Gode Svendegilde Gaver Til Udlært Tømrersvend

Har du en nær relation til en vidunderlig person som i flere år har været ved at uddanne sig til tømrer, og nu endelig er ved at være udlært tømrersvend? Så har du muligvis allerede fået en invitation til en større fest i form af et svendegilde, ligeledes kunne det tænkes at du er inviteret forbi til en god middag og et dejlig glas vin eller kaffe og kage. En ting er i hvert fald sikker, anledning til at give en gave til tømreren, vil helt sikkert komme ganske snart. Så det vil være en god ide allerede nu at begynde at se sig omkring efter en god svendegilde gave til tømrer. Det kan være at du længe har søgt efter en gave til tømrersvenden men endnu uden held. Hvis dette er tilfældet, kan vi glæde dig med at du her på siden helt sikkert vil kunne finde din gave til tømrer. Vi har nemlig samlet alle de bedste gaveideer til tømrer nedenfor, så der skulle være glimrende mulighed for at du her kan finde din gave til tømreren.

Gode Gaver Til Tømrer

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Tømreren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Dette er en af de herligste gaver fra Dialægt og den altid få smilet frem hos den heldige modtager. Indeholder alle de sjoveste tømrer udtryk såsom ”Den passer som Hans i Grethe” eller ”Det bli’r til mahogni med tiden”. En rigtig sjov og klassisk gaveide til en nyligt udlært tømrer.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Som tømrer er man vant til at arbejde hårdt, hvilket naturligvis også betyder at man rigtigt skal slappe af og nyde livet i weekenden. Du kan med fordel forære tømreren et gavekort til en vinsmagning, hvor man kan smage en masse god vin og nyde godt selskab.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
At blive udlært tømrer skal i høj grad fejres med både svendegilde og meget mere. Det er altid på sin plads at komme med en smuk buket blomster for at vise sin deltagelse. En smuk buket kan man altid bruge og det vil helt sikkert pynte i modtagerens hjem.

4. Metalfigur Tømrer

Pris: 375 kr.
Denne lille sjove metalfigur er udformet som en travl tømrer og det er lige noget, der kan lokke et smil frem hos en udlært tømrer. Det er en rigtig god gaveide, da den både er sjov men også betænksom. Den vil se godt ud hjemme på reolen eller bordet.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
For en rigtig håndværker er citatplakater en af de virkeligt populære gaveideer, og det gælder naturligvis for tømrer. Plakaterne kan fås i en masse forskellige udgaver, men det er altså Olsen Banden der er blandt de mest populære. En rigtigt populær og sjov gaveide til hjemmet eller værkstedet.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Hvis du virkelig gerne vil glæde den nye tømrer, så kan du med fordel forære ham eller hende et gavekort til at køre Djævleræs. En fantastisk sjov oplevelse, hvor man virkelig kan mærke adrenalinen og suset i maven. Så det er bare med at give den fuld gas.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Professionelle håndværkere er virkelige ordensmennesker, der vil vide hvor tingene er altid. Det gælder især for en tømrer. Giv en personlig nøglering til en tømrer, der måske gerne vil have samme overblik over sine nøgler og som gerne vil have at det ser godt ud imens. En flot personlig gave.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Når man har helt styr på træ og skruer, så vil man sikkert også gerne have styr på køkkenet. Enhver tømrer, der gerne vil blive bedre til at lave mad skal da have et gavekort til et madkursus. Her kan man komme og lære hemmelighederne bag god madlavning.

9. Tømrer Metalfigur

Pris: 400 kr.
Enhver der er udlært tømrer kan genkende sig selv i denne sjove og interessante lille figur. Den forestiller nemlig en trav tømrer, der passer sit arbejde. Figuren vil være en rigtig god gave til den nyligt uddannede tømrer og vil gøre sig godt på bordet eller i reolen.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Er den nyuddannede tømrer en rigtig vovehals, der ikke er bange for at tage imod en rigtig udfordring? Så forær ham et tandemspring, hvor han virkelig kommer højt til vejrs. Det er en af de vildeste oplevelser vi har og en af de mest ekstreme gaveideer. Og en af de sjoveste.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Skal du finde på den perfekte gave til tømreren der har alt, så ved du sikkert hvor besværligt det kan være. Så hvorfor ikke gøre det nemt og forære dem et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Så kan modtageren selv vælge hvad er skal ske og hvornår. En nem og populær gaveide.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Alle håndværkere ved at der skal kaffe på bordet og gerne i rigelige mængder. Med et kaffekursus kan den nyuddannede tømrer lære hemmelighederne bag fantastisk kaffe og på den måde blive sin helt egen personlige barista. Til glæde for ham selv og ikke mindst han kaffetørstige kollegaer.

13. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Blot fordi man til hverdag er iklædt arbejdsbukser er det ingen der siger, at man ikke kan elske smart tøj. Med Shaping New Tomorrow bukser får man lækkert tøj, der vil være en rigtig god gaveide til en tømrer, der går op i mode og sit udseende.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Enhver tømrer ved at det er vigtigt, at værktøjet bare spiller og at knive skal være skarpe. Ellers går det galt. Det samme gælder når de står i køkkenet. Japanske køkkenknive er en fremragende gave til den kræsne og kvalitetsbevidste tømrer, der aldrig går på kompromis med sit værktøj.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Selvom en iskold pilsner til fyraften nok er det man mest forbinder med en tømrer, så er det ikke det eneste de drikker i fritiden. Giv en ginsmagning i gave til en tømrer, der ligesom alle os andre har lært at sætte pris på en dejlig Gin og Tonic.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Hvis du kender en tømrer, der godt kan lide at tage ud at spise god mad, så skal du da forære ham et gavekort til tapas for 2. Tapas er bare så hyggeligt og ikke mindst velsmagende. Det er en skøn gaveide, som altid kan lokke smilet frem hos modtageren.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Når man arbejder som tømrer vil man gerne kunne holde øje med tiden og det må da gerne se lidt godt ud. Så en god gave kunne være et af de smukke ure fra Nordgreen. Det er smukke ure i stilrent dansk design og altid en populær gave.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Når en rigtig handymand skal være mæt, så skal der altså noget til. Det gælder da ikke mindst en travl tømrer. Forære en tømrer du holder af et gavekort til Højtbelagt hygge for 2. Så er der virkelig smørrebrød på menuen og hvem kan sige nej til det?

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Når en travl uge er ved at være forbi og man endelig kan holde weekend, så vil man gerne kunne skylle støver ud af halsen med en kold øl. Giv tømreren en ølsmagning, hvor der bliver rig mulighed for at drikke velsmagende øl fra hele verden. Bedre bliver det bare ikke.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Når man går op i det gode håndværk, så kan man også sætte pris på andres arbejde. Derfor kan museums plakater være en god gave til en tømrer, der sætter pris på kunst og andre kulturelle ting. Museums plakater pynter på væggen derhjemme og er altid en populær gaveide.

Personlige Gaver Til Udlært Tømrer

Det at blive udlært som håndværker er at af de største øjeblikke i ens liv. Det er øjeblikket, hvor man endelig er færdig med sin uddannelse og kan begynde på sit virkelige arbejdsliv. At blive udlært tømrer er noget af det bedste og det skal naturligvis også fejres på en behørig vis med svendegilde og masser af lækre gaver fra venner og familie. Så hvad skal man give en nybagt tømrer, der måske er en lille smule svært at finde gode gaver til? Jo det kan Gaveavisen svare dig på. Her på siden har vi nemlig alt hvad hjertet kunne begære af personlige gaver til udlært tømrer.

En god gave må gerne være en smule personlig og betyde noget, for den som modtager den. Det kan være noget den nye tømrer har ønsket sig virkelig længe, men det kan også være et personligt smykke eller en gave med indgravering. Gaveavisen har heldigvis masser af den slags gaver, så det er den mindste sag at finde personlige gaver til udlært tømrer. Tag et kig her på siden og se hvad du kan finde på. Der er noget for enhver smag.

Personlige Gaver Til Udlært Tømrer

Perfekte Gaver Til Tømrer

Når man skal finde en god gave til en ny tømrersvend, så er der naturligvis alle de klassiske ting. Værktøj, arbejdstøj og meget mere. Men hvis man gerne vil give perfekte gaver til tømrer, så skal man altså have lidt mere fantasi end det. Det kan være noget så enkelt som en gavekurv eller måske en ølsmagning. Men hvis man kender lidt til tømrerens smag og fritidsinteresser, så er en oplevelsesgave måske det allerbedste. En gave, hvor man kommer ud og oplever noget, som man ikke prøver hver dag. Gaveavisen er dit go-to sted for den slags gaver og vi har altid masser af vælge imellem.

En udlært tømrer er voksen og klar til at møde livet, og alt hvad det byder på. Det betyder også, at man skal have en voksen gave, der kan symbolisere dette. Sørg for at give dem en dag, som de aldrig nogensinde glemmer og det kan man bl.a. gøre ved at give de bedste gaver. Hvad perfekte gave til tømrer skal være, vil vi lade være op til dig. Men der er masser af inspiration at hente her på siden, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rette.

Perfekte Gaver Til Tømrer

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: