Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 12 Årige Drenge & Piger

At vælge gode gaver til 12 årige er en overraskende svær opgave, for 12 årige er så forskellige som snefnug og derfor kan det være en noget nær umulig opgave at vælge det helt rette. Heldigvis er der hjælp forude for vi har her på siden samlet en række af de bedste 12 års fødselsdag ideer, så du kan finde det helt rette.

Der er noget for enhver, uanset om det er til den stille og tænksomme 12 årige eller om det er en med krudt i røven, der vil have action og fart. Vi har noget til dem alle og uanset om du skal bruge julegaver til børn 12 år eller fødselsdagsgave til 12 årige, så kan du finde det her. Så lad os se lidt nærmere på tingene.

Søde & Sjove Gaver Til 12 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Er du på fuldstændig bar bund, når det kommer til at finde gaver til en 12-årig pige eller dreng? Så er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig en oplagt gave. Her kan modtageren nemlig helt selv vælge en oplevelse. På den måde kan du være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Apple AirPods er det nyeste indenfor høretelefoner, som enhver 12-årig vil blive glad for. Det er en fed gave til både piger og drenge, som nyder at høre god musik. De smarte AirPods er fuldstændigt trådløse, så man aldrig mere skal bøvle med en ledning, der er gået i hårdknude.

3. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Leder du efter en helt særlig gave, der giver et sus i maven? Så er bodyflight i vindtunnel et godt bud. Det er en form for indendørs skydiving, hvor man svæver vægtløst rundt i en vindtunnel. Så hvis du kender en 12-årig pige eller dreng, der elsker vilde oplevelser, vil denne gave helt sikkert falde i god jord.

4. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Hvem elsker ikke popcorn? Med en popcornmaskine er fødselsdagen, filmaftenen og pyjamasfesten fuldendt. Maskinen har et retro look, så den både pynter i hjemmebiografen og på køkkenbordet. Der er altså lagt op til rendyrket hygge med ubegrænsede popcorn. Det er en gave, som alle popcorn-elskere vil sætte stor pris på.

5. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Et Tivoli Årskort er en gave, som de fleste vil blive glade for. Kortet giver ubegrænset adgang til skønne Tivoli, hvor der er oplevelser for enhver smag. Uanset om man er til vilde rutsjebaner, hyggelige gåture i den smukke have eller fede koncerter til Fredagsrock, kan man få glæde af årskortet.

6. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
I dag har stort set alle unge mennesker en smartphone. Og når man bruger mange timer på Instagram, TikTok og Youtube, får man hurtigt brugt batteriet op. Derfor er det enormt smart at have en trådløs oplader ved hånden. Så kan man hurtigt få ladt mobilen op, uanset om man er derhjemme eller på farten.

7. Drone

Pris: 229 kr.
En drone er et sjovt og udfordrende legetøj til pigen eller drengen, der er blevet for gammel til at lege med dukker eller bilbaner. Mange droner har et indbygget kamera, så når man først har lært teknologien at kende, kan man tage de vildeste billeder og lave sine egne film.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Kender du en 12-årig med en sød tand? Så vil han eller hun helt sikkert elske at prøve et flødebollekursus. På kurset lærer man at lave den lækre, lille kage, og så får man selvfølgelig en hel masse smagsprøver. Det er super hyggeligt, og så kan man imponere sine gæster med hjemmelavede flødeboller til den næste fest.

9. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Biografbilletter er en af de gaver, som stort set alle vil blive glade for. Man kan nemlig selv vælge, hvilken film man vil se. Nogle elsker at blive skræmt fra vid og sans til en gyserfilm, mens andre nyder at se kærligheden blomstre i en romantisk komedie. Begge dele, og meget mere, kan man opleve i biografen.

10. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Med en bluetooth højtaler kan man høre sin yndlingsmusik for fulde gardiner. Det eneste, man skal gøre, er at forbinde sin telefon til højtaleren – så er der sat gang i festen. En større højtaler kan være fast inventar på værelset, mens en mindre højtaler er ideel at have med på farten.

11. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Leder du efter den perfekte gave til en 12-årig gamer? Så er et gavekort til virtual reality ikke noget dårligt bud. Når man først har fået brillerne på, er man i en helt anden verden med zombier, lyssværd og undervandsuhyrer. Det føles så livagtigt, at man hurtigt glemmer, hvor man i virkeligheden er.

12. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Sæt gang i fødselsdagsfesten med heliumballoner. De farverige balloner er både dekorative og sjove. Når de først er pustet op, forvandler de hurtigt et kedeligt rum til et fedt festlokale. Og så findes der et utal af sjove lege med de flyvende balloner, som både små og store vil nyde.

13. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Hvis du kender en 12-årig, der drømmer om at blive jagerpilot, så er en tur i en F16-simulator en oplagt gave. Simulatoren er nemlig en tro kopi af cockpittet i et F16-fly, så man kommer altså ikke tættere på den ægte vare. Det er en helt vild oplevelse, som den heldige 12-årige sent vil glemme.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Det er altid en god idé at have et cover på sin smartphone. Selvom man passer på, kan telefonen hurtigt falde på gulvet, og så kan et beskyttende cover redde dagen. Men selvom coveret er praktisk, behøver det ikke at se kedeligt ud. Find et mobilcover, som modtageren med glæde vil vise frem.

15. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Fuldend festlokalet med smukke tal-balloner i sølv. De skinnende balloner kan f.eks. sættes på en hylde eller hænges op med snor. Med et stort 12-tal hængende på væggen vil ingen være i tvivl om, hvor gammel fødselaren bliver. Og så udgør de moderne tal-balloner den perfekte baggrund til et instagram-billede.

16. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
SpikeBall er et sjovt spil, der er blevet mere og mere populært på det seneste. Reglerne er simple: Det ene hold kaster bolden ned i nettet, og så skal det andet hold gribe den og aflevere den tilbage. Spillet er perfekt til haven eller stranden, og alle kan være med.

17. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give en personlig gave? Så bør du overveje at lave din helt egen fotocollage. Hos Plakattrykkeren kan du finde en skabelon, og så er det ellers bare at sætte de flotteste, sødeste og sjoveste billeder ind. På den måde kan du hurtigt skabe en dekorativ og unik gave.

18. Waveboards

Priser fra: 449 kr.
Et waveboard er en fed gave til den 12-årige dreng eller pige, der elsker at udfordre sig selv. Når man først har lært at holde balancen, kan man gå i krig med at lære alle de sejeste tricks. Der er lagt op til mange timer med vind i håret og sved på panden.

19. Kjole

Pris: 300 kr.
Leder du efter en gave til en 12-årig pige, der elsker tøj og mode? Så er en kjole ikke en dum idé. Lykke by Lykke har udvalgt en række moderne kjoler til hverdag og fest. Vælg f.eks. en blomstret kjole til den feminine pige eller en løstsiddende kjole til den mere afslappede type.

20. El Løbehjul

Priser fra: 1599 kr.
Du har helt sikkert set dem køre rundt på gader og stræder. El-løbehjulene er blevet enormt populære på blot få år, og det er der mange gode grunde til. På et el-løbehjul kommer man nemlig hurtigt og nemt frem og tilbage. Det er bare på med cykelhjelmen og så afsted.

21. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
En GreyLime Power Owl er en sød powerbank, der er nem at have med på farten. Med sådan en lille fætter i tasken er man altid sikker på at have strøm på sin mobil. Powerbanken fås i flere forskellige farver: Både mørkeblå, sortbrun, sandfarvet og hvid med et ”happy face”.

22. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Et hårbånd er en skøn, lille gave til den stilbevidste 12-årige. Hårbåndene findes i flere forskellige farver og med forskellige mønstre. Et hårbånd er praktisk, da det kan holde håret væk fra ansigtet – men det er også enormt fint og dekorativt. Det er en sød gave til den langhårede pige. 

