Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 10 Årige Drenge & Piger

Gaver til 10 årige er langt fra en nem ting at finde, for alle 10 årige er forskellige. Mangler du gaveideer til 10 årige, så behøver du ikke lede længere, for Gaveavisen har masser af inspiration til 10 års fødselsdag. Det er en alder, der byder på mange udfordringer, da man stadig er et barn, men samtidig nærmer sig teenageårene med skræmmende hastighed. 

Så gaver til 10 årig bør være noget, der passer sig både til børn, men også til en, der er ved at blive et ungt menneske. En gave 10 år, der både er sjov at lege med, men som også har den nødvendige kompleksitet til at udfordre en, der nærmer sig teenageårene. 

Heldigvis har vi nok at vælge imellem, så hvis du skal finde legetøj til 10 årige eller en anden passende gave, så er du kommet til det helt rette sted.

Sjove & Hyggelige Gaver Til 10 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

Trick Løbehjul

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en fed gave til en 10-årig, der elsker fodbold? Så er dette fodboldmål en skøn gaveidé. De fleste 10-årige drenge vil blive glade for målet, men det er også en herlig gave til fodboldpigen. Det kan bruges indendørs og udendørs, og så er der ellers lagt op til mange timers sjov.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Stylter er et af de helt klassiske stykker legetøj, som aldrig går af mode. Det er svært at holde balancen i starten, men når man først har lært det, kan man lave sjove forhindringsbaner og konkurrencer med sine venner. Det er en skøn gave til 10-årig, der træner fleksibilitet, motorik og balance på en sjov måde.

3. Tryllesæt

Priser fra: 299 kr.
Hvem vil ikke gerne være tryllekunstner? Med dette tryllesæt kan den heldige 10-årige lære at lave hele 150 forskellige magiske trylletricks. Der er altså lagt op til mange timers underholdning, hvor man hurtigt kan imponere venner og familie med sine nye magiske evner. Det er en herlig gave til 10-årige.

4. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du ikke aner, hvad du skal give i 10-års gave, så er dette gavekort en oplagt mulighed. Her kan den 10-årige nemlig helt selv vælge en spændende oplevelse, som han eller hun godt kunne tænke sig at prøve. Med andre ord går du aldrig galt i byen med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig.

5. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.
Denne fine snittekniv vil være et sikkert hit som gave til 10-årige spejdere. Kniven ligger godt i hånden, og så har den en afrundet spids, der gør den særdeles velegnet til børn. Så er det bare at sætte sig ud i skuret og snitte smukke træfigurer som Emil fra Lønneberg.

6. Backgammon

Priser fra: 299 kr.
Selvom de fleste børn i dag både har smartphone, tablet og computer, så er der noget helt særligt ved at spille et godt brætspil. Backgammon er en klassiker, som man hurtigt lærer at spille, og så er det en hyggelig måde at tilbringe tid sammen på. En skøn gave til 10-årige drenge og piger.

7. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Det er igen blevet populært at løbe på løbehjul, og det er der flere gode grunde til. Det er nemlig sjovt at suse afsted på to hjul, og så er det et oplagt transportmiddel, når man skal i skole eller til fritidsaktiviteter. Det er altså en fed gaveidé til 10-års fødselsdag.

8. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Dette Bat spil er en sjov og anderledes gave til 10-årig. Spillet er ideelt til stranden, haven eller parken, så det er f.eks. skønt at have med på ferie eller i sommerhus. De fine bat er dekoreret med søde dinosaurer, og så er de i junior størrelse, så de passer perfekt til 10-årige.

9. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Kongespil er et klassisk havespil, som både børn og voksne elsker at spille. Reglerne er simple: Vælt modstanderens knægte, før de vælter dine! Men pas på, at du ikke rammer kongen før til sidst. Glæd en heldig pige eller dreng med kongespil spil i 10-års fødselsdagsgave, og det vil skabe en masse sjove stunder.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Når der er fødselsdag, skal der flødeboller på bordet. De fleste af os elsker den lille kage, men det er de færreste, der kan lave dem selv. Derfor er et flødebollekursus en herlig fødselsdagsgave til 10-årig, da man både får en hyggelig dag, og så lærer man at lave flødeboller fra bunden.

11. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Når man bliver 10 år, er man ved at være for gammel til at ønske sig legetøj i fødselsdagsgave. Men det betyder ikke, at man skal give noget kedeligt og praktisk i gave til 10-årige. Giv et par fede rulleskøjter, der både er sjove og giver masser af god motion.

12. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Leder du efter en sjov og anderledes gave til 10-årig? Så er dette spil stigegolf en herlig gaveidé. Spillet kan let sættes op i haven, og så er der ellers lagt op til sjov for både børn og voksne. Træn øje- håndkoordinering, mens I prøver at ramme stigerne. Det kan kun blive underholdende.

13. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Kender du en 10-årig krudtugle, der trænger til at få brændt lidt energi af? Så er stangtennis en herlig gave til 10-års fødselsdag. Spillet er nemt at få sat op, og så kan man både spille alene eller mod en anden. Det træner styrke og koordination på en sjov og underholdende måde.

14. Farveblyanter

Priser fra: 89 kr.
Mange 10-årige piger og drenge elsker at tegne, og med disse farveblyanter bliver tegningerne endnu flottere. De er lavet af voks i høj kvalitet, så man ikke behøver at trykke hul i papiret for at få kraftige og klare farver frem. Det er en skøn gave til den kreative 10-årige.

15. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
Dette tryllesæt er en skøn gave til 10-årige tryllekunstnere. Sættet indeholder blandt andet en tryllehat, kanin, tryllestav og flere forskellige tryllekort. Det er nemt at lære de forskellige tricks med de medfølgende videoer, så der går ikke længe, før man kan blæse familie og venner bagover med sine mystiske illusioner.

16. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Leder du efter den perfekte gave til 10-årige, der elsker boldspil? Så er denne boldtræner en oplagt gaveidé. Uanset om man vil træne fodbold, håndbold, tennis eller andet, kan boldtræneren være en hjælpende hånd. Den sender nemlig bolden tilbage igen, så man nemt kan øve sparketeknik og forskellige tricks.

17. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til 10-årige, der ikke ønsker sig noget. Biografbilletter er et sikkert hit, som både drenge og piger vil blive glade for. Der findes nemlig et hav af forskellige film, og der er helt sikkert én af dem, som den 10-årige gerne vil ind og se.

18. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Denne flotte fodbold er ideel at have med på stranden. Den kan nemlig tåle vand, og så er den så blød, at man kan sparke til den med bare tæer. Det er altså en fed gave til 10-årige boldelskere, da man kan spille alle mulige forskellige sjove boldspil med den.

19. Kroket

Priser fra: 229 kr.
Kroket er et af de spil, som stort set alle kender. Det er hyggeligt at samle hele familien og spille en herlig omgang kroket, hvor bolden skal slås igennem de små buer. Giv det sjove spil i gave til 10-årig, der elsker at hygge sig med sin familie og sine venner.

20. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Hvad er sjovere end et løbehjul? Et trick-løbehjul, selvfølgelig. Med dette fede løbehjul bliver det let som en leg at lave avancerede tricks og hop på almindelig asfalt eller skatebanen. Det er en cool gaveidé til 10-årige drenge og piger, der elsker at have det sjovt og udfordre sig selv.

21. Smykkeskrin

Priser fra: 159 kr.
Leder du efter en sød og smuk gave til 10-årig pige? Så er dette fine smykkeskrin en skøn gaveidé. Det er en ren prinsessedrøm med lyserøde blomster og en dansende ballerina indeni. Skrinet vil passe perfekt ind i det lyserøde pigeværelse, og så kan hun nemt opbevare alle sine fineste smykker.

22. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Petanque er et herligt spil for både børn og voksne, der handler om at kaste sine petanquekugler så tæt på den lille grønne kugle som muligt. Det er oplagt at spille i haven eller på stranden, og det er en herlig gave til 10-årige drenge og piger, der nyder at have det sjovt med familien og vennerne.

22. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Giv dette bat sæt i 10-års fødselsdagsgave, og så er den 10-årige altid klar til at spille alt fra rundbold til baseball. Det er fedt at have ved hånden, når vennerne kommer på besøg, eller når man er i sommerhus med familien. Alle kan være med, og så får man bevæget sin krop på en sjov måde.

24. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Et snorkelsæt er en perfekt gaveidé til 10-årige vandhunde. Det bliver en leg at udforske det blå hav, når man er udstyret med dykkermaske og snorkel. Silikonen omkring glasset lukker alt vandet ude, og med det klare glas går man ikke glip af detaljerne. Så er det bare at hoppe i vandet og gå i gang.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Mange 10-årige elsker at game på deres computer eller PlayStation. Tag spillet til nye højder, og glæd den heldige dreng eller pige med Virtual Reality i 10-års fødselsdagsgave. Når man først har fået brillerne på, står man midt i spillet, og man glemmer hurtigt, at der er en verden udenfor.

26. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
Denne lille vandbombe bold er perfekt at have med på sommerferien eller stranden. Der findes et hav af forskellige vandlege, man kan lave med bolden. Man skal ikke være bange for at tabe den ned i vandet, da den faktisk kan hoppe på vandoverfladen. En sød og sjov gave til 10-årige.

27. Yatzy

Priser fra: 45 kr.
Et spil yatzy er en skøn og anderledes gaveidé til 10-årige, der nyder at tilbringe kvalitetstid med familien og vennerne. Når man først har lært reglerne, bliver man hurtigt bidt af det sjove terningspil, og der er lagt op til mange hyggelige aftener omkring bordet, hvor alle kan være med.

28. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.
Selvom man ikke altid skulle tro det, så holder de fleste 10-årige af at hygge sig med sin familie. Man får hurtigt løsrevet sig fra skærmen, når familien går i haven for at spille Nummer Kubb. Det er også skønt at have med på stranden, skovturen eller ferien, og alle kan være med.

29. Drage

Priser fra: 89 kr.
Når det blæser en halv pelikan, skal man da ud og flyve med drage. Denne pop-op drage er nem at bruge, og så har den mange flotte farver. Det er altid hyggeligt at tage med familien ud og give dragen luft under vingerne, så det er en oplagt gave til 10-årige drenge og piger.

Leg & Lærdoms Gaver Til 10 Årige

Gaver til børn 10 år må gerne være noget, der er lærerigt såvel som sjovt. Det vi sige gaver, der både kan holde barnet underholdt, men som også kan udfordre det på en måde, der fremmer lærdom. Heldigvis findes der masser af den slags gaver, så det handler blot om at finde den, der passer bedst til det pågældende barn. Men det kan man nok finde ud af, hvis man kender den 10 årige godt.

Brætspil er en populær gave til børn i 10 årsalderen, da de både kan være ganske udfordrende og naturligvis også sjove. De spil der egner sig til de 10 årige er noget mere avancerede en de til mindre børn. Dette betyder at man som forældre også kan have en del sjov ved at spille det med sine børn. Uanset om det er terningespil, kortspil eller regulære brætspil, så er der nok at vælge imellem.

Bøger er også en god gave til pigen på 10 år, da der findes masser af udødelige børneklassikere. Om det så er Astrid Lindgren eller Ole Lund Kirkegaard, så kan man finde noget, der kan underholder ethvert barn. Men gode bøger kan naturligvis også være passende gaver til drenge 10 år, da der er bøger med fart og spænding.

gaver til 10 årig

Gave Dreng 10 År

Hvis du er så heldig at have en søn som snart fylder 10 år, er du formentlig en lidt stresset forældre, for du har formentlig planer om at invitere hele familien og lave dejlig med til dem alle. Der til skal du ligeledes have fundet en aldeles fremragende gave dreng 10 år og måske endda flere end en enkelt. Du har dog den store fordel at kende din søn utrolig godt så du ved formentlig også lige akkurat hvad han ønsker sig i sin 10 års fødselsdagsgave, når han lynhurtigt pakker den op.

Hvis du derimod er inviteret til 10 års fødselsdag som et familiemedlem eller måske ligefrem som en nær ven eller lignende har du det formentlig langt vanskeligere ved at finde en gave dreng 10 år. For det er sku ikke sådan lige til hvis ikke man kender modtageren sønderligt personligt. Men heldigvis er det hjælp at hente hvis du skulle stå i denne situation, for hele denne side omhandler nemlig udelukkende gaver til 10 årige. Så du kan her finde en masse inspiration, se blot listen ovenover som er fyldt med gode gaveideer til 10 årige og du vel nemt kunne finde en fødselsdagsgave til fødselaren.

gave dreng 10 år

Gave Pige 10 År

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret til en 10 års pige fødselsdag, så er det bare med at få sagt ja, kridtet skoene og fundet det fineste tøj frem. Men glem nu ikke at få købt en gave pige 10 år, for så bliver du nok en anelse upopulær hos fødselaren, for er der en ting som virkelig tæller til ens 10 års fødselsdag så er det fødselsdagsgaverne. De skal for alt i verden være store og lige præcis det man have ønsket sig, ej sådan er det vidst ikke helt!

Men gaverne betyder naturligvis rigtig meget for en lille pige på blot 10 år, så derfor skal du naturligvis også gøre dig umage. Men hvad er det nu lige man giver i gave til pige 10 år, for måske har du endnu tilgode at have en 10 årig datter og aner derfor ikke hvad man ønsker sig i gave som 10 årig. Frygt ej, for heldigvis er der her på siden rigeligt med inspiration at hente så du kan få købt dig en god gave pige 10 år uden de store problemer. Se eksempelvis listen øverst på denne side som er fyldt med gode ideer til gaver til 10 årige.

gave pige 10 år

Legetøjs Gaver Til Børn 10 År

Man siger at den sværeste gave at give til børn er den til deres 10 års fødselsdag, livets første rundefødselsdag! Men er der en ting du kan være helt sikker på så er det at legetøjs gaver til børn 10 år stadig holder i dag. For børn på 10 år er endnu ikke blevet teenagere eller mere modne end at godt gammeldags legetøj ikke længere er en god fødselsdagsgave. Nej tvært imod kan du være helt sikker på at skabe smil og glade dage ved at give legetøjs gaver til børn på 10 år. 

Men hvilket legetøj er det så lige du bør give i gave til 10 årig, det er vi heldigvis her for at hjælpe dig med. For uanset om du leder efter legetøjs gaver til 10 årige drenge eller piger, kan du benytte vores gaveinspirations-liste ovenover til at finde ideer samt inspiration til netop din gave til 10 årig. Som du formentlig hurtigt vil bemærke, kan mange af gaverne gives til både drenge og piger fordi alt ikke længere behøver at være blåt eller lyserødt når man er kommet op i 10 års alderen.

Legetøjs Gaver Til Børn 10 År
Gode Gaver Til 10 Årige

Da alle 10 årige er forskellige er det naturligvis også vigtigt, at man ser på hvilken type det er. Hvis man har en rigtig krudtugle, der elsker sport og aktivitet, så vil en god gave til 10 årig f.eks. være noget, der stimulerer dem fysisk. Bolde eller andre lege, der kræver fysisk aktivitet, er ofte et stort hit.

Er det derimod et mere indesluttet og stille barn, så vil legetøj til 10 årige nok være en god ide. Legetøj, der egner sig godt til tænksomme lege, der udfordrer dem mentalt og kan være med til at udvikle deres forstand.  Der er noget for enhver og naturligvis skal alle børn have både fysisk og mental udfordring. 

Gave til 10 årig pige og drenge kan være alt fra bøger, bolde og computerspil. Der er så meget at vælge imellem, at man i høj grad skal se på det enkelte barns ønsker. Heldigvis har Gaveavisen de perfekte gaver til børn 10 år, så gå på opdagelse i vort store udvalg.

Gaver Til 10 Årige

FAQ om gaver til 10 årige

Hvor meget koster en gave til 10 årige?

En rigtig god gave til 10 årige koster 200-500 kr. for dette beløb kan du få en del forskellige gaver som alle vil kunne glæde en 10 årig dreng eller pige.

Hvad er en god gave til 10 årige?

Der findes utroligt mange gode gaver til 10 årige, de bedste gaver er dog helt klart de personlige gaver som passer til modtagerens fritidsintresser og hobbyer.

Hvorfor give en gave til 10 årige?

Ja hvorfor enlig give en gave til 10 årige? Dette er der en del gode grunde til eksempelvis hvis barnet har fødselsdag eller juleaften ligeledes er der en del andre gode anledninger som du bør gribe til at glæde barnet med.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: