Sjove & Utrolig Hyggelige Gaver Til 9 Årige Drenge & Piger

Gaver til 9 er altid en udfordring, for hvis der er noget, der karakteriserer 9 årige, så er det nysgerrighed og masser af forskellige fritidsinteresser. Det er desuden en alder, hvor flere og flere børn begynder at lægge noget af de mest ”barnlige” legetøj fra sig. De vil gerne være store og derfor, går det jo ikke at man leger med klodser som en ”baby”. Det kan gøre det ret udfordrende, når man skal komme på gaveideer til 9 årig. Men det er ikke umuligt, for man skal bare tænke lidt over sagerne og overveje, hvad det er de 9 årige kan lide. 

Hvis man observerer 9 åriges leg, så vil man hurtigt opdage, at kreativitet, regellege og lege med et konkurrenceelement er de mest populære. Det kan man så tage med i sine overvejelser, når man skal købe gave til 9 årig. Så overvej måske at købe et brætspil eller lignende, hvor der både er konkurrence, regler og muligheden for at være kreativ. Det er den oplagte alder til den slags gaver. 

En god gave til en 9 års fødselsdag må også gerne være med til at udfordre og styrke barnets intellekt, da det er i denne alder, at de virkelig kan få stor nytte af læring gennem leg. Hvis det så samtidig er noget barnet specifikt, interesserer sig for, ja så bliver det bare ikke bedre.

Hyggelige & Sjove Gaver Til 9 Årige
Gaver Til 9 Årig Dreng
Gaver Til 9 Årig Dreng
Gaver Til 9 Årig Pige
Gaver Til 9 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Med dette fede fodboldmål i haven er der garanti for mange timers sjov med vennerne. Målet kan både bruges til fodbold, men det er også helt oplagt som hockeymål. Det vil med garanti få en fast plads i haven. En skøn gaveidé til 9 årig dreng eller pige, der elsker at spille bold.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Selvom stylter er en gammel opfindelse, så er det stadig populære i dag. Det er sjovt og udfordrende at øve sig i at holde balancen, mens man går rundt på et par høje stylter. Så hvis du leder efter en sjov og anderledes gave til 9 årig pige eller dreng, er disse stylter en skøn gaveidé.

3. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Sæt gang i magien med dette skønne tryllesæt. Det er en herlig gave til den fremtidige tryllekunster, der skal imponere venner og familie med seje trylletricks. Tryllesættet indeholder 150 magiske tricks, så der er lagt op til mange timers sjov. En herlig gave til 9 årig.

4. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.
Snit a little bittle med denne fede snittekniv. Det er en oplagt gaveidé til 9 årig spejder, som kan få glæde af kniven i mange år. Det er også en skøn gaveidé til ham eller hende, der gerne vil lære at snitte seje figurer som Emil fra Lønneberg.

5. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Backgammon er et helt klassisk spil, hvor enhver kan være med. Det er skønt at fordybe sig i et spil backgammon sammen med sin gode ven eller sin familie. Dette spil kommer i en flot kuffert, så den 9 årige kan få glæde af det i mange år.

6. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Med dette fede streetsurfing løbehjul bliver det meget sjovere at komme i skole eller til fritidsaktiviteter. Løbehjulet kan også bruges til ture i fritiden, hvor man kan tage ud i det blå alene eller sammen med vennerne. Det er en herlig gaveidé til 9 årig dreng eller pige.

7. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Dette skønne batspil er en oplagt gave til 9 årig, der elsker sjove boldspil. Spillet er oplagt at spille i haven, og det kan også tages med på stranden, da det er lavet i vandtætte materialer. Det vil med garanti skabe mange timers sjov og ballade, og den 9 årige vil elske det fine dinosaurmotiv. 

8. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Vil du gerne give en sjov og anderledes gave til 9 årig, der ikke ønsker sig noget? Så glæd ham eller hende med et fedt kongespil. Det er en af de helt store klassikere indenfor havespil, og hele familien kan være med. Det er en skøn gave, som man kan få glæde af i mange år.

9. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Disse fine rulleskøjter er en skøn gave til 9 årig pige. Rulleskøjterne har den fineste blå farve, og hun vil med garanti elske de smukke sommerfugle, der er på siden. Så er det bare på med cykelhjelmen og afsted ud i det blå sammen med vennerne eller på solotur.

10. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
På en varm sommerdag er det skønt at spille stangtennis i haven. Dette fede stangtennis spil kan spilles mod med en anden, og så kan man også øve sine slag helt alene. Det er en skøn gave til 9 årig, som med garanti vil elske at få det sjove spil i gave.

11. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
Glæd den 9 årige, der elsker at tegne, med disse fine farveblyanter. Disse Color Apeel farveblyanter er lavet af voks i højeste kvalitet, så man kan lave de smukkeste og mest farvestrålende mesterværker. Det er en herlig gave til den kreative 9 årige, der med garanti vil skabe mange timers hygge.

12. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
Dette tryllesæt indeholder alt det, som den fremtidige tryllekunster skal bruge for at imponere venner og familie med seje trylletricks. Her får du tryllehat med kanin, trylletørklæde, spillekort og meget mere. Det er en genial gaveidé til 9 årig, som med garanti vil sætte gang i magien.

13. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Den boldglade 9 årige vil med garanti elske at få denne fede neopren soccer fodbold i 9 års fødselsdagsgave. Det er en blød og børnevenlig bold, som er oplagt at tage med på stranden, da den er vandtæt. Så er der lagt op til mange timers sjov med vennerne.

14. Kroket

Priser fra: 229 kr.
På en varm sommerdag er der intet skønnere end at gå ud i haven og tage et slag kroket. Det er et skønt og enkelt familiespil, hvor alle kan være med. Glæd den 9 årige, der ikke ønsker sig noget, med et herligt spil kroket i gave til 9 års fødselsdag.

15. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig gave til 9 årig, der har krudt i rumpetten? Så er dette fede trick løbehjul en fed gave, som han eller hun med garanti vil blive glad for at få. Så kan man tage på skaterrampen med vennerne og øve sig i at lave seje tricks.

16. Smykkeskrin

Priser fra: 159 kr.
Dette fine smykkeskrin er en skøn gave til 9 årig pige. Skrinet har den fineste lyserøde farve, der vil passe perfekt ind på pigeværelset. Indeni er der en smuk ballerina, der danser til lyden af Svanesøen foran spejlet. Det er en skøn måde at opbevare sine fine smykker på.

17. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Med dette fede bat sæt kan man altid spille langbold, rundbold eller baseball sammen med familien eller vennerne. Det er en skøn gave til den aktive 9 årige, og det kan både bruges i haven og tages med på ferier. En herlig gaveidé til både drenge og piger.

18. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Det er sjovt at bade, og det bliver kun sjovere med dette fede snorkelsæt. Dykkerbrillerne åbner for en helt ny verden under vandet, hvor der er sjove fisk og seje vandplanter. Det er en herlig gave til 9 årig dreng eller pige, der elsker at være på stranden og i svømmehallen.

19. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
En anden ting, der gør badeturen sjovere, er denne fede vandbombe bold. Så kan man spille de sjoveste boldspil med vennerne og familien, mens man er ude i vandet. Bolden kan nemlig hoppe på vandet, så man ikke skal være bange for, at den pludselig forsvinder ned i dybet. En sjov gave til 9 årig.

20. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.
Leder du efter et sjovt familiespil i gave til 9 årig dreng eller pige? Så er dette fede Nummer Kubb spil en helt genial gaveidé. Spillet er skønt at spille i haven på en varm sommerdag, og det er også helt oplagt at tage med på stranden eller familieferien.

21. Yatzy

Priser fra: 45 kr.
Yatzy er et herligt spil for hele familien, som den 9 årige med garanti vil elske at få i gave. Der er lagt op til mange hyggelige timer sammen med vennerne eller familien. Spillet er nemt at have med på ferier, og det er også skønt at spille på en kold efterårsdag.

22. Drage

Priser fra: 89 kr.
Når vinden blæser udenfor, skal man selvfølgelig ud for at flyve med drage. Denne farverige drage er flot at se på, og så er den nem at folde ud. Det er en skøn gave til 9 årig, der med garanti vil elske at se den smukke drage flyve rundt på himlen.

23. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter et skønt familiespil i gave til 9 årig? Så bør du glæde ham eller hende med dette skønne og flotte spil petanque. Der er lagt op til mange sjove timer sammen med familien og vennerne, og man kan også tage spillet med på ferien eller strandturen.

24. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Den fremtidige Pernille Harder eller Messi vil elske at få denne boldtræner i gave til 9 års fødselsdag. Boldtræneren gør det nemt at træne boldtricks og sparketeknik, da det elastiske net sender bolden tilbage igen. Det er en sjov og lærerig gave til 9 årig dreng eller pige.

25. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Glæd den 9 årige med Bex Stigegolf i 9 års fødselsdagsgave. Spillet er oplagt at sætte op i haven, og hele familien vil med garanti få mange sjove timer sammen. Det kan også tages med på stranden eller campingferien. Så vil man med garanti ikke komme til at kede sig.

26. Moonhopper

Priser fra: 179 kr.
Hop hele vejen op til månen med denne sjove og farverige Moonhopper. Pladen klemmes mellem fødderne, og så er det ellers bare at hoppe derudaf uden at miste balancen. Det er en sjov gave til 9 årig dreng eller pige, som med garanti vil skabe mange sjove stunder. 

gaver til 9 årig

Gaver Til 9 Årig Pige

Når man skal købe en gave til en pige, der fylder 9 år, så skal man være en smule opmærksom. For det er som sagt i den alder, at mange ikke længere er specielt interesseret i almindeligt legetøj. Men på den anden side er de måske heller ikke helt klar til ”voksne” og fornuftige gaver som tøj også dets lige. Så man står som giver i en noget besværlig situation. Men det er ingenlunde umuligt at finde en god gave pige 9 år, hvis man bare tænker sig om. Giv unikke gaver, der lader hende tænke og underholde sig selv. Det kan være brætspil, tegnegrej, kreative hobby ting og meget mere. Der er så meget at finde, hvis man ellers gider at kigge efter det. 

Hvis du er i tvivl, så kan du altid spørge hende, hvad hun kan lide. Hun har sikkert en række gode forslag til, hvad hun ønsker sig til sin 9 års fødselsdag.

Gaver Til 9 Årig Pige

Gaver Til 9 Årig Dreng

Drenge er altid en smule nemmere at købe gaver til og det er ikke nogen hemmelighed, at drenge ofte leger med legetøj i længere tid end piger. Men når det så er sagt så kan det godt være, at en knægt på 9 år ikke længere ønsker sig så meget legetøj. Derfor skal man sørge for at være meget opmærksom og gøre sit forarbejde når man køber gave dreng 9 år. 

Giv en 9 årig dreng gaver, der lader ham udfordre sig selv, både fysisk og psykisk. Ting som fodbolde, cykler og løbehjul er altid populært. Men det er også populært med spil, bøger og andre ting, som man kan hygge sig med inden døre. Ellers er der helt sikkert et eller andet populært legetøj, som han er fan af og så giver det jo næsten sig selv, at man kan give noget i den dur. Spørg forældrene, hvis du er helt på bar bund.

Gaver Til 9 Årig Dreng

Julegaver Til 9 Årig

Julen nærmer sig med hastige skridt og hvad er mere vigtig end børnene i denne sammenhæng? Uanset om det er dine egne små guldklumper eller det er et vennepar’s børn skal du naturligvis have fundet julegaver til 9 årige, hvis i har en traditonen med at give julegaver til hinandens børn. Du har formentlig selv haft børn i denne alder og har derfor erfaring med at finde julegaver til 9 årige drenge og piger.

Skulle det dog være tilfældet at du absolut aldrig har prøvet at købe en julegave til 9 årig pige eller dreng, er du i den heldige situation at vi her på siden har en lang række aldeles fremragende julegaveideer til 9 årige. Se eksempelvis øverst på siden, her har vi udarbejdet en lang liste som er fyldt med gode julegaver til 9 årige, og du vil helt sikkert kunne finde en del julegaver som du er sikker på at barnet vil elske at pakke op juleaften.

Julegaver Til 9 Årig

Fødselsdagsgaver Til 9 Årig

Når snakken falder på fødselsdagsgaver til 9 årig fordi man er blevet inviteret til fødselsdagsfest, er det ofte hvad skal jeg dog give i fødselsdagsgave? Du har måske ikke selv børn i denne alder eller også er det længe siden, så du føler måske ikke lige at du er on point i forhold til hvad der er inn lige for tiden. Men bare roligt for fodbolde er stadig et sikkert hit til drenge på 9 år og løbehjul eller farveblyanter vil en pige på 9 år elske at få i fødselsdagsgave. 

Men der er naturligvis også sket lidt de seneste år, hvor elektronikken er blevet en del af vores lig. Vi vil dog anbefale at du ikke giver elektronik i fødselsdagsgaver til 9 årige, fordi det har de sku rigeligt af. Nej overrask i stedet med sjovt grej til udelivet om sommeren, der findes super meget sjovt og underholdende legetøj som du kan glæde 9 årige med. Eksempelvis er stigegolf et kæmpehit, ligesom at stangtennis aldrig går af mode.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: