Sjove & Personlige Gaver Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Gaven til ham der ikke ønsker sig noget, der den nok mest belastende gave man overhovedet kan komme på. Det er en situation som vi alle har stået i på et tidspunkt. Vi har den der ven, bror eller noget helt tredje, der altid ønsker sig noget. Måske kan han ikke finde på noget eller også mener han selv, at han har alt han behøver. Men fortvivl ikke, for i stedet for at se en begrænsning, så se en udfordring.

Lad din fantasi flyve frit og tag udfordringen op. Uanset hvem det er, så skal hans manglende ønsker ikke forhindre dig i at give en enestående gave, som han ikke glemmer lige med det første. Gaven til manden der ikke ønsker sig noget er ikke længere væk end alle andre gaver. Det kræver blot en smule opfindsomhed at finde frem til den. 

Gaveavisen har et kæmpe udvalg af lækre gaver til ham der ikke ønsker sig noget, så gå på jagt efter det helt rette. Der er noget for enhver smag og til priser hvor alle kan være med.

Find Gaven Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Selv, hvis han ikke ved hvad han vil have, er der helt sikkert en spændende bog, han vil elske. Udvalget af gode bøger er så stort, at du kan gå på udgik i fagbøger, skønlitteratur og tegneserier. Der vil helt sikkert være en god bog, han endnu ikke har læst.

2. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Alle elsker pizza og det er nemt at ende med at bestille pizza i stedet for at lave mad. Med et pizzakursus, kan du give ham mulighed for selv at lære hvordan man laver lækker pizza. Det er også en god aktivitet at lave sammen med andre.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Hvis han ikke ønsker sig noget, er en aktivitet eller et kursus en perfekt gave. Til kaffekursus kan han lære om forskellige typer kaffe og smage de mange dejlige muligheder. Måske finder han endda en type kaffe, som bliver hans nye yndlings.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Man kan aldrig få nok pæne plakater på væggene. Med en fin plakat i ramme, kan du give ham en citatplakat, med muligheder som “Det har jeg aldrig prøvet før så det klarer jeg helt sikkert”. Det skal nok få ham til at grine.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Alle der kan lide madlavning, burde have et godt sæt køkkenknive. Med disse japanske køkkenknive vil han kunne skære igennem steak som var det smør. De gør madlavningen både sjovere og nemmere for ham. Og så ser de utroligt flotte og stilede ud i køkkenet.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Vælger han altid den samme flaske vin, hver gang det er hans tur til at tage vin med? Med en vinsmagning kan du give ham mulighed for at udvide sine horisonter indenfor vin. Det giver stor viden inden for forskellige typer vin og mulighed for at smage dem alle.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Man går aldrig galt i byen med en personlig fotocollage. Du kan samle billeder fra højdepunkter i hans liv eller billeder af hele familien. Der er stor mulighed for at samle og indramme gode minder, som kan pynte på hans væg eller på sengebordet.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus kan være brugbart og sjovt for både den erfarne kok og nybegynderen. Her kan han få viden om spændende måder at sammensætte mad på. Det vil han kunne få gavn af til hverdag og sikkert også komme resten af familien til gode.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Det er ikke altid mænd tænker på, at parfume også er til dem. Kig igennem det store udvalg af parfumer, for at finde en som passer til ham. Han vil helt sikkert nyde at være velduftende og få en personlig duft til hverdag.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Er han glad for store biler og fart over feltet? Så kan det være en oplevelsesgave med at køre djævleræs er lige, hvad han skal bruge. Her kan han få mulighed for at få brændt lidt krudt af og køre i racerbiler på udfordrende baner.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Nøgler er noget af det man går mest rundt med til hverdag. En personlig nøglering er den perfekte simple gave at give ham. Her kan du få indgraveret hans navn, så han altid kan finde nøglerne igen. Eller vælg en hyggelig inside joke, han kan smile over.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ønsker han sig ikke noget, men elsker en god gin? Så kan du give ham en dejlig ginsmagning i gave. Her kan han få lov at smage mange spændende gin, som man ikke altid kan finde i supermarkedet. Det kan også give god inspiration til nye drinks.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis du slet ikke ved, hvad du skal give ham, er en klassisk uldplaid en god idé. Det er en simpel og brugbar gave, som alle vil blive glade for. Han kan bruge det dejlige tæppe til at holde sig varm i de kolde vintermåneder.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hører du hele tiden på snak om nye specialøl? Til en ølsmagning vil du give ham mulighed for at prøve et hav af vidt forskellige øl. Der vil bestemt være noget, han ikke har prøvet før. Måske bliver han endda overrasket over, hvad han godt kan lide.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind er den perfekte gave til ham, der ikke ønsker sig noget. Det er simpelt, stilfuldt og godt til at holde sig varm på kolde dage. Lammeskindet er godt til at ligge henover hårde stole, lænestole eller for at gøre sofaen lidt blødere.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv ham en spændende og ny oplevelse af at tage på restaurant. Med dinner in the dark, bliver hans sanser udfordret, når hele rummet er mørkt. Her kan han få lov at opleve hvordan det er at spise mad helt uden at kunne se den.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Er du helt på bar bund, er det nemt at give en gave, som alle vil elske. Kaj Bojesen figurer kommer som mange forskellige sjove og fine dyr. Det er perfekt til at sidde i stuen, når han får gæster eller som dekoration på værelset.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Hvis han er til højder og sjove oplevelser, kan du give ham en helikoptertur. Mange drømmer om at prøve at flyve i helikopter, og det er noget man skal have oplevet i sit liv. På en helikoptertur kan han få lov at se helikopteren indefra med en flot udsigt.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Giv ham mulighed for at flyve under skyerne på en helt ny måde med svæveflyvning. Det er spændende at få lov til at svæve så højt. Hvis han ikke ønsker sig nogle genstande, kan en sjov og ny oplevelse være den perfekte gave.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Opgrader hans fisketure med et undervandsjagt kursus. Her kan han lære at dykke og fange fisk under vandet. Fiskestangen er skiftet ud med en harpun og gummistøvlerne med en dykkerdragt. Lad ham opleve hele verden under vandoverfladen og få lækre friskfangede fisk med hjem til maden!

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvilken mand drømmer ikke om at køre i en sportsvogn? Det er lidt meget at skulle købe en bil, men du kan stadig give ham mulighed for at udleve drømmen. Der er et stort udvalg af sportsbiler han kan vælge at køre rundt i, på en af de specialdesignede baner.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter ham ud at spise lækker tapas for 2 og få lidt kvalitetstid sammen. Eller giv ham mulighed for at tage afsted med en ven. Ligegyldigt hvad kan man aldrig gå galt i byen med gratis mad af høj kvalitet. Og med tapas kan han prøve lidt af hvert.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sommeren nydes allerbedst på bølgerne i en hyggelig båd! Lad ham sejle rundt med GoBoat og selv bestemme hvor og hvor hurtigt der sejles. Nyd synet af København fra bådene og bliv ført afsted af bølgerne sammen med dem I holder af.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Elsker han bølgernes brus? Hvis han allerede er vild med vandet og surfing, kan det kombineres til et kitesurfing kursus. Her kan kan lære alt han skal bruge for sig at kunne give sig i kast med kitesurfing bagefter. Han skal nok hurtigt blive hooked!

25. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Giv ham mulighed for at få blod på tanden og et sus i maven til big swing. Hvis han tør kan han tage skridtet ud i frit fald fra 40 meters højde. Det er en sjov måde at udfordre sig selv og han kan få lov at udfordre sine grænser.

Sådan Finder Du Gaven Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Står du over for den store udfordring at skulle finde en gave til ham der aldrig ønsker sig noget? Så kunne du formentlig godt bruge et par tips og trick til hvordan man finder gaven til ham der ikke ønsker sig noget! For det er naturligvis ikke synderligt nemt at finde en gave til ham der aldrig har nogle ønsker, men bare roligt for der er heldigvis et par måder hvor på man alligevel kan finde en gave til ham.

Glem alt om at spørge efter en ønskeliste, for det har han naturligvis ikke! Overrask ham i stedet ved at købe en helt igennem fantastisk gave som han sent vil glemme. Dette kan du blandt andet gøre ved at tage et kig på listen ovenover, den er nemlig fyldt med helt fantastiske gaver til ham der ikke ønsker sig noget. Disse gaver vil han helt sikkert sætte meget stor pris på at modtage.

Sådan Finder Du Gaven Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Tænk Ud Af Boksen For At Finde Gaven Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Når du er på jagt efter gaver til manden der ikke ønsker sig noget, så er det vigtigt at, du tænker ud af boksen og ikke bare giver efter for din første indskydelse. Det er ikke kun alderen, der betyder noget når man skal give en gave til ham. Alle mænd er forskellige og derfor er deres præferencer også forskellige. Det kan godt være, at de ikke selv synes det, men de er unikke og derfor skal man altså finde den gave, der passer bedst til ham. 

Der er heldigvis masser af forskellige muligheder for at finde gode gaver, der vil gøre ham glad. Manden der ikke ønsker sig noget, har måske alt i sin egen optik, men når det kommer til stykket, så er der tusinder af ting, der alligevel vil gøre ham glad.

gaven til ham der ikke ønsker sig noget

Sjove & Fjollede Gaver Er Et Hit

Når det kommer til de fleste mænd, så er det vigtigt at huske på, at de mange gange stadig blot er legebørn. Store drenge, der elsker sjove gadgets og finurlige påfund. Så selvom du måske ikke selv finder en given gadget specielt sjov, så er det en god chance for at ham der har alt, vil finde den hyre morsom. Især hvis man finder en gadget, der er i forbindelse med hans interesser. 

En sjov gave kan altså sagtens være meget betænksom og personlig, hvis man bare kender modtageren godt nok. Er han helt tosset med film, så er merchandise fra disse et godt valg eller hvis han er elektroniknørd, så kan en sjov lille gadget være lige, det der skal til. Der findes altså masser af gode ideer til sjove og fjollede gaver til manden der ikke ønsker sig noget. 

Det handler blot om at være kreativ og give en gave, som man ved vil blive taget vel imod. Men husk også på, at hvis du virkelig lægger omtanke bag og tænker på, hvad han kan lide, så er det altid en sikker vinder. For det viser ham, at man tænker over sagerne og ikke bare stikker ham en flaske vin. Man sætter pris på venskabet og vil gerne give det bedst mulige. Så slip din kreativitet løs og find den sjoveste gave til manden der ikke ønsker sig noget.

gaven til manden der ikke ønsker sig noget
Vælg En Personlig Gave Til Ham Der Ikke Ønsker Sig Noget

Hvad ønsker mænd sig? Svaret er så forskellige som mændene, der skal modtage gaven. Men hvis man virkelig gerne vil gøre noget ud over det sædvanlige, så kan du give ham en personlige gave. Det er ikke blot forbeholdt kærester eller mødre, for hvis man har en rigtig god kammerat, så vil man gerne vise at man sætter pris på ham. Så ikke flere slips, vine eller skjorter. Det er på tide med en virkelig god gave, der har krævet en masse omtanke. 

Men hvad er en god personlig gave? Jamen det kan være alverdens ting. De ønsker mænd har varierer meget og derfor må man være kreativ. Det behøver ikke være en gave, der koster en formue eller som nødvendigvis er den største. For det der betyder noget er at du har udvalgt den specielt til ham og dermed har du lagt en masse tanker bag. Det betyder mere end noget prisskilt. 

En rigtig god personlige gave kan f.eks. være en oplevelsesgave. Sætter han pris på spændende oplevelser, så er et gavekort en fin gave, der stadig er betænksom. Gør noget ekstra ud af det og tag med, når han skal bruge kortet. Få oplevelsen sammen og skab flere gode minder sammen. Det er lige den slags man husker for altid.

Gaveavisen har alt indenfor gaver, så find gaven til manden der ikke ønsker sig noget her hos os. Det er en stensikker vej til succes, i hvert fald på gavefronten.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: