Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 11 Årige Drenge & Piger

Gaver til 11 årig er ikke altid det nemmeste at købe, for der er virkelig stor forskel på hvad de ønsker sig. De er ikke længere helt små børn, men på den anden side er de heller ikke teenagere endnu. Der er desuden et gigantisk spring imellem en moden 11 årig og en mere barnlig 11 årig, og det gør blot gaveindkøb endnu mere besværlige. Nogen elsker stadig deres legetøj, hvorimod andre overhovedet ikke har det længere i 11 års alderen. Men hvis du tænker dig godt om og læser med her på siden, så burde det være muligt at finde en god gave til 11 årig.

Børn i 11 års alderen vil gerne have udfordringer, som kan hjælpe dem med at udvikle sig. Dette gælder både fysisk, men i den grad også mentalt. Børnene tænker ikke selv så meget over at gaverne udvikler dem, men det er stadig noget der hænger sammen. Så gaveideer til 11 årig skal gerne være både sjove og lærerige på samme tid. Heldigvis for dig har vi sørget for at finde en masse gode gaver til 11 årige, så du kan være sikker på at købe en god gave. Så uanset om du er på jagt efter julegaver til 11 årige eller gaver til en 11 års fødselsdag, så er du kommet til det rette sted.

Søde & Sjove Gaver Til 11 Årig

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Den boldglade 11 årige vil med garanti blive glad for at få dette fede fodboldmål i gave. Målet er oplagt at sætte op i haven, så man altid kan skyde på mål alene eller sammen med vennerne. Det er oplagt at bruge som fodboldmål, men det fungerer også perfekt som hockeymål.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en sjov og anderledes gave til 11 årig? Så bør du glæde ham eller hende med et par stylter. Det er en ældgammel opfindelse, som stadig holder den dag i dag. Den 11 årige vil helt sikkert elske at øve sig i at holde balancen på et par høje stylter.

3. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en sjov gave til 11 årig, der drømmer om at blive den næste Harry Potter? Så vil dette fede tryllesæt med garanti falde i god jord. Tryllesættet indeholder hele 150 forskellige magiske tricks, som den 11 årige hurtigt kan lære og imponere familie og venner med.

4. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.
En snittekniv er en herlig gave, der kan bruges til mange forskellige ting. Man kan snitte sjove figurer som Emil fra Lønneberg, og så er den fed at have med til spejder, når man har fået knivbevis. Det er en herlig gave til 11 årig dreng eller pige.

5. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Er du på helt bar bund i jagten på den perfekte gave til 11 årig? Så går du ikke galt i byen med dette åbne gavekort til Du Glemmer Det Aldrig. Gavekortet kan nemlig bruges til over 400 forskellige oplevelser, så der er helt sikkert noget, som den 11 årige godt kunne tænke sig at prøve.

6. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Det kan være svært at finde en sjov gave til 11 årig, som ikke ønsker sig noget. Men et brætspil er altid en sikker vinder, og backgammon er en af de helt store klassikere. Her kan alle være med, og der er garanti for mange timers hygge med venner og familie.

7. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Med denne seje popcornmaskine bliver værelset hurtigt forvandlet til en hjemmebiograf. Hvis du leder efter en fed gave til 11 årig, der elsker popcorn, så er denne popcornmaskine en sikker vinder. Så er det bare at invitere de bedste venner på besøg og sætte en god film på.

8. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Dette fede streetsurfing løbehjul gør det sjovt at tage i skole eller til fritidsaktiviteter. Løbehjulet kan også bruges i fritiden, hvor man kan tage på eventyr med vennerne eller på solotur ud i det blå. Det er en skøn gave til 11 årig, der elsker at være aktiv.

9. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Dette bat spil er en sjov gave til 11 årig, der elsker sjove boldspil. Spillet indeholder to bat og to bolde i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Battene er dekoreret med søde dinosaurer, så de er både sjove at spille med og flotte at kigge på.

10. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Glæd den 11 årige med et sjovt kongespil i 11 års fødselsdagsgave. Det er en skøn gaveidé til både drenge og piger, der holder af at spille sjove spil med familien. Kongespillet kan nemt tages frem i haven, og det kan også tages med på familieferien eller strandturen.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter den ultimative 11 års fødselsdagsgave til ham eller hende, der har en sød tand? Så er et flødebollekursus den helt perfekte gaveidé. Her lærer man at lave lækre flødeboller fra bunden, og man får selvfølgelig lov at smage løs undervejs. Det kan kun blive en hyggelig og lærerig dag i godt selskab.

12. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Stigegolf er en sjov og anderledes gaveidé til 11 årig dreng eller pige. Spillet handler om at kaste kuglerne, så de rammer stigerne og hænger fast i dem. Her kan hele familien være med, og det kan både spilles hjemme i haven eller tages med på ferier og strandture.

13. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Glæd den aktive 11 årige med et fedt spil stangtennis i fødselsdagsgave. Det er både sjovt at spille alene eller sammen med en anden. Spillet kan nemt sættes op i haven, og så er der ellers lagt op til timevis af sjov og aktivitet. En herlig 11 års gave til hende eller ham.

14. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
Den kreative 11 årige vil med garanti elske at få disse lækre farveblyanter i gave. Dette sæt indeholder 12 blyanter i alle regnbuens farver, som er lavet af voks i høj kvalitet. De giver altså rig mulighed for at skabe smukke og farvestrålende mesterværker, der helt sikkert vil pynte på væggen.

15. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Selv de største sportsstjerner startede et sted. Glæd den næste Ronaldo eller Wozniacki med denne smarte boldtræner, der sender bolden tilbage igen. Den kan bruges til et hav af forskellige boldspil, så uanset om den 11 årige spiller fodbold eller tennis, vil den med garanti falde i god jord.

16. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Den musikalske 11 årige vil med garanti elske at få en fed bluetooth højtaler i gave. Højtaleren kan være fast inventar på værelset, og så kan den også tages med på farten, så man altid kan høre sin yndlingsmusik. Det er en skøn gave til 11 årig dreng eller pige.

17. Kroket

Priser fra: 229 kr.
Kroket er et populært havespil, som hele familien kan være med til at spille. Det handler om at slå kuglerne gennem buerne med så få slag som muligt. Det er en skøn gave til 11 årig, der holder af at hygge sig med familien og vennerne. Spillet kan både spilles i haven og tages med på strandture og ferier.

18. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Drømmer den 11 årige om at blive den næste Pernille Harder eller Christian Eriksen? Så er denne neopren soccer fodbold en genial gaveidé til 11 årig, der med garanti vil falde i god jord. Bolden er lavet af et let og vandtæt materiale, så man kan tage den med på stranden og spille bold med bare tæer.

19. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til 11 årig, der ikke ønsker sig noget. Men et par biografbilletter går du med garanti ikke galt i byen med. Så kan den 11 årige invitere en god ven eller veninde med i biografen, hvor de sammen kan se en fed film.

20. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Med dette fede trick løbehjul bliver man hurtigt den sejeste på skaterrampen. Så er det bare på med hjelmen og afsted ud i det blå, hvor man kan lære at lave seje tricks med løbehjulet. Det er en skøn gave til 11 årig, der nyder at være aktiv.

21. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Petanque er endnu et af de helt klassiske havespil, hvor hele familien kan være med. Dette petanquespil kan tåle vand, så det er oplagt at tage med på strandturen. Petanquekuglerne har et flot design med mange farver, så de er lidt mere spændende at kigge på end de traditionelle kugler. En skøn gave til 11 årig.

22. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Dette bat sæt indeholder et rundt og et fladt bat samt en tennisbold. Man har altså alt, hvad man skal bruge til at spille udendørs boldspil som softball og rundbold. Det er en herlig gave til 11 årig, der holder af at være aktiv sammen med sine venner og familie.

23. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Gør ferien eller turen i svømmehal endnu sjovere med dette fede snorkelsæt. Så kan man udforske den hemmelige verden under vandet, og man får måske øje på en sjov fisk eller flotte vandplanter. Det er en herlig gave til den 11 årige vandhund, som med garanti vil blive brugt flittigt.

24. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
SpikeBall er et fedt boldspil, som er blevet enormt populært på det sidste. Her spiller man hele vejen rundt om et net, hvor man kaster bolden ned i nettet til det andet hold, der skal sende den tilbage igen. Det er en sjov gaveidé til 11 års fødselsdag, der vil skabe mange timers sjov.

25. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
Når man er på badeferie, er det skønt at have sjove spil med, så man ikke kommer til at ligge og kede sig. Denne vandbombe bold er oplagt at bruge i vandet, da den hopper på vandoverfladen i stedet for at synke. Det er en fed gave til 11 årig dreng eller pige, der holder af sjove boldspil.

26. Yatzy

Priser fra: 45 kr.
Yatzy er et raflespil for hele familien, og det er en skøn gave til 11 årig dreng eller pige. Spillet går ud på at danne 15 forskellige kombinationer med fem terninger. Yatzy kan spilles sammen med familie eller venner, men man kan faktisk også spille det alene.

27. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.
Glæd den 11 årige med et sjovt Nummer Kubb spil i 11 års fødselsdagsgave. Det er oplagt at tage frem i haven på en varm sommerdag, hvor man har hele familien eller vennerne på besøg. Spillet handler om at vælte pindene og få så mange point som muligt.

28. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig 11 års fødselsdagsgave til gameren? Så bør du give ham eller hende et gavekort til Prøv Virtual Reality. Man glemmer hurtigt tid og sted, når man får brillerne på og pludselig befinder sig i en helt anden verden med zombier eller farverige fisk. 

29. Drage

Priser fra: 89 kr.
I Danmark har vi mange dage med blæsevejr, og så er det oplagt at tage ud for at flyve med drage. Denne drage er en skøn gave til 11 årig, som kan tage hele familien med på eventyr, når det blæser. Så får man både frisk luft og en sjov oplevelse.

30. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Det kan være svært at finde en fed gave til 11 årig, der ikke ønsker sig noget. Men et mobilcover går du med garanti ikke helt galt i byen med. Find et cover med et fedt mønster og flotte farver, og den 11 årige vil med garanti blive glad for gaven.

Gode Gaver Til 11 Årig

Der er mange måder at sikre sig, at man finder den bedste gave til en 11 års fødselsdag, men den allerbedste er at købe gaver, der passer ganske specifikt til modtageren. Det vil sige, at du skal sætte dig lidt ind i hvad den 11 årige kan lide og hvilke hobbyer han/hun har. Brug lidt tid på dette, for det er en perfekt måde at sikre sig, at man i det mindste kommer med en betænksom gave. Sæt dig i barnets sted og tænk: ”Hvad kan man ønske sig til sin 11 års fødselsdag?”. Så kan det være, at svaret pludselig kommer til en. Især hvis man kender modtageren godt.

Et det en 11 årig, der elsker at være aktiv og som aldrig sidder stille, eller er det en mere rolig og tænksom 11 årig? Skal man give et skateboard eller en bog? Det afhænger alt sammen af modtagerens smag og interesser. Det er ikke spor anderledes med børn end med voksne. Køb noget, der passer til modtagerens interesser og så kan det ikke gå helt galt.

gaver til 11 årig

Gaver Til 11 Årige Drenge

Hvis du skulle være så heldig at være blevet inviteret med til en 11 års fødselsdag, så er det bare med at finde det fine tøj frem. For som vi alle kan huske, var det bare super fedt at have fødselsdag som barn. Ikke nok med at der var god mad og fest, nej vigtigst af alt var der gaver til 11 årige drenge. Ja der var sku ikke noget som var meget bedre end at have fødselsdag, faktisk var det kun juleaften og sommerferien som kunne hamle op med ens 11 årige fødselsdag. 

Men hvad hvad giver man så af gaver til 11 årige drenge? Dette tænker du helt sikkert hvis du har fået en invitation til fødselsdagsfest. Det er vil heldigvis her til at besvare, det vigtigste er at huske på at der forsat er tale om et ungt lille menneske som endnu ikke er blevet teenager. Så udendørs spil og legetøj er stadig et sikkert hit, særligt først nævnte er en absolut glimrende fødselsdagsgave til 11 årige drenge, hvis de vel at mærke har fødselsdag om sommeren eller foråret. 

Gaver Til 11 Årige Drenge

Gaver Til 11 Årige Piger

Der findes intet bedre end at glæde andre! Og hvilken bedre måde at glæde en ung pige på med gaver til 11 årige piger, når anledningen er til det? Det kunne være fødselsdag eller juleaften, to oplagte anledninger til at diske op med gaver til 11 årig pige. Men hvad giver man så lige i gave til sådan unge piger som endnu ikke er teenagere, tænker du sikker. Der findes gud ske tak og lov en hulens masse gode gaver til 11 årige piger i denne store verden, ligeledes findes der mange gode tips og tricks som du kan tage med dig, når du skal ud at finde din gave til 11 årige piger.

Du har måske lagt mærke til at vi her på siden har udarbejdet en lang liste med glimrende gaveideer til 11 årige piger, listen er at finde lige ovenover. Her er en lang række gaveideer som langt de fleste piger i 11 års alderen vil elske at modtage, enten til fødselsdag eller juleaften. Når du køber gaver til piger i denne alder er det vigtigt at gaven ikke bliver for voksen agtig, husk på at det er en gave til en ung pige.

Gaver Til 11 Årige Piger

Fødselsdagsgaver Til 11 Årige

Som du helt sikkert kan huske fra din egen barndom var der intet federe end at fejre ens fødselsdag som barn. Der var højt humør lige fra morgenstunden og helt til om aftenen hvor man faldt lyn hurtigt i søvn fordi der havde været fart over feltet hele dagen. Hvor man havde været omgivet af gode venner og det meste af ens nære familie, og så var der jo lige det med fødselsdagsgaverne vel absolut noget af det vigtigste ved fødselsdagen som barn.

Derfor er det da ej heller fødselsdagsgaver til 11 årige, der skal spares på når det kommer til barnets fødselsdag. Men hvad giver man dog lige i fødselsdagsgave til 11 årige, har du sikkert tænkt, for barnet er jo trods alt ikke længere blot et lille barn, men på vej mod at blive teenager. Så fødselsdagsgaven skal ikke være alt for børne agtig, tror der åbentlyst stadig er tale om et barn. Men det er vigtigt at den unge fødselar føler sig lidt voksen agtig. Så find gerne inspiration til din fødselsdagsgave til 11 årige drenge og piger, ved at tage et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover. 

Rigtig dejlig 11 års fødselsdagsfest!

Fødselsdagsgaver Til 11 Årige

Julegaver Til 11 Årige

Juleaften den bedste aften på hele året for børn i alle aldre, og særligt for 11 årige er julen fortsat det helt fede. For juleaften er præget af hygge i form af familien, bedsteforældre og måske endda venner, dejlig mad og drikke, men vigtigst af alt julegaverne under juletræet. For det er netop hele juleaftens omdrejningspunkt, hvis du fortsat er er barn.

Men hvilke julegaver til 11 årige drenge og piger er det fedeste, tænker du sikkert som forældre, bedsteforældre eller tante til barnet. For det skifte jo lidt hele tiden hvad der lige er det vilde og sidste nye inden for julegaver til 11 årige. Men heldigvis er der masser af hjælpe at hinde lige her på siden. Se blot vores lange gaveinspirations-liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende julegaveideer til 11 årige drenge såvel som piger. Der er helt sikkert en masse gaver som barnet vil elske at pakke op juleaften.

Julegaver Til 11 Årige

Spørg Efter En Ønskeseddel

Hvis du kan fornemme, at du virkelig er på bar bund og ikke kan finde den bedste gave dreng 11 år, så skal du bare bede om en ønskeseddel. Det er måske ikke så spændende, men det gør det nemmere at finde de rette gaver til børn 11 år. Man vil jo helst gøre dem glade og dette kan man bedst gøre ved, at give dem gaver som de ønsker sig.

Så forhåbentlig har du fået en god ide om, hvordan du finder en sjov gave. Ellers har vi en masse gode forslag her på siden, så du kan finde den bedste gave til en fødselsdag 11 år.

FAQ om gaver til 11 årige

Hvor meget koster en gave til 11 årige?

En god gave til 11 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde barnet med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 11 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 11 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 11 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 11 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give barnet en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: