Sjove & Hyggelige Gaver Til 2 Årig Som Helt Sikkert Vil Få Smilet Frem

Gaver til 2 årig kan være lige dele frustrerende og sjove at købe. Nu er den lille nemlig ved at komme i en alder, hvor der for alvor begynder at blive opmærksomme på verden omkring dem. De har deres helt egen personlighed, de kan udtrykke sig og de er i den grad styret af deres behov og ønsker. Dette gør at man bør lytte grundigt 

At man kan finde lidt hjælp til at finde en god gave 2 årig vil sætte pris på, er dog ikke nogen mirakuløs løsning. For der er ingen 2 årige, som er ens og derfor kan det stadig præsentere en del udfordringer som man bør være meget opmærksom på. Heldigvis er vi her for at hjælpe og her på siden kan du finde en masse gode gaver, som helt sikkert vil kunne glæde langt de fleste børn på 2. Om ikke andet, så kan det hjælpe dig med at få inspiration og gaveideer til 2 årig. På den måde kan du bedst muligt træffe en god beslutning og vælge den rette gave. 

Uanset om du skal købe en julegave eller en gave til 2 års fødselsdag, så har vi noget, der sikkert vil blive taget vel imod, så hvorfor ikke tage et lille kig på vores udvalg. Der er noget for enhver pengepung og naturligvis også for enhver smag. Dreng eller pige gør ingen forskel, for der er nok at vælge imellem. efter, når de udtrykker deres ønsker, for det kan være en stor hjælp, når man skal finde en gaveide til 2 årig.

Hyggelige & Sjove Gaver Til 2 Årig
Gaver Til 2 Årig Dreng
Gaver Til 2 Årig Dreng
Gaver Til 2 Årig Pige
Gaver Til 2 Årig Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
Denne søde Cutie Hanna dukke er en skøn gave den 2-årige pige eller dreng, der fortjener en sød dukke at lege og putte med. Du kan vælge imellem seks forskellige dukker med hver deres unikke udseende. Find den, der ligner barnet mest, eller find den, du selv synes er allersødest.

2. Løbecykel

Priser fra: 465 kr.
Når barnet fylder 2 år, kan han eller hun begynde at lære at cykle med denne fine løbecykel. Det er både et sjovt legetøj, og så træner den barnets koordination fra en tidlig alder. En skøn gave til 2 årig, som med garanti vil blive brugt flittigt.

3. Cykelstol Til Dukker

Priser fra: 99 kr.
Er du på udkig efter en skøn gave til 2 årig, der elsker at lege med dukker? Så kan du gøre legen endnu sjovere med denne fine cykelstol til dukker. Cykelstolen passer til mange forskellige løbecykler, så dukkemor nemt kan tage sin dukkebaby med på tur.

4. Dukke

Priser fra: 149 kr.
Denne skønne dukke er en herlig legekammerat til den 2 årige. Det er altid skønt at lege far, mor og børn, og man kan også lære at skifte tøj på den fine dukke. Om natten kan dukken også fungere som en dejlig sovekammerat, som man kan putte med.

5. River Stones

Priser fra: 399 kr.
Leder du efter en sjov gave til 2 årig med krudt i røven? Så er disse fine og farverige River Stones en herlig gaveidé. Der er lagt op til mange timers sjov med stopleg, jorden er giftig og forhindringsløb. Og så træner de barnets balance, koordination og motorik.

6. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.
Glæd det musikalske barn med en xylofon og hammerbræt i gave. Det er nemt at få xylofonen til at sige sjove lyde, og med tiden kan man måske lære at spille små melodier. En skøn gave til 2 årig, som vil skabe mange timers sjov og musikalsk læring.

7. Puslespil

Priser fra: 65 kr.
Et puslespil er en helt klassisk gave til 2 årige, som altid er en sikker vinder. Når man lægger et fint puslespil, træner man barnets finmotorik, mens man hygger sig sammen. Dette puslespil har en masse spændende transportmidler, som barnet også kan lære at kende. En sjov og lærerig gave.

8. Leg & Lær

Priser fra: 69 kr.
Lær den 2 årige om tal med dette fine spil. Leg & Lær indeholder 30 forskellige minipuslespil med to brikker, der skal sættes sammen. Den ene brik indeholder et tal, mens den anden indeholder et bestemt antal figurer. Her handler det om at tælle figurerne og sætte dem sammen med det tilsvarende tal.

9. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.
Et rasleæg er en herlig gaveidé til 2 årige, da det simple legetøj kan bruges til mange forskellige sjove lege. Rasleægget er også et skønt instrument, og mange 2 årige elsker at bevæge sig til rytmen, mens de måske synger en sang. Det skal der nok komme mange sjove timer ud af.

10. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.
Selvom den 2 årige med garanti allerede kender mange ord, så kan man lære en masse nye ord med denne fine bog. ”Mine første 100 ord” indeholder 100 forskellige hverdagsord, som er illustreret med fine billeder. Den gør det til en leg at lære barnet at udvide sit ordforråd.

11. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.
Denne fine rygsæk er skøn at have med i vuggestue eller dagpleje. Når den 2 årige bliver lidt ældre, er den også perfekt at have med i børnehaven. Rygsækken har plads til skiftetøj og madkasse, og så forestiller den en sød panda. En skøn gave til 2 årige piger og drenge.

12. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Denne fine dukke Sophia er en skøn gave til 2 årig pige, men mange 2 årige drenge nyder også at lege med søde dukker. Den fine dukke er lavet af det blødeste stof, så hun er perfekt at putte med, når man skal sove. Hun er også en skøn legekammerat sammen med den fine abe, hun har i armene.

13. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Vil du gerne give en sjov og lærerig gave til 2 årig? Så er denne børnebog en helt oplagt gaveidé. Bogen handler om den lille prinsesse, der skal lære at vaske hænder. Det er en spændende historie, som barnet med garanti vil elske, der også lærer barnet om virus og bakterier.

14. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Med denne sjove kuglebane med biler er der garanti for mange timers leg. Det er både en skøn gave til 2 årig pige og gave til 2 årig dreng. Det er nemt at sætte bilerne op i toppen af banen, og det er sjovt at se dem suse ned i fuld fart.

15. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
En Mini Rider Go er en fin gåcykel til 2 årige piger og drenge. Der er garanti for vind i håret og gode grin, når man racer afsted på sin Mini Rider Go. Cyklen træner barnets balance og koordination, og det er en herlig måde at forberede sig på den rigtige cykel.

16. Minibiler

Priser fra: 99 kr.
Sæt gang i legen med disse fine minibiler. Den 2 årige vil elske at få dette sæt med ambulance, brandbil og politibil. Bilerne kan bruges for sig selv, men de kan også kombineres med andet legetøj. En skøn gave til den 2 årige, hvor kun fantasien sætter grænser.

17. Skum Fodbold

Priser fra: 59 kr.
Skal den 2 årige være den nye Messi? Så er denne skumfodbold en helt genial gaveidé. Bolden er velegnet til indendørs og udendørs brug, så man kan træne sin motorik hvor som helst. Den fine bold er lavet i blødt skum, så det gør ikke ondt på barnet at blive ramt af den.

18. Klodstog

Priser fra: 269 kr.
Kom hurtigt til Hogwarts med dette fine klodstog. Det fine tog består af mange klodser i forskellige farver og former, så det kan også bruges som et sjovt puslespil. Det er en skøn gaveidé til 2 årige piger og drenge, som både træner barnets kreativitet og finmotorik.

19. Regnbue

Priser fra: 229 kr.
Leder du efter noget pænt til børneværelset, der også er sjovt at lege med? Så er denne regnbue lige den gave til 2 årig, som du går og leder efter. Barnet kan øve sig i at stable regnbuen, men de buede klodser kan også bruges til at skabe helt nye figurer.

20. Bold I Naturgummi

Priser fra: 79 kr.
En bold er et simpelt legetøj, som stort set alle børn elsker at lege med. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge denne fine bold i naturgummi til. For de helt små kan man øve sig i at kaste og sparke, og for de lidt større kan man øve fodbold eller andre sjove boldlege.

21. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Løbehjul er oppe i tiden, og med dette Mini Micro Deluxe løbehjul kan de mindste også være med. Løbehjulet er lavet i lette materialer, så det er nemt for barnet at løfte over kantsten. Det er en herlig gave til 2 årige energibundter, og det vil med garanti skabe mange sjove lege.

22. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.
Du husker måske den klassiske puttekasse fra din egen barndom. Det traditionelle legetøj holder endnu, da det både er et sjovt legetøj, og så er det enormt lærerigt for barnet putte de farverige klodser ned i hullerne. Det er en genial gaveidé til 2 årig, som med garanti vil falde i god jord.

23. Klodser

Priser fra: 149 kr.
Disse skønne træklodser er en skøn gave til 2 årig pige eller dreng. Klodserne kan bruges som et puslespil med en fin bondegård på den ene side, og med tal og bogstaver på de andre sider. Men de kan også stables som et højt tårn, som er enormt sjovt at vælte igen.

24. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
Med dette fine legetelt kommer den 2 årige hurtigt ind i sin helt egen verden. Teltet kan både bruges inde og ude, og det er nemt at sætte op. Det er både en skøn gave til 2 årige piger og drenge, og det vil med garanti skabe mange timers leg.

25. Spisesæt Til Dukke

Priser fra: 269 kr.
Har den 2 årige en dukke, der har en særlig plads i barnets hjerte? Så vil barnet helt sikkert elske at få dette fine spisesæt til dukke. Sættet indeholder alt fra sutteflaske og hagesmæk til sjove legeklodser, som både dukken og barnet kan lege med. En sød og sjov gave til 2 årig.

26. Pull Along Drage

Priser fra: 349 kr.
Denne seje Pull Along Drage er en ny og anderledes version af Lille Pers elefant. Ligesom Bodil står dragen på en træplade med fire hjul, så den kan tages med ud i verden. Det er en sød gave til den 2 årige, der fortjener et helt særligt stykke legetøj.

27. Rørperler

Priser fra: 99 kr.
Disse XL rørperler er en skøn gave til 2 årig, som endnu ikke er stor nok til at lege med almindelige perler. Det er skønt at fordybe sig i et spændende motiv, som man kan lave med perlerne. Det styrker både kreativiteten og finmotorikken, og de vil helt sikkert skabe mange timers hygge.

28. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
Glæd den 2 årige med denne fine regnbue kugleramme. Rammen pynter flot på børneværelset, og så er den sjov at lege med. Det lille barn vil med garanti elske at skubbe de fine perler rundt, og når barnet bliver ældre, kan man bruge rammen til at lære at tælle.

29. Junior Sengetøj

Priser fra: 320 kr.
Pynt børneværelset med dette fine junior sengetøj. Sengetøjet har et fint motiv, der forestiller en magisk skov fyldt med fine træer og søde dyr. Det flotte sengetøj er lavet i økologisk bomuld, så det er både blødt og bæredygtigt. Det er en skøn gaveidé til 2 årig.

30. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.
Dette søde gulvpuslespil er skønt at have liggende på børneværelset eller i stuen. Det kan både bruges som puslespil, og barnet vil helt sikkert elske at skille det ad og samle det igen. Men det fungerer også som et blødt underlag. Det er en sød gave til 2 årig, der lægger op til mange timers sjov.

Sådan Finder Du Den Bedste Gave Til 2 Årig

Når et barn er komme i den alder, hvor det for alvor begynder at få præferencer og sin egen smag, så begynder det også for alvor at blive besværligt at finde gode gaver. Man kan naturligvis altid vælge den stensikre løsning og give barnet en ny bamse eller lignende. Det er noget, der altid gør barnet glad når det åbner gaven og man er dermed sikret indtil næste gang, der skal gives gaver. Men er det specielt sjovt, at spille på den sikre hest hver gang? 

Børn er intelligente små mennesker og derfor kan man med stor fordel give det legetøj, der er med til at stimulere denne intelligens. Legetøj 2 år omfatter nemlig meget mere en bløde plysdyr og lignende. Det omfatter også en masse smart legetøj, der kan være en central del i barnets udvikling. Uanset om det er motorisk, intellektuelt eller sågar musikalsk, så er der en masse godt legetøj, der både er sjovt og lærerigt. 

Legetøj til 2 årige er ofte farverigt og fyldt med aktiviteter, der kan underholder barnet i timevis. Hvis det så oven i købet kan være med til at stimulere barnets udvikling på en positiv måde, så er det jo en sikker vinder.

gaver til 2 årig

Bløde Gaver Kan Faktisk Være Populære

Normalt er det ikke de bløde gaver, der er de sjoveste. Men lige når det kommer til ønsker til 2 årig, så kan lækkert tøj være en god løsning. Især små piger sætter pris på kjoler og fint tøj, så det er en perfekt gave til 2 årig pige. Det er den alder, hvor man begynder at udvikle en selvstændighed og det betyder også, at man selv vil bestemme over sit tøj. Og selv tage det på naturligvis. Så tøj kan rent faktisk være en gave 2 årig vil sætte pris på.

gaveide til 2 årig
Spørg Om Hjælp Hvis Du Er I Tvivl Om Gaven

Skulle du stadig stå på bar bund når det kommer til gaveønsker 2 år, så er der ingen skam ved at bede om hjælp. Du er ikke alene. Legetøj pige 2 år eller drenge 2 år er virkelig ikke altid nemt. Men når man først får pejlet sig ind på legetøj 2 år unger sætter pris på, så er det en meget tilfredsstillende ting. Man vil jo gerne give de bedste gaver overhovedet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: