Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 3 Årig Som Vil Få Smilet Frem

Gave til 3 årig er på én gang en af de sjoveste, mest besværlig og alligevel nemme gaver man overhovedet kan købe. Det er nemlig lige præcis i den alder, at børn for alvor begynder at opfatte de voksnes verden og hvilke rutiner der præger deres hverdag. Og hvis der er noget de små nyder, så er det at efterligne mor og far. For voksne er de sejeste og mest utrolig væsner, da de kan skaffe både mad og reparere biler. Derudover har de uindskrænket magt over et 3 årigt barn. I hvert fald set fra den 3 åriges optik. Derfor er det helt naturligt, at et barn på 3 år lader de voksnes verden spille en stor rolle i legen.

Det betyder også at en gave til 3 årig gerne må være noget, der kan stimulere denne leg. Ønsker til 3 årig er altså ofte plastik værktøj, legemad og dukker. Så kan de små nemlig helt selv lege mor og far. En god gave 3 år børn ofte bliver glade for er gaven, der ligner ting som mor og far har, og som kan være med til at gøre deres lege endnu bedre. Heldigvis for dig som den store gavegiver, er der masser af sjovt legetøj, der vil passe glimrende som gave dreng 3 år eller piger i samme alder. 

Legetøj der yderligere stimulerer børnenes motorik og viden er naturligvis også stadig populære gaver, nøjagtigt som da de var yngre. Der er stadig megen udvikling, der mangler, så der er rig mulighed fro at komme med godt og lærerigt legetøj til 3 årig.

Sjove & Hyggelige Gaver Til 3 Årig
Gaver Til 3 Årig Dreng
Gaver Til 3 Årig Dreng
Gaver Til 3 Årig Pige
Gaver Til 3 Årig Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Cutie Hanna er en af de søde dukker i Rubens Cutie serie, som består af seks søde dukker med hvert deres unikke udseende. Hanna er en skøn gave til 3 årig pige, der elsker at lege med dukker. Jun er både en sjov legekammerat og en blød sovebamse.

2. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Leder du efter en gave til 3 årig, der har krudt i røven? Så er denne seje løbecykel en herlig gaveidé. Der er garanti for mange timers sjov og ballade, hvor man får brændt masser af energi af. Og så træner det barnets motorik, så man hurtigt lærer at cykle på en rigtig cykel.

3. Hockey Sæt

Priser fra: 119 kr.
Dette hockey sæt er en sjov og anderledes gaveidé til 3 årig dreng eller pige. Sættet består af to små stave og en bold, så den 3 årige hurtigt kan lære at spille hockey. Det er både sjovt at lege med vennerne, og hele familien kan også være med.

4. Cykelstol Til Dukker

Priser fra: 99 kr.
Glæd dukkemor eller dukkefar med en fin cykelstol til dukker. Så kan de søde dukker altid komme med på tur, da cykelstolen passer til mange forskellige løbecykler. Det er en skøn og anderledes gave til 3 årig pige eller dreng, som med garanti vil falde i god jord.

5. River Stones

Priser fra: 399 kr.
Sæt gang i legen med disse fine og farverige River Stones. Stenene kan hurtigt tages frem på børneværelset eller stuen, og så kan man lege alt fra jorden er giftig til forhindringsbane. Kun fantasien sætter grænser, og det er en herlig gaveidé til det 3-årige energibundt.

6. Køleskab

Priser fra: 569 kr.
Med dette seje legetøjskøleskab bliver det lidt sjovere at lege far, mor og børn. Køleskabet passer perfekt ind i legekøkkenet, hvor det kan opbevare al legetøjsmaden. Det er en herlig gave til 3 årig dreng eller 3 årig pige, og det vil med garanti passe perfekt ind i børneværelset.

7. Leg & Lær

Priser fra: 69 kr.
Glæd den 3 årige med en sjov og lærerig gave. Dette spil indeholder 30 forskellige minipuslespil, som hver især består af to brikker, der skal sættes sammen. Den ene brik indeholder et tal, mens den anden viser x antal dyr. Spillet er altså en skøn måde at lære tallene på.

8. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.
Med denne fine rygsæk på bliver man hurtigt det sejeste barn i hele børnehaven. Rygsækken forestiller en sød panda, så den både kan bruges som rygsæk og legekammerat. Den sjove rygsæk har plads til både madkasse og skiftetøj, så det er altså en sød og praktisk gave til 3 årig.

9. Arbejdsbiler

Priser fra: 29 kr.
Leder du efter en skøn gave til 3 årig, der elsker Byggemand Bob? Så er disse arbejdsbiler en helt genial gaveidé. Vælg mellem en gaffeltruck, gravemaskine eller en af de andre seje biler, der er klar til at udføre et godt stykke arbejde. De vil helt sikkert skabe mange timers sjov leg.

10. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Er du på jagt efter en sød dukke til 3 årig pige, der fortjener en helt særlig legekammerat? Så er Dukke Sophia lige det, som du går og leder efter. Hun er den fineste lille dukke med bånd i håret og kjole på, og så har hun en sjov abe i armene, som også kan være med til at lege.

11. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Langt de fleste børn elsker at læse sjove bøger med fine billeder i. Denne bog er både spændende og lærerig, da den handler om den lille prinsesse, der ikke vil vaske hænder. Det er en skøn gave til den 3 årige, hvor man lærer om håndhygiejne, mens man hører en god historie.

12. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Denne fine kuglebane med biler er en herlig gaveidé til 3 årig, der har en racerkører i maven. Det er sjovt at se bilerne suse ned i fuld fart, så den 3 årige vil med garanti få mange sjove timer sammen med kuglebanen. Det er både en herlig gave til 3 årige drenge og piger.

13. Pingvin Bowling

Priser fra: 129 kr.
Med dette mini bowlingsæt bliver man hurtigt en vaskeægte bowlingmester. Det fine sæt indeholder seks små kegler formet som pingviner, og så er der to små bowlingkugler. Det er en sjov og anderledes gaveidé til 3 årig. Man kan både bruge sættet til at bowle, men de små pingviner kan også bruges til andre sjove lege.

14. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Når man er fyldt 3 år, er man klar til at få sin egen gåcykel. Denne seje Mini Rider Go er en enormt sej en af slagsen, som enhver 3 årig vil elske at få. Cyklen træner barnets balance og koordination, så man hurtigt bliver klar til den tohjulede cykel.

15. Regnbue

Priser fra: 229 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til 3 årig, der ikke ønsker sig noget. Men denne fine regnbue er en herlig gaveidé, da den både pynter på børneværelset, og så er den enormt sjov at lege med. Man kan øve sig i stable klodserne i den rigtige rækkefølge, eller man kan bygge noget helt andet.

16. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Den lille håndværker vil elske at få denne værktøjsbænk i gave. Der medfølger hammer, skruetrækker, vinkelmåler, vatterpas, skruenøgle og meget mere, så man aldrig kommer til at mangle et stykke værktøj. Det er en herlig gave til 3 årig, som med garanti vil skabe mange timers sjov leg.

17. Bold I Naturgummi

Priser fra: 79 kr.
Der findes uendeligt mange forskellige slags legetøj, men hvorfor ikke give noget helt simpelt i gave til 3 årig? En bold er et herligt stykke legetøj, som kan bruges til et hav af forskellige sjove lege. Bolden træner også barnets motorik og koordination, så det er både en sjov og lærerig gave til 3 årig.

18. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Et løbehjul er både et skønt stykke legetøj og et herligt transportmiddel for de mindste. Dette Mini Micro Deluxe løbehjul er lavet i lette materialer, så den 3 årige nemt kan komme over enhver forhindring. Det er en skøn gave til det 3 årige energibundt, som skal brænde noget krudt af.

19. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Lær barnet om bogstaver med PlayMais Fun To Learn. De sjove PlayMais er lavet af naturlige materialer, som barnet selv kan forme til bogstaver kun ved hjælp af vand. Det er nemt at lære, og så er det en enormt sjov måde at udfolde sin kreativitet på. En sjov og lærerig gave til 3 årige piger og drenge.

20. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
Med dette fine Star legetelt får man sin helt egen hemmelige hule, som kan stilles op på børneværelset og tages med på ferier og udflugter. Teltet kan fungere som dukkehjem, og det kan også være et herligt sted at krybe ind for at læse en bog. Det er en sød og anderledes gave til 3 årig.

21. Alt Godt Fra Havet

Priser fra: 229 kr.
Denne skønne kurv fra MaMaMeMo indeholder alt godt fra havet. Så kan der laves lækre fiskeretter i legetøjskøkkenet, og barnet lærer måske en ny fisk eller to at kende. Det er en sød og sjov gave til 3 årige drenge og piger, der nyder at lege rollelege.

22. Spisesæt Til Dukke

Priser fra: 269 kr.
Yndlingsdukken fortjener sit helt eget spisesæt, så den kan få lov til at smage på de lækre retter, som barnet laver i legetøjskøkkenet. Dette fine spisesæt indeholder alt, som dukken skal bruge for at kunne sidde med ved bordet. En fin gave til 3 årig, der holder af sine dukker. 

23. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
Denne fine regnbue kugleramme har de fineste farver, så den vil med garanti pynte flot på børneværelset. Kuglerammen er en skøn gaveidé til 3 årig, da den er et sjovt legetøj, som også kan lære den lille pige eller dreng om tal. Den vil med garanti falde i god jord.

24. Målebånd

Priser fra: 69 kr.
Mange børn elsker at lege med ting, som de voksne også bruger. Med dette fine målebånd får den lille håndværker hurtigt målt op, så man kan begynde på arbejdet. Det er en herlig gave til 3 årig, som nemt kan kombineres med andre stykker legeværktøj fra Mamamemos værktøjsserie.

25. Junior Sengetøj

Priser fra: 320 kr.
Med dette eventyrlige sengesæt kommer man hurtigt ind i drømmenes verden. Sengetøjet forestiller en magisk skov, hvor der er søde dyr og fine træer. Det er spændende og flot at kigge på, og så er det lavet i det blødeste økologiske bomuld. En herlig gave til 3 årig.

26. Pull Along Drage

Priser fra: 349 kr.
Mange små børn er fascinerede af fantasidyr og andre verdener. Denne søde drage er en oplagt gave til den 3 årige, som elsker drager. Dragen står på en træplade med fire hjul, så den kan nemt tages med på eventyr. Der er lagt op til mange timers sjov og ballade.

27. Indkøbsvogn

Priser fra: 599 kr.
Denne indkøbsvogn er en kærkommen gave til den 3 årige, der elsker at lege far, mor og børn. Så kan mor eller far tage ud at handle, og dukkebaby kan også komme med. Indkøbsvognen kan let kombineres med legemad og måske en legehåndsprit i træ, så hygiejnen er på plads.

Gaver Til 3 Årig Dreng

Når man er lille knægt på 3 år, så er der ingen tvivl om at ens far er noget nær Supermand. Han kan simpelthen ordne alt og hvis man kan være bare en brøkdel så sej som ham, så er lykken gjort. Derfor vil rigtig godt legetøj dreng 3 år være værktøj, biler og lignende ting, der kan få ham til at efterligne sit store idol. Samtidig vil det være med til at inspirere barnet til at danne sin egen identitet. Det er nemlig legetøj der i høj grad stimulerer de kreative sanser. 

Fødselsdag 3 år er en stor dag, så derfor er det også vigtigt, at man giver en gave, som bliver husket. De fleste små drenge på den alder har en yndlingsbil eller flyvemaskine, så hvis du lytter til hans ønsker, så kan du langt nemmere finde de helt perfekte gaver til 3 års fødselsdag

Gaver til 3 årig

Gaver Til 3 Årig Pige

Det er dog ikke kun drengene, der efterligner deres forældre. Småpiger er også glade for at kunne ligne deres mor eller sågar deres far. Flere og flere piger leger også med biler og værktøj, så det er ikke kun noget for drengene. Men det er stadig dukker og legemad, der er blandt de mest populære ønsker til 3 årig piger. Når de ser mor lave mad og passe børn, så er det oplagt at en pige på 3 år gerne vil efterligne dette. Heldigvis findes der en masse sjovt legetøj, der kan opfylde dette behov, uanset om det er hos drenge eller piger. 

Gaveideer til 3 årig piger kan også være tøjdyr, prinsesse udstyr eller noget helt tredje. De er mindst lige så komplicerede små individer som drengene og derfor er det vigtigt, at man lytter til dem og sætter sig godt ind i deres ønsker. For selv i så ung en alder har piger en stærk vilje. 

Hvis du er blevet inspireret, så kan du med fordel gå på jagt i vores omfattende udvalg af gave 3 år, så du kan glæde børnene. Der er noget for enhver smag og i alle prislejer.

Gave til 3 årig

Fødselsdagsgaver Til 3 Årig

Skulle du være så heldig at være blevet inviteret til en 3 årig fødselsdag? Så er det vigtigt at huske det gode humør samt vigtigst af alt en god fødselsdagsgaver til 3 årig dreng eller pige. Det behøver ikke være nogen synderlig stor fødselsdagsgave, for det er trådsalt tanken der tæller og som 3 årige, har man ingen  ide om en gave har været dyr eller ej. Derfor er det rigeligt fint at give en sød lille gave, men husk på at fødselsdagsgaven til 3 årige skal være af høj kvalitet, der findes intet værre end ting af dårlig kvalitet som går i stykker samme dag.

Hvis du ikke har nogle ideer til hvad du ønsker at glæde det unge barn med i fødselsdagsgave, så er der heldigvis rigeligt med inspiration samt tips og tricks at finde her på siden. For hele siden omhandler udelukkende gaver til 3 årig, så der er ualmindelig meget viden at hente her. Eksempelvis kan du tage et kig på liste ovenover, den er nemlig fyldt med gode ideer til hvad du kan give i fødselsdagsgave til 3 årige piger og drenge.

Fødselsdagsgaver Til 3 Årig

Julegaver Til 3 Årig

Hvis du er så heldig at skulle fejre juleaften med en lille dreng eller pige på blot 3 år, samt ligeledes hvis du blot har en 3 årig i familien. Skulle dette være tilfældet er der slet ingen tvivl om at du skal have fundet dig gode Julegaver til 3 årig, for er der en ting som tæller juleaften når man er et lille barn. Men hvad er nu lige en gode julegave til 3 årig dreng eller pige og hvor meget skal julegaven koster, er nok de to oftest stillet spørgsmål og derfor er det naturligvis ligeledes disse vi ønsker at besvare nedenfor.

Så lad os starte med det nemmeste spørgsmål hvor meget skal en julegave til 3 årige piger og drenge koster? Dette er heldigvis helt op til dig og husk på at et lille barn på 3 slet ikke er klar over at der findes penge i denne verden. Så om julegaven koster 100 kr. eller 500 kr. vil de ingen anelse have. Men sikre dig dog at julegaven er af høj kvalitet, der findes intet værre end sjappet legetøj, fyldt med kemikalier og som går i stykker efter ganske kort tid. 

Hvad skal du give i julegave til 3 årige er straks et noget svære spørgsmål, da der er så mange ting at vælge blandt. Men en ting der er helt sikkert er at du ved at tage et kig på vores julegaveinspirations-liste ovenover, vil finde en helt masse inspiration.

Julegaver Til 3 Årig
Legetøjs Gaver Til 3 Årig

De bedste gaver til 3 årige børn er ganske enkelt legetøjs gaver, netop fordi barnet endnu ingen interesser har og fordi at tøj og andre bøde ting er kedelige. Derfor har legetøjs gaver til 3 årig altid været klart den populæreste gave til 3 årige uanset anledning. Men hvad er det så lige for noget legetøj man bør gløde 3 årige børn med tænker du måske, og dette er da også et utrolig godt spørgsmål. For med alt den moderne teknologi og moderne legetøj, er det aldrig helt til at finde ud af hvad der er en god legetøjs gave til 3 årig.

Heldigvis for dig er 3 årige dog de nemmeste at glæde med legetøjs gaver, netop fordi de fortsat er så unge og vil finde alt spændende uanset form og farve. Dukker er fortsat et sikkert hit til piger og legetøjsbiler populære hos drenge. Skulle du have brug for yderlige inspiration til at finde den helt rette legetøjsgave? Så vil vi klart anbefale dig at tage et kig på vores inspirationsliste ovenover, den er nemlig fyldt med lækkert legetøj, som du kan give en hvilken som helst 3 årig i gave.

Legetøjs Gaver Til 3 Årig

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: