Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 14 Årige Drenge & Piger

Gaver til 14 årige er ikke så svært at finde, som man kunne forledes til at tro. Gang på gang oplever man at folk klager deres nød, når der skal købes gaver til teenagere. Men hvis man bare sørger for at tænke sig en smule om, så er det altså ikke så pokkers svært. Man skal altså bare tage den helt med ro og overveje situationen grundigt. Så kan man hurtigt finde den perfekte gave til 14 årige, der vil få smilet frem hos modtageren.

Vi hjælper dig med at finde den bedste gave til 14 årig, uanset om det er en pige eller en dreng, og uanset om det er til jul eller fødselsdag. Muligheder er der masser af, hvis man bare sørger for at finde dem. VI har naturligvis samlet en række gode gaver, der alle vil være perfekte som gave til 14 årig, men derudover har vi en masse gode råd til hvordan man generelt finder gode gaver til dem man holder af. Så læs med.

Sjove & Personlige Gaver Til 14 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være næsten umuligt at finde den helt rette gave til en kræsen 14-årig. Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan modtageren selv vælge mellem over 400 forskellige oplevelser. Da der er oplevelser for enhver smag, kan du altså være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Alle de seje teenagere render rundt med de hvide dimser i ørene. Så hvorfor ikke give et par af de moderne Apple AirPods til en 14-årig? Med det trådløse design skal man aldrig mere bakse med høretelefoner, der har slået knuder på sig selv. Så er det nemt at høre musik på farten.

3. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Bodyflight i vindtunnel er en oplagt oplevelsesgave for den 14-årige, der elsker at mærke suset i maven. I vindtunnellen kan man nemlig flyve vægtløs rundt og udforske himmelrummet. Det føles helt vildt at svæve frit omkring. Hvis du selv tager med, vil I få en oplevelse sammen, som I sent vil glemme.

4. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Tivoli er et af Danmarks skønneste steder. Med et Tivoli Årskort giver du modtageren fri adgang til den smukke Have i et helt år. Så uanset om den 14-årige elsker at prøve de vilde rutsjebaner eller at høre fede koncerter til Fredagsrock, vil årskortet helt sikkert få ben at gå på.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Der er stort set intet mere irriterende end ledninger. De både fylder og har tendens til at gå i hårdknude, når man skal bruge dem. Med en trådløs mobiloplader kan man lade sin telefon op når som helst, hvor som helst. Den kan have en fast plads på natbordet og nemt tages med på farten.

6. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
En popcornmaskine er en sjov gave, som enhver 14-årig vil blive glad for. Den kan allerede tages i brug til fødselsdagsfesten, for hvilken fest bliver ikke sjovere af lidt popcorn? Maskinen har et flot, retro design og pynter i hjemmet. Med en popcornmaskine bliver teenage-værelset hurtigt forvandlet til en hjemmebiograf.

7. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Kender du en 14-årig, der altid snupper et ekstra stykke kage? Så bør du overveje at give et flødebollekursus. Det er kageelskerens paradis, hvor man både kan kreere smukke flødeboller og smage løs imens. Og så er det ikke helt dumt at kunne imponere sine gæster med hjemmelavede flødeboller til den næste fest.

8. Drone

Pris: 229 kr.
Droner er blevet enormt populære de seneste år, og det er ikke uden grund. Med en drone har man timevis af underholdning. Først skal man lære at styre den, og når man er blevet erfaren drone-pilot, kan man øve sig i at lave seje tricks. Hvis dronen har et kamera, kan man også lave sine egne film.

9. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er blevet fast inventar på mange teenageværelser, da det er hurtigt og nemt at forbinde din telefon til højtaleren. En mindre bluetooth højtaler kan nemt transporteres rundt, så man kan høre god musik hvor som helst. Det er altså en gave, som den 14-årige helt sikkert vil elske.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Uanset hvor kræsen, den 14-årige er, er biografbilletter et sikkert hit. For hvem kan ikke lide at se en god film? Om det så er gys, grin eller romantik, findes der en film for enhver smag. Der følger ofte guf-billetter med, så der er lidt godt at gnaske på til filmen.

11. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Leder du efter den perfekte gave til en 14-årig dreng? Så er en cap eller hue ikke noget dårligt bud. Caps og huer fås i mange forskellige designs og farver, så der er noget for enhver smag. Om det så skal være stilet, cool eller afslappet, så kan du finde en cap eller hue, der passer til modtageren.

12. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Ingen fest er komplet uden heliumballoner. Når først de farverige balloner flyver rundt i festlokalet, er festen for alvor begyndt. De svævende balloner er både dekorative, og så er de enormt sjove at lege med – også selvom man er blevet 14 år. Så sæt fut i festen med flotte heliumballoner.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Skal du give en gave til en 14-årig, som fortjener at få noget helt særligt? Så giv en helikoptertur. Her er der garanti for et kæmpe sus i maven, når man flyver højt over skyerne og kan se landskabet under sig. Hvis du selv tager med på turen, vil I få en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse sammen.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en af de gaver, som alle med en mobil kan bruge. Mobilcovers fås i mange forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag. Vælg et simpelt cover til minimalisten eller et sjovt cover til den 14-årige, der ikke er bange for at skille sig ud.

15. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Med smukke tal-balloner i sølv kan du hurtigt pynte op til 14-års fødselsdag. Hæng det store, skinnende 14-tal op på væggen, så alle kan se, hvad I fejrer. Tal-balloner er blevet enormt populære blandt unge, og de udgør den perfekte baggrund til et instagram-billede fra fødselsdagen. Ballonerne kan også fås i pink eller guld.

16. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
SpikeBall er et nyt spil, som hurtigt er vokset i popularitet. Det er et 360-graders spil, hvor man bevæger sig rundt om et net, mens man kaster en bold frem og tilbage via nettet. Spillet er perfekt til stranden eller havefesten, og alle kan være med. Det vil den 14-årige helt sikkert vil få meget sjov ud af.

17. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en perfekt gave til den 14-årige, der ikke ønsker sig noget. For hvem nyder ikke at spise et godt måltid mad med en, man holder af? Med gavekortet kan modtageren helt selv vælge mellem et hav af forskellige caféer, der byder på forskellige fristelser til ganen.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en unik og personlig gave til en helt særlig 14-årig? Så er en fotocollage en skøn idé. Plakattrykkeren har gjort det nemt for dig ved at lave forskellige skabeloner, så du blot skal finde de bedste og sjoveste billeder at sætte ind. En fotocollage vil både vække minder og pynte på værelset.

19. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Hvad er bedre end en skøn brunch? En luksus brunch for 2, selvfølgelig. Med dette gavekort kan modtageren selv vælge et spisested og invitere en god ven med. Uanset om den 14-årige er til æg og bacon, pandekager eller noget helt tredje, kan det fås med med et gavekort til luksus brunch for 2.

20. Waveboards

Priser fra: 449 kr.
Et waveboard minder på mange måder om et skateboard, men der er alligevel en vigtig forskel: Et waveboard har nemlig to plader, der kan twiste rundt uafhængigt af hinanden. Det er altså ekstra udfordrende at holde balancen, og man kan lave nogle helt nye tricks. Det er en fed gave til den aktive 14-årige.

21. Kjole

Pris: 300 kr.
Leder du efter en gave til en 14-årig pige, der går op i tøj og mode? Så vil hun helt sikkert blive glad for en kjole fra Lykke by Lykke. De har nøje udvalgt kjoler i forskellige designs. Der er både de helt feminine kjoler med blomster og blonder, men der er også mere afslappede kjoler.

22. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Kender du en 14-årig, der elsker at udfordre sig selv, og som ikke er bange for højder? Så er Urban High Roping en fed idé. Her bevæger man sig rundt i rebbaner 50 meter over jorden. Derudover er der fire kæmpestore svævebaner, så der er altså garanti for sus i maven og sved på panden.

23. El Løbehjul

Priser fra: 1599 kr.
Med et el løbehjul kommer man rundt omkring. De moderne løbehjul kan køre op til 20 km/t, så det går ikke langsomt, når man først har trykket på speederen. Da de kører på el, er de meget mere bæredygtige end f.eks. en knallert. Det er noget, de fleste 14-årige vil blive glade for.

24. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Med virtual reality kommer man ind i en helt anden verden. Når man først har fået brillerne på, er der ingen grænser for, hvad man kan gøre. Vælg mellem et hav af forskellige spil, og sæt i gang. Det er en fed og anderledes gave til den 14-årige gamer, der skal tage sit spil til helt nye højder.

25. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Der simpelthen så irriterende, når ens telefon går død for strøm, mens man er på farten. Med en GreyLime Power Owl kan man hurtigt og nemt lade telefonen op, uanset hvor man er. Den lille powerbank passer nemlig fint ned i tasken, og så har den tilmed et sødt design.

26. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
En ridetur i Dyrehaven er en hyggelig oplevelse for alle, der elsker frisk luft og flot natur. Her rider man nemlig rundt i Dyrehavens smukke omgivelser. Turen er både for nybegyndere og erfarne ryttere, så alle kan være med. Hvis du selv tager med, kan du dele en skøn oplevelse med den heldige 14-årige.

27. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Et fint hårbånd er en sød, lille gave, som langt de fleste 14-årige piger vil blive glade for. Hvis man har langt hår, er det rart at kunne sætte det op – og så er det jo skønt, hvis man har et smukt hårbånd at sætte det op med. Hårbåndene fås i forskellige farver og designs.

28. Guitar

Pris: 499 kr.
Giv en guitar til den 14-årige musikelsker. Hos Danguitar finder du begynder kits med alt fra taske til tuner, så nybegynderen kan komme i gang med at spille guitar. Til den erfarne guitarist kan du også finde spanske guitarer i høj kvalitet, som teenageren vil kunne spille på i mange år fremover.

29. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Kender du en 14-årig, der drømmer om at blive jagerpilot? Så er en tur i en F16-simulator det første skridt mod drømmen. Simulatoren har et cockpit, der er magen til det i et ægte F16-fly, så det er en enormt autentisk oplevelse. Efter en grundig instruktion er det bare at sætte sig til rette og nyde turen.

30. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Bløde pakker kan være de allerbedste pakker. For hvem ville ikke blive glad for en blød, behagelig og bæredygtig t-shirt? En bambus t-shirt lever op til alle tre ting, og så fås de i mange forskellige farver. Der er mange fordele ved at købe en bambus t-shirt, som modtageren helt sikkert vil sætte pris på.

31. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
Teknik er altid et sikkert hit, når du skal give en gave til din teenager. Med en trådløs mobiloplader kan du gøre det nemmere og sjovere for dem at oplade deres mobil. Det hjælper også på det kæmpe rod af ledninger, der ofte kan opstå på teenagerens værelse.

32. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

gaver til 14 årige

Gaver Til 14 Årige Piger

Noget af det allervigtigste når man skal give gaver til 14 årige piger er, at man har sat sig en smule ind i den pågældendes personlighed og præferencer. Der er nemlig ingen som er helt ens og selvom an kan finde gaver, der vil glæde de fleste, så kan man aldrig være helt sikkert. Så det er bedst hvis du kan give en gave, som interesserer modtageren og har noget med vedkommendes hobbyer at gøre. 

Det kan jo være at det er en 14 pige, der rider, som man skal finde en gave til. Så er det jo indlysende at give hende noget lækker udstyr til denne sport. Men hvis hun spiller fodbold, så er vi jo ovre i en anden boldgade, om man så må sige. Sæt dig ind i modtagerens interesser og giv din gave ud fra dette. Så kan det altså ikke gå helt galt. 

Husk på at tøj og smykker ligeledes begynder at blive en fremragende gave til 14 årige piger, da man i den alder begynder gerne at vil se lidt smart ud.

Gaver Til 14 Årige Piger

Gaver Til 14 Årige Drenge

Hvis du skulle være så heldig at være blevet inviteret til en 14 års fødselsdag eller på anden vis være blevet inviteret til fest så du skal ud at have fundet gaver til 14 årige drenge. Så er det bare med at være kreativ og se at komme over stok og sten. Der er nemlig ingen grund til at spilde tiden når der skal findes gaver til 14 årige dreng, slet ikke hvis det er en fødselsdagsgave eller julegave.

Men hvad skal du give i gave til 14 årig dreng tænker du måske, for du har måske ikke rigtig noget at sammenligne med. Hvis det er tilfældet er det særligt vigtigt at du læser med her, for det vil sikre dig en masse gode ideer til hvad du skal give den 14 årige dreng i gave. Tag eksempelvis et kig på vores gaveinspirations-liste ovenover som er fyldt med gode gaveideer til 14 årige, her i blandt vil du helt sikkert kunne finde en god gave til 14 årig dreng.

Gaver Til 14 Årige Drenge

Fødselsdagsgaver Til 14 Årige

Når det kommer til teenagere, så er der naturligvis nogle fødselsdagsgaver, som altid bliver taget vel imod. Det kan f.eks. være at man skal finde en fødselsdagsgave til 14 årig dreng og så kan det ikke gå helt galt, hvis man giver ham noget elektronik eller måske et par smarte solbriller. Tøj og sko er altid et populært valg uanset om det er en fødselsdagsgave til 14 årig pige eller dreng. Det der er vigtigt er, at modtageren kan fornemme at man har lagt lidt tanke om omhu bag gaven. Læs lidt op på trends blandt de 14 årige, så har du en god rettesnor, der kan lede dig lidt på vej.

Hvis du kender modtageren godt, så burde det ikke være svært at finde en god og personlig fødselsdagsgave. Men ellers kan man med fordel spørge vedkommendes venner og familie til råds. Der kan man stensikkert få nogle gode tips, der gør det hele nemmere. Uanset hvad, så vil en gave blive taget godt imod, hvis der ligger tanke bag, for det altså stadig tanken der tæller.

Husk at fødselsdage er den vigtigste dag i løbet af et helt år i en hver ung teenagers liv, og måske særligt i en 14 årige dreng eller piges.

Julegaver Til 14 Årige

Marry Christmas, dette er lige akkurat en af de absolut bedste tider på året i en hver 14 årigs verden, der er nemlig rigeligt med hygge og ikke mindst det vigtigste store julegaver. Men hvad er det nu lige man skal give i julegaver til 14 årige drenge og piger? Det er der som sådan ingen formular på, men der er dog ting som egner sig bedre en andre så lad os give dig nogle gode julegaveideer til 14 årige.

Som hovedregel, er der ingen grund til at give “sommerting” i julegave til 14 årige, som udgangspunkt fordi der er meget lang tid fra vinter til sommer i en ung teenagers verden. Så fokuser i stedet på gode julegaver som kan tages i brug med det samme, her er indendørs ting klart vær at fokusere på. Har du ikke allerede taget et kig på vores liste ovenover som er fyldt med gode gaver til 14 årige, så vil vi klart anbefale dig dette, da du der helt sikkert vil kunne finde mange gode julegaver til 14 årige piger og drenge.

Julegaver Til 14 Årige

FAQ om gaver til 14 årige

Hvor meget koster en gave til 14 årige?

En god gave til 14 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 14 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 14 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 14 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 14 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: