Hyggelige & Personlige Gaver Til Veninde Som Hun Vil Elske At Modtage

Gave til veninde er en af de sværeste gaver at give, for ens bedste veninde er en, der altid er med en. I tykt og i tyndt, når man bliver dumpet, når man har optur og når man bare har brug for at snakke. En bedste veninde fortjener det bedste og derfor er det vigtigt at man finder den helt rette veninde gave.

Men hvordan finder man den perfekte gave til hende, der altid står dig bi og som vil gå gennem ild og vand for dig? Man burde vel egentlig kende hende ud og ind, og dermed nemt kunne få masser af gaveideer til veninden. Men sandheden er at det kan være meget svært, hvis man gerne vil give noget ganske særligt.

Heldigvis for dig er Gaveavisen specialister i gave og her på siden kan du nemt og hurtigt finde de bedste gaver til veninden, der står ved din side i tykt og tyndt. Så lad os se lidt nærmere på, hvordan du finder de bedste venindegaver.  

Hyggelige & Personlige Gaver Til Veninde

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Smuk Buket

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat Veninden

Pris: 249 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til veninde? Så er denne citatplakat din redning. Plakaten indeholder citater og begreber, som alle veninder vil kunne nikke genkendende til. Det er altid sjovt at kunne grine af sig selv, og det kan man for alvor med denne citatplakat.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Er der noget, stort set alle kvinder elsker at få, så er det blomster. Der er intet bedre end at have en buket smukke og velduftende blomster til at stå og pynte. Du kan også vedhæfte et kort med en sød hilsen. Det er en oplagt venindegave, som hun helt sikkert vil blive glad for.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Trænger du og din veninde til at lave noget hyggeligt sammen? Så bør du invitere hende med på en skøn vinsmagning. Det er den helt perfekte kombination af forkælelse af smagsløgene og kvalitetstid, hvor I samtidigt lærer en masse om den skønne drik. Det er en perfekt gaveidé til veninde.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis du har en veninde, der elsker at slappe af med en god bog, vil hun elske at få noget nyt at læse i. Det er en eftertænksom venindegave, som hun vil få meget glæde ud af. Køb en bog i hendes yndlingsgenre, og du kan være sikker på, at den vil falde i god jord.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Fortjener din bedste veninde at blive forkælet, så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad den perfekte venindegave. Med ubegrænset adgang til spa og pool, 3-retters middag og skønne omgivelser er der lagt op til dyb afslapning og velvære. Inviter din skønne veninde med på spaophold, og få en hyggelig tøsetur sammen.

6. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette venindegave til hende, der ikke ønsker sig noget. Men en Kay Bojesen figur vil hun helt sikkert blive glad for at få. De fine træfigurer er enormt populære, og med deres tidløse design passer de ind i stort set alle hjem.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et hyggeligt madkursus er en oplagt gave til veninden, der elsker at lave mad, og som gerne vil blive endnu bedre til det. Der findes et hav af forskellige madkurser, hvor man kan lære at lave alt fra fyldt chokolade til gourmethotdogs. Hun kan også lære at lave lækre drikkevarer som kaffe, øl og cocktails.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en gave til veninde, der elsker at lave mad? Så fortjener hun at blive forkælet med disse skønne japanske køkkenknive, der både er smukke og i enormt høj kvalitet. Det bliver en leg at snitte grønsager og skære kød, og så pynter også de flot i køkkenet.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin og tonic er en herlig drink, som mange af os nyder at drikke. Men de færreste af os kender til den verden af forskellige varianter, der findes af den velsmagende drik. Giv en ginsmagning i venindegave til hende, der skal lære mere om gin og tonic. Det er både hyggeligt og lærerigt.

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis du leder efter en venindegave til en frossenpind, så er en klassisk uldplaid en skøn gaveidé. Der er intet bedre end at putte sig ind i en blød uldplaid på en kold vinteraften. De fine plaider fås i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en i din venindes yndlingsfarve.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Har du og din veninde allerede spist middag på alle byens caféer og restauranter? Så inviter hende med på Dinner In The Dark. Det er en sjov og anderledes oplevelse, hvor I spiser middag i bælgravende mørke. Det handler altså om at bruge sine andre sanser til at nyde maden.

12. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Lammeskind er højeste mode, og det er der flere gode grunde til. Bløde tekstiler kan tilføje hygge til et rum, og så er det enormt behageligt at sidde på et ægte lammeskind. Find et skind i en farve, der passer til din venindes indretning, og du har fundet den perfekte venindegave.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er paradis for slikmunde. På kurset lærer man nemlig at lave lækre flødeboller fra bunden, mens man får lov at smage løs undervejs. Giv et flødebollekursus i gave til veninde, og I vil få en hyggelig dag sammen. Det er en sjov og anderledes måde at tilbringe tid sammen på.

14. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter den helt rigtige gave til veninde, der går op i indretning og design? Så er en plakat fra citatplakat.dk lige det, du går og leder efter. Disse citatplakater er alle super fine, bestående af et elegant motiv med et smukt citat.

15. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Biografbilletter er en klassisk gave til veninde, som man aldrig går galt i byen med. Der findes nemlig film for enhver smag. Er hun til gyser, romantik eller drama? Uanset hvad kan hun finde en film, der passer til hende. Hvis du inviterer dig selv med i biografen, er der lagt op til en hyggelig venindedag.

16. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du gerne vil give din bedste veninde en helt særlig og personlig gave, så er en fotocollage en skøn venindegave. Find de flotteste, sjoveste og mest mindeværdige billeder, og sæt dem sammen i en smuk collage. Den vil pynte flot og give hende et smil på læben, hver gang hun kigger på den.

17. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et gavekort til cafébesøg for 2 er en af de gaver, som stort set alle vil blive glade for. Derfor er det en oplagt gave til veninde, der ikke ønsker sig materielle ting. Hun kan helt selv vælge caféen, og så er der ellers lagt op til en herlig venindedag. 

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Vil du gerne forkæle din veninde lidt ekstra, så er en luksus brunch for 2 en skøn gaveidé til veninde. Her kommer I ikke til at mangle noget, så I kan bare nyde jeres livretter, mens I taler om alt mellem himmel og jord. Det kan kun blive en hyggelig formiddag.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Glæd din bedste veninde med en luksus ansigtsbehandling. Her bliver hun forkælet med en times afslappende behandling, der hurtigt vil få hendes tanker væk fra hverdagens stress og jag. Selve behandlingen består af en ansigtsbehandling med eksklusive produkter og en skøn ansigts- og hovedbundsmassage, der vil få enhver muskel til at slappe af.

20. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Er din veninde fan af radioprogrammet Mads & Monopolet? Så er denne bog den perfekte venindegave til hende. Bogen indeholder de bedste, sjoveste og vildeste dilemmaer fra det populære radioprogram. Der er lagt op til mange timers underholdning, og så kan hun få inspiration til at løse sine egne dilemmaer i hverdagen.

21. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Hvis din veninde fortjener den ultimative forkælelse, er massage den perfekte venindegave til hende. Hun vil nyde at mærke alle musklerne slappe fuldstændigt af, mens hun glemmer hverdagens stress og jag.  Vælg en klassisk massage, eller prøv hot stone massage, tempelmassage eller en chokoladebehandling. Det er en skøn gave, din veninde vil takke dig for.

22. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Søde veninder fortjener søde fristelser. Glæd din veninde med dejlig fyldt chokolade i venindegave. Du kan vælge mellem flere forskellige velsmagende varianter af chokolade, og så kan du supplere med en smuk blomst eller en lækker øl. Det er en herlig gave til veninden, der har en sød tand.

23. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Hvis du har en veninde, der elsker brunch og chokolade, så er intet bedre end en chokoladebrunch hos Peter Beier. Brunchen består af lækker chokoladespread, jordbær dyppet i chokolade og skyr med hjemmelavet chokolademüsli. Chokoladedelikatesserne suppleres med bl.a. ost, brød og salami, som sammen udgør et udsøgt måltid. Det er en perfekt venindegave.

24. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er din veninde stolt af sin hjemby? Så er en byplakat en helt perfekt venindegave, som hun med garanti vil blive glad for. De fine byplakater fra Dialægt viser de flotteste kendetegn ved en lang række forskellige danske byer, og så er de enormt dekorative at have hængende på væggen.

25. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Har du en veninde, der sætter pris på god, gammeldags dansk mad? Så vil hun helt sikkert elske at blive inviteret på Højtbelagt hygge for 2, hvor I kan spise alt det smørrebrød, som hjertet begærer. Så kan I nyde et lækkert stjerneskud og en dyrlægens natmad i hinandens gode selskab.

26. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En hoptimist er en sød, lille figur, som mange danskere har stående derhjemme. Figurerne fås i flere forskellige varianter, så du kan nemt finde en, der passer til din veninde. Vælg for eksempel en hunde-hoptimist i venindegave til hende, der elsker hunde. Den vil hun helt sikkert blive glad for.

27. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Urban High Roping er den ultimative gave til veninden, der elsker at udfordre sig selv og bruge sin krop. Banen består af 28 forskellige tracks og fire kæmpestore svævebaner, som man kan boltre sig på i mindst tre timer. Der er lagt op til en sjov dag, som I ikke vil glemme lige foreløbigt.

28 Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Leder du efter en smuk gave til veninde, der går op i indretning? Så bør du glæde hende med skønne produkter fra Georg Jensen. Du kan vælge et elegant bestiksæt, en fin kande eller måske noget af deres populære julepynt. Uanset hvad er der garanti for tidløst design og høj kvalitet.

29. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Et gavekort til tapas for 2 er en skøn gave til veninde, som hun helt sikkert vil blive glad for at få. Nyd en god aften i hinandens selskab, hvor I kan få lov at smage på en masse små, lækre spanske delikatesser. Det bliver helt sikkert velsmagende og hyggeligt.

30. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener du og din veninde at komme væk fra den travle hverdag og nyde en skøn weekend sammen? Så glæd din veninde med en 3-dages miniferie på Comwell Hotels i venindegave. Her kan I nyde lækker mad, hyggelige omgivelser og få en masse kvalitetstid sammen. Det bliver en dejlig venindetur.

31. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Inviter din veninde med på en hyggelig sejltur på Københavns Kanaler med GoBoat København. Så kan I nyde den smukke udsigt, mens I nyder en lækker picnic og en kold øl. Der er plads til otte personer, så alle veninderne kan komme med. Det kan kun blive en herlig tøsetur.

32. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Bor du og din veninde nær Århus, bør I sammen tage på en Food Walk. Her får I en guidet tur rundt i de mange små spisesteder i Smilets By, som I måske ikke kendte til i forvejen. Det er en skøn gave til veninde, der elsker hyggelige caféer og god mad. 

33. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Leder du efter den perfekte gave til veninde, der elsker pizza? Så giv hende et pizzakursus, hvor hun kan lære at lave den perfekte bund og den lækreste tomatsovs helt fra bunden. Det er både hyggeligt og lærerigt, og så kan hun servere den perfekte hjemmelavede pizza til den næste tøseaften.

34. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Inviter din naturelskende veninde med til ridning i Dyrehaven, og der er lagt op til en skøn tur med frisk luft og vind i håret. En ridetur er en sjov og anderledes måde at være sammen på, og selv nybegyndere kan være med. Det er en skøn og anderledes venindegave.

35. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Hvilken kvinde drømmer ikke om at være model for en dag? Giv din veninde mulighed for at blive stylet af professionelle makeupartister og posere foran kameraet. De otte bedste billeder udvælges og kan hænges op eller gemmes som et smukt minde. Det er en oplagt gave til veninde, der skal udleve sin indre modeldrøm.

36. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
Inviter din bedste veninde med på et skønt makeup kursus, hvor I kan lære at fremhæve jeres smukke øjne eller fyldige læber med de helt rigtige farver og teknikker. På kurset vil en stilekspert hjælpe jer med at lægge makeup, som passer til jeres stil og ansigtstræk. Det bliver en vaskeægte tøsedag.

37. Trådløs høretelefon

Priser fra: 599 kr.
Høretelefoner fra SACKit er den perfekte gave til den veninde, der går op i god lyd og komfort. Du finder her et bredt udvalg af trådløse høretelefoner, som kan bruges til alle hverdagens gøremål! Forkæl din venindes ører med imponerende lyd og fantastisk pasform.

38. Australian Bodycare

Priser fra: 300 kr.

En god veninde er som guld. Og det gælder om at holde godt fast i hende, når hun er fundet. Fortæl hende, hvor meget hun betyder med en betænksom gave bestående af hudpleje fra Australian Bodycare. Gaven er perfekt til fødselsdag, jul, som værtindegave – eller bare fordi hun fortjener det.

39. Lækre Proteinbarer

Pris: 189 kr.

Går din veninde op i træning, sundhed, kost eller elsker hun blot en god snack? Så er de lækre proteinbarer fra Wispy den perfekte gaveide. Med Wispy Banana Split får din veninde en proteinbar fyldt med smag. Proteinbaren har en rig og fyldig smag af skumbanan, den er utrolig luftig og cremet. Proteinbaren indeholder 20 gram protein og er uden tilsat sukker.

Find En God Gave Til Veninde Ud Fra Hvad Hun Kan Lide At Lave?

Når du skal finde en gave til veninden der har alt, så skal du starte med at få et overblik over hendes interesser. Fordi i er bedste veninder burde du nok vide det, og måske har i endda fælles interesser, hvilket er meget sandsynligt. Det er jo ofte sådan man er blevet veninder. Uanset om hun er typen, der spiller computer, går op i makeup eller kan lide at lave mad, så kan du sikkert finde nogle ting, der vil være passende til hende.

Det kan være at man skal give en praktisk og kreativ gave til veninde, da dette ikke alene er meget betænksomt, men det er også en gave, som hun vil huske længe fremover. Det kan være alverdens ting, for alle har jo en masse de laver til hverdag. Men hvis hun er studerende, er det måske en ny taske eller et penalhus, der er den bedste gave. En fitnessinteresseret vil sætte pris på noget lækkert sportstøj og så videre. Mulighederne er altså mange og man skal blot tænke på hvad ens veninde kan lide og så kan man finde de bedste veninde gaver.

Glæd din veninde med en oplevelse som i kan nyde sammen: tesmagningsushikursusspadag for 2flødebollekursus

veninde gave

Personlig Gaver Til Veninde Er Altid Et Hit

Hvis du virkelig vil ramme din veninde med den bedste venindegave, så skal du finde på en personlige gave. Det vil sige noget, som hun ikke kan få af andre end dig. Eller det vil i hvert fald ikke betyde det samme fra en anden end dig, netop fordi i er bedste veninder.

Et nært venskab kræver en gave, der symboliserer denne nærhed og dette stærke bånd. Gaveideer til veninden, der altid er der for dig kan være svære at få, men når du skal finde noget, der virkelig symboliserer hvad hun betyder for dig, ja så er det endnu sværere. Men vælg en gave, der fungerer som en symbol på jeres nære forhold. Det kan være altmuligt, for det skal bare have betydning for jer begge.

Det kan være en oplevelsesgave, hvor i får en herlig dag sammen og skaber ny unikke minder, der altid vil være med jer. Men det kan også være noget hjemmelavet, såsom en planche fyldt med billeder af jer sammen. Kreativ gaver til veninden er altid populært, for det viser at man vil lægge tid og energi i hende, og det er altså noget, der tager kegler.

Måske har i været ude at rejse og haft en masse lækre oplevelser, så du kan eventuelt give hende en masse billeder fra turen kombineret med en lille fjollet souvenir du købte på turen. Måske få noget indgraveret i tingen, så den virkelig symboliserer jeres nære venskab.

gaveideer til veninde
gave til veninde

Kreativ Gave Til Veninde

Overrask med en kreativ gave til veninde når hun har fødselsdag, eller på anden vis skal forkæles med en sød og betænksom gave. Men hvad skal du dog glæde din veninde med tænker du måske, skal det være en hjemmelavet gave eller skal jeg købe en kreativ gave til veninde, og hvor kan jeg dog købe sådan en. Hvis du vælger at købe en kreativ gave, vil vi bede dig overveje en oplevelsesgave fordi I sammen kan tilbringe tid sammen og få men fantastisk oplevelse. Oplagte ideer kunne være ridning i dyrehaven, et flødebollekursus eller lignende.

Hvis du ønsker at købe en kreativ gave til veninden, findes der bestemt ligeledes gode gaveideer. eksempelvis kan det være at hun har nævnt noget hun ønsker sig, som du så kan vende kreativt og give hende noget der vil udfylde netop det ønske. Du kan ligeledes overveje at lave din egen fotocollage til veninden, med jeres fælles minder i en plakat dette er en super sød og ikke mindst kreativ gave.

Gave Til Bedste Veninde

Hvis du er på udgik efter en gave til din bedste veninde, så har du naturligvis tænkt dig at gøre noget særligt ud af gaven. Du har måske en ide om hvad du kunne give hende, hvordan du kunne pakke gaven ind, samt hvordan du vil give gaven til din bedste veninde. Hvis dette er lige hvad du ønsker svar på er du det helt rette sted. For ovenover har vi lavet en veludviklet liste fyldt med gaveinspiration så du kan finde den perfekte gave til bedste veninde. Der er gaveideer som vil glæde enhver god veninde. Så brug endelig lidt tid på at se listen til ende og bliv inspireret til hvad du skal give din bedste veninde i gave.

Du kan ligeledes overveje selv at lave din gave til bedste veninde, der findes super mange gode kreative gaver som du snildt med lidt koncentration kan lave til din bedste veninde. Dertil kan du jo så købe en lille gave ved siden af og give hende en gave du selv har lavet og en du selv har købt. Det vil være helt genialt, og noget hun med garanti vil sætte stor pris på.

Vi vil klart anbefale dig at give oplevelsesgaver til din bedste veninde.

gaver til bedste veninde
gave til bedste veninde
Vær Lidt Lusket Når Du Giver Gaver Til Veninden

Når du skal finde en gave til bedste veninde, så må man altså gerne være lidt lusket. For det er svært at finde julegave til veninde, hvis man ikke er helt sikker på hvad hun ønsker sig. Heldigvis er der mange sider online, hvor man kan skrive sine ønsker og dets lige. Hvis du ved at hun bruger denne mulighed, så kunne det være en ide at lure lidt på disse.

Det er måske ikke helt fairplay, men det kan give det et vink i den rigtige retning, så du kan finde den perfekte fødselsdagsgave til veninde. Så mon ikke hun tilgiver denne lille listighed?

Er du ikke så heldig at hun har en ønskeliste, så kan du heldigvis finde masser af inspiration til gaver til veninden her på Gaveavisen. Så se på vores udvalg og find lige det du søger.

Læs ligeledes om: Rejsegaver.

gaveideer til veninden

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: