Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 11 Årige Drenge & Piger

Gaver til 11 årig er ikke altid det nemmeste at købe, for der er virkelig stor forskel på hvad de ønsker sig. De er ikke længere helt små børn, men på den anden side er de heller ikke teenagere endnu. Der er desuden et gigantisk spring imellem en moden 11 årig og en mere barnlig 11 årig, og det gør blot gaveindkøb endnu mere besværlige. Nogen elsker stadig deres legetøj, hvorimod andre overhovedet ikke har det længere i 11 års alderen. Men hvis du tænker dig godt om og læser med her på siden, så burde det være muligt at finde en god gave til 11 årig.

Børn i 11 års alderen vil gerne have udfordringer, som kan hjælpe dem med at udvikle sig. Dette gælder både fysisk, men i den grad også mentalt. Børnene tænker ikke selv så meget over at gaverne udvikler dem, men det er stadig noget der hænger sammen. Så gaveideer til 11 årig skal gerne være både sjove og lærerige på samme tid. Heldigvis for dig har vi sørget for at finde en masse gode gaver til 11 årige, så du kan være sikker på at købe en god gave. Så uanset om du er på jagt efter julegaver til 11 årige eller gaver til en 11 års fødselsdag, så er du kommet til det rette sted.

Søde & Sjove Gaver Til 11 Årig

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.

3. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.

4. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.

5. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

6. Backgammon

Priser fra: 299 kr.

7. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.

8. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.

9. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.

10. Kongespil

Priser fra: 229 kr.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

12. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.

13. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.

14. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.

15. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.

16. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

17. Kroket

Priser fra: 229 kr.

18. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.

19. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

20. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.

21. Petanque

Priser fra: 299 kr.

22. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.

23. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.

24. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.

25. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.

26. Yatzy

Priser fra: 45 kr.

27. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.

28. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

29. Drage

Priser fra: 89 kr.

30. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

Gode Gaver Til 11 Årig

Der er mange måder at sikre sig, at man finder den bedste gave til en 11 års fødselsdag, men den allerbedste er at købe gaver, der passer ganske specifikt til modtageren. Det vil sige, at du skal sætte dig lidt ind i hvad den 11 årige kan lide og hvilke hobbyer han/hun har. Brug lidt tid på dette, for det er en perfekt måde at sikre sig, at man i det mindste kommer med en betænksom gave. Sæt dig i barnets sted og tænk: ”Hvad kan man ønske sig til sin 11 års fødselsdag?”. Så kan det være, at svaret pludselig kommer til en. Især hvis man kender modtageren godt.

Et det en 11 årig, der elsker at være aktiv og som aldrig sidder stille, eller er det en mere rolig og tænksom 11 årig? Skal man give et skateboard eller en bog? Det afhænger alt sammen af modtagerens smag og interesser. Det er ikke spor anderledes med børn end med voksne. Køb noget, der passer til modtagerens interesser og så kan det ikke gå helt galt.

gaver til 11 årig

Gaver Til 11 Årige Drenge

Hvis du skulle være så heldig at være blevet inviteret med til en 11 års fødselsdag, så er det bare med at finde det fine tøj frem. For som vi alle kan huske, var det bare super fedt at have fødselsdag som barn. Ikke nok med at der var god mad og fest, nej vigtigst af alt var der gaver til 11 årige drenge. Ja der var sku ikke noget som var meget bedre end at have fødselsdag, faktisk var det kun juleaften og sommerferien som kunne hamle op med ens 11 årige fødselsdag. 

Men hvad hvad giver man så af gaver til 11 årige drenge? Dette tænker du helt sikkert hvis du har fået en invitation til fødselsdagsfest. Det er vil heldigvis her til at besvare, det vigtigste er at huske på at der forsat er tale om et ungt lille menneske som endnu ikke er blevet teenager. Så udendørs spil og legetøj er stadig et sikkert hit, særligt først nævnte er en absolut glimrende fødselsdagsgave til 11 årige drenge, hvis de vel at mærke har fødselsdag om sommeren eller foråret. 

Gaver Til 11 Årige Drenge

Gaver Til 11 Årige Piger

Der findes intet bedre end at glæde andre! Og hvilken bedre måde at glæde en ung pige på med gaver til 11 årige piger, når anledningen er til det? Det kunne være fødselsdag eller juleaften, to oplagte anledninger til at diske op med gaver til 11 årig pige. Men hvad giver man så lige i gave til sådan unge piger som endnu ikke er teenagere, tænker du sikker. Der findes gud ske tak og lov en hulens masse gode gaver til 11 årige piger i denne store verden, ligeledes findes der mange gode tips og tricks som du kan tage med dig, når du skal ud at finde din gave til 11 årige piger.

Du har måske lagt mærke til at vi her på siden har udarbejdet en lang liste med glimrende gaveideer til 11 årige piger, listen er at finde lige ovenover. Her er en lang række gaveideer som langt de fleste piger i 11 års alderen vil elske at modtage, enten til fødselsdag eller juleaften. Når du køber gaver til piger i denne alder er det vigtigt at gaven ikke bliver for voksen agtig, husk på at det er en gave til en ung pige.

Gaver Til 11 Årige Piger

Fødselsdagsgaver Til 11 Årige

Som du helt sikkert kan huske fra din egen barndom var der intet federe end at fejre ens fødselsdag som barn. Der var højt humør lige fra morgenstunden og helt til om aftenen hvor man faldt lyn hurtigt i søvn fordi der havde været fart over feltet hele dagen. Hvor man havde været omgivet af gode venner og det meste af ens nære familie, og så var der jo lige det med fødselsdagsgaverne vel absolut noget af det vigtigste ved fødselsdagen som barn.

Derfor er det da ej heller fødselsdagsgaver til 11 årige, der skal spares på når det kommer til barnets fødselsdag. Men hvad giver man dog lige i fødselsdagsgave til 11 årige, har du sikkert tænkt, for barnet er jo trods alt ikke længere blot et lille barn, men på vej mod at blive teenager. Så fødselsdagsgaven skal ikke være alt for børne agtig, tror der åbentlyst stadig er tale om et barn. Men det er vigtigt at den unge fødselar føler sig lidt voksen agtig. Så find gerne inspiration til din fødselsdagsgave til 11 årige drenge og piger, ved at tage et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover. 

Rigtig dejlig 11 års fødselsdagsfest!

Fødselsdagsgaver Til 11 Årige

Julegaver Til 11 Årige

Juleaften den bedste aften på hele året for børn i alle aldre, og særligt for 11 årige er julen fortsat det helt fede. For juleaften er præget af hygge i form af familien, bedsteforældre og måske endda venner, dejlig mad og drikke, men vigtigst af alt julegaverne under juletræet. For det er netop hele juleaftens omdrejningspunkt, hvis du fortsat er er barn.

Men hvilke julegaver til 11 årige drenge og piger er det fedeste, tænker du sikkert som forældre, bedsteforældre eller tante til barnet. For det skifte jo lidt hele tiden hvad der lige er det vilde og sidste nye inden for julegaver til 11 årige. Men heldigvis er der masser af hjælpe at hinde lige her på siden. Se blot vores lange gaveinspirations-liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende julegaveideer til 11 årige drenge såvel som piger. Der er helt sikkert en masse gaver som barnet vil elske at pakke op juleaften.

Julegaver Til 11 Årige

Spørg Efter En Ønskeseddel

Hvis du kan fornemme, at du virkelig er på bar bund og ikke kan finde den bedste gave dreng 11 år, så skal du bare bede om en ønskeseddel. Det er måske ikke så spændende, men det gør det nemmere at finde de rette gaver til børn 11 år. Man vil jo helst gøre dem glade og dette kan man bedst gøre ved, at give dem gaver som de ønsker sig.

Så forhåbentlig har du fået en god ide om, hvordan du finder en sjov gave. Ellers har vi en masse gode forslag her på siden, så du kan finde den bedste gave til en fødselsdag 11 år.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 2