Gaver Til 12 Årige: STOR Guide Med Fantastiske Gaveideer Til 12 Årige Drenge & Piger

At vælge gode gaver til 12 årige er en overraskende svær opgave, for 12 årige er så forskellige som snefnug og derfor kan det være en noget nær umulig opgave at vælge det helt rette. Heldigvis er der hjælp forude for vi har her på siden samlet en række af de bedste 12 års fødselsdag ideer, så du kan finde det helt rette.

Der er noget for enhver, uanset om det er til den stille og tænksomme 12 årige eller om det er en med krudt i røven, der vil have action og fart. Vi har noget til dem alle og uanset om du skal bruge julegaver til børn 12 år eller fødselsdagsgave til 12 årige, så kan du finde det her. Så lad os se lidt nærmere på tingene.

Gaver Til 12 Årige Drenge

Alga 101 Eksperimenter

Priser fra 399,95 DKK

Moonboat Hængekøje

Priser fra 1099,95 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Gaver Til 12 Årige Piger

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

kuffert Med Farver Fra Djeco

Priser fra 299,95 DKK

Gaven til den stille og tænksomme 12 årige

Hvis man er en stille og kreativ 12 årig, så er det ikke sikkert at man sidder og tænker: ”Hvad skal jeg ønske mig til min fødselsdag 12 år?”. Så hvis de ikke selv ved, hvad de ønsker sig, hvordan skulle vi voksne så have nogen ide?

Det er faktisk ikke så svært. Vi har nemlig masser af lækre gaveideer, der er som skabt til de kreative børn, der elsker at bruge hovedet. Find den perfekte gave til 12 årig pige. Det kunne f.eks. være en lækker kuffert med farver fra Djeco, der vil give mulighed for mange timers hygge med tegning og farvelægning. Til den lille videnskabsmand er der det sjove og lærerige Alga 101 eksperimenter, der kan lære dit barn om kemi og fysik på en masse sjove og kreative måder. Det kunne også være et spændende børneleksikon om dinosaurer og andre forhistoriske dyr.

Som du kan se, er der masser at vælge imellem og der kommer hele tiden nye ting. Så sørg for at følge med og finde lige det du søger.

Gaver Til 12 Årige

Gaven til den aktive krudtugle

Børn er aktive og har masser af energi, og det gælder ikke mindst for 12 årige. Der skal være fart over feltet og man har slet ikke tid til at sidde stille. Så her er det oplagt at man finder julegaver til 12 årig og fødselsdagsgaver, der er passende til det aktivitetsniveau. Heldigvis har vi også en del gaver af den slags, så man kan finde det helt perfekte.

Det kunne f.eks. være et gavekort, så dit barn kan komme til at prøve kræfter med oplevelsesgaven klatring. Det er en alletiders aktivitet, der ikke alene kræver koordination, men også en masse energi. Den gave til 12 årig dreng. Det kunne også være den smarte Marshmellow gynge, der er en oplagt gave til barnet, der er sprængfyldt med energi.

gave til 12 årig
Find det rette gave

Som du kan se, har vi altså noget til 12 årige, uanset om det er krudtugler eller små læseheste. Alle børn er forskellige og derfor er det vigtigt at man vælger en gave, der passer til det enkelte barn. Det kan du gøre her hos os.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu