Sjove & Personlige Gaver Til Teenager Som Egner Sig Til Alle Anledninger

Gave til teenager. Alene sætningen kan få det til løbe koldt ned at ryggen på enhver forælder eller bedsteforælder. Teenagere vil gerne have det hele, men selv når vi giver dem det, så er det ikke godt nok. Store mængder af hormoner, et ønske om at blive voksen og en næsten overvældende for at blive det, er med til at gøre teenageren til et vægelsindet væsen, der generelt bør behandles med den største omhu og forsigtighed. Det betyder dog ikke, at der ikke findes tips og tricks til, hvordan man bedst muligt giver en gave til teenager, der bliver taget vel imod. På den måde slipper man for den angstfulde koldsved, der pibler frem, når julegaven eller fødselsdagsgaven pakkes op.

Gaveavisen har et stort udvalg af forskellige gaver, der egner sig perfekt som teenager gaver, så gå endelig på jagt og slip for den uro, man normalt føler når man skal finde på gaveideer til teenagepiger og drenge. Det er gaver, vil kunne lokke er smil og et udtryk af oprigtig taknemmelighed frem i deres ansigter. I hvert fald indtil de husker, at du er en kedelig forælder og at livet som teenager er hårdt.  

Uanset om du skal bruge en julegave til en besværlig teenagedatter eller en fødselsdagsgave til en surmulende søn, så kan vi garantere at du kan finde noget, hvis du blot sørger for at være vågen. Teenagere er jo blot unge mennesker, der er ved at danne sine egne meninger og holdninger, så respekter dette og behandler dem ikke længere som små børn.

Sjove & Personlige Gaver Til Teenager

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Ved du ikke, hvad du skal give din teenager? Så kan løsningen være, at lade dem vælge det selv. Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, kan du give dem mulighed for selv at vælge en oplevelse, de gerne vil afsted til. Det vil du ikke høre nogle klager over!

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Man går aldrig galt i byen med lækkert tøj til en teenager. Giv dem et par gode bukser fra det populære mærke Shaping New Tomorrow. Så kan du også vise dem, at du stadig er lidt med på trenden. Bukser er så alsidige, de helt sikkert kan bruge dem.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Teenagere går hele tiden rundt med musik i ørene. Elsker din teenager også at høre god musik, er et par Apple AirPods den perfekte gave at give til dem. AirPods er små, lette at transportere rundt og så spiller de rigtig god musik.

4. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Teknik er altid et sikkert hit, når du skal give en gave til din teenager. Med en trådløs mobiloplader kan du gøre det nemmere og sjovere for dem at oplade deres mobil. Det hjælper også på det kæmpe rod af ledninger, der ofte kan opstå på teenagerens værelse.

5. Drone

Pris: 229 kr.
Elsker teenageren i dit liv at lege med billeder og tech? Så er en drone perfekt til dem. En drone er den perfekte måde at lege med teknik og samtidigt kunne skaffe flotte billeder. Udsigten man kan få med en drone er storslående.

6. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Et godt armbåndsur er en klassisk gave at give til din unge teenager. Ofte bliver armbåndsuret forbundet med at træde ind i de voksnes rækker. Det er derfor både en flot og praktisk gave du giver dem, og samtidigt en meget symbolsk gave.

7. Parfume

Pris: 100 kr.
Teenagere er tit fulde af sved og hormoner. Med en parfume kan du give dem en dejlig duft, som de kan gå med til hverdag. Der findes mange forskellige slags, så du kan finde en, der passer til netop dit barn.

8. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Musik skal spilles på ordentlig lyd. I dag er den nemmeste måde at få spillet god og høj musik med en bluetooth højtaler. Din teenager vil helt sikkert elske at få denne gave og gøre god brug af den. Så kan du håbe, I har samme smag i musik.

9. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
En oplevelse er altid en god gave til en teenager. Giv dem et årskort til Tivoli, så de selv kan bestemme hvornår og hvor mange gange, de tager afsted. Det er en sjov og hyggelig aktivitet og samtidigt giver du dem frihed til selv at bestemme.

10. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Hvis du vil købe tøj til din teenager, men ikke ved hvor du skal starte, er caps et godt valg. Caps og huer kommer i mange farver og former, så der er noget for enhver smag. Det er svært at gå galt i byen med en simpel cap.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er teenageren i dit liv vild med kager og desserter? Så kan et flødebollekursus være perfekt til dem. Her kan de lære hvordan man laver lækre flødeboller helt fra bunden. De kan laves i mange forskellige smage og den viden kan gavne hele familien med dejlig kage.

12. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Måske laver du sjov med at din teenager hele tiden er på deres mobil. Hvis de bruger den så meget, er det også vigtigt, der bliver passet på den. Med et mobilcover kan du give din teenager både en flot og praktisk gave, som de kan gøre brug af.

13. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Er der nogen sjovere måde at pynte op til fødselsdag end med kæmpe oppustelige tal? Med disse sjove tal-balloner kan du fejre din teenagers fødselsdag med stil. De er gode både til familiefesten og til hygge med vennerne bagefter. De kan sammensættes til at lave mange forskellige tal.

14. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Giv din teenager biografbilletter og opgrader deres Netflix film. At give dem biografbilletter er perfekt, da du ved at de får god underholdning. Samtidigt kan du selv lade dem vælge, hvad de vil se og hvem skal være med.

15. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Nogle gange vil man gerne give sin teenager en rigtig sjov gave. Heldigvis har Dialægt skabt en plakat der er så sjov, at du ikke behøver være det selv. Med en Danish Saying plakat får du fjollede citatet med alt fra “Go cucumber” til “No cow on the ice”.

16. Heliumballoner

Pris: 299 kr.
Vil du skabe flot og sjov pynt til festen? Så er heliumballoner lige det, du leder efter. De er flotte at se på og holder sig selv oppe, så de er nemme at pynte med. Samtidigt kan de senere bruges til at indånde helium og snakke i sjove stemmer sammen.

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
En vild oplevelse, som din teenager ikke vil glemme er en spændende helikoptertur. Det er den perfekte gave til den teenager, som elsker at være aktiv. Det kan være svært at finde gode ting af give, og her er en oplevelse et perfekt alternativ.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Saml alle de bedste øjeblikke for familien eller alle de pinlige øjeblikke fra teenageren. Du kan lade din fantasi slå sig løs med en fotocollage. Her kan du helt selv vælge billederne og lade collagen hænge i stuen eller på deres værelse.

19. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Tag dit barn med ud på café eller lad dem tage afsted med en ven eller kæreste. Med et cafébesøg for 2 er der mange muligheder for lækre caféer og hyggelige aftener. Giv dem mulighed for selv at vælge, hvem der skal med og hvor man spiser.

20. Solbriller

Pris: 899 kr.
Solbriller er perfekt til ethvert outfit og et nemt hit hos din teenager. De er både praktiske og stilede og er ikke svært at finde et simpelt par, der kan falde i teenagerens smag. Når sommeren sniger sig ind, vil solbrillerne hurtigt komme med.

21. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En lækker tur til luksus brunch for 2 kan ikke slå fejl. Vælg selv om du vil invitere dem ud til lidt kvalitetstid eller lade dem tage afsted med en ven. Ligegyldigt hvad vil en tur til brunch være et nemt hit. Hvilken teenager elsker ikke gratis mad?

22. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Er teenageren i dit liv vild med spændende oplevelser og fysiske prøver? Så vil en bodyflight i vindtunnel være lige for dem. Her kan de få lov at opleve hvordan det er at flyve vægtløs rundt i en vindtunnel. Det er en helt anderledes oplevelse fra hverdagen.

23. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Tør din teenager hoppe ud fra store højder? Urban high roping er ikke for de højdeskrække. Men det kan være den perfekte aktivitet for dem, som elsker at prøve noget nyt og teste ekstremsport af. Det er muligt at gøre både selv og med en ven.

24. Kjole

Pris: 300 kr.
Giv din teenagedatter en flot kjole i gave, som de kan bruge hele sommeren. Du kan finde kjoler i mange forskellige modeller og farver, for at finde noget, som passer til dem. Tøj er en af de simpleste gaver at give, fordi de nemt kan byttes.

25. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Gør din teenager klar til at lade telefonen, lige hvor de er med en GreyLime Power Owl. Denne powerbank giver mulighed for at få mange opladninger, når man er på farten. Så skal teenageren aldrig opleve at mobilen løber tør på det værste tidspunkt.

26. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Giv store højder og sus i maven i gave til dit teenager! Lad dem få mulighed for at opleve luften under vingerne med en tur til svæveflyvning. Her kan de lære meget mere om, hvordan man flyver svæveflyvning og få mulighed for at flyve i flyet!

27. Hårbånd

Pris: 40 kr.
At give tilbehør som hårbånd i gave er altid et sikkert bud. Det skal altid bruges og er godt til daglig brug. Har din teenager langt hår som kommer ud over det hele, kan du giver dem nogle fine hårbånd. De kommer i mange flotte farver, du kan vælge imellem.

27. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Tager din familie tit ud på vandretur, klatring eller andre fysiske fællesaktiviteter? Så tag det et skridt op med Go High Klatrepark. Her kan du og teenageren få lov at klatre rundt højt oppe mellem trætoppene. Der er fyldt med forskellige klatrebaner og sjove forhindringer!

28. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Er der noget som mange teenagerer går utroligt meget op i, er det deres sneakers. Hjælp dem med at holde deres yndlings sneakers pæne og rene med dette sneaker cleaning kit. Det gør det nemt at holde skoene rene og sørger for, de holder meget længere.

29. Guitar

Pris: 499 kr.
Giv din musik glade teenager en lækker guitar i gave, som de kan bruge resten af livet. En god guitar er den perfekte gave, hvis dit barn elsker at spille musik. At have et instrument derhjemme gør det meget nemmere og sjovere at få øvet ofte.

30. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Nogle gange kan det føles som om teenagere kan spise og spise uden nogensinde at stoppe. Er din teenager også umættelig? Så giv dem muligheden for at gå amok i en pølsevogn i gave. Her kan de slå sig løs og spise så meget som de overhovedet har lyst til.

31. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Man kan altid bruge flere simple t-shirts. De kan nemt gå i stykker eller få pletter og huller. Giv din teenager lækre t-shirts af bambus. De holder utroligt længe og er blødere end noget andet stof. Og så er de samtidigt sunde både for miljøet og for teenageren.

32. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
En dejlig sommeraften nydes allerbedst ude på vandet. Med en tur i GoBoat i København, kan I sejle rundt på vandet. Her kan du og teenageren nyde synes af byen ude fra vandet og selv styre tempoet, når vandet bruser rundt omkring jer.

33. Toilettaske

Pris: 199 kr.
Ligger din teenagers ting også og flyder ud over det hele? Saml deo, tandbørste, parfume og hårvoks samme sted med en toilettaske. Det giver dem mulighed for at have mere orden i deres ting. Samtidigt kan de transportere deres ting rundt uden de går i stykker.

34. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtuel reality er fremtiden af underholdning og et langt skridt op fra computerspil. Giv din teenager mulighed for at prøve at spille i VR. Her kan de helt blive en del af forskellige verdener og opleve en form for underholdning ulig noget andet.

35. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
Det er utroligt sundt at dyrke yoga. Har din teenager ikke mulighed og plads til at træne derhjemme? Med en yogamåtte kan du bringe træningscenteret hjem i stuen eller værelset. Det giver dem mulighed for at træne alt fra yoga til styrketræning derhjemme.

36. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke lækker friskbagt pizza? Ofte kan man ende med at bestille pizza lidt for mange gange på en måned. Med et pizzakursus kan din teenager lære hvordan man laver lækker pizza helt fra bunden. Det skal nok komme til gavn næste familiemiddag!

37. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Popcorn er den perfekte snack til en film og kan bringe følelsen af biograf ind i stuen. Med en popcornmaskine kan du give din teenager mulighed for at få frisk poppede popkorn til alle deres yndlingsfilm. Hvis du er heldig, kan du også få en bakke med.

38. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring er hurtigt blevet en utroligt populær hobby blandt mange unge mennesker. Giv oplevelsen af klatring til din teenager, hvis de elsker aktiviteter og fysisk træning. Her kan de få lov at give sig kast med klatrebaner af mange forskellige sværhedsgrader. Der skal nok være en udfordring for dem!

39. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Nyder din teenager at tage på lange fisketure eller gør I det tit sammen? Så gør turen lidt sjovere med fiskeudstyr i høj kvalitet. Det rigtige udstyr kan gøre en kæmpe forskel i, hvor sjov turen er og hvor mange fisk der bliver fanget.

40. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
De fleste har på et tidspunkt prøvet at drømme om at flyve. Lad din teenager give sig i kast med ekstremsporten flyboard og se dem suse rundt på brættet. Det er en vild oplevelse, man ikke kan få lignende nogle andre steder.

41. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Ligegyldigt om din teenager har gået til ridning i mange år eller aldrig har prøvet de, kan de nyde ridning. En rolig ridetur i Dyrehaven er både sjovt, udfordrende og dejligt afslappende på samme tid. Her kan de lære hvordan man rider og låne en hest til turen.

42. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Har din teenage pige eller dreng altid ønsket at prøve at være model? Nu har de den perfekte mulighed. Med model for en dag kan de give sig i kast med at stå model. Her har de mulighed for at prøve, hvordan det er, og få flotte billeder med hjem.

43. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Er din teenager klar til at give i kast med krig i luften? Lad dem prøve F16 simulatoren, hvor de kan flyve rundt mellem skyerne og afværge angreb fra fjenden! Det er sjovt, hektisk og perfekt til teenageren som elsker skydespil og seje kampfly.

44. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Tør teenageren i dit liv tage et skridt direkte ud i frit fald fra 40 meters højde? Det kan lyde utroligt skræmmende, men i virkeligheden er det Big Swing. En form for ekstremsport, hvor kan virkelig kan få lov at mærke suset i maven og ikke skal lide af højdeskræk.

45. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
Et makeup kursus er den perfekte måde at lære mere om makeup, forskellige typer og hvordan det bruges. Ligegyldigt om din teenager er vild med hverdags sminke eller super glam, kan de lære nogle nye tips og tricks til et makeup kursus.

46. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
Teknik er altid et sikkert hit, når du skal give en gave til din teenager. Med en trådløs mobiloplader kan du gøre det nemmere og sjovere for dem at oplade deres mobil. Det hjælper også på det kæmpe rod af ledninger, der ofte kan opstå på teenagerens værelse.

Gaver til Teenager Som Er Kræsen

Nu lyder vi måske lidt hårde ved teenagerne og det er ikke helt fair, for det er virkelig en periode i livet, hvor alt kan virke forvirrende og besværligt. Man gennemgår hele følelsesspektret samtidig med, at ens krop forandrer sig på så mange måder, at det kan være helt overvældende. I en periode, hvor ens selvtillid er lavest og ens image betyder alt, vælger naturen at forbande os med akne, knækkende stemmer og masser af kropsbehåring. Øv da. Så fortjener man da i det mindste, at få fede gaver, når man har fødselsdag eller til jul.

Gaveideer til teenager skal altså gerne være smarte, med på moden og ikke mindst fra de helt rigtige brands. Dette er nødvendigt for at kunne leve op til de mange idealer, som de unge får ind gennem sociale medier og ikke mindst deres omgangskreds. Det er naturligvis noget de vokser fra, men de skal have lov at dyrke det, så længe de er teenagere. Husk på at du selv har været der engang.

En gave skal altså være noget, der passer til lige præcis den alder teenageren har og ikke mindst den type de er. Det kan være overordentligt skræmmende for forældre og andre, der skal købe en gave til dem. Der er jo en kæmpe forskel på at være 13 år gammel og på at være 18 år gammel. Så når noget markedsføres til teenagere, så er det vigtigt at man kan skelne mellem en nybagt teenager og en, der er lige på vippen til at blive voksen. Ignorer dette råd på eget ansvar.

Find gaver til teenagere i alle aldre: Gaver til 13 årigGaver til 14 årigGaver til 15 årigGaver til 16 årigGaver til 17 årigGaver til 18 årig.

gave til teenager
gaver til teenager

Gaver Til Teenagepiger

Når det kommer til modenhed, så er det teenagepigerne, der er langt de hurtigste. Det gælder dog ikke blot rent mentalt, men også fysisk. De får ofte et ganske imponerende temperament og man skal bevæge sig ind på deres territorium med den største forsigtighed. Det gælder især når det kommer til gaver til teenagepiger, der kan være meget vanskelige at finde gaver til. Mange har prøvet at få ret klar instruktioner om en gave til en teenagepige, blot for at få sin forhåbninger om et godt køb skudt ned, da det viser sig, at den ganske pludseligt er gået af mode og det ville jo være socialt selvmord benytte den gave.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan finde gode gaver til teenager piger. Man skal blot sørge for at bevæge sig på områder, hvor man ved hvad man laver. Så hvis man har evner indenfor indretning, så er det oplagt at man giver hende en gave, der kan bruges til indretning af sit værelse. Er man skrap til hår og hårpleje, så er hårprodukter en velkommen gave, der vil blive taget vel imod. Man skal altså udnytte sine styrker og fordele, når det kommer til at finde gaveideer til teenager.

Alle piger er forskellige og det gælder især når de kommer i teenageårene. Selvom de klæder sig i ens tøj og følger de samme trends, så er der stadig meget individualitet at finde og det er netop den, man skal prøve at finde ind til, hvis man virkelig gerne vil give de bedste personlige gaver. Det kan være svært, men hvis man kender hende godt, så skal man nok finde frem til det.

gaveideer til teenagepiger

Gaver Til Teenagedrenge

I forhold til teenagepiger er teenagedrenge en noget mere simpel art. Drenge er enkle væsner, der ikke kræver så meget, så længe det kan få dem til at grine. Det er en stereotyp, der måske ikke er så flatterende, men har man først set en hormonfyldt teenageknægt grine, så må man indrømme at den rammer plet. At købe gode gaver til dreng er ikke så svært som det er med pigerne, men det betyder dog ikke at det nødvendigvis er nemt. Man skal passe på med gaver, der er alt for personlige, men derimod kan man ikke ramme forkert med en fjollet og sjov gave. Hvis en gave til en teenagedreng også er en smule flabet og fræk, så er det bare ekstra godt.

Gode ønsker for en teenagedreng er ting, som smarte gadgets og fede oplevelser. Så gaver til teenager der har alt kunne jo være en tur i en Ferrari eller måske en fed helikoptertur. Det er lige den slags gaver, der kan få adrenalinen til at pumpe og gøre en teenageknægt meget glad.

Men hvis man tror at teenagedrenge ikke er forfængelige, så kan man godt tro om igen. Trods akne og knækkende stemmer er teenagedrenge opsatte på at vise sig fra deres bedste sider. Så teenage ønsker til drenge kan sagtens omfatte parfume, tøj, sko og meget mere. Men hvis man gerne vil give noget ud over det sædvanlige, så er et flot ur en perfekt gave til en ung mand. Det er en flot gave, men den vil også kunne bruges i mange år frem. Så det er i den grad værd at overveje som gaveideer til teenagedrenge.

gaveideer til teenager

Gave Til Teenager Der Har Alt

At finde den helt rette gave til en der har alt kan være utroligt svært, uanset om det er en voksen eller en teenager. Når man ”har alt”, så mangler man som sådan heller ikke noget og det udgør en betydelig udfordring for de af os, der skal finde på gode gaver til fødselsdage, studenterfester og lignende. Men det er heldigvis ikke umuligt, hvis man bare tænker sig godt om.

Hvor man måske normalt vil give tøj, elektronik og lignende til en teenager, så kan man med fordel tænke lidt ud af boksen og i stedet gå med en alternativ gave. Denne gave kunne f.eks. være en dejlig oplevelsesgave. Oplevelser kan man aldrig få for mange af og dette gør dem til de perfekte valg. Her hos Gaveavisen har vi naturligvis en masse oplevelsesgaver, der vil passer perfekt til den kræsne teenager, så tag endelig et kig i vores udvalg. Der er helt sikkert noget, som kan bruges til en teenager der har alt.

gave til teenager der har alt

Fødselsdagsgave Til Teenager

Ens fødselsdag er altid noget ganske særligt, for det er den ene dag på året, hvor man gerne må fejre sig selv og nyde det i fulde drag. Når man har fødselsdag, kan være utroligt dejligt at blive fejret og få en masse dejlige gaver. Men for dem, som skal give gaverne, kan det være lidt mere udfordrende. Især hvis man skal bruge en fødselsdagsgave til teenager.

Teenagere er nogle vægelsindede væsner, som man skal behandle med en vis forsigtighed. Ellers kan man risikere al verdens repressalier i form at himle med øjnene og utålmodige lyde, der ofte understreges af en lille kommentar om at man ikke forstår noget som helst. Dette kan man dog undgå med den helt rette gave og et rigtigt godt valg til fødselsdagsgave til teenager er en oplevelsesgave. Det er en gave, som alle kan få glæde af og det vil kunne få smilet frem hos selv den mest humørsyge teenager. Så overvej om ikke det kunne være det perfekte valg for dig.

Fødselsdagsgave Til Teenager

Julegave Til Teenager

Julen er hjerternes fest og det er en tid, hvor vi alle kan samles og fejre den hyggeligste højtid. Men der skal da ikke lægge skjul på, at julen naturligvis også er en tid, hvor vi forkæler hinanden med dejlige gaver og det er også vigtigt. Det kan dog altid være en udfordring at finde de rette ting til alle og det kan især være en udfordring at finde en julegave til teenager. Teenagere er bare mere besværlige at finde gaver til, for de balancerer lige på grænsen mellem at være barn og voksen. Desuden er det et meget vidt begreb, der er stor forskel på en 13 årig og en 19 årig.

Men fortvivl ej, for der findes faktisk forskellige gaver, der passer godt til teenagere uanset alder. For gode oplevelser kan man sætte pris på uanset om man er 13 eller 19 år gammel. Derfor anbefaler vi, at man overvejer gavekort til oplevelser som julegaver til teenager. Det er altid en populær gave.

Julegave Til Teenager
Spørg Forældrene Om Råd Til Personlige Teenage Gaver

Hvis det er dit eget barn, der skal købes en gave til, så er det naturligvis meget svært at spørge andre til råds om gaver. Så held og lykke med det, og må du vælge den helt rette gave. Men hvis du ikke er forælder til teenageren, så kan du med fordel spørge forældrene hvad man kan købe. De kender jo deres barn bedre end nogen anden og vil helt sikkert kunne komme med adskillige gode forslag til, hvad man kan give i gave til en teenager.

Det er også en god løsning, for det kan sagtens være at en teenagepige ønsker sig billetter til en festival eller koncert, som forældrene absolut ikke synes hun skal til. Så vil der være en akavet situation, hvis man dukker op med de billetter, og forlegenhed er det sidste man ønsker at udsætte en teenager for.

teenage ønsker
gaver til teenagepiger
Find Gaveinspiration Til Teenage Gaver

Som du nok har regnet ud nu, så er teenagere besværlige at købe gaver til, men som du nok også har opdaget, så kan det faktisk sagtens lade sig gøre. Man skal blot kende teenageren ordentligt og sætte sig en smule ind i deres smag. Hvis man har kendt dem fra de var helt små, så kender man naturligvis noget til deres interesser og det kan komme en til stor hjælp, når man skal finde en gave.

Når en teenager tænker ”hvad kan man ønske sig i julegave?”, så er det som nævnt moderne ting, der er i højsædet. Trends og diller har altid haft en stor indflydelse på teenagere, så hvis du har fingere lidt på pulsen med hvad der er moderne, så kan du ikke gøre det helt forkert.

Men der er naturligvis forskel på alle teenagere, uanset om det er drenge eller piger, så man skal tage højde for dette. Nogen bliver meget tidligt modne og ønsker sig seriøse ting, hvorimod forbliver legebørn indtil den dag de bliver voksne. Det giver både muligheder og begrænsninger når det kommer til gaver, så vær meget opmærksom på det. I værste fald kan du simpelthen bede teenageren skrive en udførlig ønskeseddel, for så er det altså meget svært at gør det helt forkert. I allerværste fald, så kan man stikke dem en sum penge. Penge er altid velkomne hos teenagere, så glipper alt andet er det vejen frem.

Gaveavisen har naturligvis en masse smarte gaver, der vil passe godt som gave til teenager, så kig endelig vores udvalg igennem og se om der er noget, som kunne friste.

Gave Til Teenager

FAQ om gaver til teenager

Hvor meget koster en gave til teenager?

En god gave til teenagere koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til teenager?

Der findes utrolig mange gode gaver til teenagere, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til teenager?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til teenager, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: