Sjove & Yderst Personlige Gaver Til Manden Der Har Alt

Gaven til manden der har alt, er et utroligt vidt begreb, men det er efterhånden blevet en helt kunstart at finde gode gaver. Vi vil jo alle gerne give en god gave og en gave til manden der har alt, skal på en eller anden måde være endnu mere speciel, for det er en udfordring af de helt store. Det må simpelthen ikke slå fejl og derfor er det vigtigt at man er god til at være kreativ og opfindsom.

Så husk endelig på at det er dejligt at give gaver til manden der har alt, i hvert fald hvis man rammer plet med gaven. Det kan godt være at man tidligere har haft en svipser eller to, når det kommer til manden der har alt, men det betyder ikke at man skal give op. Tværtimod, så skal man kæmpe og aldrig give op. Faktisk vil du nok opdage, at det kan være ret sjovt at lede efter gaver til manden der har alt.

Gaveavisen har naturligvis masser af forskellige gaver, der passer perfekt som gave til ham der har alt. Uanset om det er til jul, fødselsdag eller noget helt tredje, så skal du ikke bekymre dig, for vi skal nok hjælpe dig med at finde det helt rette.

Personlige Gaver Til Manden Der Har Alt

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Har du svært ved at finde den perfekte gave til manden der har alt, er gode bøger din ven. Der findes så mange spændende bøger i alt fra faglitteratur til skønlitteratur og tegneserier. Du kan helt sikkert finde en god bog, han ikke ejer endnu.

2. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
En god idé til manden der har alt er et kursus. Ønsker han sig ingen genstande, kan viden indenfor et emne være et godt alternativ. Et pizzakursus er et stort hit blandt alle. Her kan han lære at lave lækker frisklavet pizza helt fra bunden.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Kan han ikke gå en dag uden kaffe, kan du give ham mulighed for at lære mere med et kaffekursus. Kaffe er en stor del af manges hverdag, men de fleste laver kaffe på samme måde hver dag. Til kaffekursus kan han prøve et stort udvalg af kaffe og brygningsmetoder.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Mangler han ingen praktiske gaver, kan du i stedet give ham én, der er sjov! Med en fjollet citatplakat, kan du gøre hans vægge lidt mere underholdende at se på. Vælg eksempelvis et sjovt citat fra Olsenbanden eller en af hans andre yndlingsfilm.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Intet køkken er komplet uden et godt sæt knive. Japanske køkkenknive gør madlavningen både sjovere og nemmere. De vil give ham mulighed for at skære igennem alt, som var det smør. Det er en god motivator til at give sig i kast med at lave mere hjemmelavet mad selv.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Er han en stor vinkender eller nyder bare en god flaske? Til vinsmagning vil han kunne lære at smage mange forskellige noter af frugt og nødder i vin. Han kan også få mulighed for at finde sin nye yndlingsvin og købe de bedste flasker med hjem.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Saml alle de bedste øjeblikke fra hans liv i en flot fotocollage. Du kan selv vælge om der skal være billeder af hele familien, fjollede øjeblikke eller gode ferieminder. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil skabe din helt personlige fotocollage. Det har han ikke i forvejen!

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Giv ham mulighed for at lære at lave lækker mad til sig selv og familien. Tit ender man med at lave de samme par retter om og om igen. Et madkursus er både sjovt og lærerigt og kan give mulighed for at prøve mange retter, han aldrig har smagt.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en klassisk og perfekt gave til manden, som har alt. Du kan vælge at købe ekstra af den parfume, han allerede har. Eller du kan vælge en helt ny duft, som han kan prøve. Man kan aldrig få for meget parfume, så det er et sikkert hit.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Er han til fart over feltet og ræs i seje biler? Når man kører djævleræs, skal man ikke være bange for at blive beskidt eller træde speederen i bund. Ejer han alt han skal bruge, kan du i stedet give ham en vild oplevelse, han aldrig vil glemme.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering er den perfekte måde at minde ham om dig til hverdag. Man render altid rundt med sine nøgler og kigger på dem hele tiden. Skriv en sød personlig besked på dem eller indgraver hans navn, så han aldrig mister sine nøgler igen.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Mange er kun vant til én slags gin. Men til ginsmagning kan du give ham mulighed for at prøve at smage et hav af forskellige udgaver. Kan han i forvejen godt lide gin, vil en ginsmagning åbne hans øjne for de mange muligheder med gin.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Vil du være sikker på, ikke at gå galt i byen, så er en klassisk uldplaid den rette gave. Sådan et dejlig blødt tæppe i høj kvalitet, kan man altid bruge. Han kan bruge det til at få varmen på kolde aftener. Det er perfekt til lænestolen, sofaen eller sengen.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Elsker han alle mulige forskellige typer specialøl og tier ikke stille om dem? Så vil han også elske ølsmagning. Her kan han prøve en masse spændende specialøl, han aldrig har prøvet før. Han kan også lære om de forskellige brygningsmetoder der indgår i processen af, at lave øllene.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et dejligt lammeskind er noget ethvert hjem burde have. Det er den perfekte gave, for selv hvis han allerede ejer et, kan man altid bruge et mere. Lammeskindet er dejligt at have liggende ovenpå en hård stol eller sofa. Det kan også bare gøre møbler lidt blødere at sidde på.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Lav et kreativ spin på den klassiske oplevelse af restaurant. Til dinner in the dark får han udfordret sin oplevelse med mad, når det hele foregår i fuldstændig mørke. Det bringer et helt andet fokus til maden og oplevelsen af at sidde sammen og spise.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En god gave, som alle bliver glad for, er Kaj Bojesen Figurer. Disse tidsløse designer dyr passer perfekt ind i enhver stue. De er flotte at have stående, når man får gæster eller til at pynte op til hverdag. De kommer i mange fine udgaver, du kan vælge imellem.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Hvem har ikke drømt om at få lov at flyve i helikopter? Giv ham mulighed for at få indblik i, hvordan en helikopter virker og se, hvordan den bliver fløjet. Han kan også nyde synes af udsigten oppe fra vinduerne af en helikopter.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Nogen han helt sikkert ikke har derhjemme i stuen er muligheden for at prøve svæveflyvning. Det er en vild oplevelse at svæve mellem skyerne og han vil helt sikkert ikke glemme den lige for nyligt. Svæveflyvning er perfekt til ham, som elsker højder og fly.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Ligegyldigt om han er til fiskning, dykning eller bare undervandliv, vil han elsker et kursus i undervandsjagt. Det giver mulighed for at dykke ned under vandet og lære at jage fisk med harpun og snorkel. Det er en meget fysisk krævende, men sjov aktivitet som resulterer i lækre friske fisk.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Har han altid drømt om at køre rundt i en sportvogn? Giv ham nu muligheden ved at køre sportvogn på bane. Her er der en hel række sportsvogne, han kan vælge imellem. Så kan han prøve, hvordan det er at køre i bilen i hans drømme.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Kan du ikke finde en god genstand at give ham, er mad altid et godt bud. Til tapas kan du enten invitere ham ud at spise eller selv lade ham vælge, hvem der skal med. Tapas for 2 giver mulighed for at prøve mange forskellige lækre retter på én gang.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Giv ham oplevelsen af selv at sejle rundt på vandet i København. Synet af byen fra vandet er utroligt smuk. Det er en afslappende og rar oplevelse selv at sidde i båden og styre tempo og retning. GoBoat er også den perfekte sommeraktivitet for hele familien eller en vennegruppe.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Elsker han at være ude at bade og er vild med bølgernes brus? Så giv ham et kursus i kitesurfing. Det er en udfordrende og sjov sport, som er nem at give sig i kast med som nybegynder. Bagefter kan han selv tage ud på bølgerne.

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Tør han give sig i kast med ekstremsport? Til big swing får man pulsen op, susen i maven og blod på tanden. Her kan han prøve at blive sendt op i 40 meters højde og tage skridtet direkte ud i frit fald.

Sådan Finder Du Gaven Til Manden Der Har Alt

Har du fået fornøjelsen af at skulle finde gaven til manden der har alt? Så står du naturligvis over for lidt af en udfordring, for hvordan finder man dog en gave til ham der har alt? Dette lyder jo ganske vidst en anelse umuligt, men bare rolig for det er det heldigvis ikke! For selv manden der har alt mangler naturligvis noget, og dette er gode oplevelser med sine nærmsete! Derfor vil vi anbefale dig at tage et ekstra kig på gode oplevelser som I sammen kan nyde.

Dette kunne være et hyggeligt pizza kursus hvor I kan lære at lave de dejligste italienske pizzaer, samt nyde noget dejlig vin i mens I har en god samtale kørende. Ligeledes vil GoBoat København være en helt igennem fantastisk gave til manden der har alt, fordi dette er en oplevelse ud over det sædvanlige, man får nemlig lov at sejle rundt i egen båd i Københavns kanaler.

Find flere perfekte gaver til manden der har alt, ved at tage et kig på listen ovenover.

Sådan Finder Du Gaven Til Manden Der Har Alt

Overrask Ham Med Uventede Gaver

Du er helt sikkert ikke alene, når det kommer til at lede efter inspiration til gaven til manden som har alt. For hvis man laver en hurtig søgning, så vil man finde tonsvis af sites, hvor folk kommer med rigtigt gode ideer til hvad man giver ham. Der er masser af gode forslag, hvoraf de fleste er ganske gode. Naturligvis er der nogle gevaldige forbiere, men hvis man er lidt grundig, så kan man hurtigt finde en julegave til manden der har alt.

Man kan f.eks. give personlige gaver, der er unikt og udvalgt helt specielt til ham. Disse gaver er i den grad noget, der altid bliver taget pænt imod, for ikke alene er det en personlig gave, men den er også med til at minde ham om det nære og stærke bånd, der er knyttet mellem jer. Husk altid på at den personlige gave er noget ganske særligt og enhver bliver glad for den, også manden der har alt.

Husk at bare fordi man er manden der har alt, så betyder det ikke at man ikke kan bruge en betænksom og nøje udvalgt gave. Faktisk kan der jo være at man er så heldig, at man finder lige den gave som han aldrig har vidst han manglede. Hvis du kender ham rigtigt godt, så burde det jo nok være muligt.

Så uanset om det er en fyr, der elsker fart og spænding eller om man nyder en god whisky, så har Gaveavisen i høj grad noget du kan bruge. Så hvis du også tænker: ”Hvad giver man en der har alt?”, så tag et kig på vores store udvalg og så vil du helt sikkert finde den perfekte gave.

Gaven til manden der har alt

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: