligge og putte med i sengen, fordi hun er blød. Samtidigt kan hun bruges til et hav af forskellige lege og være en god ven for det lille barn.

9. Mine Første Billedbøger

Priser fra: 199 kr.
Giv babyen en gave, som de vil blive glad for længe. Med Mine Første Billedbøger kan du give dem et helt sæt af billedbøger, som de kan læse. De er gode til at kigge på billeder og forbinde dem med ord. Billedbøgerne er også dejlige som højtlæsning og godnathistorier.

10. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
En kuglebane med biler er en sjov bane, som babyen kan bruge til at lege selv. Den er udstyret med farverige biler, som kan køre ned af banerne. Den er god til børn som er interesseret i biler og kan også bruges til at lege sammen med venner.

11. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Børnebøger er en god gave at give til babyer og forældre fordi de kan bruges til at lære sprog. Barnet kan selv prøve at læse i bøgerne eller få hjælp af forældre til at læse det. Det kan være en sjov måde at lære, mens de kan se på billeder.

12. Traktor Uro

Priser fra: 312 kr.
Når babyen er lille, kan det være hyggeligt at have en uro hængende over deres seng. Med en fin traktor uro med strikkede traktorer kan barnet få lidt ekstra hygge til værelset. De er i flotte nuancer af blå, som kan passe ind i børneværelset for det lille barn.

13. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
En Mini Rider Go er den perfekte aktive gave til når babyen bliver lidt ældre. Den er god til før barnet kan bruge en cykel, men stadig gerne vil cykle rundt. Den kan bruges både i haven eller på fortovet til at lege fysisk, ved at løbe rundt på cyklen.

14. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.
Hvis du vil finde et fint legetøj, som babyen kan bruge nemt, kan du give dem en puttekasse. Den kommer med et fint design og forskellige former som passer i hullerne. Den er derfor både sjov og god til at øve geometri med på en sjov og fysisk måde.

15. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
Kuglerammer er både sjove for babyen at lege med og gode til at øve tal, når det bliver ældre. Den kommer i flotte farve som kan pynte på børneværelset og hver række har deres egen farve. Det er derfor en oplagt gave at give, som kan gøre stor gavn.

16. Klodser

Priser fra: 149 kr.
En god alsidig gave at give til en baby er nogle klodser. De kan bruges som et puslespil, der til sidst samler et flot billede. Men de har også bogstaver og tal, som kan bruges til læring og at sammensætte ord. Klodserne har derfor mange muligheder for sjove lege.

17. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.
Lad babyen lege med musik med et fint rasleæg med flotte farver på. Det kan skabe meget sjov for barnet og larmer ikke lige så meget som meget andet legetøj. Rasleægget kan også være fint at bruge i kombination med andre instrumenter, for at kunne spille musik sammen.

18. Klodstog

Priser fra: 269 kr.
Giv en fin gave til babyen som kan lade dem lege på mange forskellige måder. Et klodstog er det perfekte legetøj til det lille barn. De kan køre rundt med toget og lege tog sammen med deres forældre. Det kan samtidigt skilles ad og samles igen på nye måder.

19. Minibiler

Priser fra: 99 kr.
Minibiler er en sjov måde at give babyen mulighed for at lære om forskellige køretøjer. Der er både politibiler, brandbiler og ambulancer som barnet kan kigge på og lege med. De er sjove at bruge til at køre rundt med i hjemmet eller til at lege ræs med forældrene.

Praktiske Gaver Til Babyer

Ingen tvivl om at der er meget, der skal købes når man får børn. Derfor vil de nybagte forældre helt sikkert sætte pris på at få praktiske gaver, der kan gøre livet nemmere for dem. Vi har naturligvis masser af gode gaveideer til babyer, der vil komme forældrene til gode og som i høj grad vil være velkomne. Det er på ingen måde kedeligt at få praktisk gaver, når man har en nyfødt, for der er simpelthen så mange ting, som man har brug for og som man sikkert alligevel har glemt. 

En god gave til nyfødt er noget så enkelt som en vugge eller måske en natlampe. Der er dusinvis af smarte ting, som man har brug for og som man nemt kan glemme i forvirringen. Fordi børnene vokser så hurtigt, er det også rart at få en ny bodystocking eller måske en større babydyne. Snak med forældrene og hør, hvad der kan være brugt for. Det er ikke nogen skam at spørge og det kan hjælpe en til at give den bedste gave. 

Man kan også give mindre gaver, hvis man bare skal give en lille smule. Det kan være noget så enkelt som stofbleer, en ny sut af god kvalitet eller måske noget sødt tøj. Alle disse ting er der altid brug for, og det er noget som man nemt kan skaffe til billige penge.

gaver til babyer

Giv En Personlig Gave Til Baby

Når det kommer til en personlig gave til baby nyfødt, så skal man tænke sig lidt om, for det er jo en gave, som gerne skal holde i mange år og som skal få betydning i barnets liv. Det kan være en speciel bamse, som kan blive babyens første nye ven og som vil følge den lille i mange år. Men det er også populært at give hagesmækker med navn og andre sjove navnegaver

En ting som man især oplever at bedsteforældre giver, er en sølvkop, hvor barnets navn og fødselsdato er indgraveret. Det er en gammel tradition og den går nok aldrig helt af mode. Det er en meget personlig gave, som nok er forbehold bedsteforældre, men der er heldigvis masser af andre gode gaver at vælge imellem.

Uanset hvad man giver, så kan man være sikker på, at de nybagte forældre vil være taknemmelige for gaven og det er jo lige præcis det, der er meningen med det.

gave til baby

Gave Til Nyfødt Baby

Hvis du skulle være så heldig at du eller nogle af dine nærmeste har fået sig et dejligt lille barn, er der ingen vej uden om at du skal have fundet dig en gave til nyfødt baby. Det er nemlig ikke blot god stil, men ganske forventeligt at man lige kigger forbi, siger hej og drikker en kop kaffe og hilser på den lille nye skabning. Ved en sådan anledning trasker man naturligvis ikke bare ind uden lige først at glæde parret med en gave til deres nyfødte baby samt gerne en gave til parret ligeledes som en slags tillykke med jeres smukke baby.

Du har måske ikke tidlige givet gaver til nyfødte babyer og står derfor ret meget på bar bund, særligt når det kommer til gaveideer. Men bare roligt, for det er netop udelukkende hvad denne side omhandler. Vi har ovenover nemlig lavet en ualmindelig fin liste med gaveideer til babyer, denne liste kan du frit tage gaver til nyfødt baby fra samt blive inspireret til hvad du kan glæde en sådan sød lille baby med.

gave til baby nyfødt
Husk At Give Den Lille Familie Plads

Når man lige har fået en baby, så er der meget stress og derfor kan det godt være overvældende for den lille familie. Sørg derfor for, at du ikke bare kommer uanmeldt på besøg, uanset hvor dejlig en gave du medbringer. Vil du gerne give gaver til nyfødte, så aftal et besøg med forældrene og gør en hyggelig oplevelse ud af det, hvor alle har det dejligt og får en god oplevelse. En god oplevelse er en dejlig gave i sig selv.

baby gave

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: