Sjove & Hyggelige Gaver Til Farfar Som Han Vil Elske At Modtage

Gaven til farfar er en af de vigtigste og mest behagelige gaver man overhovedet kan købe, for vi elsker alle vores farfar. De af os der stadig er så heldige at have en farfar skal i den grad sørge for at sætte pris på dette privilegium, da en farfar er noget af det bedste i verden. Farfar, der brugte utallige timer på at ride ranke med en da man var lille eller som altid have sjove og spændende historier at fortælle. Vil man gerne vise ham, at man elsker ham ud over alle grænser, så kan man give ham en dejlig gave. Men hvad søren skal man give ham?

Når man snakker om manden der har alt, så er end bedstefædre generelt indbegrebet af udtrykket. De har levet et langt og indholdsrigt liv, hvor de har kunnet samle sig til alle de ting de behøve. I hvert fald ting, de kan købe i butikkerne. Så alt for ofte ender en gave til farfar med at bestå af sokker eller en flaske vin. Det er en skam, da disse gaver ikke er specielt spændende eller personlige. Så hvorfor ikke bruge lidt tid og overveje en perfekt gave til farfar?

Her på siden kan du finde en masse gode forslag til, hvad man kan give sin dejlige farfar. Der er noget for enhver smag og naturligvis også for enhver pengepung. Det betyder altså, at du nemt og hurtigt kan finde en perfekte gave, som vil få smilet frem hos den gamle. Lad os se nærmere på sagerne.

Sjove & Hyggelige Gaver Til Farfar

Yderst Populær

Bridgewalking Lillebælt

Sikker Favorit

Elektronisk P-Skive

Trending Gaveide

Højtbelagt Hygge

1. Dialægt Citatplakat Farfar

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en sød og sjov gave til farfar? Så er denne fine citatplakat fra Dialægt en helt perfekt gaveidé. Her finder du typiske citater fra farfar som ”Da jeg var en bette knægt” og ”Prøv lige at træk’ mig i fingeren”, som han med garanti vil få et godt grin over.

2. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne fine fanebærer fra Kay Bojesen er en skøn fødselsdagsgave til farfar, som skal fejres med stil. Den smukke figur er designet i 1942 og den har et tidløst design, så han kan få glæde af den hele livet. Den vil helt sikkert pynte flot på morgenbordet.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Glæd din elskede farfar med et gavekort til Bridgewalking Lillebælt. Det er en helt særlig oplevelse, som han kan dele med farmor eller hele familien. Der er garanti for sus i maven og vind i håret, når man bevæger sig hele vejen op på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.

4. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Hvis din farfar holder af et godt brætspil, så vil han med garanti elske at få Bezzerwizzer i gave. Her kan han blære sig med sin store viden om alt mellem himmel og jord, mens han hygger sig med dem, han holder af. Det er en skøn gaveidé til farfar.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
De fleste bedsteforældre elsker at få personlige gaver fra deres børnebørn, og din farfar er med garanti ingen undtagelse. Er du blevet for gammel til at give en tegning eller et hjemmelavet askebæger? Så glæd ham med en personlig nøglering med hans navn, initialer eller fødselsdato på.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis din farfar er en vaskeægte livsnyder, så er en vinsmagning en oplagt gaveidé til ham. Han vil med garanti få en helt fantastisk dag sammen med farmor eller måske en god ven, mens de får lov at smage løs på en masse lækker vin. En herlig gave til farfar.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Nyder farfar at slappe af i lænestolen med en god bog? Så vil han sætte stor pris på at få en herlig bog i gave. Hos Saxo finder du et bredt udvalg af bøger i alle genrer, så du kan med garanti finde en gave til farfar, der falder lige i hans smag.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Man bliver aldrig for gammel til at tage på eventyr. Glæd din elskede farfar med et gavekort til en ballonflyvning, hvor han kan invitere farmor eller måske børnebørnene med. Uanset hvad er der garanti for en fuldstændig fantastisk oplevelse, som han aldrig vil komme til at glemme.

9. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Selvom din farfar med garanti er livsklog, kan man altid få nye perspektiver på hverdagens små og store dilemmaer. Netop dette får man med denne bog, der er en samling af de vildeste dilemmaer fra Mads & Monopolet og de bedste svar fra det altid skarpe A-hold. En aldeles fremragende gave til farfar.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Glæd farfar med en hyggelig dag sammen med farmor, hvor de kan lære at lave lækker mad. Et madkursus er en skøn gave til farfar, der elsker at trylle i et køkken. Der findes et hav af forskellige kurser rundt omkring i landet, hvor man kan lære at lave alt fra gourmet hotdogs til fyldte chokolader.

11. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Når sneen daler ned over husenes tage, er der intet skønnere end at hygge sig derhjemme. Med et par varme hjemmesko er man sikker på at holde fødderne varme, selvom gulvet er iskoldt. Det er en skøn gave til farfar, som han med garanti vil blive glad for at få.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Din friske farfar fortjener at få en herlig oplevelsesgave. Hvis han holder af en lækker gin & tonic, så er en ginsmagning den helt perfekte gave til farfar. Så kan han tage farmor eller en god ven under armen, og de vil sammen lære meget mere om den spændende drik.

13. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Ønsk din elskede farfar tillykke med en fin buket blomster. Uanset om det er en fødselsdagsgave til farfar, eller om I fejrer noget andet, så vil han med garanti elske at få en smuk buket i gave. Du kan også skrive et lille kort til med en sød hilsen.

14. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Giv din farfar sit livs oplevelse med et tandemspring i gave. Det er aldrig for sent at springe i faldskærm, og han vil med garanti ikke fortryde det, når han mærker adrenalinkicket i fire kilometers højde. Det er en følelse af ren ekstase, som man ikke får nogen andre steder.

15. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Fortjener din farfar at få lidt ekstra glæde i hverdagen? Så glæd ham med en sød, lille hoptimist i gave. De små figurer er fast inventar i mange danske hjem, og de fås i en lang række forskellige fine varianter, så der er med garanti en, der passer perfekt til farfar.

16. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Det kan være svært at finde en sjov gave til farfar, som ikke ønsker sig noget. Hvis han holder af en kold øl på en varm sommerdag, så er en ølsmagning en herlig oplevelse, som han med garanti vil nyde. Og hvem ved, måske går han derfra med en ny yndlingsøl?

17. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Er din farfar en rigtig hyggefar? Så vil han elske at krybe ind i en varm uldplaid på en kold vinterdag. Der er intet skønnere end at sidde med et varmt tæppe og læse en god bog. Det er skøn gave til farfar, der både varmer og pynter.

18. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Selvom din farfar har været ude at spise mange gange, har han med garanti aldrig prøvet at gøre det i mørke. Netop dette kan man prøve med Dinner In The Dark, og det er en enormt sjov og udfordrende oplevelse, hvor man for alvor mærker, hvor meget man bruger sin synssans. En sjov og anderledes gave til farfar.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Lad din farfar sidde som en konge med et blødt lammeskind. Man vil med garanti ikke have ondt et eneste sted, når man sidder på et blødt og varmt skind. Skindene fås i mange forskellige farver og modeller, så du kan helt sikkert finde et, der passer perfekt som gave til farfar.

20. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Pift farfars indretning op med en smuk plakat fra citatplakat.dk. Den danske plakatvirksomhed har et bredt udvalg af moderne plakater med helt unikke motiver og ikke mindst citater. En perfekt gave til farfar.

21. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Forkæl din farfar med en skøn miniferie på Comwell Hotels. Så kan han invitere farmor med på et skønt ophold, hvor der er masser af god mad, skønne omgivelser og let adgang til en masse spændende oplevelser. Det er en herlig gave til farfar, der skal have en helt særlig gave.

22. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne og de mange andre fine museums plakater bringer god stil og dejlige farver med ind i stuen. Plakaterne indeholder alle elegante motiver, som vil passe godt ind i langt de fleste hjem.

23. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Holder din farfar af traditionel dansk mad? Så vil han elske at få et gavekort til Højtbelagt Hygge for 2. Her kan han invitere farmor med på en hyggelig frokost med alt fra stjerneskud til dyrlægens natmad. En herlig gave til farfar, som ikke ønsker sig noget i gave.

24. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Kommer din farfar fra ”Fyyyn”, ”Noårjylland” eller ”Borrijnholm”? Så vil han helt sikkert få sig et godt grin over en byplakat fra sin hjemstavn. De sjove plakater indeholder ni klassiske citater, der kendetegner de mange forskellige danske dialægter. Det er en enormt sød og sjov gave til farfar.

25. Eksklusivt bakkebord

Priser fra: 2.499 kr.
Vil du gerne give din farfar en gave, som han bliver glad for i årevis? SACKit Serving Table med Serving Tray bakke passer perfekt sammen og giver mange anvendelsesmuligheder. Serving Table er et eksklusivt bakkebord i smukt dansk design der fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord.

27. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

God Gave Til Farfar

Ens farfar er ret nøjsom og er derfor ikke ret krævende når det kommer til gaver. Dette gælder især, når det kommer til gaver fra hans elskede børnebørn. Alene tanken er nok for ham og alt derudover er bare ren bonus for ham. Det betyder dog ikke, at man skal tage for let på det og udnytte hans kærlighed. Tværtimod skal det motivere en til at købe end endnu bedre gave til ham. Gaven til farfar skal være unik og speciel Hver gang, for det fortjener han. 

En rigtig god og populær gave til farfar er en dejlig familiecollage, hvor man kan indsætte en masse dejlige billeder. Vælg billeder af dig og din farfar sammen eller billeder fra din fødsel og op til i dag. Det er helt sikker noget han vil elske og du kan være sikker på, at den vil få en æresplads i hjemmet. Du kan naturligvis også invitere farfar på en lækker gang tapas for to, hvor i kan få lidt kvalitetstid sammen uden forstyrrelser. Den slags minder er uvurderlige og den bedste gave farfar kan få.

Læs ligeledes om: Gaver til pensionist.

gaven til farfar

Personlige Gaver Til Farfar

Der findes intet bedre end at give personlige gaver til farfar, hvad end det er i anledning af hans fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Grunden til at det er så dejligt at glæde ens farfar med lige netop en personlig gave er at det fortæller noget om jeres særlige og tætte forhold. For det kræver nemlig en hvis tæthed relations mæssigt at finde personlige gaver til farfar, da det gerne skal kunne afspejles i gaven.

Men hvordan er det så lige at man finder sådanne personlige gaver til farfar, tænker du måske lidt for dig selv. Der er flere gode teknikker som du med fordel kan tage til dig, hvis din farfar er typen som fortæller historier om gamle dage, kan du invitere ham med tilbage til de gamle dage, eksempelvis til den gamle by i Århus. Hvis han længe har snakket om noget han godt kunne tænke sig at opleve kan du ligeledes glæde ham med dette, ved at give ham det i gave.

gaver til farfar
Oplevelser Som Gaven Til Farfar

Når man taler om oplevelsesgaver, så er det oftest unge mennesker man har i tankerne. Det er måske i mindre grad ens farfar. Dette er fordi vi har en misforstået ide om, at ældre mennesker er for fysisk svage til den slags. Men hvis man har en farfar, der er rask og rørig, så er der da ingen grund til at man ikke skulle forkæle ham med dejlige oplevelser. Tag ham evt. med på Sort Sol Safari, der er en helt unik dansk naturoplevelse

Det kan også være at han elsker biler, hvilket betyder at en tur i Ferrari på landevej er en oplagt gave, som han aldrig nogensinde vil glemme igen. Uanset hvad du finder på som gaver til farfar, så husk på, at det er dit gode selskab og din kærlighed til ham, der har den største betydning for ham. Det er tanken der tæller og ikke mindst farfar dejlige barnebarn.

Læs ligeledes: Gave til bedstefar

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: