Sjove & Utrolig Hyggelige Gaver Til 9 Årige Drenge & Piger

Gaver til 9 er altid en udfordring, for hvis der er noget, der karakteriserer 9 årige, så er det nysgerrighed og masser af forskellige fritidsinteresser. Det er desuden en alder, hvor flere og flere børn begynder at lægge noget af de mest ”barnlige” legetøj fra sig. De vil gerne være store og derfor, går det jo ikke at man leger med klodser som en ”baby”. Det kan gøre det ret udfordrende, når man skal komme på gaveideer til 9 årig. Men det er ikke umuligt, for man skal bare tænke lidt over sagerne og overveje, hvad det er de 9 årige kan lide. 

Hvis man observerer 9 åriges leg, så vil man hurtigt opdage, at kreativitet, regellege og lege med et konkurrenceelement er de mest populære. Det kan man så tage med i sine overvejelser, når man skal købe gave til 9 årig. Så overvej måske at købe et brætspil eller lignende, hvor der både er konkurrence, regler og muligheden for at være kreativ. Det er den oplagte alder til den slags gaver. 

En god gave til en 9 års fødselsdag må også gerne være med til at udfordre og styrke barnets intellekt, da det er i denne alder, at de virkelig kan få stor nytte af læring gennem leg. Hvis det så samtidig er noget barnet specifikt, interesserer sig for, ja så bliver det bare ikke bedre.

Hyggelige & Sjove Gaver Til 9 Årige
Gaver Til 9 Årig Dreng
Gaver Til 9 Årig Dreng
Gaver Til 9 Årig Pige
Gaver Til 9 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.

3. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.

4. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.

5. Backgammon

Priser fra: 299 kr.

6. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.

7. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.

8. Kongespil

Priser fra: 229 kr.

9. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.

10. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.

11. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.

12. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.

13. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.

14. Kroket

Priser fra: 229 kr.

15. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.

16. Smykkeskrin

Priser fra: 159 kr.

17. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.

18. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.

19. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.

20. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.

21. Yatzy

Priser fra: 45 kr.

22. Drage

Priser fra: 89 kr.

23. Petanque

Priser fra: 299 kr.

24. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.

25. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.

26. Moonhopper

Priser fra: 179 kr.

gaver til 9 årig

Gaver Til 9 Årig Pige

Når man skal købe en gave til en pige, der fylder 9 år, så skal man være en smule opmærksom. For det er som sagt i den alder, at mange ikke længere er specielt interesseret i almindeligt legetøj. Men på den anden side er de måske heller ikke helt klar til ”voksne” og fornuftige gaver som tøj også dets lige. Så man står som giver i en noget besværlig situation. Men det er ingenlunde umuligt at finde en god gave pige 9 år, hvis man bare tænker sig om. Giv unikke gaver, der lader hende tænke og underholde sig selv. Det kan være brætspil, tegnegrej, kreative hobby ting og meget mere. Der er så meget at finde, hvis man ellers gider at kigge efter det. 

Hvis du er i tvivl, så kan du altid spørge hende, hvad hun kan lide. Hun har sikkert en række gode forslag til, hvad hun ønsker sig til sin 9 års fødselsdag.

Gaver Til 9 Årig Pige

Gaver Til 9 Årig Dreng

Drenge er altid en smule nemmere at købe gaver til og det er ikke nogen hemmelighed, at drenge ofte leger med legetøj i længere tid end piger. Men når det så er sagt så kan det godt være, at en knægt på 9 år ikke længere ønsker sig så meget legetøj. Derfor skal man sørge for at være meget opmærksom og gøre sit forarbejde når man køber gave dreng 9 år. 

Giv en 9 årig dreng gaver, der lader ham udfordre sig selv, både fysisk og psykisk. Ting som fodbolde, cykler og løbehjul er altid populært. Men det er også populært med spil, bøger og andre ting, som man kan hygge sig med inden døre. Ellers er der helt sikkert et eller andet populært legetøj, som han er fan af og så giver det jo næsten sig selv, at man kan give noget i den dur. Spørg forældrene, hvis du er helt på bar bund.

Gaver Til 9 Årig Dreng

Julegaver Til 9 Årig

Julen nærmer sig med hastige skridt og hvad er mere vigtig end børnene i denne sammenhæng? Uanset om det er dine egne små guldklumper eller det er et vennepar’s børn skal du naturligvis have fundet julegaver til 9 årige, hvis i har en traditonen med at give julegaver til hinandens børn. Du har formentlig selv haft børn i denne alder og har derfor erfaring med at finde julegaver til 9 årige drenge og piger.

Skulle det dog være tilfældet at du absolut aldrig har prøvet at købe en julegave til 9 årig pige eller dreng, er du i den heldige situation at vi her på siden har en lang række aldeles fremragende julegaveideer til 9 årige. Se eksempelvis øverst på siden, her har vi udarbejdet en lang liste som er fyldt med gode julegaver til 9 årige, og du vil helt sikkert kunne finde en del julegaver som du er sikker på at barnet vil elske at pakke op juleaften.

Julegaver Til 9 Årig

Fødselsdagsgaver Til 9 Årig

Når snakken falder på fødselsdagsgaver til 9 årig fordi man er blevet inviteret til fødselsdagsfest, er det ofte hvad skal jeg dog give i fødselsdagsgave? Du har måske ikke selv børn i denne alder eller også er det længe siden, så du føler måske ikke lige at du er on point i forhold til hvad der er inn lige for tiden. Men bare roligt for fodbolde er stadig et sikkert hit til drenge på 9 år og løbehjul eller farveblyanter vil en pige på 9 år elske at få i fødselsdagsgave. 

Men der er naturligvis også sket lidt de seneste år, hvor elektronikken er blevet en del af vores lig. Vi vil dog anbefale at du ikke giver elektronik i fødselsdagsgaver til 9 årige, fordi det har de sku rigeligt af. Nej overrask i stedet med sjovt grej til udelivet om sommeren, der findes super meget sjovt og underholdende legetøj som du kan glæde 9 årige med. Eksempelvis er stigegolf et kæmpehit, ligesom at stangtennis aldrig går af mode.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0