23. Guitar

Pris: 499 kr.
Giv en guitar til den aspirerende musiker. Hvem drømmer ikke om at kunne fyre et par lækre akkorder af, mens man sidder ved lejrbålet? Hos danguitar kan du finde pakker med alt til nybegynderen, hvor du bl.a. får taske, tuner og plektre. Til den erfarne guitarist har de guitarer i ekstra god kvalitet.

24. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
En bambus t-shirt er en ideel gave til den miljøbevidste 12-årige. Bambus er nemlig et bæredygtigt materiale, der er produceret med omtanke for miljøet. Derudover er stoffet blødt, lugtafvisende, og så holder det pasformen i lang tid. En t-shirt af bambus har altså mange fordele, som modtageren helt sikkert vil blive glad for.

25. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

Gaver Til 12 Årige Drenge

Når det kommer til at finde gode gaver til 12 årige drenge, så skal man huske på, at de som regel stadig bare et store legebørn, men som bare har fået interesse for nyt legetøj. Knægte der ligger lige på kanten til teenageårene vil ofte blive rigtigt glade for seje gaver såsom elektronik, smart tøj og sjove gadgets. Det vigtigste er egentlig at modtageren kan fornemme, at der er lagt lidt omtanke bag gaven.

Det er dog ikke altid nemt at finde den perfekte gave til en 12 årig dreng, men hvis man tænker sig lidt om kan man sikkert finde på noget. En sikker vinder hver gang, er gode oplevelser. Uanset hvem man er elsker man en god oplevelse og her hos Gaveavisen har vi naturligvis en masse gode oplevelser til drenge, der nærmer sig de famøse teenageår. Så tag et kig i vores store udvalg og se om ikke, der skulle være noget, der kunne friste.

Gaver Til 12 Årige Drenge

Gaver Til 12 Årige Piger

Hvis man skal finde en rigtig god gave til en 12 årig pige, så kan det godt betale sig at finde gaver, der ikke er for fjollede og som gerne må være lidt voksne i det. Gaver, der passer sig til unge kvinder, der snart bliver teenagere og som gerne vil være ældre end de er. Det betyder dog ikke, at det behøver være kedeligt. Piger i 12 årsalderen ønsker sig ofte tøj, makeup, mobiltelefoner og meget andet, men det kan stadig være uhyre svært at finde frem til den helt rette gave. Indtil nu.

Hvis du virkelig gerne vil give en god gave til en pige på 12, så skal du tænke lidt ud af boksen og overveje om det ville være en god ide med en oplevelsesgave. Her hos Gaveavisen har vi naturligvis et stort udvalg af gode oplevelser, der vil kunne glæde piger i 12 års alderen. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung. Gode oplevelser er guld værd og det kan man også sagtens sættes pris på, selvom man bare et 12 år gammel.

Gaver Til 12 Årige Piger

Fødselsdagsgave Til 12 Årige

Når man som barn begynder at nærme sig teenageårene, så sker der en masse ting i deres udvikling og det er helt naturligt. Hvor man tidligere var meget interesseret i legetøj og deslige, så er det helt andre ting, der fanger ens interesse i 12 års alderen. Det betyder også, at det kan være svært for os som forældre og venner, at finde en god fødselsdagsgave til 12 årige. Men det betyder dog ikke, at det på nogen måde er umuligt. Især ikke hvis du overvejer at overraske fødselaren med en dejlig oplevelsesgave fra Gaveavisen.

En oplevelsesgave er en rigtig god løsning, hvis man skal finde en god gave til 12 årige, for hvem kan ikke sætte pris på gode minder og dejlige oplevelser sammen med dem man holder af? Se det store udvalg og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte gave til den unge fødselar. Det er en alternativ gave, som helt sikkert vil blive modtaget med stor glæde.

Fødselsdagsgave Til 12 Årige

Julegaver Til 12 Årige

Julen er en vidunderlig tid, hvor det er vigtigt at man hygger sig sammen med dem man elsker. Det er danskernes yndlings højtid og det er der jo ikke noget at sige til. For hvem elsker ikke al den gode mad, de hyggelige dekorationer og naturligvis de mange gaver? Når det kommer til at finde julegaver til 12 årige, så skal man holde tungen lige i munden, for det er ofte nemmere sagt end gjort. 12 årige har nemlig meget forskellige ønsker, hvilket kan gøre det til noget af en udfordring at finde den rette gave.

Heldigvis kan man altid give en dejlig oplevelsesgave, der passer glimrende som julegaver til 12 årige. Man kan få gavekort til alverdens herlige oplevelser, uanset om de skal være spændende, velsmagende, uhyggelige eller lærerige. Hos Gaveavisen har vi et kæmpe udvalg og der er helt sikkert også noget for jer. Så find den bedste julegave her og lad den søde julestemning sænke sig.

Julegaver Til 12 Årige
Gaver Til Den Stille Og Kreative 12 Årig

Hvis man er en stille og kreativ 12 årig, så er det ikke sikkert at man sidder og tænker: ”Hvad skal jeg ønske mig til min fødselsdag 12 år?”. Så hvis de ikke selv ved, hvad de ønsker sig, hvordan skulle vi voksne så have nogen ide?

Det er faktisk ikke så svært. Vi har nemlig masser af lækre gaveideer, der er som skabt til de kreative børn, der elsker at bruge hovedet. Find den perfekte gave til 12 årig pige. Det kunne f.eks. være en lækker kuffert med farver fra Djeco, der vil give mulighed for mange timers hygge med tegning og farvelægning. Til den lille videnskabsmand er der det sjove og lærerige Alga 101 eksperimenter, der kan lære dit barn om kemi og fysik på en masse sjove og kreative måder. Det kunne også være et spændende børneleksikon om dinosaurer og andre forhistoriske dyr.

Som du kan se, er der masser at vælge imellem og der kommer hele tiden nye ting. Så sørg for at følge med og finde lige det du søger.

Gaver Til 12 Årige
Gaver Til Den Aktive Krudtugle

Børn er aktive og har masser af energi, og det gælder ikke mindst for 12 årige. Der skal være fart over feltet og man har slet ikke tid til at sidde stille. Så her er det oplagt at man finder julegaver til 12 årig og fødselsdagsgaver, der er passende til det aktivitetsniveau. Heldigvis har vi også en del gaver af den slags, så man kan finde det helt perfekte.

Det kunne f.eks. være et gavekort, så dit barn kan komme til at prøve kræfter med oplevelsesgaven klatring København. Det er en alletiders aktivitet, der ikke alene kræver koordination, men også en masse energi. Den gave til 12 årig dreng. Det kunne også være den smarte Marshmellow gynge, der er en oplagt gave til barnet, der er sprængfyldt med energi.

gave til 12 årig
Find Den Rette Gave Til 12 Årig

Som du kan se, har vi altså noget til 12 årige, uanset om det er krudtugler eller små læseheste. Alle børn er forskellige og derfor er det vigtigt at man vælger en gave, der passer til det enkelte barn. Det kan du gøre her hos os.

Gaveideer Til 12 Årige

FAQ om gaver til 12 årige

Hvor meget koster en gave til 12 årige?

En rigtig god gave til 12 årige koster 200-500 kr. for dette beløb kan du få en del forskellige gaver som alle vil kunne glæde en 12 årig dreng eller pige.

Hvad er en god gave til 12 årige?

Der findes utroligt mange gode gaver til 12 årige, de bedste gaver er dog helt klart de personlige gaver som passer til modtagerens fritidsintresser og hobbyer.

Hvorfor give en gave til 12 årige?

Ja hvorfor enlig give en gave til 12 årige? Dette er der en del gode grunde til eksempelvis hvis barnet har fødselsdag eller juleaften ligeledes er der en del andre gode anledninger som du bør gribe til at glæde barnet med.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: