Hyggelige & Sjove Gaver Til 300 KR Som Alle Vil Elske At Modtage

Gaver til 300 kr er ikke så forfærdeligt svære at finde, for det er nemlig et beløb som kan gå an til langt de fleste lejligheder. Det er ganske passende til fødselsdage, jul eller bare til en hverdagsgave. Naturligvis er der mange faktorer, der spiller ind når man skal fastsætte et beløb. Det er måske ikke helt nok med 300 kr, hvis man skal give sin kæreste en gave til en rund fødselsdag. Men til en almindelig fødselsdag eller jul, så er det helt fint og passende med gaver til under 300 kr. Husk altid på, at det ikke er prisen på en gave, der afgørende, men det er derimod tanken bag. 

Vi har en masse gode gaver i vores udvalg, så du kan helt sikker finde gode gaver til 300 kr eller derunder. Gå på jagt og se hvad du kan finde, så skal vi nok tage os af resten.

Sjove & Hyggelige Gaver Til Under 300 KR

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Personlig Nøglering

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Det er nemt at finde gode bøger i de billigere prisklasser. Det er en god gave at give, som man altid kan ramme plet med, uden det behøver at ødelægge pengepungen. Der er så mange spændende bøger, at du altid kan finde nogle, som modtageren vil elske.

2. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan du nemt tilpasse din gave til modtagerens ønsker og dit budget. Du styrer helt selv, hvor man penge der bliver sat på gavekortet, før det bliver givet. Bagefter har personen du giver de til alt frihed til selv at vælge en oplevelse for pengene.

3. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne give en sjov gave til billige priser er nogle fine citatplakater præcis det, du leder efter. Du kan finde sjove citater fra gode film og serier, som personen du skal give gave til elsker. Plakaterne kan hænge som flot pynt på væggene i stuen eller på værelset.

4. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Hvis du leder efter en fin oplevelse at give i gave, kan du vælge en tur til bridgewalking Lillebælt. Her kan du give en eventyrlysten ven eller familiemedlem mulighed for at gå på tværs af den gamle Lillebæltsbro. Samtidigt kan de nyde den smukke udsigt ud over vandet og kysten.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er en nem måde at give en personlig gave, som ikke behøver være dyr. Du kan få indgraveret en fin besked, inside joke, modtagerens navn eller en fin illustration på den. Det gør den speciel og vil få modtageren til at smile, hver gang de ser den.

6. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Har du en stor kaffeelsker i dit liv, som ikke kan overleve dagen uden en kop kaffe? Så er et kaffekursus den perfekte gave at give, som ikke koster en krig. Til kurset kan de lære at lave lækker kaffe igennem mange forskellige bryggemetoder og de kan smage på kafferne.

7. Parfume

Pris: 100 kr.
Du kan aldrig gå galt i byen ved at give en god parfume i gave. Der findes så mange dejlige dufte og det er nemt at finde gode parfumer til overkommelige priser. Find en lækker parfume, som passer til dem, du skal finde en gave til.

8. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Vinelskeren i dit liv vil være vild med at få en tur til vinsmagning i gave. Selvom gaven ikke er dyr, kan de stadig smage et stort udvalg af mange lækre vine i høj kvalitet. De vil lære om forskellige typer, hvordan de laves og hvordan man genkender forskellige smagsnuancer.

9. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Det er ikke alle, som er gode til at passe på deres hud og bruge ordentlige produkter til den. Hjælp en du holder af med at få dejlig blød og ren hud med en fin fugtgivende ansigtscreme. Den bringer en lille, personlig spaoplevelse ind på badeværelset.

10. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kender du én, som er helt vild med gin eller lækre drinks med gin i? Så kan du gøre dem glad, ved at give dem en tur til ginsmagning i gave. De vil kunne prøve et hav af lækre gins og få øjnene op for, hvad de kan bruges til.

11. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Vil du finde en god gave til nogen, som elsker flot kunst? Så kan du give dem nogle fine museums plakater, som kan hænge på deres vægge og pynte hjemmet op. Det behøver ikke være dyrt at have smuk kunst hængende og du kan endda nemt finde kendte værker.

12. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er den perfekte gave til ølelskeren i dit liv, som aldrig kan få nok specialøl. Ligegyldigt hvor mange typer øl, de har prøvet, vil de få mulighed for at smage nogle helt nye. De vil også lære mere om forskellige bryggemetoder og måske endda få en ny yndlingsøl.

13. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Giv en sjov gave til din far eller en anden person, der bare har dårlig far humor. Med en citatplakat fra Dialægt, kan du få en hel plakat fyldt med far humor. Den har fjollede jokes som “Hvorfor har en isterning ingen arme og ben? Fordi den er vanskabt”

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Mangler du en god gave til en person nogen med en kæmpe sød tand? Så kan du give dem et fint flødebollekursus i gave, så de selv kan lære at lave kagerne. Det er en billig gave, som kan resultere i et utal af mange lækre flødeboller derhjemme i køkkenet.

15. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Hvis du kender nogen, som går meget op i deres sneakers, vil de elske et sneaker cleaning kit. Det er en god gave, som kan sørge for, at deres sneakers holder deres farve meget længere. Især hvide sneakers mister hurtigt farven og kan godt bruge at blive renset ofte.

16. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Biografbilletter er den perfekte billige gave at give, som er et stort hit hver gang. Det er en hyggelig oplevelse, du kan give nogen. De vil selv kunne invitere nogen med i biografen og vælge, hvilken film de gerne vil se. Hvem elsker ikke god underholdning i godt selskab?

17. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Giv en sentimental gave til nogen du holder af med en fin fotocollage. Det er et godt eksempel på, at personlige gaver kan betyde mindst lige så meget som dyre gaver. I collagen kan du samle en masse fine billeder fra deres liv, som kan minde dem og gode øjeblikke.

18. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en hyggelig gave, som sikrer lækker mad i godt selskab. Giv det til nogen du holder af og lad dem nyde et rart øjeblik med god mad. De kan helt selv vælge, hvor de har lyst til at spise henne og kan vælge deres livret.

19. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Kender du nogen, der synes at brunch er det bedste og vigtigste måltid på dagen? Så giv dem en tur til luksus brunch for 2 i gave. Det giver dem mulighed for at spise så meget dejlig brunch mad fra de store buffeter, de har lyst til.

20. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Hvis du gerne vil være sjov, kan du give en, du godt kan lide en Danish Sayings plakat fra Dialægt. Den er fyldt med sjove ordsprog som “can we fart about the price?” og “no cow on the ice”. Det vil med garanti resultere i et godt grin hos modtageren.

21. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
En chokoladebrunch hos Peter Beier er en lækker gave, som er fyldt med god kvalitet i høj kvalitet. Har du en ven eller familiemedlem som elsker chokolade og søde sager, vil de være helt vilde med en chokoladebrunch. De kan endda købe deres yndlings chokolade med hjem.

22. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Det er altid spændende at give gode oplevelser i gave. At prøve virtual reality er den perfekte gave til dem, som elsker spil og god underholdning. Det vil være en stor oplevelse for dem at prøve at stå i midten af spillet. De vil blive en del af historien.

23. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring er hurtigt blevet en populær sport for mange. Både unge som gamle nyder de sjove udfordringer og spændende baner. Kender du nogen, som ville være helt vild med klatring? Så kan du give dem muligheden for at prøve det, ved at give dem en tur til klatring København.

24. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
At ride på en hest er en sjov aktivitet, som de fleste gerne vil have oplevet på et tidspunkt. Nu kan du lade nogen prøve og give dem en tur til ridning i Dyrehaven. Om de er erfarne eller helt nye, vil de være en sjov oplevelse for dem.

25. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Det behøver ikke være dyrt at give store oplevelser i gave. Med en F16 simulator kan du lade nogen prøve at flyve rundt i en af kampflyene. De vil blive instrueret først og derefter få mulighed for at skyde frem mellem skyerne og bekæmpe fjenden foran dem.

Gaver Til Ham Under 300 KR

Hvis du er blevet inviteret til fødselsdag hos ham, eller på anden hvis skal til at have fundet en gave til ham, har du helt sikkert allerede lagt et budget som gaven skal holde sig inden for. Det kunne eksempelvis være gaver til ham under 300 kr. hvilket er et rigtig fint budget for en gave til ham. Som hoved regel er 300 kroner et rigtig fint beløb til fødselsdag, og jul uanset hvor godt du kender personen. Hvis der er tale om et bryllup eller en rundfødselsdag er det dog i den lave ende. 

Når det så er sagt, findes der utrolig mange gode gaver til ham under 300 kroner, du behøver faktisk slet ikke være kreativ da der er en masse at vælge mellem. Men derfor er der jo ingen grund til ikke at gøre lidt ekstra ud af det blot fordi budgettet er til at købe de helt gode gaver. Hvis du mangler ideer til hvad du kan give ham i gave til under 300 kr. så ta’ endelig et kig på listen ovenover, her kan du nemlig finde en masse inspiration samt ideer til hvad du vil kan give i gave til ham for 300 kroner.

Gaver Til Ham Under 300 KR

Gaver Til Hende Under 300 KR

Hvis du leder efter en gave til hende for under 300 kr. er du endt det helt rette sted. Vi har på denne side nemlig utrolig mange gode ideer til gaver til hende under 300 kroner, du kan finde alt lige fra gode oplevelser i Danmark til hyggelige gaver så som plakater og bøger, ved at tage et kig på listen ovenover. Du vil helt sikkert kunde finde lige akkurat den gave som passer utrolig godt til hende, og det bedste af det hele er at alle gaver på listen koster under 300 kroner, så du behøver ikke bekymre dig om prisen.

Hvis du mod alt forventning ikke finder den perfekte gave til hende til under 300 kr. ovenover får du her et par tips med på vejen så du helt sikkert ved hjælp af din kreativitet vil kunne finde en fantastisk gave til hende under 300 kroner. 

Overvej at give hende en hyggelig oplevelse som i sammen kan nyde, dette kunne være et cafebesøg for 2 eller et biograf gavekort. Ligeledes er personlige gaver som altid et sikkert hit og disse kan altså sagtens købes til 300 kroner.

Gaver Til Hende Under 300 KR

Sjove Oplevelser Som Gave Til Under 300 KR

Hvis det er oplevelsesgaver du leder efter, så har vi naturligvis masser at vælge imellem. Man kan f.eks. vælge at give et gavekort til et sjovt kaffekursus, hvor man lærer en masse om at lave den perfekte kop kaffe. Er man mere til oplevelserne i det fri, så er bridgewalking Lillebælt også en oplagt mulighed. Men hvis det virkelig skal være lækkert, så koster en luksus brunch for 2 under 300 kr, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at forkæle dig selv eller en du holder af. 

Er du blevet fristet, så se hvad vi kan tilbyde, for der er noget for enhver smag og enhver pengepung, uanset om det skal være en ølsmagning eller måske en chokoladebrunch.

gaver til under 300 kr

Gaver Til 300 KR Som Passer Til Alle Anledninger

Når man siger en gave til 300 kroner, så er der sikkert mange, der vil mene at det ikke er specielt meget. Men for mange er 300 kroner faktisk et ganske stort beløb, så derfor mener vi, at det er et passende beløb, som man altid bør blive tilfreds med. Så hvis du leder efter gode gaver til hende under 300 kr eller derunder, så kan du med ro i sjælen gøre det. Du er ikke nærig og der er ingen grund til at skamme sig over en gave til 300 kr. 

Desuden er der masser af gode gaveideer til 300 kr, så selvom det måske ikke føles som et vanvittigt højt beløb, så kan man faktisk få rigtigt meget for pengene. Især hvis man sørger for at være lidt kreativ og tænker ud af boksen.

gaver til 300 kr
Husk At Det Er Tanken Der Tæller

Det der er allervigtigst, er faktisk at man husker på, at det ikke er prisen på en gave, der er vigtigt men tanken bag. Det lyder måske som en dårlig undskyldning, men det er altid bedre at modtage en lille sjov gave, der er givet med hjertet, end det er at modtage en stor gave, der ikke betyder noget. Så husk at have hjertet med når du køber gaver, for det er lige præcis det, der adskiller en god gave fra en middelmådig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: